Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » 25 bin lira bulunan çantasini tuvalette unuttu, farkina bile varmadi

), (DHA)

KASTAMONU’nun Tasköprü Ilçesi’nde esnaflik yapan 42 yasindaki Ali Sevim, otobüsle Istanbul’dan Kastamonu’ya dönerken, Düzce’de bir dinlenme tesisinde verilen mola sirasinda içerisinde 25 bin lira ve çek karnesi bulunan çantasini tuvalette unuttu. Ali Sevim'in unuttugunun farkina bile varmadigi çantasi, tuvalet görevlisi tarafindan bulunarak, otobüs firmasi yetkililerince adresine ulastirildi.

Önceki gece Istanbul’dan Kastamonu’ya otobüsle gelen Ali Sevim, otobüs Düzce’de bir dinlenme tesisinde mola verince, içerisinde para ve kredi kartlari bulunan çantasini da yanina alarak tuvalete gitti. Kastamonu Tasköprü’de esnaflik yaptigi belirtilen Ali Sevim, ellerini yikadiktan sonra çantayi lavabonun yaninda unutarak çikti. Çantasini unuttugunu fark etmeyen Sevim'in bindigi otobüs, mola süresinin bitmesiyle yoluna devam etti. Kastamonu’ya dönen Ali Sevim, sabah kendisine telefonla ulasan otobüs firmasi yetkililerinin, “Çantanizi dinlenme tesisinde unutmussunuz. Görevli arkadaslar bulup bize teslim ettiler” sözleri üzerine büyük saskinlik ve sevinç yasadi.

25 BIN LIRA NAKIT VARMIS Unutulan çantayi, tuvalet görevlisinin bularak yetkililere teslim ettigi, yetkililerin de çantanin içindeki kimlikten yola çikrak Ali Sevim'e ulastiklari belirtildi. Daha sonra gönderilen çantasina kavusan Ali Sevim, çantayi unuttugunun farkina dahi varmadigini belirterek, “Böyle bir olayla ilk defa karsilasiyorum, ne diyecegimi sasirdim” dedi.

Çantayi bularak teslim eden tuvalet görevlisini ödüllendirecegini kaydeden Ali Sevim, “Böyle insanlar kalmis demek ki. Çantamda çek koçanlarim hariç 25 bin TL nakit vardi. Bir kurusuna dahi zarar gelmeden bana teslim ettiler” dedi.

Hüseyin DOGAN/TASKÖPRÜ (Kastamonu), (DHA

Eklenme Tarihi :8/25/2010 1:01:21 PM Ekleyen :kadir


Baskanim haklisiniz iyileri çok az görüyoruz.Kalbi temiz insan dedigin böyle olmali.
      imam8/28/2010 12:29:16 AM
 
Ssilacak birsey yok ,GÜNVAKTI insanlari zaten hepsi böyledir..
      Ahmet GÜNER 8/26/2010 1:35:10 PM
 
insanligin ölmedigine dair çok güzel bi örnek
      serkan yukariçukur8/25/2010 1:34:26 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim