Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Resmi Açilisi Bakan Özak ve Basesgioglu Birlikte Yapti

Spordan Sorumlu Devlet eski Bakani hemsehrimiz Murat Basesgioglu’nun Çalisma ve Spor Bakanligi yaptigi dönemlerde gönderdigi ödenek ve yapilan bagislarla yaklasik 2 milyon TL ile vücut bulan Ismail Dikmenli Spor Tesisleri’nin resmi açilisi dün gerçeklestirildi.

Açilis törenine Spordan Sorumlu Devlet Bakani Faruk Nafiz Özak, Spordan Sorumlu Devlet eski Bakani Istanbul Milletvekili Murat Basesgioglu’nun yani sira Gençlik ve Spor Genel Müdürü Vekili Mehmet Babacan, Vali Mustafa Kara, Belediye Baskani Turhan Topçuoglu ve Kastamonu Milletvekili Hakki Köylü katildi.

Ismail Dikmenli Spor Tesisleri’nin Kastamonuspor Kulübü’ne devir tesliminde yapildigi törende Kastamonuspor yönetim kurulu tarafindan Kastamonuspor’da futbol oynamis 50 yas üstü emektar futbolculara da hatira plaketi verildi.

Cahit Bali, Mehmet Arslan, Fikret Kavakli, Mustafa Hanci, Yüksel Onuralp, Kaleci Kazim, Oktay Eskici, Kurna Mehmet, Yasar Yigitcan, Oktay Keskinbiçak, Ismail Dönmez, Adnan Kilinçkiran, Mehmet Ali Kizilkaya, Ibrahim Haleplioglu, Muzaffer Senoglu, Salim Kaya, Ahmet Tabak, Sedat Kizilci, Iskender Özbayram, Ismail Köseoglu, Turan Cindioglu,Ramazan Küçük, Hüsnü Sinaforoglu, Türker Abali, Iskender Günen, Ali Yagcioglu, Yerda Artug, Onnik Kertis, Nail Kaplan, Lütfi Tabancaci, Mustafa Elmas, Veysel Tot, Yasar Oktay, Ünal Feyzioglu, Akmet Kirkbesoglu, Ahmet Kirlioglu ve Ismail Sari plaketlerini Spordan Sorumlu Devlet Bakani Faruk Nafiz Özak, Devlet eski Bakani Murat Basesgioglu ve Vali Mustafa Kara’dan aldi.

Törende kisa bir konusma yapan Devlet Bakani Faruk Nafiz Özak tesislerin basarili sporcular yetismesine vesile olmasini diledi ve Kastamonuspor’un Bafra Belediyespor karsisinda galip gelmesinden duydugu mutlulugu dile getirdi.

 

Kastamonuspor’un asil yerinin puantajda bulundugu nokta olmadigina dikkat çeken Bakan Özak “Kastamonuspor’un galibiyeti ile karsilandik. Kastamonuspor’u tebrik ediyoruz. Insallah bu zor durumdan, bugün puantaj olarak durdugu ve ona yakismayan yerden çok hizla yukarilara çikar. Burada bir vefa örnegi var. Bu sehre hizmet eden bir insani unutmamislar onu ebedilestirmisler. Bu tesislere onun ismini vermisler. Bu tesislerin yapiminda Murat Basesgioglu’nun büyük emegi geçti. Hatta bu tesislere onun isminin verilmesi gündeme geldi ama o kadar mütevazi ve vefali ki bunu kabul etmedi. Kastamonu gerçekten önemli hizmetler aldi, almaya da devam edecek. Kastamonu her seye layik. An önce bir harita inceledik. Osmanli döneminde Kastamonu’ya bir çok ilin bagli oldugunu gördük. Sehzadeler sehri Kastamonu. Kastamonu ile gurur duyuyoruz. Ayrica rahmetle anmamiz gereken diger bir isimde Hasan Dogan. Çok kisa zamanda çok büyük isler yapan Hasan Dogan kardesimize de rahmet diliyoruz. Bizde degerli bakanimiz Murat Basesgioglu’ndan almis oldugumuz mesaleyi daha yukarilara tasimak için çaba sarf ediyoruz. Spor kisinin gelisiminde çok önemli.Bu tesisler çok kisa zamanda tamamlandi. Burada verilecek egitimlerle, antrenmanlarla gençlerimizin çok çok üstün basarilara imza atmasini diliyorum” dedi.

Devlet eski Bakani Murat Basesgioglu’da sporun her türlü kötülügün panzehiri olduguna vurgu yapti ve “Devletimizin Kastamonu gençligine armagan ettigi tesisleri birlikte açiyoruz. Bu tesisler çok kisa zamanda bitti. Hepimizin büyügü agabeysi olan Ismail Dikmenli’nin de anisinin yasatilacagi bu tesislerden nice sampiyonlar nice yildizlar çikmasini diliyorum. Bu tesisler sizlere emanet. Çocuklarimiza kulüplerimize destek olalim.  Spor her türlü kötülügün panzehiridir. Spor yapmis birinden kimseye zarar gelmez. Çocuklarimizi spor yapmaya tesvik edelim. Devletimizin sundugu böylesine güzel ve modern yatirimlardan yararlanmalarini saglayalim” diye konustu.

Törende Kastamonuspor Baskani Ismail Dönmez, Vali Mustafa Kara ve Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Babacan’da birer konusma yapti.

Spordan Sorumlu Devlet Bakani Faruk Nafiz Özak daha sonra tesislerin açilis kurdelasini kesti. Kurdela kesiminden sonra Bakan Özak, eski bakan Basesgioglu ve milletvekili Hakki Köylü penalti atisi yaptilar.

Cahit Ilgaz

Eklenme Tarihi :12/7/2009 3:22:50 PM Ekleyen :kadir




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim