Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » GÜNVAKTI köyü ve KASTAMONU ESRAFI 3.GÜN BAYRAMLASTI

Sosyal ve kültürel anlamada Beykoz’da faaliyet gösteren Kastamonu ilçe ve köy dernekleri bir araraya gelerek, daha önce iki kez yapmis olduklari pilav ve bayramlasma gününü bu yilda R. Sahin Köktürk Spor Kompleksi’nde yapti. Programa çok sayida siyasetçi, dernek temsilcisi ve muhtar katildi.

Dost Beykoz yazi Isleri Müdürü Muharrem Kasitoglu’nun da organizasyonunda yer aldigi programin ilk konusmacisi  Beykozlu Inebolulular Dernek Baskani Mehmet Temel oldu. Temel konusmasinda, ilçe ve köy derneklerinin parça parça program yapmasindansa bütün dernekler bir araya gelerek, hasret giderdiklerini kaydetti.

Kastamonulularin programinda ikinci konusmaci ise Dost Beykoz Yazi Isleri Müdürü Muharrem Kasitoglu oldu.  “3000 yillik tarihiyle yogrulmus kökleri ulu bir agaç gibi topragina bagli dallarin da da; sevgi, saygi, vatanseverlik, mütevazilik, utangaçlik, yüce ahlaklilik ve kahramanlik gibi bugün az bulunan nadide meyveler yetistiren sevgili Kastamonulular” diye konusmasina baslayan Muharrem Kasitoglu,  Kastamonu’ya 800 yildir tek bir düsman ayaginin basmadigini kaydederek, bölge tarihine iliskin önemli bilgiler verdi.

R. Sahin Köktürk Spor Salonu’nu hinca hinç dolduran Kastamonulularin programinda Beykoz Kaymakami Aydin Ergün, Belediye Baskani Muharrem Ergül ve Kastamonulularin programina sagladigi katki nedeniyle  Beykoz Belediyesi Baskan Danismani Isa Sucuoglu’na plaket verildi.

 

Beykoz Kaymakami Aydin Ergün, plaketini AK Parti Beykoz Ilçe Baskani Adem Sefer’in elinden almasinin ardindan yapmis oldugu konusmada, kendisinin Çankiri Ilgazli oldugunu ve Kastamonululara oldukça yakin oldugunu belirterek Kastamonulularin bayramini kutladi.

GÜNVAKTI köyü den bask SN Ahmet GÜNER, bask yrd Kadir KARAMAN, Denetleme kurulu bask Mehmet KARAGÖZ ünde katildigi pragram Yaklasik 3 saat devam ett, ve Beykoz Belediye Baskan yardimcilari Ali Bilir, Yüksel Baki, Meclis üyeleri Ömer Sener, Ihsan Sabri Öksüz,  BBP  Beykoz Ilçe Baskani Özer Günes, Rüzgarlibahçe Mahalle Muhtari Ahmet Okumus, Gümüssuyu Mahalle Muhtari Ahmet Soylu, ve Yeni Mahalle Muhtari Cemal Kahraman’in da katilmis oldugu programin organizasyonunda yer alan dernekler ise, Çatalzeytin, Bozkurtlular, Inebolu Deliktas Haci Ibrahim Köyü, Azdavaylilar, Kosmapinar, Anbarcilar, Görentas, Ortasökü ve Köseali Alantepe’den olustu.

Beykoz’da yasayan Kastamonulularin bayramlasma programinda, yine bölgenin sevilen seslerinden Ilgaz sahne aldi.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :12/24/2007 1:50:00 PM Ekleyen :recepka




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim