Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


  ABANA ,ALTIKULAÇ KÖYÜNDE ORMAN YANGINI
Abana Ilçesi Altikulaç Köyü Orza Mahallesinde ögle saatlerinde baslayan orman yangini kontrol altina alinarak söndürüldü. Ögle saatlerinde vatandaslarin çalistigi sirada attiklar    Devamı »

  VALI Mustafa KARA yeniden KASTAMONU VALILISI OLARAK GÖREVE BASLADI..
8 ay önce Kastamonu’daki görevinden ayrilan ve daha sonra görevine iade edilen Vali Mustafa KARA, 18.08.2008 tarihinde Kastamonu’daki görevine yeniden basladi. Kastamonu halkinin    Devamı »

  KÖYLÜMÜZ ,ISTANBUL 2ci BÖLGE MILLET VEKILI SN Ümit SAFAK 21-22-AGUSTOSU MEMLEKETTE GEÇIRDI..
KÖYLÜMÜZ ,ISTANBUL 2ci BÖLGE MILLET VEKILI SN Ümit SAFAK 21-22-AGUSTOSU MEMLEKETTE GEÇIRDI.. Ümit SAFAK yani safak hocanin oglu ,safak hoca GÜNVAKTI köyünde ögretmenlik yaparken ,    Devamı »

  10 AGUSTOS, MUHTARLIK ODAMIZIN HIZMETE,MERKEZ CAMII MIZIN IBADETE AÇILISININ 2.ci YIL DÖNÜMÜ ETKINLIKLERI PROGRAMI VE IÇERIGI…
10 AGUSTOS, MUHTARLIK ODAMIZIN HIZMETE,MERKEZ CAMII MIZIN IBADETE AÇILISININ 2.ci YIL DÖNÜMÜ ETKINLIKLERI PROGRAMI VE IÇERIGI… Muhtarlik odamizin hizmete ve MERKEZ CAMII serifi    Devamı »

  DUYAR VANA,NIN SAHIPLERINDEN IDRIS DUYARIN OGLU Murat DUYAR ,GESIRDIGI TRAFIK KAZASI SONUCU VEFAT ETTI..
DUYAR VANA,NIN SAHIPLERINDEN IDRIS DUYARIN OGLU Murat DUYAR ,GEÇIRDIGI TRAFIK KAZASI SONUCU VEFAT ETTI.. Bir çok insanimiza is ve ekmek kapisi olan ve köyümüz insanlarindan çal    Devamı »

  »BOZKURT,TUMUZUN ILÇE OLUSUNUN 55.cü YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI 30 AGUSTOS’TA
Bozkurt’un Ilçe olusunun 55 inci Yilini kutlamak amaciyla, 30 Agustos Cumartesi günü gerçeklestirecegimiz etkinliklerde sizleri de aramizda görmekten ve agirlamaktan onur duyacagim    Devamı »

  2.CI GELENEKSEL MEVLIT PROGRAMIMIZ ,BOZKURTTA YANKI YAPTI..
GÜNVAKTI MEVLID » 2. PROGRAMI DÜZENLENDI Bozkurt Günvakti Köyünde 10 Agustos 2008 Pazar günü Camii ve muhtarlik binasinin hizmete açilisinin 2.Yil dönümü nedeniyle mevlid progr    Devamı »

  Kolombiyali Moreno Bozkurt`ta
Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi`nde sezonun ilk haftasinda Fenerbahçe ile karsilasacak olan Kastamonu Bozkurt Belediyesi, Kolombiyali Alexander Moreno`yu renklerine bagladi.    Devamı »

  2. MEVLIT PROGRAMI MUHTESEM OLDU
2. mevlit programi muhtesem oldu. GÜNVAKTI KÖYÜ müzde camii açilis etkinliginin 2 .cisi muhtesem oldu tüm haber ve resimler enkisa zamanda sitemizde yayinlanacaktir . baskan Ahme    Devamı »

  Bir il ilk kez böyle tanitiliyor.
Bir il ilk kez böyle tanitiliyor. Hemde Türkçe, Ingilizce ve Fransizca...    Devamı »

  AVCILAR ve BALIKCILARIN DIKKATINE,,,,
SITEMIZDE bundan böyle avcilar ve balikcilar resim galerisi açilmistir..tüm güzel anilarinizi bu resim galerisine atabilirsiniz.    Devamı »

  » KOÇCUVAZ YAYLA SENLIGI 3 AGUSTOS PAZAR GÜNÜ
» KOÇCUVAZ YAYLA SENLIGI 3 AGUSTOS PAZAR GÜNÜ Bozkurt’un Kestanesökü, Yaylatepe, Ibrahim, Ambarcilar, Ortasökü ve Kosmapinar Köylerinin birlikte düzenledikleri, bu yil 3.sü yapila    Devamı »

  » “HAVUZLUBAHÇE TESISLERI
Bozkurt Belediyesi tarafindan yapilarak hizmete açilan Çok Amaçli Parkin yeni ismi “HAVUZLUBAHÇE TESISLERI” oldu. Internet üzerinden ve zarfla yapilan toplam 82 isim    Devamı »

  MIRAC KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN ,TÜM INSANLIGA BARIS HUZUR VE MUTLULUK GETIRSIN..
MIRAÇ KANDILI Feyiz ve bereketin costugu mübarek gecelerimizden biri de Miraç Gecesidir. Miraç bir yükselistir, bütün süfli duygulardan, beseri hislerden ter temiz bir kulluga, en    Devamı »

  GÖZÜ DÖNMÜS HAIN KÖPEKLER KUDURDU..
Kalles tuzak: 15 ölü 154 yarali Türkiye'nin istikrarina gölge düsürecek bombalar bu kez Istanbul Güngören'de kendisini gösterdi. Terör mesaisine saat 22.00 sularinda basladi. Il    Devamı »

  Hasan DOGANIN ismi yasayacak..
Vali ÇAKIR, her yil Hasan DOGAN'in ölüm yildönümünde Valilik, Kastamonuspor ve Amatör Spor Kulüpleri olarak adina düzenlenecek "Futbol Turnuvalari" ile Türkiye'ye açilinmasi öneris    Devamı »

  VALI; “YOL YAPIMINDA ÇALISANLAR VE TRAFIGE ÇIKANLARIN CAN GÜVENLIGI ÖNEMLI” DEDI.
VALI; “YOL YAPIMINDA ÇALISANLAR VE TRAFIGE ÇIKANLARIN CAN GÜVENLIGI ÖNEMLI” DEDI. Il Özel Idaresi Asfalt Üretim Santiyesinde incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi    Devamı »

  2,CI GÜNVAKTI MEVLIT PROGRAMI 10 AGUSTOS PAZAR GÜNÜ YAPILACAK..ve MAVI KARADENIZ TV ÇEKIM YAPACAK.
2007 .12 Agustosta açilsi yapilan GÜNVAKTI MERKEZ CAMII bu yil 10 agustosta 2 ci yildönümü etkinliginde tüm halkimizi ve çevre köylerimiz halkini köyümüze bekliyoruz..    Devamı »

  Kene Sorununa Türk Çözümü!
Bolu Il Genel Meclisi üyesi Fahrettin Tanyar, vücuda yapisan keneyi çikarmakiçin kolay ve pratik bir çözüm yolu buldu. Tanyar'in icat ettigi basit bir alet ve kolay bir yol    Devamı »

  DÜNYANIN EN KALITELI TASKÖPRÜ SARIMSAGI PAZARA INDI..
Sezonun ilk pazari olan Cuma Pazari`nda birinci kalite sarimsak 2-2,4 YTL`den, ikinci kalite sarimsak 1,5-2 YTL`den üçüncü kalite sarimsak ise 1-1,5 YTL`de alici buldu. Saba    Devamı »

  KÖYÜMÜZÜ ZIYARET ETTIK…
KÖYÜMÜZÜ ZIYARET ETTIK… 13temmuz Pazar günü Inebolu armutca köyü camii açilisina katildik ve oradan GÜNVAKTI köyümüzü ziyaret ederek hasret giderdik . Yön kur üyemiz Murat KARAKI    Devamı »

  SENLIKLER YAPILDI..
17 TEMMUZ Persembe günü baslayan 36. ci BOZKURT KÜLTÜR ,YAKAÖREN DENIZ SENLIKLERI, Akillarda kalacak güzel görüntülerle 20 temmuz Pazar aksami iliside yapilan güzel konserle sona    Devamı »

  DERNEGIMIZ YENI YERINE TASINDIK..ve ILK NISAN DÜGÜNÜMÜZÜ YENI YERIMIZDE YAPTIK.
DERNEGIMIZ YENI YERINE TASINDI…. Yeni aldigimiz ,dernek yerimize 10 temmuz Persembe aksami tasindik.. Uzun zamandan beri dernek yön kurulu odasi,sandalye masa ,alimi çalismasi ya    Devamı »

  ABANA BOZKURT yolunda kaza...
Bozkurt'ta meydana gelen trafik kazasinda 1 kisi öldü, 3 kisi yaralandi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimligi henüz belirlenemeyen 06 YDD 08 plakali otomobil, Abana-Bo    Devamı »

  BÜYÜK VE ACI KAYBIMIZ..
FUTBOL FEDERASYONU BASKANIMIZ,HEMSERIMIZ Hasan DOGAN i kaybettik ..TÜM ÜLKEMIZIN BASI SAGOLSUN.FEDERASYON baskanligi döneminde ,tarafli tarafsiz her kesimin taktirini kazanan    Devamı »

  BU GECE MÜBAREK,KANDIL GECESI,UYANIK OLALIM..
KANDIL GECELERI ÖNCELIKLE KANDILINIZI TEBRIK EDER HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIZ.. Ülkemizde kandil geceleri diye bilinen geceler; Rabiulevvel ayinin on ikinci gecesi olan Me    Devamı »

  BIR HAYIRSEVERIMIZI DAHA KAYBETTIK..
BIR HAYIRSEVERIMIZI DAHA KAYBETTIK.. KÖSEALI ALANTEPE köyünden hayirsever HACI Mustafa SENEL, HAKKIN rahmetine kavusmustur… Cenazesi bu gün [2 temmuz ] ikindi namazini mütakip al    Devamı »

  VEFAT
29.06.2008 pazar DERNEK YÖN KUR ÜYEMIZ Mehmet KALENDER in ANNESI Köyümüz sakinlerinden sef lakapli Cemal Kalender in hanimi Hanife Kalender hakkin rahmetine kavusmustur.Cenazesi    Devamı »

  » » Senliklerin Programi Açiklandi
Bu yil 36. düzenlenecek olan Bozkurt Kültür ve Yakaören Deniz Senliklerinin programi belli oldu. Senlikler 17 Temmuz Persembe günü sehitler ve gaziler için mevlit okutularak baslay    Devamı »

  GENÇ;LERIN MAÇI `NESE IÇINDE GEÇTI
GENÇ;LERIN MAÇI `NESE IÇINDE GEÇTI.. 29 Haziran Pazar aksami oynanan genlerin maçinda ,yesil takim galip geldi.. Köyümüzün gençleri haftanin bir gününde bir araya gelerek maç yap    Devamı »

  BOZKURT SENLENECEK
BOZKURT SENLENECEK Bozkurt Kültür ve Yakaören Deniz Senlikleri 18-19-20 Temmuz tarihlerinde yapilacak. Bozkurt Belediyesi ve Bozkurt Dernekler Birligi’nin düzenledigi 36. Bozkurt    Devamı »

  AgLiyoruz.. GururDan.
Kupanin favorisi Almanlar'a turnuva boyunca en zor anlari biz yasattik. Ancak 90'da Lahm'in vurusuyla yikildik. 26.6.2008    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS KÖYÜMÜZÜN[ RIVA ] PIKNIGI ÇOK GÜZEL GEÇTI..
KARDES GÖRENTAS KÖYÜMÜZÜN[ RIVA ] PIKNIGI ÇOK GÜZEL GEÇTI.. 22 HAZIRAN Pazar günü riva pasamandra köyü mevkii riva deresi kenarinda lalezar piknik alaninda yapilan piknik iki köy    Devamı »

  GÜNVAKTI KÖYÜMÜZDE TARIHI BIR GÜN …
GÜNVAKTI KÖYÜMÜZDE TARIHI BIR GÜN … Tarihimiz boyunca ,atalarimiz ASMANA bölgesine tarim ve diger toprak ürünleri elde edebilmek için ,yaya olarak yaklasik 3 saatlik yol katediyor    Devamı »

  INANILMAZI BASARDIK..ALLAH CC ,SIZLERDEN , SIZLERI YETISTIRENLERDEN ve SIZLERE DUA EDENLERDEN RAZI OLSUN..
INANILMAZI BASARDIK Tarihi yazdik! Kelimeler ile tarif edilmeyecek bir mutluluk... Hirvatistan 2-4 Türkiye A Milli Takimimiz, yine inanilmaz bir maçla EURO 2008'e yari final    Devamı »

  RIVADA GÖYNÜK BALIK LOKANTASI [RESTAURANT
ISTANBUL,BEYKOZ ,RIVA köyünde KESLIK köyünden is adami Mehmet ÇALIK yeni yer açti ..Tüm hemserilerini RIVA daki yerine davet eden Mehmet ÇALIK ,özellikle hemserilerine uygun fiyat    Devamı »

  ASMANA PIKNIGI BU HAFTA YAPILIYOR
ASMANA PIKNIGI BU HAFTA YAPILIYOR.. RASIT hocamizdan alinan bilgiye göre bu hafta [22 haziran Pazar] hava sartlari el verirse ASMANA piknigi yapilacagini söyledi . Bu piknigin i    Devamı »

  22 HAZIRAN PAZAR,KARDES GÖRENTAS,IN PIKNIGI VAR
22 Haziran Pazar günü BEYKOZ –RIVA deresi kenari DEGIRMEN DERE LALEZAR piknik alaninda ki piknige tüm KARDES GÜNVAKTI halkini davet ettiler .. Yer olarak geçtigimiz yil bizim pikn    Devamı »

   Fresqua Su yakinda piyasada
Bozkurt Bayramgazi Köyü’ne Japon is adamlarina ait Doadvance Su Sanayi ve Tic. Ltd Sirketince Yaklasik 4 yil önce kurulan içme suyu siseleme fabrikasi üretime hazir. Yaklasik 4 yil    Devamı »

  ÇANAKKALE KAHRAMANLARININ TORUNLARI TARIH YAZDI...
TÜRKIYE'YI TANIYIN! 2-0 geriye düstügümüz maçta Çekleri 3-2 maglup ettik! Dünya bu sesi duysun! GELIYORUZ! Ve Türk'ün gücü bu! A Milli Futbol Takimimiz, Çek Cumhuriy    Devamı »

  AGRI KESICI HAPLARIN HATALI KULLANIMI
AGRI KESICI HAPLARIN HATALI KULLANIM SONUCUNUNDA UZUCU OLAYLAR OLUSUYOR YURDUM INSANI OZELIKLE ILAC KULLANIMI KONUSUNDA BILINCSIZ DAVRANMAKTA VE SONUCLARI COK AGIR SEKILDE OLMAKTA    Devamı »

  TÜRK DIRENISI!
Türkiye Isviçre'yi Uzatma Dakikalarinda Buldugu Golle 2-1 Maglup Etti ve Gruptan Çikma Adina Önemli Bir Avantaj Elde Etti    Devamı »

  BOZKURT,UMUZUN ILÇE OLUSUNUN 55 ci YILI ANISINA..
Esnaf Odasinin Dagitigi Afiste yazan yazi; “(BOZKURT) Pazaryeri köyü ile ilgili 19 Kasim 1923 tarihli Kastamonu AÇIKSÖZ gazetesinin 929. sayisinda S. KEMAL imzasi ile yayinlanan y    Devamı »

  8 HAZIRAN PAZAR ,GENÇLERIN MAÇI ,TÜRKIYE –PORTEKIZ MAÇINI ARATMADI..
8. HAZIRAN PAZAR,GENÇLERIN MAÇI ,TÜRKIYE –PORTEKIZ MAÇINI ARATMADI.. GÜNVAKTI gençleri her hafta aralarinda yaptiklari GENÇLER KAYNASIYOR ,siloganli maç yesil takimin galibiyeti i    Devamı »

  ASMANADA PIKNIK,..
ASMANADA PIKNIK,.. RASIT HOCAMIZIN asmanada piknik yapma düsüncesi ,köylü hemserilerimiz tarafindan çok olumlu bulunarak kabul edildi ve 8 haziran Pazar günü ASMANA ya minibüsler    Devamı »

  ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ, ne ; KASTAMONU ; ismi yazilacak
( Çanakkale Valiligi ve Eceabat Kaymakamligi Gelibolu’daki sehitliklerde yer alan Çanakkale Türküsü yazili alanin üzerine Ihsan Ozanoglu’nun ve Kastamonu ismini yazma karari aldi.    Devamı »

  BAKAN BASESGIOGLU ,NDAN KARNE HEDIYELERI..
600 Basarili Ögrenciye 600 Bisiklet Dagitim Söleni`nde ilimizin tüm ilçelerinde ilk ve ortaokullarini basariyla bitiren 600 ögrenci bisikletle ödüllendirilecek. Okullarinda derecey    Devamı »

  GENÇLERIMIZIN ,KARDES GÖRENTASSPOR la BEYKOZDA yaptigi dostluk maçinda kazanan hem gençlerin hem büyüklerin dostlugu oldu..
GENÇLERIMIZIN ,KARDES GÖRENTASSPOR la BEYKOZDA yaptigi dostluk maçinda kazanan hem gençlerin hem büyüklerin dostlugu oldu.. Tam bir dostluk ve centilmenlik içinde geçen müsabaka ,    Devamı »

  GELENEKSEL OLARAK YAPTIGIMIZ PIKNIGIMIZIN 8.cisini GEBZE,DÜZMESE PIKNIK ALANINDA GERÇEKLESTIRDIK..
GELENEKSEL OLARAK YAPTIGIMIZ PIKNIGIMIZIN 8.cisini GEBZE,DÜZMESE PIKNIK ALANINDA GERÇEKLESTIRDIK.. Köy Muhtarimiz Hüseyin GÖRKAN ,KARDES GÖRENTAS köy dernek bask.sn Mustafa DEMI    Devamı »

  GÜNVAKTI..BU GÜN 13 HAZIRAN, YENI YERIMIZ HAYIRLI OLSUN..
DERNEK -ÜYE is birligi ile baslatilan çalisma sonucunda nihayet mutlu sona ulastik.. 13 haziran CUMA ögleden sonradan itibaren ,anahtarimizi aldik, dernegimizi açtik YÜCE ALLAH cc    Devamı »

  1 HAZIRAN PAZAR GÜNÜ TÜM ÜYE VE DOSTLARIMIZI PIKNIGIMIZE BEKLIYORUZ...
1 HAZIRAN PAZAR GÜNÜ TÜM ÜYE VE DOSTLARIMIZI PIKNIGIMIZE BEKLIYORUZ... BU YIL daha önce iki defa piknik yaptigimiz gebze bölgesinde DÜZMESE PIKNIK alaninda piknik yapacagiz.    Devamı »

  GENÇLERIMIZ,KARDES GÖRENTAS GENÇLERI ile 31 MAYIS CUMARTESI AKSAMI PASABAHÇEDE DOSTLUK MAÇI YAPIYORLAR..
GENÇLERIMIZ,KARDES GÖRENTAS GENÇLERI ile 31 MAYIS CUMARTESI AKSAMI PASABAHÇEDE DOSTLUK MAÇI YAPIYORLAR.. DOSTLU ve KARDESLIK havasinda geçecek maça tüm hemserilerimiz davetlidi    Devamı »

   » TRT BOZKURTLULARI COSTURDU
Her hafta TRT 4’ten yayinlanan Ali Çakar’in sundugu “Yasamin Sesi Türkü” programi bu hafta canli olarak Bozkurt’tan yapildi    Devamı »

  DÜGÜN...
Dernek üyemiz Yalçin GÖRYUNAR 25 MAYIS 2008 PAZAR GÜNÜ ,nene hatun mah.çin çin dere cad.no 19 üçyüzlü -esenler ERCAN 1 DÜGÜN SALONUNDA saat 13- ila 17 arasi yapilacak dügün tören    Devamı »

  2008 KPSS Ortaögretim/önlisans Basvurulari 26 Mayis'ta Baslayacak
Ögrenci Seçme ve Yerlestirme Merkezi (ÖSYM) Baskani Prof. Dr. Ünal Yarimagan, 2008 KPSS Ortaögretim/önlisans Basvurularinin 26 Mayis -27 Haziran Tarihleri Arasinda Alinacagini Açik    Devamı »

  VEFATININ,40 ci GÜNÜNDE KUR,AN...
DERNEK yönetim kurulu üyemiz sn Mustafa GÜRSOY un 40 gün önce vefat eden esi için 24 mayis cumartesi pendik güzelyalida[ evinde]öglen namazini mütakip ,hanimlar arasinda KUR,AN    Devamı »

  PIKNIK YERI ANKET SONUCU ..
PIKNIK YERI ANKET SONUCU ..1,5 AYDIR DEVAM EDEN ANKET SONUCUNA GÖRE ,kullanilan 373 oy sonucunda 256 kisi gebze bölgesi düzmese piknik alani,67 kisi kemerburgaz piknik alani    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS 18 MAYISTA BURSAYA GEZI DÜZENLEDI ...
KARDES GÖRENTAS 18 MAYISTA BURSAYA GEZI DÜZENLEDI ..GEZININ çok güzel geçtigini söyleyen GÖRENTASLI dostlarimiz,keske sizlerde olsaydiniz dediler ..    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS GENÇLERI FUTBOL TAKIMINI KURDU
KARDES GÖRENTAS KÖYÜ GENÇLERI futbol takimini kurdu ve antremanlara basladi . GÜNVAKTI GENÇLERI kurduklari futbol takimini iki gruba ayirip aralarinda maç yapiyorlar .    Devamı »

   ÖGRENCILERIMIZLE BIR KEZ DAHA GURURLANDIK
ÖGRENCILERIMIZLE BIR KEZ DAHA GURURLANDIK;Öncelikle Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramimizi kutlar,ilçede okulumuzun elde ettigi basarilari tüm yöre halkimiza armagan ederiz.A    Devamı »

  Bozkurt`ta `Gençlik yürüyüsü` yapildi
Bozkurt’ta Gençlik Haftasi nedeniyle gençlik yürüyüsü yapildi.    Devamı »

  KÖY YOLUMUZDA SILINDIR ÇALISMAYA BASLADI...
Kisa bir süre önce kumlama çalismasi biten köy yolumuzda, simdide silindir geldi ve yollarimizi düzeltmeye basladi . bu arada MUHTAR IMIZINDA GAYRETLERI ile gelen silindir    Devamı »

  BU UNUTULUR MU?????!!!!!!!!!!
Birinci Dünya Savasi'nda Ingilizlere, 150 bin askerimiz esir düstü. Bu askerlerden bir kismi da Misir'in Iskenderiye sehri yakinlarinda bulunan Seydibesir Usare Kampi'na hapsedild    Devamı »

  GENÇLERIN JÜBILE MAÇI GÜZEL GEÇTI...
22 MAYISTA ASKERE GIDECEK olan takimin kalecilerinden PANTER RECEP lakapli Recep KARAMAN in jübile maçinda güzel sahneler gördük ,. bastan sona nese ve dostluk içinde geçen maçi    Devamı »

  KAPADOKYA GEZIMIZ MUHTESEM OLDU..
KAPADOKYA GEZIMIZ MUHTESEM OLDU.Oranin tarihi ve cografi güzellgini sözlerle anlatmak mümkün degil,ancak yasamak lazim.. haberin devami ve rasimler pazartesi sitemize yükleyecegiz    Devamı »

  ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU,ve MUTLU OLSUN
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU,ve MUTLU OLSUN. Mayis ayinin ikinci pazar günü Anneler Günü’dür. Anneler Günü evrensel bir gündür. Dünyada milyonlarca ana bugün çocuklari tarafindan sevgi    Devamı »

  YAKAÖREN ILK OKULU ÖGRENCISINDEN, KÖYÜNE SEVGI DOLU SIIR...
Yakaören iöo 7/a sinfi ögrencisi Özlem Gürsoy köyü için yazdigi siiri tüm GÜNVAKTI lilere armagan ediyor.    Devamı »

  Inebolu 3.Yerel Tatlar Festivali`ne katiliyor
9-26 Mayis tarihleri arasinda Istanbul Beyoglu Belediyesi`nin düzenledigi `Yerel Tatlar Festivali `etkinliklerine AB ve Inebolu Belediyesi`nin ortak finanse ettigi `Inebolu Otanti    Devamı »

  KSK`ya belediye destegi
Kastamonu Belediye Baskani Turhan Topçuoglu Kastamonuspor`a Play -Off maçlari öncesi belediye olarak 20 bin YTL yardimda bulunacaklari sözü verdi. Kastamonuspor Yönetimi dün Beled    Devamı »

  -2.Lig için marsa basildi...
7 MAYIS-2.Lig için marsa basildi (14.05) 3.Lig 2.Grupta 30 hafta süren zorlu maratonu grup dördüncüsü olarak tamamlayan Kastamonuspor çok büyük bir aksilik çikmadigi takdirde 1    Devamı »

  KAPADOKYA GEZIMIZ SONER TURIZM, le BASLIYOR... 9-10-11 MAYIS
KAPADOKYA GEZIMIZ 9-10-11 da BASLIYOR.., Her yil mayis ayinda bir ilimize KÜLTÜR amaçli gezi düzenleyen dernegimiz ,2008 yilinda NEVSEHIR ilinin KAPADOKYA ilçesini seçti..    Devamı »

  BELEDIYE BASKANIMIZ Engin CANBAZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ..
Murat Kurum yönetimindeki 37 AG 002 plakali Bozkurt Belediye Baskani Canbaz`in makam araci, ilçeye bagli Anbarcilar köyü yakinlarinda ön lastiginin patlamasi sonucu takla atti    Devamı »

  HAFTA SONU ÇOK YOGUN GEÇTI..PIKNIK YERI HAZIR..
HAFTA SONU ÇOK YOGUN GEÇTI.. 2,3 ve 4 Mayis hafta sonunu ,dernek yöneticileri olarak çok yogun geçirdik..2 mayis cuma aksami baslayan kosusturma ,4 mayis pazar aksami sona erdi..    Devamı »

  KASTAMONUDA YANDIN
Kastamonu'da, Karadere Orman Isletme Müdürlügü Handüzü Orman Sefligi Mevkisindeki Ormanlik Alanda Yangin Çikti.    Devamı »

  ÇANAKKALEYE GIDIYORUZ
ÇANAKKALEYE GIDIYORUZ… 3 Mayis Cuma aksami BOZKURT lular derneginin düzenledigi ÇANAKKALE SEHITLERI ni ziyaret programina DERNEK BASK .Ahmet GÜNER yön kur üyemiz Murat KARAKILÇ    Devamı »

  DERNEK ÜYEMIZ ,BOZKURT ta MARKET AÇTI
DERNEK ÜYEMIZ ,BOZKURT ta MARKET AÇTI.. KAVAKÇA mahallemizden ,yeni dernek üyemiz Alaattin KARAKAYA BOZKURT ta market açti.. MARKET açilisina katilan ,RASIT hocamiz ve GÜNVAKTI k    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE YOL KUMLAMA ve YOL IYILESTIRME ÇALISMASI DEVAM EDIYOR..
KÖYÜMÜZDE YOL KUMLAMA ve YOL IYILESTIRME ÇALISMASI DEVAM EDIYOR.. Uzun zamandir köstebek çukurlarini andiran köy yollarimizda,nihayet yol yapim çalismalari baslamistir..Muhtarimi    Devamı »

  HER ÇOCUGA BIR HEDIYE
Yakaoren ilkögretim Okulumunun baslattigi "HER ÇOCUGA BIR HEDIYE" kampanyasi renkli görüntülere sahne oldu. GÜNVAKTI KÖYÜ dernegi olarak bu kampanya ya katilamak bizi onurlandirdi.    Devamı »

  `Istiklal Yolu`na ilk tabela
Kurtulus Savasi`nda deniz yoluyla Inebolu`ya gelen silah ve cephanelerin 3 yil boyunca kagnilarla cepheye tasindigi güzergah olan Istiklal Yolu`nu turizme açmak için Kastamonu Vali    Devamı »

  NISAN...RASIT HOCAMIZIN NISANI..
DERNEGIMIZIN köy temsilcisi ve KÖYÜMÜZÜN IMAM HATIBI, saygideger hocamiz,Rasit GÖRKAN [rasit hoca ] kizinin 4 mayis pazar günü köyümüzde YENI CAMII alti köy konaginda NISANI vardi    Devamı »

  Sahilde kestane alarmi
Insanlari tehdit eden kanser hastaligi, kestane ormanlarini da tehdit etmeye basladi.Kastamonu’nun Karadeniz kiyisinda bulunan Bozkurt, Abana, Cide, Doganyurt, Inebolu, ve Çatalze    Devamı »

  Kastamonu'daki Maden Göçügü
Kastamonu'da Meydana Gelen Maden Göçügünde Hayatini Kaybeden Ikinci Isçinin de Cesedi Göçük Altindan Çikartildi. Hayatini Kaybeden Isçilerin Cenazeleri, Yapilacak Otopsinin Ardind    Devamı »

  Kastamonu’da kisa bir sehir turu
“Sahip oldugu tarihi, kültürel ve dogal degerleri ile sürdürülebilir turizm olgusuna açik bir kent özelligi tasiyan Kastamonu’nun söz konusu kültürel kimligini öne çikarmak ve tan    Devamı »

  YENI EMEKLILERIMIZ..
DERNEGIMIZIN kuruclarindan ve kuruldugundan bu yana denetleme kurulu baskanligi yapan sevgili dostumuz Mehmet KARAGÖZ is hayatina son noktayi koyarak emekli oldu..    Devamı »

  Bozkurt Belediyesporlu Voleybolculardan Cezaevine Ziyaret
Aroma Erkekler Birinci Voleybol Ligi`nde play-off mücadelesi veren Bozkurt Belediyespor`un antrenörü Murat Uzgit, yardimci antrenörler Tolga Tug Pekin ve Ertugrul Erdogan, takim k    Devamı »

  NISAN...
DERNEGIMIZIN köy temsilcisi ve KÖYÜMÜZÜN IMAM HATIBI, saygideger hocamiz,Rasit GÖRKAN [rasit hoca ] kizinin 4 mayis pazar günü köyümüzde YENI CAMII alti köy konaginda NISANI vardi    Devamı »

   BOZKURT’TA KUTLU DOGUM HAFTASI ETKINLIKLERI BASLADI
Bozkurt’ta Kutlu Dogum Haftasi etkinlik basladi. Etkinlikler bir hafta sürecek ve 20 Nisanda sona erecek. Bu gün ilk olarak Ilçe müftülügü görevlileri ile Ilçe Müstüsü    Devamı »

  BOZKURT'TA ARKAS GALIP 0-3
Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1. Lig’i play-off karsilasmasinda Bozkurt Belediyespor kendi evinde Izmir temsilcisi Arkasspor’a 3-0 yenildi.Karsilasmanin ilk setinde birinci tekn    Devamı »

  Havaalaniydi yaris pisti oldu
Dönemin parasiyla 3 trilyona yapilan Kastamonu Havaalani`na hiç uçak inmedi ancak hiz tutkunlarinin bulusma merkezi oldu. Kastamonu Il Özel Idaresi tarafindan 1992 yilinda dönemin    Devamı »

  Kastamonu`nun dünyaya açilan kapisi
Kastamonu Isadamlari Dernegi KIAD Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Verep, Türkiye`de issizligin nitelik ve nicelik yönünden kalifiye eleman olmayi hedefleyen is gücüne ihtiyaç duydu    Devamı »

  Ünye:0 KSK:0
Ünye-KSK karsilasmasi berabere tamamlandi.Karsilasmanin 90 dakikasinda gol olmayinca maç berabere tamamlandi..Ligin ikinci yarisinda sanssizliklar ve kötü sonuçlardan yakasini kur    Devamı »

  Kutlu Dogum coskusu basliyor
Diyanet Isleri Baskani Ali Bardakoglu, Kutlu Dogum etkinliklerini bugün Trabzon’da baslatiyor. Hafta boyunca yurt genelinde panel ve sempozyumlar düzenlenecek, saglik taramasi yap    Devamı »

  VEFAT
DERNEGIMIZIN YÖNETIM KURULU ÜYESI saygideger ARKADASIMIZ Mustafa GÜRSOY un hanimi uzun zamandir tedavi gördügü çapa tip fakültesi hastanesinde hakkin rahmetine kavusmustur..    Devamı »

  5 bin nüfuslu ilçe, milyonluk kentlere kafa tutuyor
Voleybol Türkiye Bayanlar ve Erkekler liginde 2. yari, hafta sonu oynanan maçlarla sona erdi. Maçlar sonrasi play-offlara kalan takimlar da belli oldu    Devamı »

   MINIK ÖGRENCILERDEN SEHITLER IÇIN GÜL BAHÇESI
Bozkurt Yakaören ilkögretim okulunda ögrenciler, sehitler için gül bahçesi olusturdu. Yakaören Ilkögretim Okulunun Çevre Kulübü üyesi ögrenciler, ögretmenlerinin rehberligin    Devamı »

  Tersane Havuzu Geldi
Isadami Ilhan KARAVELIOGLU`nun Inebolu limani`nda kurdugu tersaneye ait havuz dün saat 10.00`da limana getirilerek iskeleye yerlestirildi.    Devamı »

  Kastamonu Polisi 2007`deki Cinayetlerin Tamamini Aydinlatti
Kastamonu Emniyet Müdürlügü`nde Görevli Polis Ekipleri, 2007`de Meydana Gelen Cinayetlerin Tamamini Aydinlatti.    Devamı »

  Türk kusu 'turna' uçtu
TUSAS Türk Havacilik ve Uzay Sanayii A.S. (TAI) tarafindan gelistirilen motor hariç tümü özgün bir hedef uçak sistemi olan “Turna”, ilk test uçusunu basariyla gerçeklesti    Devamı »

  "Maçlari kazanip hedefe ulasacagiz"
Kastamonuspor Teknik Direktörü Ramiz Soydas, 0-0 beraberlikle biten Sivas D.Ç. Divrigi maçi sonrasi yaptigi açiklamada, takim olarak kazanmak adina ellerinden gelen mücadeleyi göst    Devamı »

  Türkes aniliyor
13.25) MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, partinin kurucu Genel Baskani Alparslan Türkes'in vefatinin 11. yilinda, "ugruna bir ömür adadigi Türk Milleti'nin esenligi ve Türkiye Cumh    Devamı »

   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim