Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Saran Kastamonu`da Krom Çikartacak

Saran Holdingin sahibi ünlü is adami Sadettin Saran ile Çuhadaroglu Holdingin sahibi ünlü is adami Nejat Çuhadaroglu, dün özel bir helikopter ile enerji yatirimi yapmak için Kastamonu’ya geldi.

Hükümetin çikarttigi bölgesel tesvik kanunuyla birinci derecede tesvik bölgesinde yer alan Kastamonu’ya ünlü is adamlarinin ilgisi yogunlasti. Türkiye’nin önemli is adamlarindan Saran Holdingin sahibi ünlü is adami Sadettin Saran ile Çuhadaroglu Holdingin sahibi ünlü is adami Nejat Çuhadaroglu dün sirketlerine ait özel bir helikopter ile Gazi Stadina indi.

Sadettin Saran ile Nejat Çuhadaroglu’nu Gazi Stadinda yakin arkadasi olan  Kastamonulu is adami YAPIKUR Sirketi sahibi Ömer Faruk Yanik ile gazetemizin Imtiyaz sahibi Ismail Kirkbesoglu karsiladi.

DEVREKANI’DEN KROM MADENI  ÇIKARTACAKLAR

Ünlü is adamlari Sadettin Saran ile Nejat Çuhadaroglu Gazi Stadinda bir süre Ömer Faruk Yanik ve Ismail Kirkbesoglu ile birlikte sohbet ettikten sonra inceleme yapmak üzere Krom Madeni çikartacaklari Devrekani’nin Çontay Köyü Sipaci Mahallesi’ne geçtiler.

VALI  KARA’YIDA ZIYARET EDECEKLER

Ünlü is adamlari Sadettin Saran, Nejat Çuhadaroglu, Ömer Faruk Yanik ve Ismail Kirkbesoglu’nun bugün Vali Mustafa Kara’yi makaminda ziyaret ederek yapacaklari yatirim ile ilgili bilgilendirecekleri ögrenildi.

BUGÜN  ÖGLEN ANKARA’YA GIDECEKLER

Ünlü is adamlarinin dün geceyi Ilgaz Mountain Resort Otel’de geçirdikleri ögrenildi. Sadettin Saran ve Nejat Çuhadaroglu bugün ögle saatlerinde Kastamonu’dan ayrilacaklar.

Cahit Ilgaz

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :10/27/2009 8:25:40 PM Ekleyen :mustafa


kastamonumuza hayirli olsun
      mustafa Görkan10/27/2009 8:29:00 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim