Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » KARDES GÖRENTAS KÖYÜNDE YENI CAMII INSAATINA BASLANDI…

7 haziranda temeli atilan CAMII insaati büyük bir hizla devam ediyor..eski ahsap camii ihtiyaca cevap veremedigi için yeni CAMII yapma karari alan köylü ve köylüye büyük destek veren dernegin ve de yeni seçilen MUHTAR Mehmet turanin da tam destek vermesiyle camii insaati  hizli bir sekilde devam ediyor..bu arada köy IMAMI sn ZAFER hocamizi da takdir etmeden geçmeyelim ..çünki  sanki evinin insaatiymis gibi büyük bir heyecanla çalisiyor…köy halki derseniz ari gibi çalisiyorlar..camii insaatini GÖRENTAS dern  bask.sn Mustafa DEMIRÖRS  Yapiyor.. KARDES GÖRENTAS köyümüze yeni camii hayirli olsun ALLAH  CC yar ve yardimcilari olsun..yeri zamani gelince bizlerde destek olcagiz ve el birligi ile  yapilan bu camii serifin ,INSALLAH açilisinida görecegiz..     

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :6/30/2009 9:14:52 PM Ekleyen :baskan


ÖNCELIKLE GÖRENTAS,imiza hayirli olmasini diliyorumBizler her zaman yaninizdayiz.Rabbim kolayliklar nasipetsinAllah yar ve yardimciniz olsun..
      kadir karaman7/2/2009 1:12:23 PM
 
ÖNCELIKLE GÖRENTAS,imiza hayirli olmasini diliyorum.RASIT hocam ne güzel ifade etmis duygularini ,ben de rasit hocamin duygularina katiliyor el birligi ile bu kutsal mabetin çok güzel olacagina inaniyorum..vede üzerimize düsecek görevide biliyorum..
      Ahmet GÜNER..GÜNVAKTI KÖYÜ dern bask..7/1/2009 11:14:07 PM
 
KÖY HALKININ BÖYLE BIRLIK OLMASI BENI ÇOK DUYGULANDIRDI RABBIM HEPSINE KOLAYLIK IHSAN EYLESIN
      EMEL YUKARIÇUKUR 7/1/2009 10:14:00 PM
 
kolay gelsin ALLLAHgüç kuvvet versin
      sema yavas7/1/2009 11:44:33 AM
 
Haydi görentaslilar gösterin kendinizi.Bizler her zaman yaninizdayiz.Rabbim kolayliklar nasip etsin.Bu isler yapilirken seytan bos durmaz aman ha ona aldanmayalim.Allah yar ve yardimciniz olsun.Hayir isiyle ugrasmak zordur ama zevkli ve mükafatlidir.Hocaya sormuslar hocam tesbih çekerken sübhanallahmi daha sevabtir elhamdülillahmi? Hocada ALLAH IÇIN VERMEK DAHA SEVAPTIR demis.Rabbim anlayip yasayanlardan eylasin.
      Rasit hoca 7/1/2009 12:11:25 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim