Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » » ÖZEL EGITIM VE REHABILITASYON MERKEZI ABANA’DA AÇILDI

Abana’ya Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi açildi.

Bozkurt Devlet Hastanesi Müdürü Muzaffer Küçükoglu’nun kizi Sosyolog Selda Küçükoglu’nun bir yildir süren çalismalari sonucu Abana’ya açilan Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi egitim ve ögretime basladi

Abana Belediyesinin üst katina açilan ve 300 ögrenci kapasiteli egitim merkezinin açilis programi hava sartlarinin uygun olmasi ile yakin zaman da gerçeklesecek.

Egitim Merkezinin, Karadeniz Bölgesinde en kapsamli ve donanimli bir merkez oldugu belirten Sosyolog Selda Küçükoglu, Tam kapasite ile egitime geçildiginde Ögretmen ve yardimci personel ile birlikte yaklasik 30 kisinin istihdam edilmis olacagini da belirtti.

Küçükoglu, "Bir yildir açilis çalismalari devam eden Abana Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezinin açilmasinda bizlere desteklerini esirgemeyen, basta yöremiz halki olmak üzere, Mülki idare amirlerimize, yerel yöneticilerimize, kurum ve kurulus temsilcilerine, tanitimlariyla katkida bulunan basin mensuplarina, yapiminda emegi geçen isçi ve mühendislerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezine 1 ila 40 yas arasindaki egitim görmeye müsait engelli vatandaslarimiz halen basvurabilecekler. Basta Bozkurt, Abana, Çatalzeytin ve Inebolu olmak üzere ilçelerden özel servis ile alinan ögrenciler. Egitim sonrasinda evlerine kadar birakiliyor.

Bu imkani yöremize kazandirarak engelli ögrencilerimizi Kastamonu yollarindaki çileden kurtaran Selda Küçükoglu ve ekibine Bozkurt Gündem Gazetesi olarak tesekkür ediyoruz.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :1/27/2010 8:18:25 PM Ekleyen :mustafa


yöremiz için çok hayirli bir hizmet ALLAH CC mahcup etmesin basarilar dilerim saygilarimla
      MEHMET TURNACI1/29/2010 10:31:59 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim