Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


  VOLEYBOL HEYECANI BASLIYOR
Türkiye Erkekler Voleybol 1.ligi heyecani kaldigi yerden devam ediyor.Milli Takim kamp çalismalari nedeni ile ara verilen Voleybol 1.Ligi 5 Aralik 2007 Çarsamba saat 17.00’de Bozku    Devamı »

  Kastamonu'da Deprem ve Yangin Tatbikati
Kastamonu'da yapilan deprem ve yangin tatbikati, gerçegini aratmadi. Baskent Elektrik Dagitim AS. (BEDAS) Kastamonu Müessesesi tarafindan deprem ve yangin tatbikati yapildi. Mües    Devamı »

  KSK :2 Ünye : 2
Lider Kastamonuspor Gazi Stadi`nda agirlagi Ünyespor`la 2-2 berabere kaldi. Karsilasma öncesi açiklama yapan KSK teknik direktörü Sedat Kalayci, kritik bir maç olacagini söylemi    Devamı »

  GÜNVAKTI KÖYÜNDE YANGIN..
8 kasim 2007 persembe günü günvakti köyünde Mehmet AYDIN ve Mustafa AYDIN kardeslerin oturdugu 65 yillik ahsap ev ,elektrik kontagindan çikan yangin sebei ile saat 14 sularin da t    Devamı »

  TESEKKÜR..
Yilda iki defa yapilan bayram etkinliklerinde ,geçen yillarda oldugu gibi bu önümüzdeki KURBAN BAYRAM indada bayram pirinci, yine kurucu baskanimiz is adami salim GÜRGEN den geldi    Devamı »

  BOZKURT’TA TELEFONLAR DIJITAL’E GEÇIYOR
Bozkurt ilçemizde bulunan Türk Telekom’a ait telefon santrali Dijital sisteme geçiyor. Türk Telekom Il Müdürlügü Santral degisikligi sirasinda olusabilecek kisa kesintiler iç    Devamı »

  Benzin fisini almayan sürücüler!..
Akaryakitta vergi kaçaginin önüne geçilmesi için pompalara konulan yazarkasalar üzerinden de vergi kaçirildigi ortaya çikti. Maliyecileri bile hayrete düsüren olayda, bazi akaryak    Devamı »

  Topbas'tan ögrenciye IETT müjdesi
Kanal 7'de Iskele Sancak programina konuk olan Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Topbas, IETT'ye yapilan zamlari savunurken, ögrencilere de müjdeyi verdi.Ibrahim Kiran'in sundugu    Devamı »

  Ceset torbalarinda telefon sesi!
Cesetleri torbalara koyan saglik ekipleri, zaman zaman duyduklari cep telefonu sesleri ile sok oldu. Ceset torbalarindan gelen telefon sesleri uzun süre susmadi.    Devamı »

  DÜSÜS SÜRÜYOR
Turkcell Süper Lig'in 14. haftasinin açilis maçinda G.Birligi, ligde kendi gibi kötü günler geçiren Trabzonspor'u konuk etti. Maç sonunda gülen taraf ev sahibi ekip oldu.Turkcell    Devamı »

  Panionios maçinda PKK bayragi açildi
Panionios ile Galatasaray arasinda dün gece oynanan UEFA Kupasi Grup eleme maçinda Yunan polisi siki güvenlik tedbirleri uyguladi.    Devamı »

  UÇAK KAZASINDA GIZEMLI SORULAR
Isparta Süleyman Demirel Havaalani kulesinin, pilotlara ’’yaklasmaya devam edin’’ uyarisi yaptigi sirada uçakla baglantinin kesildigi, ancak baglantinin kesilmesinden önce uçaktan,    Devamı »

  DÜSEN UÇAGIN KARA KUTUSU BULUNDU
Istanbul-Isparta seferini yaparken inis sirasinda düsen Atlasjet’e ait uçagin kara kutularina ulasildi. Ulastirma Bakanligina bagli Sivil Havacilik Genel Müdürlügünden verilen bilg    Devamı »

  ASLAN YENIDEN UMUTLANDI: 0-3
Galatasaray kendine geldi. UEFA Kupasi H Grubu’ndaki temsilcimiz Galatasaray ilk iki maçini kaybettikten sonra üçüncü maçinda Yunanistan deplasmaninda Panionios’u 3-0 maglup etti.    Devamı »

  KASTAMONUSPOR DULDOZER GIBI !!!
Ligin lider takimi Kastamonuspor, 11.haftada deplasmanda karsilastigi Sivas ekibi Demirçelik Divrigispor`u evinde devirdi.Divhan Atatürk Stadyumu`ndaki karsilasma saat 13:30`da bas    Devamı »

  YOLCU VE MÜRETTEBATIN ISIM LISTESI
Isparta üzerinde düsen yolcu uçaginda bulunan 7 mürettebat ve 49 yolcunun isim listesi açiklandi... Düsen uçagin MD83 uçaginin kaptan pilotunun Serhat Özdemir, ikinci pilot Fahir    Devamı »

  ATLAS JET UÇAGI DÜSTÜ
Istanbul’dan havalanan World Focus Havayollari’na ait olan ve Atlasjet’in kiraladigi uçagin Isparta’nin Keçiborlu ya da Çukurören mevkiinde düstügü bilgisi geldi. Atatürk Havalima    Devamı »

  GÜNVAKTI WEB SITESI
Uzun zamandan beri web sitesi kurmak isteyen GÜNVAKTI köyü dernegi ,bu arzusuna kavustu.. veb sitesini yeni olusturan dernek,bilgileri kaydetmek için zamana ihtiyacimiz var    Devamı »

  WEB SAYFAMIZ HAZIRLANIYOR
Günvakti Köyü Sosyal YArdimlasma Ve Dayanisma Dernegi tarafindan yapilan web sayfamiz kisa bir süre içinde sizlerin hizmetine sunulacaktir.    Devamı »

  'KASTAMONU 1. AMATÖR KÜME'DE GOL SOV.
A.A - Kastamonu 1. Amatör Küme lideri Bozkurt Belediyespor, sahasinda Küre Bakir Belediyespor'u 18-0 yenerek tarihi bir galibiyet kazandi. Karsilasmanin ilk yarisinda raki    Devamı »

   GÜNVAKTI KÖYÜNDE GÖRKEMLI AÇILIS
Günvakti Köyü, Camii ve Muhtarlik binasi açilisi vesilesiyle tarihi günlerinden birini yasadi. Yapimina 2002 yilinda baslanan Camii, müstemilat, gasil hane ve Muhtarlik binas    Devamı »

   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim