Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » 8 Mart Dünya Kadinlar Günü

8 Mart Dünya Kadinlar Gününün, bütün kadinlarimiz için, daha müreffeh ve huzur dolu bir hayata vesile olmasini diliyorum. 

Türk kadini, tarihimizin derinliklerinden günümüze kadar toplumsal hayatimizda, millet ve devlet yapimizin merkezinde yer almis, her devirde en büyük fedakârliklari göstermistir. Türk Kadini, diger pek çok kültür ve medeniyetten farkli olarak, daha fazla hayatin içinde yer almis ve milletimizin geleceginin sekillenmesinde önemli roller üstlenmistir.  

Kurtulus  Savasinda, canini, emegini ve evladini memleketin kurtulusuna ve bagimsizligina adayan kadinlarimiz, Cumhuriyetimizin en büyük teminati olmustur. Bagimsizlik savasimizin kazanilmasinda Serife Baci ve Halide Edip Adivar’in verdikleri destansi mücadele buna verilebilecek en önemli örneklerdendir. Sükranla ve minnetle aniyorum. 

Türk toplum yapimizin, aile degerlerimizin korunmasi, iyi egitimli ve ahlakli nesiller yetistirilmesinde kadinlarimiz ve dolayisiyla analarimiz büyük önem tasimistir. Bu nedenle, kadinlarimizin toplumsal hayatta kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri, bilimde, sanatta, siyasette kisacasi her alanda daha etkin olabilmeleri en büyük dilegimizdir. 
 

Canimiz, cananimiz, umudumuz ve can yoldasimiz, hayat arkadasimiz, bas tacimiz olan kadinlarimizin bu anlamli gününü en kalbi duygularimla kutluyorum” 

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :3/6/2010 11:40:28 PM Ekleyen :mustafa


saban kardes çok güzel ifade etmissin ,fatma kardesimde elestirisinde çok hakli,yalniz bizler eslerimizi her alanda ön pilanda tutariz,dernegimizin yaptigi tüm etkinlikler esli olarak yapariz,evli olupta esini etkinligimize getirmeyeni asla aramiza almayiz,çünki onlar olmazsa,veya erkekler olmazsa hayat eksik kalir.fatma kardesimiz dernegimizin faaliyetlerini takip ederse bizi çok iyi anlayacagini tahmin ediyorum.bizler için kadinlar yilda bir gün degil her gün degerlidirler..
      ahmet güner3/12/2010 12:04:06 PM
 
saban kardesim sagolasin görüyosun ne kadar deger verdigimiz burdan beli kadinlarimiza iki satir yaziya bileyok
      fatma3/12/2010 9:28:15 AM
 
Yaradilani yaratandan ötürü sev sözü ve Hz.Muhammet(s.a.v) hadisinde bulunan Cennet analarin ayaklari altindadir sözü ile kadinlarimizin yegane kutsal varliklar oldugunu kanitlamistir.Sadece bu özel günde kadinlarimizi hatirlamak yerine onlari her gün onure edip ,onlarinda bir söz hakki oldugu unutmamaliyiz.Bu vesile ile 8 mart Dünya Kadinlar Gününü kutlarim.
      S.DEMIR3/8/2010 9:14:30 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim