Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » 2010 KÜLTÜR ve TURIZM AMAÇLI GEZIMIZI IPTAL ETTIK..

Her yil geleneksel olarak ,ailece TÜRKIYE,mizin her hangi bir iline yaptigimiz geziyi iptal etmek zorunda kaldik..dünyayi saran ekonomik kriz maalesef bizleri de bir sekilde etkilemis oldu..son ana kadar gezi programimizi gündemde tutmamiza ragmen ,gitmek isteyipte gidemeyen üyelerimizi düsünerek ,gitmemeyi daha uygun bulduk ve aldigimiz bir kararla bu yil gezi yapmamaya karar verdik..önümüzdeki yil gezimiz insallah ALLAH CC nasip ederse UMRE ziyareti olacak ..

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :5/5/2010 7:38:23 PM Ekleyen :siyahbeyaz


baskanim asmanaya piknik organizasyonu çok iyi fikir yazin mevlütten bir iki gün önze bi asmana piknigi düzenleyelim hazir herkez köyde iken bide kuzu çeviririz böylece bakimda saglam olmus olur.
      serkan yukariçukur 5/8/2010 10:45:22 PM
 
RASIT HOCAM asmanaya piknik için gitmek güzel fikir de yürüyerek gitme fikri pek hosuma gitmedi.ben oraya yürüyerek gittigim zaman ,piknik yapacak halim kalmaz ki ,hiç bir etkinlik yapmadan pesdilim çikar,zaten sabah yola çiksam öglende ancak varirim,asmanaya senin anlayacagin yürüme fikri bana ve benim gibi tembellee göre degil,en iyisi araba ile çikmak..bakimlar saglam olmali tabii..
      Ahmet GÜNER5/8/2010 8:49:34 AM
 
Kriz herhalde dernegimizide vurdu.Hayirlisi olsun.Insallah bizde asmanaya bir gezi düzenleyelim bari.Masraf yok evde pisir istersen yürüyüsle piknik alanina gidebiliriz.Umre isine gelince insallah tüm müslümanlara rabbim nasip etsin.Bu sene bozkurttan umre programi istanbuldan katilimla oldu.köyümüzden ve istanbuldan bir tur düzenlersek daha iyi olur düsümcesindeyim.Yüce mevla cümlemizi hayirda yarisan su kisa ömürde kendinden iyilikler güzelliklerle yadedilenlerden eylesin.
      Rasit HOCA5/6/2010 11:20:52 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim