Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Kastamonu haziran sonunda yeni bir özel hastaneye kavusuyor

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Dr. Celal Civcioglu, tibbi cihazlarin kurulumuna mayis ayinda baslayacaklari yeni hastanelerinin haziran sonunda hizmete açilacagini söyledi. 
Çalismalari devam eden hastane konusunda açiklamalarda bulunan Dr. Civcioglu, 20?25 Mayis tarihleri arasinda tomografi cihazinin kurulumunun tamamlanmasi ile yeni hastanenin açilisa hazir hale gelecegini müjdeledi.
Civcioglu, ?Bu tarih itibariyle Saglik Bakanligi yetkililerini ruhsat ve denetim için davet etmeyi planliyoruz. Bakanlik yetkilerinin Kastamonu programinda ciddi bir aksama olmamasi durumunda, hastanemizin haziran ayi içerisinde ruhsatlandirilacagini ve yine Haziran sonuna dogru resmi açilisimizi yapabilecegimizi düsünüyorum."
dedi.
Hekim kadrosuyla ilgili görüsmelerinin devam ettigini kaydeden Civcioglu, "Hepsi birbirinden degerli hekim arkadaslarimizla yeni hastanemizde de ekip olmanin en güzel sonuçlarini birlikte yasayacagiz.? dedi.
YENI HASTANEDE 150 KISI ÇALISACAK
?4. yilimizda 2. hastanemizi açmak biz ve Kastamonu insani için bir gurur kaynagidir? diyen Civcioglu, söyle devam etti:?Bu mutlulugu tüm dostlarimizla birlikte yasiyoruz. Ilk etapta alinacak 150 kisilik istihdama ek olarak hastane ile baglantili diger is kollarinda da ciddi hareketlilikler yasanacaktir diye düsünüyorum. Yeni açacagimiz hastane etrafinda açilacak olan diger isletmeler; eczaneler, tibbi malzemeciler, kafeteryalar, lokantalar bir sekilde hareketlilikten olumlu yönde etkilenecektir. Bütün bunlar saglik alaninda katkilarimiza ilave olarak bizleri ayrica mutlu etmektedir. Bu mutlulugu kurdeleyi birlikte kesecegimiz Kastamonu ve bölge insani ile beraber yasayacagiz."
Personel alimi ile ilgili duyurularini yaptiklarini ve nisan ayi sonuna kadar basvurulari kabul edeceklerini belirten Civcioglu, "Mayis ayi içerisinde yapilacak duyurularla sinav tarihleri bildirilecektir. Alinacak personelin yüzde 80`lik kismi saglik personeli olup, çok az bir kismi saglik disi çalisanlardan olusacaktir. Alinacak personel objektif kriterlere göre tespit edilecektir.?seklinde konustu.bighaber.com
 

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :4/21/2010 8:10:46 PM Ekleyen :mustafa




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim