Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » » DERNEGIMIZIN 7.OLAGAN KONGRESI YAPILDI

Istanbul Fatih ilçesinde faaliyet gösteren ve 1998 yilinda kurulan Kastamonu Bozkurt Günvakti köyü dernegimizin 7 ci olagan kongresini Balat’taki dernek merkezinde 21 Ocak Pazar günü saat 13: 00 de gerçeklestirdik.

Tek listeyle gidilen kongrenin divan baskanligini Hasan Kuz yapti

Kongreye katilanlar arasinda, MHP Istanbul milletvekili hemsehrimiz Ümit Safak ve MKYK üyesi Zekeriya Gündogdu, günvakti köyü muhtari sn hüseyin görkan,bozkurtlular dern bask sn bozkurt ekes ve yönetim kurulu..  Kas-Der genel baskan yardimcisi Cemal Senol sen mah.dern.onursal bask.sn Mehmet turnaci,yakaören dern.bask.sn mehmet aygör,ibrahim köyü dern bask sn mustafa ceylan,keslik köyü dern bask,talat pasa mah muhtari sn erdür asci,sen mah dern bask.sn mahmut aksoy kestane sökü dern bask. sn mehmet tekin,kocaçam köyü dern bask.sn sabri karakaya kardes görentas köyü dern kurucularindan ve su an bozkurtlular dern bask yrd.sn sadettin yildiz. kas-dost a.s.yön kur bask sn sami demirel ,dernekcilerin her zaman yaninda olan keslik köyü dern bask yrd sn salih özkan çok sayida dernek baskani ve muhtarlar katildi.

Büyük halini görmek için tiklayiniz                                                            Kongre sonrasi protokol konusmalarinda söz alan milletvekili Ümit Safak , Bir Bozkurtlu ve Günvaktili bir vekiliniz olarak aranizda olmaktan son derece memnunum diyerek basladigi konusmasina, siyaset yapmayacagim dedi. Sabahtan beri katildigim toplantilardan keyif aldigini söyleyen Safak,  Derneklerin Istanbul’daki faaliyetleriyle ilgili olarak giderek daha aktif hale geldiklerinin altini çizdi. Emegi geçenlere tesekkür etti.

 

Kas-Der genel baskan yardimcisi  ve teskilatlanma baskani Cemal Senol ise, yaptigi konusmada Kas-Der olarak Istanbul çapinda yapacaklari 25`nci yil etkinlikleri çerçevesindeki tüm hemsehrilerimizle daha yakindan kaynasma saglamanin yaninda tüm Istanbul’a Kastamonulularin cemiyet ve birliktelik ruhunu yansitmak amacin da olduklarini anlatti. Senol, Istanbul da nüfus orantili temsili yetimizin daha da arttirilmasi ve siyaset denilen mekanizmanin uzaginda olmamakla birlikte içimizden ehil olanlarin siyasetle bulusturulmasini saglamaliyiz dedi. Biz kaybediyoruz diyen Senol, Kastamonu yogun göç nedeniyle 4 vekil hakkini kaybettigini 3 vekille temsil edilecegini söyledi. Yogun göçün geri aktarilmasi için çalismalarimizin katkilarinizla hizlanacagini belirtti. 


Baskan Ahmet Güner de , "1998 yilinda basladigimiz dernekçiligi 12 yillik bir tecrübe ve çalisma azmine ulasmistir dedi. Ve Tüm katilimcilara tesekkür etti.

Büyük halini görmek için tiklayiniz
Buna göre Bozkurt Günvakti köyü dernegini 2 yil süreyle yönetecek liste söyle olustu. Ahmet Güner, Salih Karagöz, Niyazi Güner,  Kadir Karaman, Murat Karakilçik, Mustafa Görkan, Tahir Ardiç, Av.Abdurrahman Topçu, Mehmet Altunay, Aziz Karagöz, Salim Erkan, Mustafa Gürsoy, Aziz Gürgen, Ismail Görsoy, Serkan Yukariçukur seçilirken….Yedekler Mehmet Görkan Hüseyin karakilçik  Fahri aydin Cemal dikmen Aziz çürgüç Mehmet kalender Hüseyin gürgen  Cemalettin topcu Cemalettin yanar  Yusuf güner Harun güner  Mustafa çukurkol  Kadir çürgüç Osman gürgen  murat karagöz Denetleme kurulu ise söyle olustu.Mehmet Karagöz,Ferhat Karagöz, Yilmaz Çukur mustafa yildirim  adem güner recep karaman  disiplin kurulu Ismail gürsoy murat çukur hasan karagöz Ahmet demirörz  aziz karaman Mustafa gürgen seçildiler .

 

Hüseyin Karadeniz

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :2/21/2010 9:34:15 PM Ekleyen :mustafa


basarilarinizin devamini diliyorum ve saygi ve sevgilerimi sunuyorum istanbul basaksehir den razan görsoy
      ramazan görsoy3/5/2010 5:01:14 PM
 
7. genel kurul un köyümüze ülkemize hayirlara vesile olmasini temenni ederim.rabbim güven tazeleyen ve seçilen kardeslerimizin yar ve yardimcilari oilsun.Genel kurulda emegi geçen herkese tesekkür ederim.
      imam2/26/2010 11:54:22 PM
 
Dernegimizin yeni yönetim kuruluna daha önce de oldugu gibi özverili çalismalara imza atacagina gönülden inaniyorum.Genel kurula katilmak arzusundaydim.Ancak geçerli bir mazeretimden dolayi katilamadim.Katilan arkadaslara tesekkür ediyor,yönetim kurulundaki arkadaslarima basarilar diliyorum.
      Cemal KARAKAYA2/24/2010 10:50:17 PM
 
baskan ve yönetim kurulu üyelrini tebrik eder hayirli olmasini allahtan dilerim umud ediyorum ki hersey iyi olurherzaman oldugibi allah kolaylik versin.
      ü,göryunar2/24/2010 12:48:35 AM
 
yeni yonetimde olan butun herkeze ve oncelikle dernek baskanimizi tebrik ediyorum inaniyorumki gunvaktiye dahada yenilikler gelicek hepnniza basarilar diliyorum allah kolaylik versin....
      emine gorkan 2/23/2010 9:21:49 PM
 
Birlik ve beraberligin her gün daha da gelistigini gördügümüz ve bu gelisme de en çok emegi geçenlerin basinda olan kiymetli baskanim Ahmet Güner bey ve yönetim kurulu arkadaslari ile yönetime yeni katilan tüm günvaktilileri tebrik eder basarilarinin devamini dilerim
      MUSTAFA ÇINAR2/22/2010 7:16:51 PM
 
birlik ve beraberligin her gün daha dagelistigini gördügümüz ve bu gelisme de en çok emegi geçenlerin basinda olan kiymetli arkadasim Ahmet Güner ve yönetim kurulu arkadaslarini tebrik eder yeni yönetime basarilarinin devamini dilerim
      Önder Sener2/22/2010 4:44:57 PM
 
Günvakti köyümüzün degerli üyelerinin özveri ile gerceklestirdigi genel kurul seçimini ve akabinde Yeni yönetimi kutluyor çalisma ve sosyal hayatlarinda basarilar diliyorum.Hayirli günler.
      S.DEMIR2/22/2010 2:58:00 PM
 
gerçekten muhtesem bir kongre oldu degerli dosttum saygideger baskanim AHMET GÜNERE saygideger yönetimine ve degerli günvaktililerede böylesi yakisirdi ben birkezdaha yeni yönetimi tebrik ediyor basarili hizmetlerinin artarak devam etmesini birlikteliklerininin devamini temenni ediyor selam ve saygilarimi sunarim
      MEHMET TURNACI2/22/2010 1:13:38 PM
 
7.ci genel kurulumuzda.bizleri yalniz birakmayan çok degerli üyelerimize ve saygideger misafirlerimize.basta bozkurtlu millet vekilimiz.sn Ümit SAFAK Olmak üzere tüm misafirlere tesekkür ederim..en yakin zamanda genel kurulumuza katilan degerli misafirlerin isimlerini yayimlayacagiz..saygilarimizla..
      Ahmet GÜNER ..GÜNVAKTI köyü dern.bask.2/22/2010 12:22:54 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim