Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Kastamonu`da Cumhuriyet Yürüyüsü Yapildi

Kastamonu`da Cumhuriyet Yürüyüsü Yapildi

Cumhuriyetin ilaninin 86’nci yili kutlama etkinlikleri Kastamonu’da düzenlenen “Cumhuriyet Yürüyüsü” ile basladi.

Saraçlar Mahallesi Olukbasi mevkiinde baslayan ve binlerce kisinin ellerinde bayraklarla katildigi “Cumhuriyet Yürüyüsü” sokaklari gelincik tarlasina döndürdü.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafindan 29 Ekim 1923 yilinda ilan edilen Cumhuriyet coskusu aradan geçen 86 yila ragmen her geçen yil daha büyük coskuyla kutlanmaya devam ediyor.

“Cumhuriyet Yürüyüsü”ne Vali Mustafa Kara, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutani Tuggeneral Ali Aydin, Belediye Baskani Turhan Topçuoglu, AK Parti Milletvekili Hakki Köylü basta olmak üzere çok sayida bürokrat, siyasetçi, is adami, vatandas ve ögrenciler katildi.

Kastamonu Valiligi tarafindan dagitilan bayraklarla renklenen yürüyüs, Cumhuriyet Meydani’nda son buldu. Törene katilan protokol üyelerinin Atatürk ve Serife Baci Aniti’na çelenk sunmasiyla baslayan etkinlikler Saygi Durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla devam etti.

Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri için ilimize gelen Mersin Büyüksehir Belediyesi, Tekirdag Belediyesi ve Gaziantep Folklor Turizm Gençlik Spor Kulübü Dernegi Halk Oyunlari ekipleri yöresel oyunlarini Kastamonulular için sergiledi.

ASKERI  BANDONUN GÖSTERISI ALKIS ALDI

Halkoyunlari ekiplerinin muhtesem gösterisinin ardindan Cumhuriyet Meydani’na Askeri Bando geldi. Askeri Bando Kastamonululara muhtesem bir konser vererek büyük alkis aldi.

Askeri Bando Konseri ile Cumhuriyet Bayrami açilis töreni sona ererken Rifat Ilgaz Kültür Merkezinde Ressam Nurhan ve Ümit Musaoglu’nun karma resim sergilerinin açilisi yapilacak.

Cahit Ilgaz

Kastamonu Postasi

Eklenme Tarihi :10/28/2009 6:38:39 PM Ekleyen :kadir




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim