Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Genç anne ambulans helikopterle hastaneye yetistirildi

AA / Inebolu ilçesinin Duru Pinar Köyü`nde yasayan bir çocuk annesi Gülseren Uzun (22) ikinci bebegini kucagina almak için gün saydigi sirada erken dogum süphesiyle Serife Baci Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi`nde tedavi altina alindi.

Olasi erken dogumla birlikte henüz dogmamis 31 haftalik bebegin hayati tehlikesinin olmasi üzerine harekete geçen saglik ekipleri, genç anneyi ileri bir saglik kurulusuna sevk etmek istedi.

Basta Ankara olmak üzere çevre illerdeki hastanelerde Güleseren Uzun`un tedavi olabilecegi hastane arayan saglik görevlileri, Bursa`daki bir hastanede yer bulabildi. Bir çocuk annesi Gülseren Uzun`un karayolu ile Bursa`ya gitmesinin riskli oldugu için doktorlar tarafindan ambulans helikopterle sevk edilmesine karar verildi.

Saglik Bakanligi`na bagli Ankara`da konuslu bulunan iki helikopterin de hizmet veremeyeceginin belirlenmesi üzerine Kastamonu Il Saglik Müdürlügü ekipleri Samsun`da konuslu bulunan helikopterden yardim istedi. Samsun`dan gelen ambulans helikopterin Gülseren Uzun`u Ankara`ya kadar götürebileceginin belirlendi. Samsun`dan gelecek ilk ambulans helikopterle Ankara`ya götürülecek olan genç kadinin ikinci bir helikopterle de Bursa`ya götürülmesi kararlastirildi.

Kastamonu Serife Baci Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi`nden ambulansla alinan Gülseren Uzun, Gazi Stadyumu`nun tadilatta olmasi nedeniyle Kuzeykent Mahallesi`nde bulunan futbol sahasina inen ambulans helikopterle Ankara`ya yola çikti. Ankara`dan da diger ambulans helikoptere bindirilen Gülseren Uzun, Bursa`daki hastanede tedavi altina alindi.

kastamonu postasi

Eklenme Tarihi :9/6/2010 6:09:29 PM Ekleyen :kadir




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim