Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


  NISAN,DÜGÜN,ASURE
DERNEGIMIZ bu haftayi yogun bir sekilde geçirdi. Cumartesi aksami DERNEK YÖN KUR ÜYEMIZ an Murat KARAKILÇIK arkadasimizin kizinin nisan merasiminden sonra ,pazar günü ise dernek ü    Devamı »

  » BOZKURT YENILGIYLE TANISTI 2-3
Kastamonu 1. Amatör Küme’de oynanan Bozkurt Belediyespor Ineboluspor karsilasmasinda gülen taraf Inebolu spor oldu ve Bozkurt bu sezon ilk kez yenilgi ile tanisti. Bozkurt Sehi    Devamı »

  » BOZKURT, MALATYA’YI EZDI GEÇTI 3-0
Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi ikinci devresinin ilk maçinda Bozkurt Belediyespor kendi evinde Malatya Belediyespor’u 3-0 yenerek ikinci devreye iyi bir baslangiç yapti.    Devamı »

  Kalayci: Mutlak Galibiyet
Kastamnouspor Teknik Direktörü Sedat Kalayci Pazar günü oynayacaklari Çorumspor maçini mutlaka kazanmalari gerektigini söyledi.Beklenmedik Gümüshanespor yenilgisine çok üzüldükler    Devamı »

  Kastamonu'da 367 Köy Yolu Ulasima Kapandi
Kastamonu'da yogun kar yagisi nedeniyle 367 köy yolu ulasima kapandi. Kastamonu'da kapanan köy yolu her geçen gün artiyor. Kastamonu Il Özel Idaresi Yol ve Ulasim Hizmetleri Müd    Devamı »

  "Tarih ve Kültür Sehri Kastamonu" kitabi çikti
Kastamonu Postasi yazarlarindan Nail Küçük`ün `Tarih ve Kültür Sehri Kastamonu` adli gezi rehberi kitabi çikti. Egitimci ve Tarih Arastirmacisi olan Nail Küçük`ün kitabinin önsözü    Devamı »

  KASDERFED "Sivil Toplum Yapimizin Bugünü ve Yarini" toplantisi bu pazar
Degisen ve hizla gelisen yüzyilda sivil toplum kuruluslarinin kentsel yasam ve yönetimlerinde dogrudan söz sahibi olacaklari gerçegi ile sorumluluga talip olabilen sivil toplum bi    Devamı »

  BU HAFTA NISAN VE DÜGÜNLERIMIZ
02 02 2008 Cumartesi DERNEK ÜYEMIZ Murat KARAKILÇIK arkadasimizin kizinin nisani var. 03 02 2008 Pazar DERNEK ÜYEMIZ Cemal KAZAN arkadasimizin kizinin 13-17 arasi dügünü var..    Devamı »

  DAVUTPASADA PATLAMA
Zeytinburnu'nda meydana gelen korkunç patalamada yaralanan ve çevre hastenelere kaldirilan vatandaslardan 17'sinin kimlikleri belli oldu. Iste 3 hastande yatan yararilar:    Devamı »

  Istanbul`dan otobüs kaldirilacak..
Pazar günü Gazi stadyumunda oynanacak olan karsilasma için Istanbul`dan KSK taraftarlari için otobüs kaldirilacak...    Devamı »

  SONER TURIZM NAZARA GELDI,,,
soner turizime ait otubus 30.01.2008 sabah saatlerinde esentepe çatak bölümünde kayarak yan yatti yolcularin durumlarinin iyi oldugunu bildiren yetkililer sadece bir kisinin burnun    Devamı »

  290 köy yolu kapali
Kastamonu`da beyaz kabus Yogun kar yagisi nedeniyle Kastamonu`da 290 köy yolu ulasima kapandi.    Devamı »

  Daha az vergi ödeyebilirsiniz
MTV`nin aracin kasko degerinin yüzde 5`ini asamayacagina iliskin düzenleme, 1 Ocak 2004 tarihinden itibaren yürürlüge girdi,fakat bundan kimsenin haberi olmadi    Devamı »

   » BOZKURT, BÜYÜKSEHIR’E SET VERMEDI 3-0
Türkiye Erkekler Voleybol 1.Liginin birinci devre son maçinda Bozkurt Belediyespor Istanbul Büyüksehir Belediyespor’u set vermeden 3-0 maglup etti. Bugün saat 15.00’de Bozkurt    Devamı »

  KUPA'DA ERKEN FINAL!
KUPA'DA ERKEN FINAL! Fortis Türkiye Kupasi'nda kuralar çekildi! Çeyrek final mücadeleleri dev bir derbiye sahne olacak.    Devamı »

  DERNEK ÜYEMIZ HAC,DAN DÖNDÜ
DERNEK ÜYEMIZ Sadettin YILDIZ esi ile birlikte gittigi hac yolculugundan çok mutlu bir sekilde döndüler..    Devamı »

  ASURE
KAVAKPINARDAKI ASUREYE 03-02,-2008 PAZAR GÜNÜ dernek üyemiz cemal KAZAN IN kizinin dügününden hemen sonra soner turizm önünden saat 15-30 da hareket edecegiz . gitmek isteyenlere    Devamı »

  Her Kastamonulu için bin 612 YTL
Devlet Kastamonu için ne kadar harcadi? Türkiye nüfusunun yaklasik 6`da birinin yasadigi Istanbul, geçen yil kisi basina devlet elinin en az uzandigi kent oldu. Peki Devlet Kasta    Devamı »

  Kastamonu`da pitbull dehseti
Pitbull cinsi köpek çocugu isirdi Saat 12.00 siralarinda Aktekke Mahallesi Tosya Caddesi üzerinde bir çocugu pitbull cinsi köpegin isirmasi Zabita ve polis ekiplerini harekete ge    Devamı »

  FILEDE HÜSRAN
Voleybol Erkekler Birinci Ligi'nde 12. Hafta Maçlari Tamamlanirken, Halk Bankasi Liderligini Sürdürdü. Voleybol Erkekler Birinci Ligi'nde 12. hafta maçlari tamamlanirken, Ha    Devamı »

  KAPADOKYA GEZIMIZE YOGUN ILGI,5.ci GÜNDE OTOBÜS DOLDU
DERNEGIMIZIN 2008 KAPADOKYA gezisi, günü birlik gezi olarak ve tarih olarak degisiklik yapildi.maddi imkanlarimizi düsünerek bu sekilde yapilmasina karar verildi    Devamı »

  MYO mezunlarina müjde
MYO mezunlarinin özlük haklari, askerlik görev süresi, sifatlari ve is dünyasina girislerindeki sorunlarin çözülmesine yönelik bir girisim daha MHP, meslek yüksek okulu mezunlarin    Devamı »

  70 milyonu astik
Evlerde sayildik... Bir ilk denendi. Türkiye`nin nüfusu açiklaniyor. Içisleri Bakani Besir Atalay, adrese dayali nüfus kayit sistemiyle yapilan sayim sonuçlarini açikladi. Evle    Devamı »

  Kastamonu`nun nüfusu
Her ilin nüfus sayisi da belli oldu. Peki Kastamonu nüfusu ne kadar? Kastamonu Nüfusu (2007) ERKEK KADIN TOPLAM 176.954 183.412 360.366 Sehir: 183.685 Köy : 1    Devamı »

  Kendinizi Kötü Hissetiginizde Umarim bu yazi ii gelir...
Kendinizi Kötü Hissetiginizde Umarim bu yazi ii gelir... 1. Dünyada en az 2 kisi sizi ugrunuzda ölecek kadar seviyordur... 2. Dünyada en az 15 kisi ugrunuzda ölmese de sizi se    Devamı »

  ASÜRE
Hicri takvime göre Muharrem Ay’inin onuncu günü Asure Günüdür… Bu yil, geleneksel Asure günümüz ise 19.Ocak’a rastlamaktadir… Muharrem Ay’i boyunca evlerde Asure pisirilme    Devamı »

  Youtube'a erisim 2. kez engelendi
Ankara Cumhuriyet Savcisi Kürsat Kayral, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’ne basvurarak Türkiye'de pek çok kisinin girdigi "youtube.com" sitesine erisimin engellenmesi talebinde bulunmu    Devamı »

  SEYH EDEBALI'NIN OSMANLI DEVLETININ KURUCUSU VE DAMADI OSMAN GAZI'YE VASIYETI :
DERS CIKARILMASI GEREKEN NASIHATLAR!! BU NASIHATLARI OKUYUNCA OSMANLI DEVLETININ NEDEN DUNYAYA HUKMETTIGINI ACIKCA ANLAYACAKSINIZ. BOYLE OGUTLE DEVLET YONETMEK HERKESE NASIP OLMAZ.    Devamı »

  Istanbul`da Bozkurt Belediyespor`a destek gecesi
Türkiye Erkek Voleybol 1.Ligi’nde mücadele eden Bozkurt Belediyespor Voleybol takimina destek olmak amaciyla 10 Subat 2008 Pazar aksami Istanbul Topkapi Eresin Otel’de anlamli ve m    Devamı »

  Soguklar hayati felç etti
Kastamonu'da soguk hava nedeniyle sadirvandaki su aktigi yerde buz tutarken yol kirma makinesi ates yakarak çalistirildi. Kis mevsiminin baslamasiyla birlikte Kastamonu'da etkili o    Devamı »

  VEFAT
Dernek üyemiz sn mustafa YILDIRIM arkadasimizin bebegi vefat etmistir . arkadasimiza ALLAHTAN sabir ve bas sagligi dileriz    Devamı »

  KASTAMONUSPOR KADROSUNU GÜÇLENDIRIYOR........
Kastamonu kadrosunu güçlendiriyor TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirve mücadelesi veren Kastamonuspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.....    Devamı »

  KAHVALTILI DERNEKLER BIRLIGI TOPLANTISINA KARDES GÖRENTAS ile BIRLIKTE KATILDIK
13 OCAK Pazar günü saat 10 da, Kagithane belediyesi sosyal tesislerinde yapilan BOZKURT dernekler birligi kahvaltili toplantisi yapildi. Dernegimiz bu önemli toplantiya üst düzey    Devamı »

  VEFAT
KARDES GÖRENTAS köyü bir önceki dernek baskani sn Halil GÜNAY in muhterem ANNELERI vefat etmistir. Muhterem annemize ALLAHTAN rahmet yakinlarina GÜNVAKTI köyü halki olarak bas sag    Devamı »

  Istanbul trafigi ’cep’te
Hizmete giren "IbbCepTrafik" uygulamasiyla cep telefonundan Istanbul’un trafigiyle ilgili kamera görüntüleri, yogunluk haritasi ve ulasim süreleri gibi bilgilere ulasilabilecek....    Devamı »

  HACIMIZ YURDA DÖNDÜ
Dernek baskan vekilimiz sn Salih KARAGÖZ esi ile birlikte 04 12 2007 günü çiktgi hac yolculugundan sag salim döndüler.    Devamı »

  Balikçi Agina 3 Bin Yillik Kano Takildi
Daha Önce Aglarina Uçak Enkazi Takilan Inebolulu Balikçilar, Bu Kez Denizden 3 Bin Yillik Oldugu Tahmin Edilen Bir Kayik Çikardilar. Orman Genel Müdürü Osman Kahveci, Ilk Inceleme    Devamı »

  Kastamonu`nun sorunlari TBMM gündeminde
MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet SERDAROGLU, Kizlar Yolu Baraji, Kuraklik Paralari ve çeltik üreticilerinin sorunlarini TBMM Genel Kurulu’nda yaptigi konusma ile dile getirdi.    Devamı »

  KSK Charleroi`e kafa tuttu....
TFF 3.Ligi 2.Grupta ilk devreyi grup ikinci olarak tamamlayan ve zorlu ikinci devreye Antalya Kemer`de hazirlanan Kastamonuspor kamp çerçevesinde ilk hazirlik maçini dün oynadi.    Devamı »

  GENEL KURUL ÇALISMASI
Dernegimizin 2008 -2010 yönetim kurulu seçimleri [genel kurul] 17 subat 2007 Pazar günü dernek merkezimizde yapacagiz..Tüm ÜYELERIMIZI VE DOSTLARIMIZI mutlaka bekliyoruz. .    Devamı »

  Balikçilar Hamside "Kota" Istiyor
Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birligi Yönetim Kurulu Üyesi ve Sinop-kastamonu Su Ürünleri Kooperatifleri Birligi Baskani Ali Bayrak, Asiri Avlanmanin, Yaklasik 5 Ay Sürmesi Ge    Devamı »

  Deniz Feneri`nden akülü araba
Yardim Faaliyetleri ile adini duyuran DENIZ FENERI bu hafta sonu Abana`ya da ugradi. Abana`nin Çayircik mahallesi halkindan Mehmet Meresyedi` ye Akülü Araba teslim etmek için I    Devamı »

  Tabib Odasi halka sigaranin zararlarini anlatacak
Bizde Kastamonu-Çankiri Tabip odasi olarak, halkimiza sigaranin zararlarini anlatmak için bir halk konferansi düzenledik. Tüm halkimizin davetli oldugu ve girisin ücretsiz olac    Devamı »

  Kar mücadelesi devam ediyor
Kastamonu Il Özel idaresi Genel sekreterligi / Yol ve Ulasim Müdürlügü’nden aldigimiz bilgiye göre: Kar mücadelesi yapilan köy yollarimiz…Kar mücadelesi yapilacak 9197Km. ile    Devamı »

  En Düsük Memur Maasi 977 YTL Oldu.
Memur Maaslarinda, 2007 için Verilen Enflasyon Farki, Ocak Zammi ve Yilbasinda Devreye Giren Asgari Geçim Indirimi ile Birlikte, Yüzde 4.1 ile Yüzde 13.7 Arasinda Artis Meydana Ge.    Devamı »

  Türkiye Hem Çok Sevilen Hem Çok Sikayet Edilen..
Almanya'da 'Urlaub Perfekt' Dergisinin Yaptigi Arastirmaya Göre, Türkiye, '2008 Yilinin En Trend Ülkesi' Siralamasinda Ikinci Olurken, 'En Çok Sikayet Edilen Ülkeler' Arasinda da..    Devamı »

  Ali Sami Yen iste böyle olacak....
Sisli'ye Paris meydani... 08.01.2008 12:01 Sisli dev bir komplekse kavusuyor. Ali Sami Yen Stadi’nin yerine yapilacak, içinde kütüphane, sinema, restoranlar ve kültür merkezin    Devamı »

  Diyarbakir Bombacisi Yakalandi..
Diyarbakir'daki Bombali Saldirinin Zanlisi Yakalandi. Terörist Yer Gösterme için Olay Yerine Götürüldü. PKK'li Terörist K. Irak Kamplarinda Egitim Almis...    Devamı »

  Ameliyat yapilamiyor, facia kapida..
Ameliyat yapilamiyor, facia kapida 1 Ocak'ta yürürlüge giren ilaç ve malzeme tebligi üniversite hastanelerini kilitledi...    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS KÖYÜNDEN ZIYARET
Çok samimi bir ortamda geçen muhabbetlerden, konusmalardan sonra, bir süre önce köyümüzde evi yananlar için baslatmis oldugumuz yardim kampanyasina destek olmak için geldiklerini    Devamı »

  Iran kis ortasinda dogalgazi kesti
Botas: “Tedbirimizi aldik. Sorun olmayacak” 07.01.2008 10:04 Botas'tan bir yetkili, Iran'in Türkiye'ye verdigi dogalgazin "teknik sebeplerle" bu sabahtan itibaren tamamen kesi    Devamı »

  Mehmetçik-1 Kirikkale'den
Milli Savunma Bakani Vecdi Gönül, Makine Kimya Enstitüsü (Mke) Kirikkale Fabrikasini Ziyaretinde Yeni Piyade Tüfegi Mehmetçik-1'in Tanitimina Katildi...    Devamı »

  VEFAT
GÜNVAKTI DERNEGI KURUCU BASKANI SALIM GÜRGENIN AMCASININ HANIMI VEFAT ETMISTIR.KENDISINE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BASSAGLIGI DILERIZ...    Devamı »

  Marmaray ne zaman bitecek?
MarmarayUlastirma Bakani Yildirim, Asya ile Avrupa'yi denizin altindan birlestirecek 'in bitis tarihini açikladi    Devamı »

  PKK'ya internet darbesi
Terör örgütü yanlisi yayin yapan sitelere sanal dünyada da savas açildi! PKK'nin 6 sitesi çökertildi........    Devamı »

  Sizin hiç babaniz öldü mü?
Yikadilar, aldilar, götürdüler. Babamdan ummazdim bunu kör oldum.    Devamı »

  313 köy yolu ulasima kapandi
Kastamonu`da önceki gün baslayan ve bugüne kadar araliksiz devam edenkar yagisi sonucu Ilgaz Dagi`nda kar kalinligi 130 santimetre, kent merkezinde ise 25 santimetreye ulasti.    Devamı »

  KÖYÜMÜZ BEYAZA BÜRÜNDÜ
2008 YILI ile birlikte baslayan kar yagisi güzel köyümüzü beyaza bürüdü. köyümüz ve ilçemizde yagan kar yaklasik bir metreyi bulmus durumda...    Devamı »

  DiyarBakir da PatLama
Diyarbakir Dedeman Oteli ve Galeria Alisveris Merkezi arasindaki otoparkta bulunan araç saat 16.55 sularinda patladi. Askeri servis aracinin geçisi sirasinda meydana gelen patlamad    Devamı »

  Elektrik ve Dogalgaz Zamlarini Yeni Zamlar Izleyecektir‏
Elektrik zammi kamu gelirlerini artirmak için degil, yapilacak özellestirmelerle TEDAS ve EÜAS’a el koyacak olan sermaye güçlerininkârlarini güvenceye almak içindir.    Devamı »

  AGA TAKILAN ENKAZIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ
Kastamonu ’nun Inebolu Ilçesi açiklarinda balikçilarin agina takilan uçak enkazinin sirri çözüldü. Balikçi Saban Köprülüoglu’nun 3 mil açikta denize biraktigi agdan çikan enkaz, 4    Devamı »

  2008 YILINIZ KUTLU OLSUN
2008 YILININ KÖYÜMÜZE, VATANIMIZA, MILLETIMIZE,TÜM ISLAM ALEMINE HAYIRLI OLMASI DILEGIYLE HUZURLU SAVASSIZ NESELI BASARILI MUTLU BIR YIL OLMASI DILEGIYLE TÜM HEMSERILERIMIZIN 2008    Devamı »

  Polisten Sürücülere Helvali Yilbasi Kutlamasi
Kastamonu Polisi Helva Dagitarak Sürücülerin Yeni Yillarini Kutladi Kastamonu Emniyet Müdürlügü yeni yila girerken farkli bir uygulama gerçeklestirdi. Ekipler, Emniyet Müdürlügü'n    Devamı »

  OKAB Kastamon'da yapildi
Kastamonu Valisi Nurullah Çakir Orta Karadeniz Birligi'nin (OKAB) çok yol aldigini belirterek birligin Kastamonu, Sinop ve Çankiri illerinde önemli kazanimlar sagladigini söyledi.    Devamı »

  Kutsal Topraklarda Ölen Haci Sayisi 64'e Yükseldi
Suudi Arabistan'in Mekke ve Medine Kentlerinde Ölen Türk Haci Sayisi 64'e Yükseldi. Kutsal Topraklarda 7 Türk Hacisi Daha Yasamini Yitirdi. Ölen Türk Hacilari, Cennetül Mualla'da    Devamı »

  MHP'li Serdaroglu'ndan Kanun Teklifi
MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroglu, Tarima Dayali Sanayi Kuruluslari ve Tarimsal Üretim Yapan Kuruluslarin En Son Özellestirilmesi Için TBMM Baskanligi'na Kanun Teklifi    Devamı »

  YENI HEMSERILIK...
Insan "hemserilik ruhunu" ne zaman hisseder?Ya da "hemseri" oldugunun nasil farkina varir? Tabii ki gurbette...Tabii ki yad ellerde... Tabii ki yabanda... Tabii ki benzesmeyenle    Devamı »

  Vali Çakir`dan yeni yil mesaji
Kastamonu Valisi Nurullah Çakir, yeni yil mesaji yayinladi. Çakir`in mesaji söyle: "Yeni yilda hedefimiz; ilimizin ekonomik sosyal ve kültürel yönden kalkinmasi için sürdürülen    Devamı »

  Kastamonu Bali tescillendi
Kastamonu Ili Ari Yetistiricileri Birligi Baskanliginca Mart 2007 tarihinde Türk Patent Enstitüsüne yapilan basvuru sonucu Kastamonu Bali “Kastamonu Ili Ari Yetistiricileri Birlig    Devamı »

  NIKAH....
DERNEGIMIZIN YENI VE GENÇ ÜYESI Ercan ÇUKURKOL un 30 aralik pazar günü saat 15-30 fatih evlendirme dairesinde [ findikzade] nikahi var    Devamı »

  IBRETLE VE DIKKATLICE OKUYUNUZ
Dernegimizin aktif ve aydin üyesi makina mühendisimiz GÜNER 37 rumuzlu Harun GÜNER in sitemize tasidigi uyarici haberi aynen naklediyoruz ,ve GÜNVAKTI dern olarak tesekkür ediyoruz    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE KADASTRO ÇALISMASI
2007 Yili içinde baslatilan kadastro çalismasi tamamlanmis olup listeler asilmistir. Geçici asilan bu listelerden sonra ,kesin listeler asilacak olup ilgili sahislara duyurulur..    Devamı »

  Canbaz`in kayinpederi vefat etti
Bozkurt Belediye Baskani Engin Canbaz’in kayinpederi Abana’da uzun yillar esnaflik yapan Nihat Makaraci (72) vefat etti. Abana’nin sevilen ve sayilan kisisi olan Makaraci, uzun    Devamı »

  Kastamonu Belediye Baskani'na Ipekyolu Hizmet Kervani Nisani Verildi
Kastamonu Belediye Baskani Turhan Topçuoglu'na ''Ipek Yolu Hizmet Kervani Nisani'' verildi. Avrasya Ekonomik Iliskiler Dernegi'nin her yil vermeyi kararlastirdigi Ipek Yolu Hi    Devamı »

  Kamu çalisani olmak varmis!
Kamu çalisanlari 2008'de hafta sonlarinda 104, milli ve dini bayramlarda da 11 gün olmak üzere toplam 115 gün resmi tatil yapacak. Yasal izinler ve hafta sonlarinin yan    Devamı »

  GÜNVAKTI köyü ve KASTAMONU ESRAFI 3.GÜN BAYRAMLASTI
Kastamonu köy derneklerinin bir araya gelerek düzenlemis oldugu bayramlasma programi R. Sahin Köktürk Spor Kompleksi’nde yapildi. Sosyal ve kültürel anlamada Beykoz’da faaliye    Devamı »

  » BOZKURT MANAVGAT’A YENILDI 2-3
Türkiye Erkeler Voleybol 1. Lig’inin 11. hafta karsilasmasinda Bozkurt Belediyespor kendi evinde Antalya temsilcisi Manavgatspor’a 3-2 yenildi. Karsilasmanin ilk se    Devamı »

  Elimiz bos döndük
Kastamonuspor deplasmandan eli bos dönüyor Kastamonuspor Ligin ilk yarisinin son karsilasmasinda Ankara Demirspor`a deplasmanda 1-0 yenildi. Ofspor ise Bulancakspor`u 2-1 yener    Devamı »

  Rakipler belli oldu
Sampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 2. turda Ispanya’nin Sevilla takimi ile eslesti. UEFA Kupasi’nda mücadele eden Galatasaray ise Alman ekibi Bayer Leverkusen’e rakip    Devamı »

  "Bazi Çürükler" Utansin!
BAZI kisilerin askerlik yapmamak için sahte çürük raporlari aldigi ve çesitli yollara basvurdugu söylentileri yayilirken, Sirnak`ta görev yaparken geçirdigi rahatsizlik sonucu kald    Devamı »

  VEFAT...
KARDES GÖRENTAS KÖYÜMÜZDEN MUSTAFA KAPTANIN OGLU,DERNEK ÜYEMIZ SADETTIN YILIDIZI IN KARDESI ''ERDOGAN YILDIZ'' VEFAT ETMISTIR..KENDISINE ALLAHTAN RAHMET,YAKINLARINA    Devamı »

  DERNEGIMIZ ve KARDES GÖRENTAS dan BAYRAM MESAJI
Çok hassas bir dönem içinde olan ÜLKEMIZ, bu günlerde birlik ve beraberlik mesajlerina çok ihtiyacimiz oldugu inanacini tasiyan dernegimiz,bayram mesaji yayinladi…    Devamı »

  BAYRAM MESAJI
GÜNVAKTI köyümüzün çok çaliskan, çok hosgörülü , is bitirici ,muhtarimiz sayin Hüseyin GÖRKAN ve çok çok muhterem imam hatibimiz sayin Rasit hocamiz web sitemizden mesaj yayinladi    Devamı »

  YARDIM KAMPANYASI
8 KASIM 2007 GÜNÜ GÜNVAKTI merkez köyde çikan yanginda Mehmet AYDIN ve M ustafa AYDIN kardeslerin ikamet ettigi 65 yillikahsap ez tamamen yanmis ulup hiç bir esya kurtarilamamistir    Devamı »

  Gündogdu düsünmüyor
Kastamonuspor`da yönetim kurulu üyesi sayisinin 15`e çikarilmasinin gündeme gelmesiyle birlikte gözlerin çevrildigi Kastamonuspor eski Baskani Zekeriya Gündogdu sezon basindan bu    Devamı »

  BOZKURT VOLEYBOL TAKIMINA DESTEK GECESI
BOZKURT için yapilan her seye gerek meddi gerek manevi her türlü yardimi yapan dernegimiz, Bozkurt 1, lige yükselme basarisini gösteren erkek voleybol takimiza destek amacli düze    Devamı »

  Vali Çakir: Bu kentte görev yapmak onurdur
Mustafa Kara`nin Merkeze alinmasiyla Kastamonu Valiligi görevine atanan Nurullah Çakir, yeni görevine resmen basladi. Koltugunu oturmadan önce kendisini karsilamaya gelenlere ki    Devamı »

  VALI ÇAKIR MAKAMA OTURDU
Vali Nurullah Çakir saat 10.30`da valilik önünde karsilandiktan sonra makamina oturdu. Çakir`i Resmi kurum ve kurulus müdürleri ile ilçe Belediye Baskanlari, Kaymakamlar ve Vali.    Devamı »

  BOZKURT DERNEGINDE GÖREV DEGISIMI
Bozkurt’lular Yardimlasma ve Dayanisma Derneginde görev degisimi. Iki yildir Baskanligi yürüten Hasan Kuz görevini genç isadami Bozkurt EKES’e devretti.    Devamı »

  Abana`da fakülte için kollar sivandi
YÖK tarafindan Abana`ya yapilmasi karari alinan Fakülte için ilçede alt yapi çalismalari hazirlanmaya devam ediyor.    Devamı »

  KARADENIZ'DE BALIK BOLLUGU
Bu sene çok bol olan Balik vatandasin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 10 Aralik 2007- Karadeniz de bol miktarda tutulan Balik Inebolu limanina da bol miktarda gelmeye devam edI    Devamı »

  VALI ÇAKIR GÖREVE BASLIYOR.
Basbakan Recep Tayyip Erdogan, yeni atanan valileri kabul etti. Basbakan Erdogan; Bayburt, Kayseri, Bingöl, Kastamonu, Sirnak ve Nigde illerine atanan valilerle Basbakanlik MerK    Devamı »

  Oooooofff ''OF''
Lider Kastamonuspor ligin 13.haftasinda zorlu Ofspor maçina çikti. Ofspor sahasindaki karsilasma saat 13:30`da basladi. Karsilasmanin ilk dakikalarindan itibaren Ofspor oyunu K    Devamı »

  Ayi bal çaldi, insanlar vurdu
Hakkinda `vur emri` çikarilan ayi kaçamadi Bal ve meyvelere dadandigi için `yagmaci` suçlamasiyla hakkinda `vur emri` çikarilan ayi öldürüldü. Kastamonu`da avcilar, 7 bin 500    Devamı »

  Çok üsüyecegiz
Meteoroloji uyardi: "Yeni bir yagisli hava dalgasi geliyor. Sele karsi temkinli olun."    Devamı »

  GÖZYASLARIYLA UGURLANDI
Vali Mustafa Kara Kastamonu`ya veda etti. Valilik önünde düzenlenen veda töreninde CHP eski milletvekili Mehmet Yildirim, Belediye Baskani Turhan Topçuoglu ve törene katilanlar    Devamı »

  HACI ADAYIMIZI YOLCU ETTIK
Dernegimizin üst düzey düzey kurucularindan kurulustan bu yana baskan vekilligi yapan Salih KARAGÖZ ü esi ile birlikte mübarek topraklara ugurlamanin mutlulugunu yasadik    Devamı »

  Kastamonu Ziraat Odasi'nin Yeni Binasi Hizmete Açildi
Kastamonu Ziraat Odasi'nin Yeni Binasinin Açilisina Katilan Ziraat Odalari Birligi Genel Baskani Semsi Bayraktar, Her Platformda Çiftçilerin Yaninda Olduklarini Söyledi.    Devamı »

  BOZKURT TOKAT’A SET VERMEDI 3-0
Bozkurt Belediyespor Voleybol takimi Bozkurt Spor Salonu’nda konuk ettigi Tokat temsilcisi Belediye Plevnespor’a set vermedi. Karsilasmanin birinci seti 27-25’e uzay    Devamı »

  VALI'NIN ''KARA'' GÜNÜ
Vali Mustafa Kara`nin 31 yasindaki kizkardesi kalp krizi sonrasi hayatini kaybetti. Cuma günü ilimizden ayrilacak olan Vali Mustafa Kara hayatinin en aci günlerini yasiyor.    Devamı »

   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim