Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Kardemir Karabük Süper Lige Çikti

Turkcell Süper Lig`e çikmayi garantileyen Kardemir Karabükspor, Karabük`ten gelen taraftarlarinca Baskent`te coskuyla karsilandi. 
Bank Asya 1. Lig`de dün Çaykur Rizezpor`u deplasmanda 3-0 yenerek, ligin bitimine 4 hafta kala Turkcell Süper Lig`e çikmayi garantileyen Kardemir Karabükspor, Trabzon`dan THY`nin tarifeli uçagiyla Ankara`ya geldi.

Karabükspor`u, Karabük`ten gelen takim yöneticileri ve taraftarlari, Esenboga hava limaninda coskuyla karsiladi. Karsilayanlar arasinda AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal da yer aldi.

Hava limaninda ilk olarak Kulüp Baskani Feridun Tankut ile takim yöneticilerince karsilanan futbolcular ve teknik heyete, Baskan Tankut çiçek verdi. Daha sonra hava limanindan çikan futbolculari taraftarlar, davul, zurna esliginde yaptiklari ``Sampiyon Karabük`` tezahüratlariyla karsiladi ve omuzlara aldi.

Kulüp Baskani Tankut, gazetecilere yaptigi açiklamada, öncelikle futbolcularini ve teknik heyeti kutladigini belirterek, ``Çok güzel bir duygu, çok güzel bir ortam. 4 maç kala garantilemis oldugumuz sampiyonlugu Karabük halkina hediye ediyoruz`` dedi.

Teknik Direktör Yücel Ildiz de camia olarak hep birlik ve beraberlik içinde olduklarini ifade ederek, ``Söylenecek bir sey yok, simdi sampiyonlugu doyasiya yasama zamani. Taraftarlarimiza, camiamiza ve Karabük halkina hayirli olsun`` diye konustu.

Takim kaptani Bülent Bal da sampiyonlugun bir futbolcunun yasayabilecegi en güzel duygu oldugunu söyledi. Turkcell Süper Lig`e çikmayi geçen hafta garantilemek istediklerini, ancak bu hafta deplasmandaki maçta bunu basardiklarini ifade eden Bal, ``Bir sehri ayaga kaldirmak çok güzel bir duygu. Bize destek veren, emegi geçen herkese çok tesekkür ediyoruz. Bu sampiyonlugu taraftarimiza hediye ediyoruz`` dedi.

Kardemir Karabükspor kafilesi daha sonra karayoluyla Karabük`e hareket etti.

 

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :4/13/2010 8:21:46 PM Ekleyen :mustafa


karabükspor un türksel lige çikisi hayirli olsun ligde basarilar dilerim
      osman gürgen4/13/2010 10:15:12 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim