Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » ÜZÜCÜ TESADÜF..

KUTLUCA  KÖYÜ SARMASIK MAHALLESINDEN HEMSERIMIZ SERAFETTIN ÇONTAY SISLI BELEDIYESINDE HER  ZAMANKI GIBI RUTIN GÖREVINI YAPARKEN TOKAT'DA  CENAZE DÖNÜSÜ KARAYOLUNDA YARALANAN ASKERLERI GÖRDÜKLERINDE NE  OLDUKLARINI SASIRDILAR.


Resadiye’deki hain saldiridan sonra yasanan can pazarina, ayni bölgeye Istanbul’dan cenaze için giden Sisli Belediyesi servisinin soförleri ile yolculari da tanik oldu. Hatta yarali askerleri de hastaneye onlar tasidi

 Olay yerine geldiklerinde bir yanda yerde yatan iki sivil, diger yanda ise saldiriya ugramis askeri araç gördüklerinde panik yasadiklarini anlatan soför Serafettin Contay, “Saldiriya ugrayan askerler sadece ‘Yagmur gibi mermi yagiyordu’ diyebildiler. Tasidigimiz yaralilarin durumu çok kötüydü” dedi.
Sisli’den Resadiye yakinlarindaki Islamköy’e cenaze tasiyan ve dönüse geçen araçta Contay’in yani sira ikinci soför Aziz Ayna ve cenaze törenine katilan yaklasik 30 yolcu vardi.
Kis kosullari nedeniyle zorlu geçen virajli yolda ilerlerken saldiridan birkaç dakika sonra olay yerine geldiklerini belirten Contay, gerilim dolu dakikalari söyle anlatti:
“Hiçbir sekilde silah sesi duymadik. Resadiye’ye iniste, keskin bir virajdan döndügüm an, dere yatagi olan bir yerde askeri araci gördüm. Yerde iki sivil yatiyordu. Silahla birlikte atladilar mi, düstüler mi bilmiyorum. Yerdeki iki sivilden birinin elinde telefon vardi, bir yerleri aramaya çalisiyordu. Ama maalesef kimsenin telefonu çekmiyordu. Diger yatan sivil ise hareketsiz gibiydi. Bizi korkutan, tereddüt ettiren de bu oldu.
Bir tarafa baktim, siviller yatiyor, diger yanda askeri araç. Dikkatle baktigimda askeri aracin her tarafindan kanlar aktigini fark ettim. Baska bir sey olabilir, bize düzenlenen bir saldiri olabilir diye. Bu yüzden hemen telefonlarimiza sarildik. Telefonlar çekmedi. Telefon çekmedigi için bir agabeyimiz arabadan uzaklasip ulasti jandarmaya.
Daha sonra yolun altindan asker kiyafetli biri çikip silahiyla arabaya geldi, “Arkadaslarimizi kurtarin” diye. Yara almayan askerimiz, “Üzerimize yagmur gibi mermi yagdi. Arkadaslarimi kurtarin. Komutanim da yok” diye bagirip agliyordu. Benim gördügüm kadariyla askerlerin ikisi sivil kiyafetliydi. Sivil olanlar da askermis, izinden dönmüs, birliklerine teslim olacaklarmis.
Jandarmaya ulastiktan 2-3 dakika sonra geldiler. 4 yaraliyi araca aldik. Bir sag kurtulan ve sonradan gelen askerlerden biri daha vardi aracimizda. Ben direksiyona geçtim tekrar, bir an önce hastaneye yetistirmek için hareket ettim.” MILLIYET  GAZATESI SERHAT OGUZ Istanbul


SEHITLERIMIZE ALLAH'TAN RAHMET  YAKINLARINA SABIRLAR DILIYORUZ.YÜCE  TÜRK MILLETININ BASI SAG OLSUN.BIZLERI NE KADARDA  YILDIRMAK ISTESELERDE BASARAMIYACAKLAR!

SAHIL_HABER

Eklenme Tarihi :12/10/2009 10:08:54 AM Ekleyen :ithalatci


sehitlerimize ALLAHTAN rahmet kederli ailelerine bassagligi dilerim
      ersin yetim 12/10/2009 9:19:24 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim