Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


  DERNEK ÜYEMIZ,KARDES GÖRENTAS MUTARI SN Mehmet TURAN,in BABASI,DURSUN HOCA ,VEFAT ETI..
KARDES GÖRENTAS Muhtari sn Mehmet TURAN, na ve diger aile efradina ve de tüm sevenlerine bas sagligi diler,yasayan son bilgi efsanelerinden hem köyünde ,hem GÜNVAKTI de hemde tüm B    Devamı »

  15-16 MAYIS ,GENÇLERLE,ÇANAKKALEDEKI SEHIT ATALARIMIZI 3,CÜ KEZ ZIYARETE GIDIYORUZ..
15 mayis Cuma aksami baslayacak ziyaret 16 mayis cumartesi aksami sona erecektir. ÇANAKKALE gezisine katilmak isteyen tüm halkimiz dernegimize veya 0533 819 43 37 bask. Ahmet GÜ    Devamı »

  TÜRKIYE YINE SEHITLERINE AGLIYOR!
TARIH:30 NISAN 2009 Diyarbakir'in Lice Tugay Komutanligi'ndan dün sabah yol güvenligini saglamak üzere bölgeye hareket eden bir tank ile zirhli personel tasiyici, saat 07.00'de, Li    Devamı »

  SU FABRIKASINDA ÜRETIM DEVAM EDIYOR
Bozkurt Ilçesi Bayramgazi Köyünde kurulan su fabrikasi üretimini sürdürüyor.    Devamı »

  GÜNVAKTI KÖYÜ MECLISI,KÖYÜN SU MESELESI IÇIN ,IKINCI KEZ DERNEKTE TOPLANDI..
KÖYÜMÜZDE Muhtarimiz ve azalari nezninde yapilan toplantilardan sonra ISTANBUL, dernekte yapilan toplantida su meselesi konusuldu..haci Ibrahim köyünden alinacak su için ilk etapta    Devamı »

  < BOZKURT,TA NELER OLUYOR ?
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde AKP ile MHP arasindaki seçim savasi hala bitmedi. Ise yumruklar da karisti.    Devamı »

  MARATONDA ERMAN HOCA,GÜNVAKTI,DE RASIT HOCA..
Yegeninin dügünü için istanbula gelen köyümüzün dernek sorumlusu ve köyümüzün gözbebegi sevgili dostumuz kardesimiz rasit hoca gençlerin maçina gelerek ,gençlere büyük moral verdi.    Devamı »

  » Engin CANBAZ, GENÇLERE SESLENDI “BOZKURT’UN GELECEGINI SIZ GENÇLERLE KURACAGIZ”
Belediye Baskani Engin Canbaz Bozkurt’lu gençlerle kahvaltida bulustu. Bozkurt Belediye Baskani Engin Canbaz, Havuzlu Bahçe Tesislerinde hafta sonu gençlerle kahvalti yapti ve ge    Devamı »

  23 NISAN ulusal egemenlik ve çocuk bayrami YAKAÖREN,ilk ögr. Okulunda .kutlandi..
Bu yil 23 nisan bir baska kutlandi,YAKAÖREN ,dern VE GENÇ,lik kollarininda bizzat törenlere katilmasi ve çocuklara hediyeler getirerek onlari sevindirmesi ,çocuk bayramina bir ba    Devamı »

  KEMANECI,KALP AMELIYATI OLDU..
G.O.PASA hastanesinde basarili bir kalp ameliyati geçiren ,dernek üyemiz sn Mustafa KARAKILÇIK [kemaneci ] yogun bakimda bir gün kaldiktan sonra ,ikinci özel bakim odasina alindi.    Devamı »

  AVCI GENÇLIK IS BASINDA....
GÜNVAKTININ GENÇLERI DUR DURAK BILMIYOR..HER FIRSATTA BIR ARAYA GELEN GENÇLER,18 NISAN CUMARTESI GÜNÜ BALATTA DERNEKTE BULUSUP ÖMERLI BARAJINA BALIK AVINA GITTILER.KURTKÖY DE REHBE    Devamı »

  GÜNVAKTI KÖYÜ MECLISI ,KÖYÜN SU MESELESI IÇIN DERNEKTE TOPLANDI…..
DERNEGIIMZ,de köyümüzün su meselesi için ikinci kez toplandik,. Merkez ve mahallelerimizin su meselesi uzun zamandir çalisma yapilmasina ragmen henüz çözülmüs degil… Yapilan sont    Devamı »

  BABASI VEFAT EDEN DERN. ÜYEMIZ SN Ismail YAMATMA [sari ismail abimize l ] BAS SAGLIGI DILIYORUZ…
Geçtigimiz cumartesi günü babasi vefat eden sari Ismail agabeyimize bas sagligi diliyoruz.yakinlarinada ALLAHTAN sabir diliyoruz.vefat eden büyügümüzede ALLAH CC rahmet diliyoruz.    Devamı »

  Bozkurt`ta Kutlu Dogum Haftasi basladi
Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa ( S.A.V.)` in Dogumunun 1438. Yildönümü nedeniyle Ilçe Müftülügünce 14-20 Nisan tarihleri arasinda düzenlenen Kutlu Dogum Haftasi etkinlikleri b    Devamı »

  HAFTA SONU MEMLEKETIMIZDEYDIK,,..
Dern bask Ahmet GÜNER bask yrd Murat KARAKILÇIK ile birlikte 11-12 NISAN günleri KASTAMONU, da ve ilçemiz BOZKURT,ta seçimlerde ,seçim kazanan ve diger dostlari ziyaret ettik.. B    Devamı »

  GÜNVAKTI GENÇ,LIGI ÇANAKKALE,YI ZIYARETE HAZIRLANIYOR…
GÜNVAKTI gençleri ,atalarinin yattigi yeri ÇANAKKALE SEHITLERI ni ziyaret için çalismalara baslad 16 MAYISTA yapilacak ziyaret gezisine katilmak isteyen gençlerimiz, esli olarak    Devamı »

  KASTAMONU TÜRK TELEKOMSPOR, SÜPER LIG IÇIN GÜN SAYIYOR
Deplasmanda geçen hafta aldigi Amasya Atatürk Lisesi galibiyetiyle büyük avantaj saglayan Bayanlar Hentbol 1. Ligi takimlarindan Kastamonu Üniversitesi Türk Telekomspor, Samsun TED    Devamı »

  BASKAN YENI DÖNEME KURBAN KESEREK BASLADI
29 Mart mahalli seçimlerinde yeniden Belediye Baskani seçilen Engin Canbaz görevine kurban keserek basladi.    Devamı »

  KÖYÜMÜZÜN MUHTAR VE IHTIYAR HEYETI BIR TEBRIK MESAJI YAYINLADI
Saygi deger Günvaktili hemserilerimiz. 29 mart 2009 mahalli seçimlerde günvakti seçmenimiz bu kutsal ayni zamanda agir görevi birkaz daha bize layik gördü.Bizlerde bu soruml    Devamı »

  Basesgioglu, Topçuoglu`nu tebrik etti
Devlet Bakani Murat Basesgioglu 29 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili bir mesaj yayinladi.    Devamı »

  Abana`da AK Partililer galibiyeti böyle kutladi
Abana`da seçimi, "Her sey Degisim Zamani" ve "Her sey Abana Için" sloganlariyla seçimlere iddiali giren Ridvan Oyar kazandi.    Devamı »

  GÜNVAKTI KÖYÜNDE Hüseyin GÖRKAN ,YAKAÖREN [ilisi ] de Mustafa ERKAN rakip tanimadilar….
29 mart seçimlerinde GÜNVAKTI köyünde rakibi olmayan muhtarimiz Hüseyin GÖRKAN Yeniden seçildi..YAKAÖREN,de ise 3,dönemdir MUHTAR olan Mustafa ERKAN yine önüne çikani devirmeye dev    Devamı »

  BEN BÖYLE YÜREK GÖRMEDIM VE BÖYLE SEVGI...
Kardesiligmizi,dostlugumuzu gurbet ellerde perçinlestirmeye çalisan günvakti gençligi,bugüne kadar yaptigi etkinliklerden alnin akiyla çikamayi basarmistir.    Devamı »

  MUHSIN YAZICIOGLU VE BERABERINDEKI 5 VATANDASIMIZI KAYBETTIK!
TÜRK MILLETININ VE BBP SININ BASI SAG OLSUN Enkaza ulasildi BBP Genel Baskani Muhsin Yazicioglu'nun da içinde bulundugu 5 kisiyi tasiyan helikopterin enkazina ulasildi. Enkaz    Devamı »

  DERNEGIMIZDE ,BAYANLARA CUMA SOHBETI
dernegimizde baslatilan bayan hoca önderligindeki CUMA sohbetleri gün geçtikçe dahada kalabalik oluyor.bir ay önce baslayan sohbetler ilk olarak on onbes kisi iken bugün yaklasik h    Devamı »

  Hastaneye 4x4 Nihayet Geldi
Abana Devlet Hastanesi`ne Yeni Ambulans Geldi.    Devamı »

  GENÇLERIMIZLE ÖVÜNDÜK…
22 mart Pazar saat 10 da SAADET PARTISI FATIH ILÇE teskilatinin DERNEGIMIZDE verdigi kahvaltida ,GENÇLERIMIZ,izin organizasyonu mükemmeldi..gerek kahvaltinin hazirlanmasinda ,gere    Devamı »

  BOZKURT VOLEYBOL TAKIMI TEKRAR 1.LIGTE
SEVGILI DOSTLAR LIGTE KALMAYI BASARDIK. -------------------------------------------------------------------------------- KASTAMONU BOZKURT BELEDIYESI: 3 - ANKARA SGK SPOR: 0    Devamı »

  MAVI KARADENIZ TV ,KASTAMONU YILDIZI PROGRAMINDA GÖREV DEGISIKLIGI,
Mavi karadeniz tv de Muharrem DINÇ beyin AGLI belediye baskan adayi olmasindan dolayi bundan böyle bayragi BOZKURTLU hemserimiz sn Fahrettin SIYAMOGLU tasiyacaktir..ILK programini    Devamı »

  DERNEGIMIZIN, ÇANAKKALE SEHITLERIMIZ IÇIN OKUTACAGI MEVLIT,E DAVET..
DERNEGIMIZ,zin geleneksel olarak her yil mart ayinda ÇANAKKALE SEHITLERI ve ahirete intikal eden köylülerimiz için MEVLIT programi 22 mart Pazar ,öglen namazini mütakip balat ferru    Devamı »

  Kastamonuspor: 4 - Sürmenespor:1
Grubunda liderlik mücadelesi veren temsilcimiz,konuk ettigi Sürmenespor`u 4-1 maglup ederek,Gümüshanespor galibiyeti ile elde ettigi Play Off`a kalma yolundaki avantajini devam ett    Devamı »

  Tüm erkekleri Çanakkale`de ölen köy
Çanakkale’de en çok sehit veren kulüp” baslikli bir önceki yazimizin ana temasi Çanakkale’deki kadin sehitlerimizden söz etmek ve Çanakkale’nin dünya harp tarihi açisindan “ilk” ol    Devamı »

  18 mart cankkale savasi
3 Kasim 1914 ve 18 Mart 1915 tarihleri arasinda Çanakkale Bogazi'nda cereyan eden Türk tarihinin en serefli sayfalarini dolduran bir zafer destanidir.    Devamı »

  Çanakkale Sehitlerini minnetle aniyoruz!
Bugün, Türk ve dünya tarihinin akisini degistiren Çanakkale Zaferi'nin 94. yildönümü. Vatan topraginin kanlariyla sulandigi sehitlerimizi minnetle aniyoruz...    Devamı »

  Hasan Dogan Spor Tesisleri`nin temel atma töreni bugün yapilacak
Türkiye Futbol Federasyonu eski Baskani merhum Hasan Dogan`in anisina Kastamonu`da yapilacak olan Hasan Dogan Spor Tesisleri`nin temel atma töreni, bugün Spordan Sorumlu Devlet Bak    Devamı »

  KÖYLÜMÜZ, MILLET VEKILIMIZ,Ümit SAFAK IÇI MUHTESEM KARSILAMA…
14 MART cumartesi dernegimizi FATIH Belediye bask adayi hemserimiz,Akif AK ve beraberinde meclis üyesi adaylari ile birlikte dernegimizi ziyaret eden Ümit SAFAK dernegimize ,çalis    Devamı »

   MHP den MILLET VEKILIMIZ,Ümit SAFAK ,14 MART CUMARTESI 15-30 DERNEGIMIZDE.BIZLERLE…
14 MART cumartesi saat 15,30 da dernegimizi ziyaret edecek olan günvakti dogumlu,IST.2,ci bölge MILLET VEKILI Ümit SAFAK,MHP FATIH belediye bask. adayi DEVREKANI,li hemserimiz A    Devamı »

  » SIYASETTEKI BOZKURTLULAR
SIYASETTEKI BOZKURTLULAR ''IL GENEL MECLIS ÜYE ADAYLARI'' FATIH = Mustafa ALKAN AKP 1. SIRA BAGCILAR = Bozkurt EKES MHP 1. SIRA BEYKOZ = Baki DEMIR MHP 1. SIRA --------------    Devamı »

  FATIH BELEDIYE BASK.SN Mustafa DEMIR,DERNEGIMIZI ZIYARET ETTI…
DERNEGIMIZ basta olmak üzere,BALAT esnaflar dernegi ve SIVAS tekke KÖYÜ dernegi ile birlikte,BALAT, in ve BALAT, taki derneklerin sorunlari adi altinda ortaklasa düzenlenen toplan    Devamı »

  "Baskent`te Kastamonu Günleri"nin açilisini TBMM Baskani yapti
TBMM Baskani Toptan, Devlet Bakani ve Basbakan Yardimcisi Cemil Çiçek ve Diyanet Isleri Baskani Ali Bardakoglu, bu yil besincisi düzenlenen Atatürk Kültür Merkezi`ndeki ``Baskentte    Devamı »

  KSK: 1 Gümüshane: 0
KSK Play-off yolunda önemli bir avantaj elde etti.    Devamı »

   METEOROLOJI ISTASYONUNA TANIDIK MÜDÜR
Bozkurt Meteoroloji Istasyonu Müdürlügüne hemsehrimiz Ismail Sari müdür olarak atandi. 2002 yilinda ilçemiz meteoroloji istasyon müdürlügüne teknik eleman olarak göreve basla    Devamı »

  Bu gece Mevlid kandili
Hazreti Muhammed’in 1438’inci dogum günü olan Mevlit Kandili, bu gece kutlanacak. Diyanet Isleri Baskani Bardakoglu, “Sevgili Peygamberimiz, dürüstlügü, emaneti korumayi, insan    Devamı »

  BERBER,Mehmet ABIMIZIN ESI VEFAT ETTI..
DERNEK ÜYEMIZ ,SN Mehmet GÜRGEN,in [ bereber ] saygideger esi,hakkin rahmetine kavusmustur. Muhterem ablamiza ,ALLAH CC den rahmet yakinlarina ,bilhassa degerli büyügümüz,Mehmet a    Devamı »

  Basesgioglu: Ilgaz`dan Gölköy`e kadar Kastamonu`yu düsünüyorum
Devlet Bakani Murat Basesgioglu, ``(Bir oyum var. Bana selam veren adama ben vazifemi yapayim derseniz) sorumlulugunuzu iyi yapmamis olursunuz`` dedi.    Devamı »

  Inebolu Limani`ndan ilk ithalat gerçeklestirildi
Insaati 125 yil süren Inebolu Limani`nin Tarim ve Köyisleri Bakanligi tarafindan ``Bitki ve Bitkisel Ürün Ithalat ve Ihracat Kapilari`` listesine alinmasindan bir ay sonra ilk odun    Devamı »

  GÜNVAKTI KÖYÜ MECLISI,DERNEKTE TOPLANDI…
2 MART pazartesi aksami saat 20-30 da dernekte toplanan GÜNVAKTI köyü halki,köy Muhtari Hüseyin GÖRKAN,1.ci aza Mustafa GÜVEN,dernek yöneticileri,köyün en önemli sorunu olan su sor    Devamı »

  GÜNVAKTI GENÇLIK YENI YÖNETIM KURULU
27 subat 2009 cuma günü yeni alinan kararlar neticesinde Hasan KARAMAN baskanligi islerinin yogun olmasindan dolayi Murat KARAGÖZ e birakti.Tüm gençlige hayirli olsun deR,KURUCU BA    Devamı »

  Yolcu otobüsünü agaçlar kurtardi
Yolcu otobüsünü agaçlar kurtardi Kastamonu-Istanbul seferini yapan Sami Ç. idaresindeki yolcu otobüsü...    Devamı »

  VAFAT
ANKARALI LAKAPLI MUSTAFA ANKARALI VEFAT ETMISTIR. FATMA KARAKAYANIN OGLU CEMALETTIN KARAKAYA, NERMIN YUKARUÇUKURUN ABISI : CENAZESI BUGÜN DEFNEDILECEKTIR. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET Y    Devamı »

  GÜNVAKTI KÖYÜ MUHTARINDAN,GENÇLER,E DESTEK..
1.Mart Pazar günü oynanan ,gençlerin maçina,köyümüzün su projesini anlatmaya gelen muhtarimiz Hüseyin GÖRKAN,ve 1.ci aza Mustafa GÜVEN [Mustafa kaptan] GENÇ,lerin maçina gelerek o    Devamı »

  AVCILAR YINE KONUSTU
1 mart Pazar günü avcilar domuz avina çikti.Görentasla günvakti arasinda yapilan avda köpekler avcilar kurtlarini döktü.2 gündür yagan karla birlikte azda olsa av günü dogdu.Kazim    Devamı »

  GÜNVAKTI GENÇLIK 1 YASINDA...
Yaklasik 1 yil önce Hasan KARAMAN ve birkaç arkadasimizin büyük fedakarliklari sonucunda bir araya gelen GÜNVAKTI GENÇLIGI,köylerine ,memleketlerine ne kadar özlemle dolu olduklari    Devamı »

  “Tarim veriyor, Maliye aliyor
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Mehmet SERDAROGLU, çiftçilere ödenen tarimsal destek paralarina Maliye Bakanligi tarafindan haciz konulmasini, yaptigi basin açikl    Devamı »

  KOMSUDAN, SEÇIM ZIYARETI..
DSP,den FATIH belediye meclis üyesi 1.ci siradan aday gösterilen ,YAKAÖREN dern.bask. sn Mehmet AYGÖR, DSP FATIH belediye baskan adayi ve DSP FATIH ilçe baskanida hemserimiz çigd    Devamı »

  SIZ HIÇ OGLAN HELVASI YEDINIZ MI ?
Köyümüzde yillardan beri gelenek ve görenek olarak erkek çocugu olan aileler kendi elleriyle yaptigi köy helvasini kadinlar toplanarak yapmaktadirlar.Her aileye mutlaka dagitilir..    Devamı »

  Kastamonu Havaalani
4982 Sayili Bilgi Edinme Hakki Kanunu geregince Kastamonu Havaalani konusundaki basvurunuz degerlendirlmistir    Devamı »

  DERNEK ÜYEMIZ,Murat DIKMEN,in ANNESI vefat etti
DERNEK ÜYEMIZ,sevgili dostumuz sn Murat DIKMEN,kardesimizin ANNESI VEFAT etmistir..topraga verilmek üzere 19 subat aksami ISTANBUL,dan köye getirilip,20 subat CUMA namazini mütakip    Devamı »

   VAR OLUS SEBEBIMIZ ANNE VE BABAMIZ
Kiymetli Dostlar! Yaratilan her seyin en sereflisi olan bizler yine çok serefli bir dinin mensuplariyiz. Bundan dolayidir ki,serefli ve haysiyetli olabilme hasletine tabi ol    Devamı »

  KASTAMONU BOZKURT BELEDIYESPOR: 0 - MALIYE MILLI PIYANGO: 3
Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi`nde Kastamonu Bozkurt Belediyespor, evinde Maliye Milli Piyango`ya 3-0 yenildi.    Devamı »

  KÖPRÜ YAPIMI HIZLANDI
Yakaören köyümüzden geçen sahil yolunda yapimi devam eden köprü yapimina hiz verildi.Insallah yaza kalmadan biter.Tabiki havalarin iyi gitmesinede bagli.O dar köprüden hem kurtul    Devamı »

  BUNLAR ÖGRENMENIN YASI YOK DIYORLAR
Yakaören(ilisi) köyünde gündüzleri kadinlarimiza yönelik açilan kuran kursu çok yogun devam ediyor.Aksamlari ise Ahmet hocamin açmis oldugu cami dersleri ilgi görüyor    Devamı »

  BENIM YAZ VE KISI AYNI ANDA YASADIGIM GÜZEL MEMLEKETIM
Mart kapidan baktirir kazma kürek sapi yaktirir,Kasimin 84 ü kis ortasidir damdan dama atlayan kedi havada donmustur derler ama köyler yazdan kalma günler yasaniyor....    Devamı »

  BOZKURT,LULAR DER.BASK.SN Bozkurt EKES beyin ANNAESI vefat etti..
BOZKURT,LULAR DER.BASK.SN Bozkurt EKES beyin ANNAESI vefat etti.. Cenazesi 14 subat [ bu gün ] ikindi namazini mütakip FATIH CAMII,nden kaldirilacaktir. Baskanimizin annesine ALL    Devamı »

  DOZERCI MEHMET ALI AMELIYAT OLDU
DOZERCI MEHMETALI AMELIYAT OLDU Köyümüzün merkez mahalle yolu yapiminda dozer operatörü olarak Çalisan Mehmet Ali YILMAZ 3 subat 2009 Sali günü özel bir hastanede kalp ameliy    Devamı »

  Hayati karar Resmi Gazete`de yayimlandi
Inebolu’yu yakindan ilgilendiren hayati karar Resmi Gazete’de yayimlandi    Devamı »

  KASTAMONU SOFRASI..SIYEZ BULGURU..
Bugdayin atasi Kastamonu’da yasiyor. Siyez bugdayi 10.000 yil önce ilk tarim köylerinde ekilen ilk ürünlerden birisidir. Ve günümüzde de tek Kastamonu’da yetisiyor. Bu yil Ihs    Devamı »

  Ugurlu Hastanesi`nin Sahibi: Gazze`ye gitmeye haziriz
Ugur Dündar`in sundugu ARENA programi Gazzeye Yardim özel yayini ile tüm Türkiyeyi ekranlara kilitledi. Programa Kastamonu`dan canli telefon baglantisi ile katilan Özel Ugurlu H    Devamı »

   » » BOZKURT ISTANBUL'DA GALATASARAY,LA OYNUYOR..
Aroma Erkekler Voleybol 1. lig’indeki temsilcimiz Bozkurt Belediyespor bu hafta Istanbul’da Galatasaray’a konuk oluyor. 8 Subat 2009 Pazar günü saat 14.00’de Istanbul Burhan Fe    Devamı »

  AHMET AYDIN HOCAMIZ MISAFIRIMIZ OLDU
Yeni camii imam hatibi Ahmet AYDIN hocamiz 7 subat cumartesi günü misafirimiz oldu. Aksam ve yatsi namazlarini beraber kildik.O güzel sesiyle ezanini dinledik ve Namazimizi kild    Devamı »

  UMREYE GIDIYORUZ
Iki haftalik umre programi düzenliyoruz.Hacca müracat 750 binlere ulasti. Gitmek isteyenlerin yogun ilgisi dolayisiyla kur-a ya basvurulmustur ve çok zor bir hal almistir.Kendim    Devamı »

  YENI YERIMIZDE ,ÜYE PANOMUZU YENILIYORUZ..
Yeni yerimizde ,üye panomuzu yenileme çalismasi baslattik.bu çalismayi çaliskan arkadasimiz,DERNEK MÜDÜR,müz sn Mehmet KARAGÖZ yürütmektedir.siz degerli üyelerimiz ,ulasabildik tüm    Devamı »

  GÜNVAKTI GENÇLIK KAHVALTIDA...
GENÇLIK her zaman oldugu gibi yine muhtesemdi.pazar sabahi bir arada olmak için dernek binasinda bulusan gençlerimiz,öyle bir kahvalti hazirlamislar ki görülmeye degerdi.    Devamı »

  »EVIMIZDE YENILDIK, BOZKURT: 2 TOKAT PLEVNE: 3
Aroma Erkekler Voleybol birinci ligindeki temsilcimiz Bozkurt Belediyespor, kendi evinde Tokat Belediye Plevne’ye 3-2 yenildi. Taraftarlarin yogun ilgi gösterdigi karsilasmada Bas    Devamı »

  GENÇLER AILECE KAHVALTIDA BULUSUYOR..
Bitmek tükenmek bilmeyen enerjilerini günvakti köyüne adayan gençlerimiz,1 subat pazar günü esleriyle birlikte kahvalti programi düzenliyorlar..saat 11 de baslayacak olan kahvaltiy    Devamı »

  AHIRETTEKI KRIZ
Son 1-2 aydir toplumumuzu ve Dünya’yi sarsan kriz vardir.Kriz dedigimizde çalisma ortaminin sikintisi akla gelir.Esnaf dedigimiz kardeslerimizde bundan en çok etkilenenlerdendir.ba    Devamı »

  »VOLEYBOL,DA KUPAYA VEDA ETTIK
Tele Dünya Türkiye Kupasi Voleybol karsilasmasinda Bozkurt Belediyespor kendi evinde Halk Bankasi’na 3-0 yenilerek kupaya veda etti. Bozkurt’tan galibiyetle ayrilan Halk Bankasi i    Devamı »

  ÖLÜMLERDEN IBRET ALABILMEK
Musalla tasinda bir yakinimizi gördükten sonra daha iyi anliyoruz ölümle yasam arasinda ki çizginin ne kadar ince oldugunu. Oysa inandigimiz kitabimiz derki; her yeni eskimeye her    Devamı »

  KÖYÜMÜZ MERKEZ MAHALLESINDE ASURE
Köyümüz merkez mahallesinde 24 ocak 2009 günü asure çikarilmistir.Çoluk çocuk, ihtiyar yasli herkes katilmistir.Havada yazdan kalma bir gün oldu. Hüseyin GÖRKAN Gü    Devamı »

  BOZKURTLULAR DERN.WEB SITESI YENIDEN FAALIYETTE..
BOZKURTLULAR DERN ,,. Uzun bir aradan sonra ,site yönetimini baska bir arkadasa devredince ,siteye hareket ve canlilik geldi.. Yöremizden günlük ve haftalik haberlerin vede ilçe d    Devamı »

  GÖRENTAS KÖYÜMÜZDE VEFAT HABERI
Görentas köyünün pelicce mah. den nazminin oglu Salh çürgücün gayin biladeri MEHMET TURAN Bu gün ineboluda geçirdigi kalp krizi sonucu hakkin rahmetine kavusmustur.Merhum Mehme    Devamı »

  Her yönüyle Kastamonu’nun anlatildigi “Üsküdar’a kadar Kastamonu” adli sehir monografsi Yapi Kredi Yayinlarindan çikti.
kareleri ve ünlü sahaf Kastamonulu Lütfü Seymen’in editörlügünde bir yilda hazirlanan kitap 511 sayfa. Florasindan arkeolojisine, ekonomisinden mimarisine uzanan çizgide Kastamonu    Devamı »

  BOZKURT,LULAR Engin CANBAZ,IN KAHVALTISINDA BULUSTU…
BOZKURT,tan AK PARTI inin adayi olarak tekrar aday gösterilen ,BELEDIYE BASK.SN Engin CANBAZ, ISTANBUL Kagithane belediye tesislerinde BOZKURT,lulari bir araya toplayarak kahvalt    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS KÖYÜMÜZDE ASURE YAPILDI
Kardes Görentas köyümüzde bu gün asure yapildi. Havanin yagisli olmasina ramen bir hayli kalabalikti.Muhtar adaylari Mehmet (gerüslü) ve Ismetin (pelicceli) hizmetide görülmege    Devamı »

  BOZKURT ILÇEMIZDE YEREL YÖNETIM SECIM PROBAGANDALARI BASLADI.
MHP BOZKURT'DA GÖVDE GÖSTERISI YAPTI. BOZKURT BELEDIYE BASKANI ADAYI MUSTAFA ÖNEY HALKA HITAP ETTI.BU SEFERKI SEÇIMDE BOZKURT ILÇESINDE MHP NIN YANINDA DEMOKRAT PARTI VE    Devamı »

  PENDIK ,KAVAKPINAR BIRLIK DÜGÜN SALONUNDA ,ASURE,YE DAVET..[[not. asure,ye soner turizm,le gittik,ve geldik.. asure haberi devaminda..]]
Hemserilerimizin ,daha dogrusu GÜNVAKTI köyü hemserilerimizin ,sahibi oldugu ,Pendik KAVAKPINAR.daki ,BIRLIK DÜGÜN SALONU,unda,18 ocak Pazar öglen namazini mütakip ASURE ikrami va    Devamı »

  DERNEK ÜYEMIZ Necati KARAÇAM,KALP AMELIYATI OLDU..
Geçtigimiz günlerde G.O. PASA SAFAK hastanesinde kalp ameliyati geçiren üyemiz Necati KARAÇAM,a geçmis olsun ziyaretinde bulunduk.. Dernek bask.Ahmet GÜNER,bask.vekili, Salih KARA    Devamı »

  ONURLANDIRAN ZIYARET..
13 ocak Sali aksami,yön kur toplantimiz öncesi BOZKURT BELEDIYE BASK.sn Engin CAMBAZ,,BOZKURTLULAR dern bask. sn Bozkurt EKES,, bir önceki bask.Hasan KUZ,, BOZKURTLULAR dern bask    Devamı »

  FINDIK TARLA BEYANNAMESI VERMEK ISTEYENLERE DUYURU
Findik beyanname verme süresi 12 ocak 2009 den itibaren baslatilmistir. 20 ocak 2009 günü sona erecektir Ziraat teknisyeninden aldigimiz bilgiye göre dönüm basi 7 TL verilec    Devamı »

  » BOZKURT, ISTANBUL’DA FENERBAHÇE’YE KONUK OLUYOR
Aroma Erkekler Voleybol 1. lig’indeki temsilcimiz Bozkurt Belediyespor ikinci devrenin ilk karsilasmasinda Istanbul’da Fenerbahçe’ye konuk oluyor. 11 Ocak 2009 Pazar gü    Devamı »

  9 OCAK CUMA YOLLAR KARLA KAPANDI
9 ocak 2009 Cuma bu gün köy yollari kapandi.Aksam ilik olan hava gece geç saatlerde yagan karla uyandik.Özel idarede çalisan köyümüzün heyeti murat KARADEMIR (KOCA MURAT) önde b    Devamı »

  FILISTIN KONUSUNDA DUYARSIZ KALMAYALIM, KARDESLERIMIZE DUA VE YARDIM EDELIM…
2008 yilinin son haftasinda Filistin topraklarinda yasanan aci ve siddet, Filistin’in Gazze sehrine düzenlenen hava ve füze saldirisinin ortaya çikardigi elem verici sonuçlara duya    Devamı »

  KAVAKCA MAHALLEMIZDE, ASURE
Kavakca mahallesi asuremiz yapildi.gece yagan kar yagisi ile yollar kapandi.Muhtar Koca muratla yollari açtilar.Yollar sanki tüneli andiriyordu.Arabalar yanasacak yer bulamadi.Gen    Devamı »

  YAKAÖREN [ILISI ] YE YENI KÖPRÜ YAPIMI..
YAKAÖREN [ILISI ] deniz kenarindan ,palanin kahvesinin önünden yol geçmesi sonucu yeni köprü yapiliyor..bundan böyle sahil yolu ilisinin içinden degil deniz kenarindan yani otelin    Devamı »

  ÇOK YAKINDA AMELIYAT GEÇIREN ÜYELERIMIZ…
Geçtigimiz günlerde DERNEK ÜYEMIZ Murat KURT [kuaför] GÖZTEPE,de, ve 5 ocak pazartesi günü Necati KARAÇAM ,arkadasimiz da G.O.PASA safak hastanesinde kalp ameliyati geçirdiler..sag    Devamı »

  BIZLER ORADAYDIK…..
4 OCAK PAZAR GÜNÜ ÇAGLAYANDA, Insanlik düsmani,bebek ve savunmasiz kadinlarin KATIL ,i MÜSLÜMANLARI düsman gören,MÜSLÜMANLARIN bu dünyada yasamaya hakki olmadigini söyleyen A.B.D    Devamı »

  HASAN DEMIRIN VEFATI
2 ocak Cuma( yani bu aksam) köyümüzden Istanbula gitmek için otobüsle yola çikan HURSU MAH. HASAN DEMIR (TOSYOLU) Devrekani civarinda iken rahatsizlanarak hakkin rahmetine k    Devamı »

  HACILARIMIZ DÖNMEYE BASLADI
Dernek üyelerimizden sayin Hüseyin Demirbas ve esi ,31-12-2008 persenbe günü Hac yolculugunu tamamlayarak selametle istanbula dönmüslerdir. Allah Haciliklarini kabul eylesin.    Devamı »

  » TESEKKÜRLER,KARDESIM..
28 ARALIK Tarihi bir gün yasadi.KARDES GÖRENTAS li dostlarimizin DERNEGIMIZI ziyaretinde yasanan mutluluk ve güzellikler görülmeye degerdi.. Öncelikle gençlerin bir biriyle olan d    Devamı »

  DEGELI MÜSLÜMAN KARDESIM,
FILISTIN deki kardeslerimiz kan agliyor ,zalimin zulmü altinda inim inim inliyor,çocuklar,aç pelin perisan,kadinlar,yaslilar,derseniz onlardan asagi bir yani yok ,dünyanin gözü önü    Devamı »

   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim