Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Kastamonu`dan Aci Haber: 2 Sehit, 4 Yarali

Kastamonu-Devrekani karayolunda askeri aracin devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2 asker sehit oldu, 4 asker yaralandi.
 

 
AA / Edinilen bilgiye göre, Kastamonu`dan Devrekani ilçesi yönüne giden Hava Radar Komutanligi`na ait ``640042`` plakali askeri araç, Kircalar mevkisinde kontrolden çikarak devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 asker sehit oldu, 4 asker de yaralandi. Yaralilar, olay yerine gelen ambulanslarla Kastamonu Dr. Münif Islamoglu Devlet Hastanesi`ne kaldirildi.
 

Bu arada Garnizon Komutani Tuggeneral Ali Aydin ile Il Jandarma Komutani Albay Mehmet Akgün de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Kaza sonrasi bir süre ulasima kapanan Kastamonu-Devrekani karayolundaki trafik kontrollü olarak tek seritten saglaniyor.

Kazayla ilgili sorusturma sürdürülüyor.
 

Sehitler Memleketlerine Gönderildi Kastamonu-Devrekani karayolunda dün askeri aracin devrilmesi sonucu sehit olan uzman çavuslar Mevlüt Poyraz ile Ahmet Erdönmez`in cenazeleri, düzenlenen törenin ardindan memleketlerine gönderildi. AA / Kastamonu Dr. Münif Islamoglu Devlet Hastanesinde düzenlenen törene, Vali Mustafa Kara, Belediye Baskani Turhan Topçuoglu, Kastamonu Jandarma Bölge ve Garnizon Komutani Tuggeneral Ali Aydin, AK Parti Kastamonu Milletvekili Musa Sivacioglu, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Gökçebay, Vali Yardimcisi Muammer Balci, Il Jandarma Komutani Albay Mehmet Akgün ve Il Emniyet Müdürü Sami Uslu ile çok sayida askeri personel ve vatandas katildi. Törene katilan ve fenalasan sehitlerin acili esleri Filiz Poyraz ile Ümran Erdönmez gözyaslarina hakim olamadi. Törenin ardindan Mevlüt Poyraz`in naasi karayoluyla Sivas`a, Ahmet Erdönmez`in cenazesi ise Afyonkarahisar`a gönderildi. evrekani`ye giden Hava Radar Komutanligina ait ``640042`` plakali askeri aracin Kircalar mevkisinde devrilmesi sonucu Poyraz ile Erdönmez sehit olmus, uzman çavuslar Levent Çavus (36), Selim Senol (36), Hüseyin Timirli (36) ve Akin Yildiz (35) ise yaralanmisti.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :8/22/2010 12:57:07 PM Ekleyen :mustafa


sehitlerimize ALLAH tan rahmet yaralilara acil sifalar dilerim.
      imam8/23/2010 3:14:40 PM
 
sehitlerimize allahtan rahmet, yakinlarina bassagligi diler; yarali askerlerimizede acil sifalar dilerim.
      serkan yukariçukur8/22/2010 11:07:50 PM
 
Sehitlerimize ALLAH CC Rahmet eylesin yarali askerlerize acil sifalar versin rabbim yar ve yardimcilari olsun....
      Kadirkaraman8/22/2010 4:44:16 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim