Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


  AbanadaMendirekler Dalgalara Dayanamadi
Abana`da etkisini gösteren firtina, ilçenin sahil seridinde hasarlar olusturdu. Besevler mevkisi ile Halk Egitim Merkezi yolu arasinda bulunan mendireklerden bazilari da dalgani    Devamı »

  Bayan Kaymakamdan yol açma ekiplerine mangal sürprizi
Kastamonu`da kis mevsimi en sert geçen ilçelerden Azdavay`da gece gündüz karla mücadele çalismasi yapan ekiplere Kaymakam Meral Uçar mangal sürprizi yapti. Ilçeden yaklasik 50 k    Devamı »

  Jandarma ve Polisi Alarma Geçiren Patlama Sesi
ILGAZ`DA ÖZEL HAVAYOLLARINA AIT BIR UÇAGIN DÜSTÜGÜ HABERI POLIS VE JANDARMAYI HAREKETE GEÇIRDI. Çankiri`nin Ilgaz ilçesinde duyulan yüksek seviyedeki ses, heyecan yaratti. Güven    Devamı »

  » BACA YANGINI KORKUTTU
Bozkurt’ta bir kahvehanenin bacasi tutustu çevredekiler heyecanli dakikalar yasadi. Çesme sokaktaki Karakas Kiraathanesi’nin bacasinin tutusmasi sonucu çikan dumanlar sokakta    Devamı »

   » Vali Kara`dan Müjdeli Haber: Kastamonu Havaalani Nihayet Açiliyor
Yapimina 20 yil önce baslanan ve 1999 yilinda insaati tamamlanan, 2 bin 380 metre pist uzunlugundaki Kastamonu Uzunyazi Havalaninin ulasima açilmasi için sürdürülen çalismalarda so    Devamı »

  Kastamonu'da Otobüs Kazasi
Kastamonu'da Yolcu Otobüsünün Devrilmesi Sonucu Ilk Belirlemelere Göre 3 Kisi Öldü, 28' Yolcu da Yaralandi    Devamı »

  DERNEGIMIZIN 7.OLAGAN KONGRESI YAPILDI
Dernegimizin 7.Olagan Kongresi Bu gün Dernek Lokalinde Büyük bir katilim ile gerçeklesti    Devamı »

  BOZKURTTA KAPALI KÖY YOLU KALMADI
Bozkurt’ta geçtigimiz hafta sonu yagan etkili kar yagisi ile kapanan 21 köy yolunun tamami ulasima açildi. Edinilen bilgiye göre, Geçtigimiz pazartesi günü Bozkurt’un 32 köyünde    Devamı »

  Tosya 2.9 büyüklügünde deprem meydana geldi
Kastamonu`da sabah saatlerinde merkez üssü Tosya ilçesi olan 2.9 büyüklügünde hafif siddetli bir deprem meydana geldi.    Devamı »

  » ÖZEL EGITIM VE REHABILITASYON MERKEZI ABANA’DA AÇILDI
Abana’ya Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi açildi. Bozkurt Devlet Hastanesi Müdürü Muzaffer Küçükoglu’nun kizi Sosyolog Selda Küçükoglu’nun bir yildir süren çalismalari so    Devamı »

  Geçen Yil Kastamonu Nüfusu Yüzde 1.67 Azaldi
TÜIK`in ``Adrese Dayali Nüfus Kayit Sistemi 2009 Nüfus Sayimi Sonuçlari`` açiklandi. Kastamonu nüfusu bir öncesi yila göre 601 kisi azaldi. KASTAMONU`NUN 2009 YILI NÜFUSU 2008    Devamı »

  ISTANBULDA KIS KÖYÜMÜZÜ ARATMADI
Istanbulda Yagan Yogun Kar yagisi köyümüzü aratmadi çocuklar okulun tatil olmasi nedeniyle mahallede neredeyse sokaktan gelmek bilmiyorlar kizak kayanmi dersin kartopu oynayanmi de    Devamı »

  268 Köy Yolu Kapandi
Yurdun büyük bölümünü etkisi altina alan kar yagisi nedeniyle Kastamonu`da 268, köy yolu ulasima kapandi.    Devamı »

  OKUMA YAZMA KURSU AÇILDI
Köyümüzde okuma yazma bilmeyen kardeslerimize yönelik Halk Egitim Müdürlügü gece kursu düzenlemistir.120 saatlik kurs da okuma yazma matamatik konularinda dersler islenmek    Devamı »

  » ÖGRENCILER BIRINCI DÖNEMI TAMAMLADI
2009–2010 egitim-ögretim yilinin ilk dönemi bugün sona erdi. Ikinci dönem 8 Subat’a Pazartesi günü baslayacak. Bozkurt’ta 788’i ilkögretim ve 154’ü orta ögretim olmak üzere 942    Devamı »

  » Abana Motor Kastamonu Merkeze Tasiniyor!
27 Yildir Bozkurt ve Abana’li isçilere ekmek kapisi olan Abana Motor Fabrikasi “Motorsan” Eylül ayinda Kastamonu Merkezde yeni yapilan fabrikaya tasiniyor. Motorsan’in sahibi Se    Devamı »

  Reishi Mantari Üretimi
Bozkurt ilçesinde bir firma tarafindan dogada nadir bulundugu belirtilen kirmizi reishi mantarinin üretimi yapiliyor.    Devamı »

  KASTAMONU HAVA ALANI AÇILIYOR!
Kastamonu bu önemli yatirimi insanlarimizin kullanima açmak için bakanliktan söz aldi.Ulastirma Bakanligindan ve DHM Genel Müdürlügünden uzman ekipler Kastamonu Hava alani incele    Devamı »

  » » ENGIN CANBAZ YENIDEN TEDAVI ALTINDA
Bozkurt Belediye Baskani Engin Canbaz ritim bozuklugu rahatsizliginin tekrarlamasi sebebi ile yeniden tedavi altina alindi. Ilk olarak Kastamonu Anadolu Hastanesinde tedavi g    Devamı »

  MÜFTÜMÜZÜ O GÜZEL SEHIRDE ZIYARET ETTIK
Agustos ayinda ilçemizden ayrilarak SAFRANBOLUDA göreve baslayan Müftümüz Ilyas YILMAZTÜRK hocamizi dingörevlileri olarak ziyaret ettik. Hocamizi makaminda sohbetle baslayan ziya    Devamı »

  » » YAKAÖREN'DEN “PAYLASALIM KARDESIM” PROJESI
Bozkurt’un Yakaören(ilisi) köyü Ilkögretim okulu ögrencilerinin hazirladigi ''Paylasalim Kardesim'' projesi hayata geçirildi. Yakaören Ilkögretim Okulu Meclis Baskani    Devamı »

  CUMA YANINDA ASURE YAPILDI
Yakaören (ilisi ) köyü Cuma yaninda asure 15 ocak Cuma günü yapildi.Geçen sene her yil oldugu gibi köy halkinin çogunlugunun istanbulda olmasi hasebiyle asure yapilamamisti.Bu yil    Devamı »

  ÇANAKKALEYI ORAYA GITMEDEN SEYRETMEK ISTERMISINIZ?
Haritada bir noktayi tiklayin, gerisini oturdugunuz yerden izleyin... Özellikle, gidip görebilme firsatini bulamamis olanlar için... http://www.360tr.net/17_canakkale/gelibolu/    Devamı »

   2010 ILK FAALIYET,,19 OCAK TA KRAL KARADENIZ TV DE CANLI YAYINDAYIZ…
2010 Yilina girdigimiz su günlerde Karadeniz tv de program yapan cesur can ,dernegimizi arayarak ,bizi canli yayin konugu olarak davet etti .bizlerde bu daveti kabül ederek 19 ocak    Devamı »

  GÖRENTAS CAMISI HIZLA ILERLIYOR
Görentas köyü camimizin yapimi hizla devan ediyor.Su an siva yapimi bitti.Üzerinin kubbelerin üstü ne yapilmasi düsünülüyor. Camlari halka 300 tl karsiligi satiliyor.    Devamı »

  ILISI ÇAYININ ÜZERINE YAPIMI DEVAM EDEN KÖPRÜ BITTI
Ilisi çayinin üzerine yapimi bir senedir yapimi devam eden köprü bitti . Törenle açilmasi için zaman sayiyor. Su an kullanilan köprü dar olmasi nedeniyle ihtiyaca cevap zor    Devamı »

  asure muhtarimizin duasiyla basladi
Köyde bayram havasi vardi hava güzeldi . köyümüzde bulunan annelerimizin ve bacilarimizin yaptigi asure çok güzel oldu.hepsinden allah razi olsun.    Devamı »

  GENÇLER KAHVALTIDA BULUSTU..
Çesitli etkinliklerde ,örnek olan gençlerimiz geçtigimiz Pazar günü esleri ile birlikte ,dernegimizde 2. kez kahvalti yaptilar..ailece yapilan bu ve bunun gibi kahvalti programlari    Devamı »

  » “CIBI” DAGDA ÖLÜ BULUNDU
Cibi dagda ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre, Bozkurt’un Bayramgazi köyünde yalniz olarak yasayan ve 13 gündür kendisinden haber alinamayan Cibi lakapli Mehmet Aksu (64)    Devamı »

  Avustralyali Gencin Müslüman Olma Hikâyesi
Bir Avustralyali Gencin Müslüman Olma Hikâyesi” cok etkileyici gercekten. Ailesi tarafindan inançsiz olarak yetistirilen bir gencin, Islamiyet ile nasil tanistigini anlatiliyor...    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE BUGÜN BIR ERKEK CESEDI BULUNDU
Kavakca mah.manda düzü diye bildigimiz çay üzerinde peliccede Nazmiye TURAN a ait findik bahçesinde bulunan kulübenin (salasin) altinda bir erkek cesedi bulundu.Merkez mahallemiz    Devamı »

  Kavakpinar'daki Asure Günü Güzel Geçti
3 ocak Pazar günü kavakpinardaki Asure günü Güzel geçtiKavakpinardaki Hemserilerimizin organize ettikleri asure günü muhtesem geçti emegi geçen herkesten ALLAH razi olsun Katilan t    Devamı »

  Yilbasinin Yildizi Findik Kurdu
Yilbasini evinde geçiren milyonlar, atv ekranina kilitlendi. 31 Aralik gecesinin yildizi, `Bir Sarkisin Sen`in `findik kurdu` lakapli yarismacisi minik Berna oldu...    Devamı »

  KADIN KOLLARINDAN GELENEKSEL ASURE GÜNÜ
Bozkurtlular Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi kadin kollari tarafindan geleneksel “Asure Günü” düzenleniyor. Dernegin kadin kollari baskani Nuray Palaz, yaptigi açiklamada, “ 3    Devamı »

  MERKEZ MAHALLEMIZDE ASURE ÇIKARILACAK
Köyümüzün merkez mah. 02.01.2010 cumartesi günü asure çikarilacaktir. Bütün sevdiklerimiz davetlidir    Devamı »

   SU DEPOSU YERINE KONDU
Hayirsever is adamimiz Niyazi GÜNER tarafindan köyümüze cami sadirvani ve bayram yerinde kullanmak üzere gönderilen su deposu yerine kondu.Epeyce zamandir eski cami yaninda buluna    Devamı »

  MERKEZ MAH. GIRISINDE BIR MENFEZ YAPILDI
Köyümüzün merkez mah. girisindeki dereye köyders projesi kapsaminda ihale usulü yapildi.Siyirmanin deresi diye bildigimiz derenin ihalesini alan Köseler insaat A.S. sahibi Mücahit    Devamı »

  DERNEGIMIZDE,BAYANLARA CUMA SOHBETLERI BASLAMISTIR..
Yaz tatili sebebi ile ara verilen bayan hoca önderligindeki CUMA sohbetlerine yeniden baslamistir..tüm bayanlarimiza haber vermek biz erkeklere görev düsmektedir..bu güzel hizmette    Devamı »

  KADIR BASKANI ZIYARETE GITTIK
Kadir baskani ziyarete gittik bu günkü günümüz yogun geçti sabah namazini eyüp camiinde kildiktan sonra sen mahallenin asuresine katildik oradan kadir baskani ziyaret ettik    Devamı »

  YARIN KAVAKCA MAHALLEMIZDE ASUREMIZ VARDIR
27 ARALIK pazar günü Günvakti köyü kavakca mahallesinde asuremiz yapildi.Bütün sevdiklerimiz dostlarimiz katildilar.    Devamı »

  GEÇMIS OLSUN NIYAZI BASKAN..
DERNEK BASK YRD Niyazi GÜNER ,rahatsizligi sebebi ile GEBZE merkez hastanesinde iki gündür yatiyor.önceki rahatsizligi nükseden Niyazi GÜNER,e geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz    Devamı »

  MUHTARLAR MUSTAFA ERKAN ILE DEVAM DEDI
Bozkurt Muhtarlar Dernegi Bozkurt merkez mahallesi hürriyet caddesindeki bürosunda yillik genel kurul toplantisini yapti. Yapilan genel kurulda muhtarlar denegi baskanligina Yak    Devamı »

  DERNEGIMIZDEN DUYURU
Saygideger üyelerimiz yeni kimlik çalismasi için 4 Tane kiravatli vesikalik fotograf gerekmektedirfotograflari olmayan üyelerimizin en Kisa zamanda dernegimize ulastirmasi g    Devamı »

  KASTAMONU'DA KAR BASLADI
Soguk ve Yagisli Hava Kastamonu`ad da etkisini göstermeye basladi. Sehir Merkezinde de kar basladi. Firtina ve kar etkisini sürdürürken, Meteoroloji yetkilileri, don ve buzla    Devamı »

  DERNEGIMIZE HIRSIZ GIRDI..
16 aralik sabaha karsi dernegimize hirsiz girdi ..yeni aldigimiz plazma tv ile tepegöz dedigimiz tv göstericimiz çalindi..yangin merdiveninden alt kattaki SIVAS TEKKE köyü dernegin    Devamı »

  Ilgaz`da Kar Kalinligi 1 Metreye Yaklasti
Kastamonu`nun Karadeniz`e kiyisi olan Abana ve Çatalzeytin ilçelerinde firtina etkili olurken Çankiri sinirindaki Ilgaz Dagi`nda kar kalinliginin 1 metreye yaklastigi bildirildi.    Devamı »

  KADIR BASKANIN BALIK ZIYAFETI MUHTESEMDI
Kadir baskan'in balik ziyafeti süperdi neler yoktiki Baskanim senide aradik malesef katilamadin yoklugunu aratmadik ziyafet sonunda 1senenin genel degerlendirmesini yaptik    Devamı »

  trafik kazasi
kastamonu özlem seyahate ail 34 DUS 27 no araç çatalzeytinden kastamonu istikametinde giderken bir otomobille çarpmasi sonucu 3 yarali olduhu ve bu yaralilardan 1 inin agir oldugu    Devamı »

  ÜZÜCÜ TESADÜF..
KUTLUCA KÖYÜ SARMASIK MAHALLESINDEN HEMSERIMIZ SERAFETTIN ÇONTAY SISLI BELEDIYESINDE HER ZAMANKI GIBI RUTIN GÖREVINI YAPARKEN TOKAT'DA CENAZE DÖNÜSÜ KARAYOLUNDA YARALANAN ASKERL    Devamı »

  Resmi Açilisi Bakan Özak ve Basesgioglu Birlikte Yapti
Spordan Sorumlu Devlet eski Bakani hemsehrimiz Murat Basesgioglu’nun Çalisma ve Spor Bakanligi yaptigi dönemlerde gönderdigi ödenek ve yapilan bagislarla yaklasik 2 milyon TL    Devamı »

  GÜNVAKTI GENÇLIK,HERZAMANKI GIBI BIRLIK IÇINDE..
Birlik beraberlik ve kaynasma amaçli bir araya gelen GÜNVAKTI GENÇLERI,ne ILISI,KARDES GÖRENTAS ve INCEYAZI dan da genlerin katilimi ile dostluk havasini biraz daha genisleterek gü    Devamı »

  KASTAMONUDA ECZACILAR AYAKTA
Kastamonu 26’nci Bölge Eczacilar Odasi üyeleri hükümetin ilaç fiyatlarinda yaptigi degisikligi Cumhuriyet Meydani’ndan Candaroglu Mahallesi’nde bulunan Sosyal Güvenlik Kurulu Il Mü    Devamı »

  TÜM HEMSERILERIMIZLE BERABER BAYRAMLASTIK..
2009 KURBAN BAYRAMI tüm GÜNVAKTI ve KARDES GÖRENTAS halki ile beraber cosku içinde geçti..Kavakpinar BIRLIK DÜGÜN SALONU,unda gerçeklesen bayramlasma,bu yilda çok güzel geçti .gele    Devamı »

  DOMUZ GRIBI KASTAMONU'DA
Yurt genelinde can almaya devam ediyor.Gribin bu seferki adresi Tosya oldu. Tosya Ilçesinde ikamet etmekte olan 30 yasindaki A.U. isimli kadin Tosya Devlet Hastanesine grip süp    Devamı »

  BOZKURT ILÇESINDE HIRSIZLIK.
KASTAMONU-BOZKURT ILÇESINDE SAAT 24.00 ILE 04.30 ARASI 3 ISYERIN DE HIRSIZLIK MEYDANA GELDI.IS YERI SAHIPLERI SABAH ISYERLERINE GELDIKLERINDE NE OLDUKLARINI SASIRDILAR.BIR X FI    Devamı »

   SAHILDE SAKIN YÜRÜYÜS YOLU BILIYORMUSUNUZ
Yakaören (ilisi) degirmenin yanindan çayi karsiya demir köprüden geçdinizmi,çay boyu Cuma yanina kadar gerçekten sakin bir yol.Su siriltisi sakin agaçlarin arasindan geçip gitmek.    Devamı »

   SIZ HIÇ MOMKILE YEDINIZMI ?
Memleketimiz o kadar bereketliki her mevsimde insanlar için bir seyler bulunuyor.Momkilede kirmizi görünümüyle tatli ve lezzetiyle damaklarin tatlandiriyor.Reçeli,kompostasi,eksisi    Devamı »

  YAKAÖRENEDE YENI KÖPRÜ BIR HAYLIDE YAKISTI
Yakaören (ilisi) çikisinda bulunan dar köprü ihtiyaci karsilamiyor.Zaman zaman 2 araba köprünün ortasinda karsilasip kavga gürültü olabiliyor.Zamanla geçislerde köprü basinda b    Devamı »

  INCEYAZI (yanari) MUHTARI VEFAT ETTI
Ince yazi muhtarimiz 3 veya 4 aydir çektigi rahatsizliktan sonra bu gün (28 kasim) vefat etmistir. Muhtarimizin cenazesi ögle namazina mütakip ilisi camisinden kalkacaktir. Mer    Devamı »

  » Kaymakam Üzeyir Aziz Özeren'in Bayram Mesaji ve Bayramlasma Programi
Bozkurt Kaymakami, Üzeyir Aziz Özeren’in Kurban Bayrami nedeni ile yayimladigi Bayram mesaji ve bayramlasma programi söyle; “Bayramlar, birlik ve beraberligin, kardeslik ve d    Devamı »

  KURBAN BAYRAMINIZI TEBRIK EDER HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIZ..
CUMA günü baslayacak olan KURBAN BAYRAMI tüm Islam alemine hayirlar getirmesini diler ,bayramin 2,ci günü kavakpinardaki bayramlasmaya bekleriz.balat SONER ve ABANA bozkurt TURIZM    Devamı »

  DERNEK ÜYEMIZ,Kazim GÜNER VEFAT ETTI..
Uzun zamandan beri tedavi gören ,üyemiz Kazim GÜNER 25 kasim Çarsamba günü , vefat etti .26 kasim Persembe günü ögle namazini mutakip,GÜNVAKTI köyü kabristanliginda topraga verilec    Devamı »

  24 Kasim Ögretmenler Günü Mesaji
Sevgili Ögretmenler Çok Degerli Meslektaslarim Kurtulus Savasi'ndan sonra bütün enerjisini ve zamanini yeni Türkiye'nin insasina vakfeden Büyük Önder Atatürk'e basögretmenlik    Devamı »

  YÜKSEK OKUL IÇIN START VERILDI
Belediye Baskani Engin Canbaz 15 Kasim 2009 günü Istanbul Beylerbeyi Sarayi'nda isadamlarina ve dernek baskanlarina ilçemize yapilacak yüksekokul binasi için kahvalti verdi. Ya    Devamı »

  Basesgioglu: Kimlik Siyaseti Ülkeyi Karanliga Götürecek
AK PARTI’NIN KIZILCAHAMAM KAMPI’NDA MILLETVEKILLERINDEN ILK KEZ, DEMOKRATIK AÇILIM KONUSUNDA ELESTIRILER DE GELDI. KAMPTA DEMOKRATIK AÇILIMA ILK KEZ ELESTIRI GELDI. ISTANBUL MI    Devamı »

  YAKAÖREN [ILISI ] DERNEGIMIZDE, GENEL KURUL VAR..
21 kasim Pazar saat 13 de balat dernek merkezinde yapilacak genel kurula tüm GÜNVAKTI halki davetlidir ..genel kurul agabeyi dernegimize ve tüm çevremize hayirli olsun..GÜNVAKTI K    Devamı »

  GÜNVAKTI KÖYÜ DERNEGI,KASTAMONU YILDIZINA KONUK OLDU
Cuma aksamlari saat 19-21.30 arasi Fahrettin SIYAMOGLU,nun sundugu ,KASTAMUNU YILDIZI programina 3. kez konuk olmanin heyecanini yasadik GÜNVAKTI KÖYÜMÜZÜ ve ..DERNEK faaliyetlerim    Devamı »

  HACI ADAYLARIMIZI UGURLAMAYA HAZIRLANIYORUZ
Mart ayinda umre ziyaretini beraber yaptigimiz esi Fatma ile birlikte Cemal GENCER ve bacanagi Cemal KALENCER yarin (16 kasim) saat 22 00 de Kastamonu terminalinden törenle ugurl    Devamı »

  Haci Adaylari Yolcu Edildi
Haci adaylari Cumartesi aksami kutsal topraklara gitti. En son kafile ise Pazartesi aksami yine otogar`dan yola çikacak.    Devamı »

  2010 -DERNEK TAKVIMI ÇALISMASI SONA ERDI..
27 10 2009 Günü manset haberden verdigimiz dernek takvimi çalismasi 12 11 2009 günü sona ermistir.. dernegimize reklam vermek için yapilan müracat çoklugundan ,ilk müracatlari kab    Devamı »

  KÖYÜMÜZDEN BIR VEFAT HABERI DAHA
Köyümüz halkindan ; Mustafa,salim ve asil gürgenin babalari Rasim GÜRGEN 10 Kasim bu gün hakkin rahmetine kavusmustur.Kendisine cenabi ALLAH tan rahmet tüm köy halkimiz v    Devamı »

  Abana'da Balik Fiyatlari Yari Yariya Düstü
Kastamonu`nun sahil ilçesi Abana`da, balik fiyatlari yari yariya düstü. Edinilen bilgiye göre, Abana açiklarindan avlanan Hamsi ve Çinekop baliklari, balikçilarin ve balik    Devamı »

   Bozkurt Bu Gün TRT 1 DE CANLI YAYINDA.
Sayisal gece BOZKURT'da canli yayinda. 09.11.09 Pazartesi saat:18.20 Kastamonu-Bozkurt Kapali spor salonunda canli olarak baslicak.Yayin sonrasi 5 adet katilan konuklar arasinda y    Devamı »

   KÖYÜMÜZDE EMANETCILIK KALDIMI
Eskiden emanetci denilince Cuma günleri sepet,küfe ve mektup toplardi.Sonra bizim oglana selam söle denilirdi.Köyden gelen emanetleri oglan alir emanet parasini verir mektubu alir    Devamı »

  ILISIYE YENI KÖPRÜMÜZ HIZLA YAPILMAYA DEVAM EDIYOR
Geçtigimiz sene baslanan sahil yolunun yeni köprüsü hizla devam ediyor.Bu yagislara ramen gecelere kadar çalisma devam ediyor.Bir haylide güzel olacak gibi görünüyor.Insallah sahil    Devamı »

   KÖYÜMÜZDE 2 KARDESIMIZDE EMEKLI OLDU
Köyümüz merkez mah. 2 kardesimizde emeklilige erdi.Mehmet KAYNAR (celalin ve kahveci mustafanin babalari) ve Ahmet SANDIKCIOGLU (tekeyan Ahmet) emekliligi kazanarak yeni bir hayat    Devamı »

  KIS KENDINI TEPELERDE KAR KÖYDE SOGUKLA GÖSTERDI
KIS KENDINI TEPELERDE KAR KÖYDE SOGUKLA GÖSTERDI kasim ayinin girmesiyle birlikte soguk kendini gösterdi.Asmana ve Göynük dagina mevsimin ilk kari yagdi.1 kasi    Devamı »

  KISA HAZIRLIK DENDIGINDE YAKACAKMI GELIR
KISA HAZIRLIK DENDIGINDE YAKACAKMI GELIR Kis günlerinin basladigi su günlerde yakacakti,mantardi derken baktikki ne hazirliklar oluyor.Hayvancilik köyümüzde öldü aglayani yok.Pati    Devamı »

  YILLARIN ESKITEMEDEGI YÜZLER
Onlarin bir zamanlar bu topraklarda sesleri inliyor yasama tutunmaya çalisiyorlardi.Simdi sesleri kisik fakat hos.Onlarin yüzlerinde yorgunluk içlerinde hayat hikayeleri… Is gü    Devamı »

   VEFAT
Kocacam Köyü Muhtari Mehmet ATATEPE'nin oglu Hakan ADATEPE 01.11.09 Günü hakkin rahmetine kavusmustur.Yarin öglen namazindan sonra Kocacam köyünde defnedilecektir.Merhuma kardesimi    Devamı »

  BOZKURTBELDEGIRMENI KÖYÜNDE HIRSIZLIK
Bozkurt Beldegirmeni köyünde hirsizlik iddiasi ile bir kisi yakalandi. Bozkurt Beldegirmeni köyünde akrabasi Ü.G nin evinden 90 TL para,1500 TL civarinda Cumhuriyet altini,1 adet    Devamı »

  Evin Önündeki Otomobile Zarar Verdiler
Bozkurt ilçesi Darsu köyünde bir kisi, evinin önündeki otomobile gece yabani hayvan saldirdigini iddia ederek arastirilmasini istedi.    Devamı »

  BOZKURT'TA86.YIL COSKUSU
Bozkurt’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolasiyla düzenlenen törende, Atatürk Aniti'na çelenklerin sunulmasinin ardindan saygi durusunda bulunuldu ve Istiklal Marsi okundu. Ilçe    Devamı »

  Kastamonu`da Cumhuriyet Yürüyüsü Yapildi
Cumhuriyetin ilaninin 86’nci yili kutlama etkinlikleri Kastamonu’da düzenlenen “Cumhuriyet Yürüyüsü” ile basladi.    Devamı »

  Saran Kastamonu`da Krom Çikartacak
Saran Holdingin sahibi ünlü is adami Sadettin Saran ile Çuhadaroglu Holdingin sahibi ünlü is adami Nejat Çuhadaroglu, dün özel bir helikopter ile enerji yatirimi yapmak için Kastam    Devamı »

  DERNEGIMIZ 2010 YILI TAKVIM ÇALISMASINI BASLATMISTIR..
1998 yilindan beri araliksiz devam KÖYÜMÜZÜN TANITIMI TAKVIMI,bu yilda 2010 yili takvimi olarak çikarilacaktir,.. takvime reklam vermek isteyenler ,10 11 2009 tarihine kadar bask.    Devamı »

   UYAN TÜRKIYE
YIL 2009 Türkiye dis ticaretle ekonomi ile ugrasmasi gerekirken gündem de neler var.Irtica, ordu içinde istihbarat sizmasi , devletin içindeki bazi organlarin dis devletlere y    Devamı »

  Canbaz Yogun Bakimda
Bozkurt Belediye Baskani Engin Canbaz, dün ögleden sonra kalbindeki ritim bozuklugu rahatsizliginin tekrarlamasi sonucu Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’ne kaldirildi.    Devamı »

  Basesgioglu Tosya-Bozkurt Maçini Izledi
Eski Devlet Bakani Murat BASESGIOGLU,Milletvekili Mehmet SERDAROGLU,Il genel Meclis Baskani Erdal BASESGIOGLU,Tosya Kaymakami Arslan YURT, Tosya Belediye Baskani Kazim SAHIN,AK P    Devamı »

  Artik kuyu kebabi yiyemeyecekmiyiz!
32 kilonun altindaki kuzu ve disi koyun kesimi yasaklaniyor; küçükbas hayvanlara küpe zorunlulugu getiriliyor.    Devamı »

  2009-2010 ÖGRENCI BURSU ÇALISMAMIZA BOZKURTLULAR DERNEGI ILE BIRLIKTE BASLADIK..
Bu yil yüksek okul kazanmis okuma imkani az olan ögrencilerimize bur imkani saglayan dernegimiz,BOZKURTLULAR dernegi ile birlikte çalismalar basladi..2009 -1010 egitim ögretim yil    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS KÖYÜ DERNEGI,GELENEKSEL KESTANE KEBAP GÜNÜDE MUHTESEM BIR KALABALIGI AGIRLADI..
18 Ekim Pazar günü yapilan etkinlik beklenenden daha kalabalik ve daha güzel oldu ..misafirleri önce davul zurna esliginde karsilayan dernek yön kur üyeleri,sonrada kestane kebap    Devamı »

  YAKAÖREN ILK ÖGRETIM OKULUMUZDAN ÜSTÜN BASARI HABERI..
Yakaören Ilkögretim Okulu, 8. sinif SBS sinavinda basari tablosunu bu yilda sürdürdü. Ögrencilerimizin tamaminin kazandigi sinavda basari orani %100 olarak belirlendi. Bu basar    Devamı »

  Mantar Toplamaya Gitti, Canindan Oldu
Senpazar ilçesinde ormana mantar toplamaya giden yasli adam, ayi saldirisi sonucu hayatini kaybetti. Alinan bilgiye göre, Karaman Mahallesi`nde 63 yasindaki Ahmet Irdem, sabah    Devamı »

  Bir gün ara ile ikinci vefat haberimiz..
Hursu mahallemizden DERNEK ÜYEMIZ Ömer GENCER ,in kayin pederi vefat etmistir .14 ekim Çarsamba günü Pasabahçe çukurçayir camiinde öglen namazi sonrasi kilinacak cenaze namazi son    Devamı »

  VEFAT ..
Dernek yönetim kurlu üyemiz,Aziz GÜRGEN ve üyemiz kaptan Salim GÜRGEN,in anneleri hakkin rahmetine kavusmustur.14 ekim Sali günü öglen namazini mütakip GÜNVAKTI köyünde topraga ver    Devamı »

  18 EKIM PAZAR,KARDES GÖRENTAS DERNEGINDE KESTANE ve KERMES,SE DAVETLIYIZ..
18 ekim pazar günü saat 9.30 da köydeki camii insaatina katki için bayanlar kermesi var .öglen namazi sonrasida geleneksel kestane kebap söleni vardir..bu kermese ve kestane kebap    Devamı »

  KÖYÜMÜZÜN KAVAKCA MAH. GELENEKSEL HÊMIN YAPILDI
Köyümüzde geleneksel olarak her sene kestane zamani yapilan hemin söleni bu senede kavakca mah. coskulu geçti. Hemin denilince önce akla kestane gelir.Köyün gençleri ev ev dolasar    Devamı »

  Bozkurt Ilk Maçini Kaybetti
Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi`nde Bozkurt Belediyespor Haldun Alagas Spor Salonu`nda konuk oldugu Istanbul Büyüksehir Belediyespor’a 3-1 yenildi. Geçtigimiz sezonu Balkan Kapa    Devamı »

  10 kurusluk Çin mali oyuncak 3 çocugu zehirledi
Edinilen bilgilere göre, merkeze bagli Mehmet Akif Ersoy Mahallesi`nde meydana gelen olayda, Ceyhun Demirci (8), Ibrahim Kayikçi (8) ve Veysel Ünal (3) isimli üç küçük çocuk, mahal    Devamı »

   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim