Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 »  » Vali Kara`dan Müjdeli Haber: Kastamonu Havaalani Nihayet Açiliyor

Yapimina 20 yil önce baslanan ve 1999 yilinda insaati tamamlanan, 2 bin 380 metre pist uzunlugundaki Kastamonu Uzunyazi Havalaninin ulasima açilmasi için sürdürülen çalismalarda sona gelindigi bildirildi. 
     AA muhabirine bilgi veren Kastamonu Valisi Mustafa Kara, olusturulan bir heyetle, Ulastirma Bakani Binali Yildirim ile görüstüklerini, Yildirim`in, havaalaninin eksiklerinin giderilmesi için yetkililere gerekli talimati verdigini bildirdi.
     Vali Kara Ankara`da yapilan görüsmelerde, Kastamonu Havaalani`nin açilmasina karar verildigini belirterek, ``Sayin Ulastirma Bakanimizla havaalaninin açilmasina karar verilmis oldu. En süratli biçimde havaalanini hazirlayacagiz. Ulastirma Bakanligi üzerine düsen görevi yerine getiriyor. Bizde Özel Idare olarak üzerimize düseni yapacagiz. En kisa zamanda havaalanini uçusa hazir hale getirecegiz. Kastamonu Havaalani`nin uçusa hazir hale gelmesi için sayin bakan gerekli bütün yardimlari yapacagini ifade etti. Ulastirma Bakanligi Ilkbahara kadar havaalanini eksiklerini giderecek. Bora Jet`te Ilkbaharda uçuslara baslayacak. Bu görüsmeden heyet olarak çok ama çok memnun olduk`` dedi.
    
     -NE GEREKIYORSA YAPILACAK-
    
     Devlet Hava Meydanlari Isletmeleri (DHMI) Genel Müdürü Orhan Birdal`in da hazir bulundugu toplanti hakkinda bilgi veren Vali Mustafa Kara, Ulastirma Bakani Binali Yildirim`in genel müdüre ne gerekiyorsa yapilmasi konusunda talimat verdigini ifade etti. Ulastirma Bakani ile gerçeklesen görüsme sonrasi DHMI Genel Müdürü Birdal ile neler yapilacagi konusunda görüseceklerini ifade eden Kara, "Çogunu Ulastirma Bakanligi yapacak. Birde havaalanini lisans alinmasi gerekecek hale getirecegiz. Ümit ettigimizden daha olumlu yaklasimla sayin bakan olaya yaklasti. Bize destek oldu. Bundan dolayi çok mutlu olduk. Ümit ettigimizin üzerinde bir ilgiyle ve destekle karsilastik. Bizim istedigimizin üzerinde yardim yapacaklar.Havaalanini ulasi açma konusunda sona yaklastik`` diye konustu.
    
     -ILGAZ TÜNELI BU YIL IHALE EDILECEK-
    
     Vali Kara toplantida ayrica, Ilgaz Tüneli`nin de gündeme geldigini, Ulastirma Bakani Binali Yildirim`in Ilgaz Tüneli projesini ele alip projelendireceklerini söyledigini belirterek, ``Sayin bakan projeyi ihale edeceklerini söyledi. Ilgaz Tüneli bu sene proje olarak ihale edilecek. Insallah 2011`de yapimi ihale edilmis olacak`` dedi.
     TBMM`de gerçeklesen görüsmeye Içisleri, Çalisma ve Devlet eski Bakani Murat Basesgioglu, AK Parti Milletvekilleri Hakki Köylü, Musa Sivacioglu ve Hasan Altan`in yani sira Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odasi (KATSO) Baskani Halil Öztosun ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Il Baskani Ahmet Keskin ve Merkez Ilçe Baskani Esref Can katildi.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :2/1/2010 10:55:39 PM Ekleyen :baskan


geç bile kaldik ünüversite miz askeriyemiz geldi kastamonuya açilmasi lazim hayirli olsun
      erdur3/4/2010 6:00:37 PM
 
hayirlisi olsun .
      kadir karaman2/2/2010 11:16:13 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim