Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


  MUHANMER KARDESIMIZIN ACI GÜNÜ
Günvakti köyü Kavakca mahallemizden muhanmer KARADUMAN’in Esi vefat etmistir cenazesi 12-01-2011 yarin öglen görentasta tapraga verilecektir ALLAH CC Rahmet eylesin Geride kalan k    Devamı »

  KAYMAKAMIMIZ KÖYÜMÜZÜ ZIYARET ETTI
Bu gün (8 ocak cumartesi) kaymakamimiz Halil Ibrahim DEMIRÇIN köyümüzü ziyaret etti. Ilgenel meclis üyesi Mehmet ASLAN,Misafiri ve ilisimizin gururu yavuzda tesrif ettile    Devamı »

  SÖKÜBASININ BU GÜNKI HALI
Merkez mah. sökü basi mevkisinde bu gün yogun kar yagisi oldu.Bizlerde bu günü siz dostlarimizayansitalim diye düsündük.    Devamı »

  KASTAMONU TV nin ÇEKIM YAPTIGI ASUREMIZ,E BÜYÜK ILGI ve BÜYÜK KATILIM..
Dernegimizin geleneksel olarak 7.cisini yaptigi ASURE etkinligimiz büyük ilgi gördü.KASTAMONU TV nin çekim yaptigi ASUR etkinligimiz,mükemmel oldu Çok kalabalik hemseri toplulu    Devamı »

  DERNEGIMIZDE YAPILACAK ASUREYE DAVET
Dernegimizde 2 ARALIK 2012Pazar günü Asure Ikrami Vardir Tüm Üyelerimiz hemserilerimiz ve Dostlarimiz Ailece davetlidir    Devamı »

  2010 YILININ SON GÜNÜ KÖYÜN HALINIMI MERAK ETTINIZ
Bu gün yilin son günü Cuma.Tüm kardeslerimizin Cuma günü hayirlara vesile olsun.Bizlerde köyümüzün bekçileri olarak buradaki yasantiyi fotograflara dökmek istedik.Biraz soguk ama    Devamı »

  MERKEZ MAH. ASURE YAPILDI
Merkez mah. bu gün asure yapildi.Asureye çevre köylerden çok sayida misafir katildi.Havaninda iyi olmasi ziyafetin iyi olmasina sebeb oldu. Emegi geçen tüm kardeslerimize sag    Devamı »

  25 ARALIK CUMARTESI ASURE 26 ARALIK PAZAR GENEL KURUL VAR…
25 aralik cumartesi GÜNVAKTI merkez köyümüzde ASURE vardir tüm hemseri ve dostlarimiz davetlidir.. 26 aralik Pazar günü ise pasabahçede KARDES GÖRENTAS köyümüzün genel kurulu vardi    Devamı »

  ESKI TICARI TAKSICILERDEN MURAT KURUM VEFAT ETTI
Iliside ilk ticari taksicilerden( Basri ve Bozkurt belediyesinde çalisan Murat KURUMUN) babalari bugün hakkin rahmetine kavustu.Cuma namazina mütakip cumayaninda defnedildi.    Devamı »

  YENI VALIMIZ ERDOGAN BEKTAS GÖREVE BASLADI
2003 Yilindan Bu Yana Ilimiz Valisi Olan Mustafa Kara, son çikan Valilier Karanamesi ile Merkez Valiligine Atandi. Yerine Mus Valisi Sayin Erdogan Bektas atandi.    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS KÖYÜMÜZDE ASURE YAPILDI
22 Aralik günü kardes görentas köyümüzde asure yapildi.Asureye köyümüzden bir hayli katilim oldu. Emegi geçen herkesten Allah razi olsun.niyetlerini kabul buyursun.ölmüsler    Devamı »

  DERNEGIMIZE BIR PLAKET DAHA…
19 aralik Pazar günü BOZKURTLULAR derneginin genel kurulunda , 10 yili askin basarili hizmetlerde bulunan derneklere bozkurtlular dernegi plaket verdi… iki dernegin plaket aldigi    Devamı »

  KAVAKCA ASURE GELENEGINI YERINE BU GÜN GETIRDI
Kavakca mah. bu gün asure çikarildi.Havanin iyi olmasi asureye ilgiyide artirdi.Ögle namazina mütakip muhtarimizin asure duasiyla basladi.Gelenek olarak ilk asurenin tadinada muhta    Devamı »

  AYLARDIR BEKLEDIGIMIZ KAR’A KAVUSTUK
Geçtigimiz Cuma günü baslayan yagmurla birlikte kar yagisi etkili oldu.Cumartesi günü yollar kapandi gece zaten elektrikler kesilmisti.Pazar günü hava açtiginda elektrik isi tam an    Devamı »

  Kastamonu havalimanini bekliyor
Haziran 2011 tarihinde açilmasi planlanan havalimani ile 7 bin yillik uykusundan uyanacak olan Kastamonu, yerli ve yabanci turistleri agirlamaya hazirlaniyor. Hürriyet /    Devamı »

  Avrupa’da 37’yi serefle tasidi
Besiktas’ta yildizi her geçen gün parlayan Inebolulu 19 yasindaki Ali Kuçik’in CSKA Sofya karsisinda oynadigi futbol büyük begeni topladi. Izzet Sari / Sözcü / Kastamonulu olma    Devamı »

   » YAKAÖREN (ILISI) SAHILINE YAPILAN KÖPRÜ VE YOL ‘A TEPKILER SÜRÜYOR
Bozkurt’un Yakaören (Ilisi) Köyü deniz sahiline, Karayollari 15. Bölge müdürlügünce yapilan köprü ve yol, özellikle yol kenarina yapilan duvar yüksek yapildi, köy merkezi çukurda    Devamı »

  3 Aralik Dünya Özürlüler Gününde Makam Ziyareti
3 Aralik Dünya Özürlüler Günü dolayisiyla Sakatlar Dernegi Kastamonu Subesi Baskani Serhat Yolasigmazoglu, Mali Sekreter Ahmet Çelimli, Genel Sekreter Sebahattin Büyükoral ve Üyele    Devamı »

  Bozkurt'ta Bir ekmek alana bir ekmek bedava
Bozkurt ilçesindeki iki ekmek fabrikasi sahipleri, promosyonlu satisa basladi. aa / Fabrikalarin satis noktalarinin birinde ``Iki al bir öde; Halka hizmet Hakka hizmettir    Devamı »

  Abana`da Yüksekokul Heyecani
Abana ilçesinde yapilacak ``Sabahat-Mesut Yilmaz Meslek Yüksekokulu``nun temeli, 4 Aralik 2010 Cumartesi törenle atilacak.    Devamı »

  BAYANLARIMAZA YÖNELIK SOHBETLERIMIZ BASLIYOR
Dernek Lokalimizde Her Sene yapilan Bayanlara Özel Cuma sohbetleri 10 Aralik 2010 Cuma Günü Baslayacaktir. tüm üyelerimize ve Dostlarimiza duyurulur    Devamı »

  HACILARIMIZ YURDA DÖNDÜ
9 Ekim 2010 tarihinde dualarla ugurladigimiz hacilarimiz sag salim turda döndüler.22 kasim 2010 günü saat 23 de Bozkurt a geldilerKöyümüzden 40 kisilik bir grupla karsiladik.Mutlu    Devamı »

  Abana Motorsan Kastamonu OSB`ye tasiniyor
Abana ilçesinde faaliyet gösteren Motorsan Motor Fabrikasinda, üretim durduruldu Edinilen bilgiye göre, yaklasik 144 çalisaniyla ilçenin ve bölgenin en önemli istihdam kaynaklarind    Devamı »

  Keçiörenspor: 2 Kastamonuspor: 2
Kastamonuspor, Keçiörenspor ile deplasmanda karsilasti. Karsilasma 2-2 berabere sonuçlandi. KSK, Kastamonu`ya 1 puanla döndü. Karsilasmanin ilk dakikalarindan itibaren etkili oyn    Devamı »

  KÖYÜMÜZÜN UZUN ZAMANDIR SÜREN SU MESELESI ÇÖZÜLÜYOR
Köyümüzün birkaç senedir sürmekte olan su meselesi çözüme girdi.Bu hafta cumartesi , Pazar ve pazartesi günü etüt çalismasi yapildi.(6,7,8 Kasim 2010) Yapilan çalismaya Kas    Devamı »

  Sonbaharda meyve veren ilk erik agaci
Abana ilçesinde meyve veren erik agaci, görenleri sasirtti. aa / Ilçe merkezindeki bir evin bahçesinde bulunan erik agaci, önce çiçek açti, daha sonra meyve verdi. Erik a    Devamı »

  Bozkurt`ta Kivi Hasat Günü
9 Kasim 2010 Sali günü Bozkurt Bayramgazi Köyü’ndeki kivi bahçesinde ”Kivi Hasat Günü” düzenlenecek. Kastamonu Postasi / Tarimsal ürünler konusunda çesitlilige sahip Bozk    Devamı »

  PFDK`dan Kastamonuspor`a Ceza Yagdi
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Diyarbakir Büyüksehir Belediyespor maçindaki olaylar nedeniyle Kastamonuspor’lu futbolcu ve yöneticilere ceza verdi.    Devamı »

  Kastamonu Özel Hastaneler Yönünden Zenginlesiyor.
Kastamonu ilimizde saglik kuruluslari gitgide büyüyor.Bunlardan biri olan Özel Anadolu Hastanesi hizmetlerine yine bir hastane ile (Özel Isfendiyar Anadolu) Kastamonu ve çevre    Devamı »

  Simidin Tarihi ve Kastamonu
Simidi çok severim, eski ögrencilik günlerimden kalma hos bir lezzettir. Cebrail Keles / Kastamonu Postasi / Hele kissa birde yagmur varsa, sigindigin çay ocaginin ahs    Devamı »

  HEEEEEEEEMIN ZAMANI GELDI
Kavakca mah. bu gece hemin yapildi.Yillarca köyümüzde adet olarak yapilan bu gelenek bu senede ilgiyle yerine getirildi.Katilimda çok iyiydi.Yakaören dernek baskani Mehmet AYGÖR    Devamı »

  » » KAYMAKAMLIK “TEKNO SINIF” KAMPANYASI BASLATTI
Bozkurt Kaymakamliginca Egitime % 100 Destek Kampanyasi kapsaminda Tekno Sinif Kurma Projesi baslatildi. ”Bir Sinif da Sen Donat Adini Yasat” sloganiyla baslatilan proje kap    Devamı »

  EVI YANAN ÜYEMIZ,Murat GÜRSOY,A YARDIM KAMPANYASI BASLADI..
FATIH Balatta toptanci sok no 22 de ikamet eden Üyemiz Murat GÜRSOY Kardesimizin geçtigimiz gün evi ikinci katta baslayan yangin neticesinde evi tamamen yandi ve hiç esya kurtaram    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS DERNEGINDE GELENEKSEL [CIBE]KESTANE ve KERMES GÜNÜ..
17 ekim Pazar günü geleneksel [cibe ] kestane günü saat 10 -17 arasi Pasabahçe çukurçayir daki dernek lokalinde yapilacak.bu organizasyona tüm üyelerimiz ,çevre köylerimiz ve tüm    Devamı »

  Kastamonu açiklarinda petrol araniyor
Türkiye Petrolleri`nin Karadeniz`de petrol arama faaliyetleri bütün hiziyla devam ediyor. haberoku.com / Karadeniz’deki petrol aramalariyla birlikte umutlu bekleyis de sürüyor    Devamı »

  Bozkurt'ta Kamyon çocugun bacagini ezdi
Bozkurt ilçesinde kamyonun altinda kalan çocuk agir yaralandi. AA / Alinan bilgiye göre, Ergün Çinar`in (25) kullandigi 37 AG 496 plakali kamyon, Merkez Mahallesi Hikm    Devamı »

   GAZETECI Ahmet DÖNMEZ AYAGINDAN AMELIYAT OLDU..
Yöremizin,habercisi yöremizin taniticisi KASTAMONU için tüm hayatini vermis kendisini adeta KASTAMONU ya adamis ,bir agabeyimiz bir dostumuz ,ayagindaki rahatsizligi nedeni ile ya    Devamı »

  Kastamonu TV Uyduda
Ilimizde eksikligi yillardan beri hissedilen televizyon kanali Cuma gününden itibaren “Kastamonu TV” ismiyle uydudan test yayinina basladi. Yaklasik 45 gün sonra yayin akisina bas    Devamı »

  Kastamonu Bozkurt Belediye Voleybol Takimi 2.Ligden Çekildi!
Geçtigimiz 2009-2010 Voleybol sezonunda birinci ligden küme düserek bu sezon ikinci ligde mücadele edecek olan Bozkurt Belediyespor Erkek Voleybol takimi 2010-2011 Voleybol Lig’ine    Devamı »

  HACIADAYLARIMIZI DUALARLA UGURLADIK
Bu gün 9 Ekim sabah saat 7 00 de haci adaylarimizi dualarla ugurladik.Hac farizasini yerine getirmek üzere köyümüzden ayrilan Kemal EGRI ,Mustafa GÜVEN (kaptan) ve Salih KALENDER (    Devamı »

  2010 YILI TATIL SONRASI ILK YÖN KUR TOPLANTIMIZ…
2010 yili haziran ayinda tatile giren dernegimiz ,yilin ikinci yarisindaki yeni hizmet çalismasina uzun bir aradan sonra 06 ekim Çarsamba aksami yaptigi toplanti ile çalismalarina    Devamı »

  Iki kisi mantardan zehirlendi
Inebolu ilçesine bagli Kuzluk köyünde 2 kisi ormanlik alanda topladigi mantardan zehirlendi.    Devamı »

  Hayvan üreticisine Kurban Bayrami uyarilari
Kastamonu Postasi / Alinan bilgiye göre hayvan üreticilerinin uymasi gereken noktalar belirlenerek bu noktalar dogrultusunda hareket edilmesi kararlastirildi. Buna göre;    Devamı »

  Kastamonuspor: 0 Beylerbeyispor: 0
Kastamonuspor ligin 5`inci haftasinda Gazi`de agirladigi Istanbul ekibi Beylerbeyi spor ile golsüz berabere kaldiKirmizi Siyahli ekibimiz, karsilasmada pek çok pozisyona girerken,    Devamı »

  ADRESE DAYALI NUFUS KAYIT SISTEMI YAPILIYOR
Adrese dayali nufus kayit sistemi köyümüzde bu gün kavakca mah. basladi.Günvakti köyü bozkurt olarak plot bölge seçildiginden Kastamonu dan gelen görevliler tarafindan yapilacakti    Devamı »

  BU GECE KÖYÜMÜZDE YANGIN OLAYI MEYDANA GELDI
Hursu mah. Mehmet KAZAN a ait ev henüz bilinemeyen bir nedenle bu gece (03 10 2010)saat 22 :00 civarinda yanmaya basladi.Bozkurt itfaiyesi ve orman yangin söndürme araçlariyla y    Devamı »

  HACI ADAYLARI INEBOLU MÜFTÜLÜGÜNDE KURSA KATILDI
Haci adaylarimiz ineboluda müftülügünün öncülügünde hac vazifesi öncesi kursa katildilar.Ekim ayinin 9 unda Bozkurttan hareket edecek olanKöyümüzden Mustafa GÜVEN (kaptan) Kemal E    Devamı »

  Tarihi Arnavutoglu Yagli Güresleri Yapilacak
Kastamonu Tarihi Arnavutoglu Yagli Güresleri bu yil merhum Bilal Civcioglu anisina düzenlenecek. Haber Oku / 3 Ekim Pazar günü saat 11.00`da Uzunyazi`da yapilacak olan g    Devamı »

  Sisli Yaylaspor: 0 Istanbul Kastamonuspor: 3
Istanbul 1. Amatör Lig 4. Grup`ta Feriköy Stadi’nda Sisli Yayla ile Istanbul Kastamonuspor karsilasti. Yerel Futbol Sitesi / Kastamonuspor rakibini 3-O yenmeyi basardi.    Devamı »

  Abana Motor`da Kastamonu Hazirligi
Kastamonu`ya Yapilmakta Olan Fabrika Insaati Devam Ediyor. Abana Haber / Motorsan A.S. Kastamonu Organize Sanayi Bölgesine basladigi fabrika insatini tamamlamak üzere. Id    Devamı »

  Abana'da Kivi Hasadi Kasim`da Baslayacak
Abana ilçesinde son yillarin gözde meyvesi kivi hasadi, kasim ayinda baslayacak. AA / Ilçede findiga alternatif olarak dikilen ve son yillarda üreticilerin gözdesi haline    Devamı »

  BOZKURT PAZARINA RENK GELDI
Dagda biten mantarlari toplayarak aile bütçesine biraz olsun katki saglamak isteyenler son zamanlarda yagisli geçen havanin pesine günesin açmasiyla beraber dagdan elde edilen gel    Devamı »

  Alemdaroglu;Rotamiz belli
Kastamonuspor Teknik Direktörü Ayhan Alemdaroglu 3-0 kazandiklari Antalya Kepez Belediyespor karsilasmasi sonrasi yaptigi açiklamada rotalarinin artik belli oldugunu söyledi    Devamı »

  KEPEZ'E PAZAR SPOR TARIFESI
Türkiye Spor Toto TFF 3.Ligi 3.Grup maçinda temsilcimiz Kastamonuspor, Antalya deplasmaninda 3 puani 3 golle aldi. Türkiye Spor Toto TFF 3.Ligi 3.Grup maçinda temsilcimiz Kastamo    Devamı »

  Bozkurt MYO`nun temeli atildi
Bozkurt Meslek Yüksekokulu için temel atma töreni düzenlendi. Cahit Ilgaz / Kastamonu Postasi / Törende Bozkurt Egitim Gönüllüleri Dernegi Baskani Adem Adatepe yaptigi konusmasind    Devamı »

  CAMIMIZE KLIMA TAKILDI
Merkez mah.yeni camimize klima bu gün (22 eylül) takildi.Kis günlerinde özellikle Cuma,Bayram ve cenaze merasimlerinin yapildigi günlerde camimizi isitmak bir hayli sorun oluyordu    Devamı »

  Findik Kurdu Berna, canli yayinda
ATV’deki “Bir Sarkisin Sen” programindaki performansiyla taninan ve Findik Kurdu Berna lakabiyla taninan Berna Karagözoglu, bu aksam Gaziantep’deki Olay TV’nin canli program konugu    Devamı »

  ABANA'DA PALAMUT BALIKÇILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
Abana’da yasanan palamut baligi bollugu, balikçinin ve balikseverlerin yüzünü güldürüyor.    Devamı »

  RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Rahmet, magfiret ve bereket mevsimi bir Ramazan ayini daha geride biraktik. Orucun derin manevî egitimini, sahur ve iftarin bereketini, teravihin coskusunu ve Kur’an tilâvetinin    Devamı »

  KAVAKCA MAHALLEMIZDEN RAMAZANIN SON GECESI ZIYARET
Kavakca mahallemizden sobaci Mustafa ve arkadaslari Ramazanin son gecesi bu aksam camimizi ziyaret ettiler.Halkimiz çok memnun oldu.Bu ziyaretlerin devamli yapilmasi temennisi ol    Devamı »

  BÖGÜRTLEM DAGDAMI OLUR?
Merkez mah.Mehmet GÜNER (Mehmet usta) evinin önünde bögürtlem yetistirdi.Daglarda bögürtlem aramaya son dercesine dogal bögürtlem yetistidi.Çifçi dedigin böyle olur.Kabak fasülyey    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS KÖYÜMÜZÜN TOPLU IFTARINA KATILDIK
Görentas köyümüzü iftarda ziyaret ettik.Yeni camilerine geçiçi olarak geçmisler. Iftar bir hayligüzeldi.Kadinlrimiz havanin iyi olmasi nedeniylede cami bahçesinde iftarini yaptila    Devamı »

  BU YIL AGAÇLAR MEYVALARINI SALLIYAMIYOR
Kara erik, yaz armutlari,Elmalar bir hayli yüklü.Mevlam memleketimize bu senede bol meyve nasip etti. Eriklerde dallarini sallayamadigindan çogu kirildi.Dogal erik suyu ve konserve    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE FINDIK AYIKLAMA PATOZU 24 SAAT FAAL DURUMDA
Kavakca mah. geçensene aldigi makinayla bu senede gece gündüz hizmet vermeye devam ediyor.Ilyas ÇANKAR kardesimizin bu makinayla gece gündüzçalisiyor.Findigi kilifindan ayirip ayri    Devamı »

  BU SENE RAMAZAN DA TOPLU IFTARLAR HAYLI YOGUNDU
Bu ramazanda toplu iftar programlari nese içinse geçiyor.Kardes Görentas köyü ,ilisi ve Bozkurttan gelenlerde bir hayli memnun ayrildilar.Toplu iftarlarin 2 si kavakca 4 ü merke    Devamı »

  Genç anne ambulans helikopterle hastaneye yetistirildi
Inebolu ilçesinde yasayan bir çocuk annesi Gülseren Uzun (22), erken dogum tehlikesi nedeniyle iki ayri ambulans helikopterle aktarma yapilarak hastaneye yetistirildi    Devamı »

  Bu gece bin geceden daha hayirli
Rahmet ve bereket ayi Ramazan'in sonuna yaklastigimiz su günlerde Müslümanlari Kadir Gecesi heyecani sardi.    Devamı »

  IFTAR YEMEGIMIZE ,ÜYELERIMIZDEN BÜYÜK ILGI..
2 agustos Persembe günü yapilan iftar yemegimiz de büyük kalabalik vardi ..dernegimizin kapasitesi 150 kisiliktir ama yaklasik 200 kisiyle iftar yaptik ..gelen misafir ve üyelerimi    Devamı »

  DERNEGIMIZIN IFTAR PROGRAMINA DAVET..
Dernegimiz her yil yaptigi geleneksel iftar programinda degisiklik yapip ilk defa hafta arasi yapmaya karar verdi .hafta sonlari her üyemizin baska programi olabilir düsüncesi ile    Devamı »

  KÖYÜMÜZDEN BIR ÇINAR DAHA HAKKIN RAHMETINE KAVUSTU
Dernek Üyemiz Mustafa ve Ziya KARAMAN in Babasi Baskan Yard. Kadir KARAMAN in Dedesi Hüseyin KARAMAN Vafat Etmistir. Cenazesi 30-08-2010Öglen Namazina Mütakip Günvakti Köyünde Def    Devamı »

  ASMANADA IFTAR YAPTIK
Bu gün 27 agustos Cuma iftarimizi asmanada yaptik.Iftardan sonra aksam namazini cemaatle kildik.Geldi karaçaydanlikta çay molasida çok keyifliydi.Teravih namazinida Cemaatle m    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS,ta yapimi devam eden CAMII bitmek üzere..
KARDES GÖRENTAS,ta yapimi devam eden CAMII bitmek üzere.. Geçtigimiz yil insaatina baslanan CAMII son hizla yapimi devam devam ediyor çok güzel olacak olan CAMII tüm KARDES GÖRENT    Devamı »

  Bozkurt’un Yakaören(Ilisi) köyü Ilkögretim Okulunun 10 yillik müdürü Turan Tinmaz Tasköprü’ye atandi
Bozkurt ilçesinin çesitli köylerinde ögretmenlik ve son 10 yildir da Yakaören Ilkögretim Okulu Müdürlügünü yürüten Turan Tinmaz, Tasköprü Avukat Murat Ülgen Ilkögretim Okulu Müdür    Devamı »

  TGC Gemlik Firkateyni Inebolu Limaninda
Mustafa Kemal Atatürk`ün Inebolu`ya gelisi, Sapka ve Kiyafet Inkilabi`nin 85. yil dönümü etkinlikleri kapsaminda TCG Gemlik Firkateyni Inebolu Limani`na geldi. AA / TCG G    Devamı »

  25 bin lira bulunan çantasini tuvalette unuttu, farkina bile varmadi
25 bin lira bulunan çantasini tuvalette unuttu, farkina bile varmadi Tuvalette unuttugu para dolu çanta, adresine geldi    Devamı »

  Kastamonu`dan Aci Haber: 2 Sehit, 4 Yarali
Kastamonu-Devrekani karayolunda askeri aracin devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2 asker sehit oldu, 4 asker yaralandi. AA / Edinilen bilgiye göre, Kastamonu`dan De    Devamı »

  KASDER'IN DÜZENLEDIGI IFTAR PROGRAMINA KATILDIK
Kasderin düzenledigi iftar yemegi esenler Kültür merkezinde yapildi iftara çok sayida brokrat ve millet vekili katildi    Devamı »

  Karadenizli findigin da reçelini yapti
Bartin'in Amasra ilçesinde köylü kadinlarin yaptigi findik reçelinin turistler tarafindan büyük ilgi gördügü bildirildi.    Devamı »

  HÜSEYIN GÜRGEN'IN DAVETLISIYDIK
Bu Gün Hüseyin Gürgen'in Iftar davetine Katildik Gerçekten çok güzel bir iftar daveti oldu Bu tür iftar yemeklerinin artarak devam etmesi temennisi ile ayrildik Allah Razi olsun    Devamı »

  BASKANIMIZIN ACI GÜNÜ
Baskanimizin Kayinbiladeri Üyemiz Ahmet Asçioglu Vefat Etmistir Cenazesi 14 Agustos cumartesi ikindi namazindan Sonra Pasabahçe Çukurçayir Camiin'den Kaldirilacaktir    Devamı »

  KARADENIZIN BU HAFTA MISAFIRLERI VARDI
Sicaktan bunalan dernek yönetimi solugu denizde aldi.Nese içinde geçen deniz sefasina Mehmet GÖRKAN;Osman GÜRGEN,Kadir KARAMAN ve Mustafa GÖRKAN katildi. Köy agasini az yüzme b    Devamı »

  4.CÜ MEVLIT PROGRAMI ÇOK GÜZEL GEÇTI..
GÜNVAKTI merkez camiinin açilisindan sonra yapilan ve 4 cüsü gerçeklesen mevlit programi ,yaklasik 1500 kisinin katilimi ile gerçeklesti..havanin asiri sicak olmasi gelenleri terl    Devamı »

  HOS GELDIN 11 AYIN SULTANI RAMAZAN
“11 Ayin Sultani” olarak bilinen ramazan ayi yarin basliyor. Ramazanin ilk teravih namazi bu aksam, ilk sahur bu gece yarisi. Ilk iftar ise yarin aksam açilacak DIYANET Isleri    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE,SENLIK VAR..
07 Agustos mevlit 8 Agustos ASMANA piknigi çok güzel geçti.. Pazar günü yapilan ASMANA piknigi umdugumuzdan daha kalabalik ve daha güzel oldu .. BOZKURT ORMAN ISLETME SEFI ,Devri    Devamı »

  KOÇCUVAZ SENLIKLERINE KATILDIK
Koçcuvaz Senliklerine dernek Yönetimi Olarak Katildik Muhtesem bir atmosferde geçen senliklerde her sey muhtesemdi hele sicak balzamaçlar tereyagda yumurtalar kara erikler    Devamı »

  GÜRSOYLARIN ACI GÜNÜ
Kavakca mahallemizden Irfan GÜRSOY un torunu,Aziz GÜRSOY un birbuçuk yaslarindaki Ezrin nas GÜRSOY isimli çocuklari 31 Temmuz 2010 günü vefat etmistir. Çocugumuzun cenazesi    Devamı »

  TASKÖPRÜ BELEDIYESI TARIHINDE GÖRÜLMEMIS BIR FESTIVALE HAZIRLANIYOR..
Sarimsak Festivali'ne Tarkan damgasini vuracak Tasköprü Belediyesi tarafindan 5-8 Agustos 2010 tarihlerinde 24. düzenlenecek olan Sarimsak Festivali'ne Mega Star Tarkan damgasini    Devamı »

  ASMANAYA GEZI ÖNCESI ÇIKTIK
Asmanaya gezi öncesi bir çalisma yaptik.Çalismada kaynak suyu aradik bulunmadi.Su isi yanimizda gidecek.Mehmet GÖRKAN Kemal EGRI Salim GÜVEN, BERBER ve KANDEZ le bir likte yaptigim    Devamı »

  DERNEK ÜYEMIZ MUHAMMET GÖRKAN'IN MUTLU GÜNÜ
Dernek üyemiz Muhammet Görkan'in 31 Temmuz 2010 Cumartesi aksam saat.20.00'da Bozkurt Havuzlu bahçe Tesislerindeki Dügününe Tüm üyelerimiz ve Dostlarimiz davetlidir.    Devamı »

  BU GECE BERAAT KANDILI
26 Temmuz 2010 Pazartesi gününü Sali’ya baglayan gece dini gelenegimizde bir af, merhamet ve magfiret gecesi olarak kabul edilen Berat Kandili’ni idrak edecegiz. Saban ayinin 1    Devamı »

  Kastamonu Dernekler Federasyonu`na sürpriz aday
Kastamonulu isadami Selami Çelebioglu, Kastamonu Dernekler Federasyonu (Kas-Der-Fed)’e, ‘Baskan adayi’ oldugunu açikladi. Merlin Travel AS.’nin Yönetim Kurulu Baskani olan Selami    Devamı »

  YAZ KURANKURSUMUZDAKI ÖGRENCILERLE ASMANA GEZISI YAPTI
20 Temmuz Sali günü asmanaya çocuklarla bir gezi düzenledik. Önce dini bilgilerden dersimizi yaptik.Nese içinde geçen geziye çocuklar çok ilgi gösterdiler.Kayaya çikildi.her yer ay    Devamı »

  HAYRA DAVET,MIDEYE GÖZE ZIYAFET
Kastamonu Bozkurt Ilçesinde Bulunan Kurs ve Okul Talebelerine Yardim Derneginin her yil düzenledigi kermes bu senede bambaska olacak.Doganin içinde ter temiz bir alanda kurulu stan    Devamı »

  EMEKLILERIMIZ,KÖYDE EMEKLILIGIN TADINI ÇIKARIYORLAR..
EMEKLI olupta köye yerlesen köylülerimiz ,emekliligin tadini çikariyoruz diyorlar.bizleri kiskandirmak içinde o güzel pozlari veriyorlar .yorum sizlerin..    Devamı »

  » KIZILAY BOZKURT’TA KAN TOPLAYACAK
Türk Kizilayi Bozkurt Sube Baskani Erol Nugay, 12 ve 13 Temmuz günlerinde Bozkurt’taki Türk Tarih Meydaninda kan bagisi kampanyasi düzenlenecegini belirterek, bütün Bozkurt halki    Devamı »

  Deli Balinda Hedef Rekor
Kastamonu`nun Bozkurt ilçesindeki bal üreticileri bu yil bes milyon lira gelir bekliyor. Astim, Bronsit ve Yüksek Tansiyona iyi gelen DELI BALI üretiminde rekor hedefleniyor    Devamı »

  Yagislar KÖYDES çalismalarini etkiledi
KÖYDES toplantisi dün Vali Mustafa Kara’nin baskanliginda ilçe kaymakamlarinin katilimi ile yapildi.    Devamı »

  GELENEKSEL KUR,AN ve MEVLIT PROGRAMI 7 AGUSTOSTA..
05 07 2010 PAZARTESI olagan üstü toplanan dernek yön kurulumuz ,köy muhtarimiz sn Hüseyin görkan ve köy imam hatibimiz sn Rasit görkan in degerli düsüncelerini dikkate aldi ve bu y    Devamı »

  Ormanlarimiz uydu ile izlenecek
Orman Genel Müdür Yardimcisi Ismail Belen ve beraberindeki heyet, Orman Koruma Alanlari Yönetimin Güçlendirilmesi projesini masaya yatirmak için Kastamonu’ya geldi Orman Genel Mü    Devamı »

   MUSTAFA DEMIRÖRS (ZURNACI)VEFAT ETTI.
Kardes görentas Dernegi üyelerinden Mustafa DERMIRÖRS (ZURNACI) vefat etmistir. Cenazesi 04.07.2010 pazar ögle namazina mütakip Çukurçayir Camii'nden kaldiralacaktir.    Devamı »

   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim