Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Kastamonulu Prof. Er Dil ve Tarih Cografya Dekani Oldu

Kastamonulu hemsehrimiz Prof. Dr. Rahmi Er, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Cografya Fakültesi`nin yeni dekani oldu. Er, 4 Mart`ta yeni görevine basladi.
Prof.Dr. Rahmi Er 10.10.1959`da Kastamonu ili, Çatalzeytin ilçesi, Kaymazlar Köyünde dogdu. Ilk ögrenimini köyünde, orta ögrenimini Ankara`da tamamladiktan sonra 1977 yilinda Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Cografya Fakültesi, Arap Dili ve Edebiyati Ana Bilim Dalina girdi ve buradan 1981 yilinda mezun oldu. Bir süre özel sektörde Ingilizce ve Arapça mütercim olarak çalisti. 1982 yilinda Dil ve Tarih-Cografya Fakültesi, Arap Dili ve Edebiyati Anabilim Dalina arastirma görevlisi olarak atandi. 1984`te Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsünden,Badi al-Zaman al-Hamzani veMakaleleri baslikli tezle (bu tezin genisletilerek gözden geçirilmis biçimi Milli Egitim Bakanligi yayinlari arasinda basilmistir) yüksek lisans diplomasi aldi ve ayni yil doktora programina kaydoldu. Eylül 1986-Subat 1988 tarihleri arasinda,doktora tezinin konusuyla ilgili arastirmalarda bulunmak ve Dil Enstitüsünün programini izlemek amaciyla Kral Suud Üniversitesi-Riyad`da görevlendirildi. 1988 Haziraninda Taha Husayn ve Üç Romani baslikli teziyle doktor unvani aldi. Ayni yilin Ekim ayinda yardimci doçentlige yükseltildi. Nisan 1989-Agustos 1990 arasinda askerlik hizmetini Kara Kuvvetleri Lisan Okulunda Arapça ögretmeni olarak yapti. 1991`de doçentlige, 1997`de de profesörlüge yükseltildi. Bakanliklar Arasi ortak Kültür Komisyonu tarafindan 01 Ekim 1999`dan itibaren bir yilligina Kahire Universitesi Edebiyat Fakültesi Türkoloji Kürsüsüne ögretim elemani olarak görevlendirildi. Burada lisans üstü (master ve doktora) ögrencilerine çesitli dersler ve seminerler verdi.

05 Ekim 2000 tarihinde D.T.C.Fakültesi Arap Dili ve Edebiyati Anabilim Dali Baskanligina getirildi. 23 Mayis 2002 tarihinde D.T.C.F Dekan Yardimciligi görevine atandi. 

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :3/6/2010 11:32:10 PM Ekleyen :mustafa


dekanimizi tebrik eder yeni görevinde basarilar dilerim
      osman gürgen3/9/2010 8:04:57 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim