Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Ulusal “Tarim ve Insan” Fotograf Yarismasi Katalogunda Kastamonu’dan üç fotograf

  Tarim ve Köyisleri Bakanligi Yayin Dairesi Baskanliginca düzenlenen “Tarim ve Insan” konulu I. Ulusal Fotograf Yarismasina Kastamonu’lu fotograf severlerde katildi.                     

Bugünlerde 2. düzenlenmekte olan Tarim ve Köyisleri Bakanligi Yayin Dairesi Baskanligi “Tarim ve Insan” temali Ulusal Fotograf Yarismasinin ilki 10 Nisan - 20 Temmuz 2009 tarihleri arasinda gerçeklestirilmisti. Yurt çapindan 407 katilimci - 1707 eserin katildigi yarismaya Kastamonulu fotograf severlerde katildi. Yarisma kategorilerini olusturan “Genel”, “Tarimsal Üretici”, “Ilk ve Orta Ögretim Ögrencileri”, “Tarim ve Köyisleri Bakanligi Personeli”, “Üniversite Ögrencileri” , “Mansiyon” ve Denizbank Özel Ödülü Kategori birincilerinin belirlenmesinin ardindan dereceye giren eserler, Türkiye genelinde düzenlenen sergilerle kamuoyunun begenisine sunuldu. Ardindan seçilen eserlerle Ulusal Tarim ve Insan Fotograf Yarismasi Katalogu olusturuldu. 

  


Tarim ve Insan 1. Ulusal Fotograf Yarismasi Katalogunda Kastamonu’dan “Dikkate Deger Bulunanlar” basligi altinda, Genel kategorisinde Mustafa Özeflanili bir, S.Cumali Güngör ise iki fotografiyla yer aldi.  


Tarim ve Köyisleri Bakanligi  Yayin Dairesi Baskanligi, yarismaya olan yogun ilginin ardindan yarismayi her yil düzenlemeye karar verdi. Toprak sevgisi ve tariminin önemine dikkat çekmek amaciyla düzenlenen yarismada her türlü tarimsal faaliyetlerle hayvancilik, toprak, su, su ürünleri, gida ve muhafazasi, tarim ürünlerinin islenmesi, çiftçi, köy yasami ile ilgili, 4 mevsim - 7 bölge fotograf eserleri degerlendirmeye alinacak.


Bu kez 2. düzenlenen Ulusal Fotograf Yarismasina basvurular 22 Nisan 2010 tarihinde basladi, 20 Temmuz 2010’da sona eriyor. Genel Katilim, Çiftçi, Ögrenciler, Tarim ve Köyisleri Bakanligi mensuplari olmak üzere 4 kategoride düzenlenecek olan yarismada, birinci yarismaya göre, yarisma ödül miktarlari arttirildi. Denizbank ve Canon Mas Deha’nin katkilariyla hazirlanan yarismada eseri birinci olan yarismaciya 3000 TL para ödülü verilecek. Eseri ödüle layik görülen 6 yarismaciya ise toplamda 10.000 TL para ödülünün yani sira Canon fotograf makineleri hediye edilecek. Ayrica dereceye giren eserler, Türkiye sergileri kapsaminda kamuoyunun ilgisine sunulacak.
 

Kastamonu Postasi

Kastamonu Postasi

Eklenme Tarihi :5/17/2010 5:01:06 PM Ekleyen :kadir




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim