Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


  ISLAMIN GAYESI GÜZEL AHLAKTIR
Degerli okuyucularim! Her insan mutlu, huzurlu bir hayat yasamayi ister. Tabi ki Kisinin huzura ulasabilmesi için bazi seylere sahip olmasi gerekir. Iman, ibadet, ilim ve ahlak    Devamı »

  ILISI CUMAYANI IMAMI CEMAL HOCA AMELIYAT GEÇIRDI
Kavakca mah. Yetistirdigi yakaören camii imam hatibi Cemal KARAKAYA hocamiz 27 aralik cumartesi günü Kastamonu Özel Anadolu hastanesinde Menüsküs ameliyati geçirdi.Su an evin    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE KIS ZORDA OLSA GÖRMEGE DEGER
Bugün 2008 in son günü.Kar yagisi devam ediyor.Köylerde ayakkabi yerine kara lastik degil cizme ve givlelerle yürümek gerekiyor.Gençler diyecek givle nedir? Fotografta göreceksin    Devamı »

   VEFAT HABERI
Köyümüz halkindan Dernek üyemiz Mahmut KARAMANIN (Emanetci haci mehmetin) esi Sevim KARAMAN hakkin rahmetine kavusmustur.Kendisine ALLAH tan rahmet kederli ailesine    Devamı »

  TESEKKÜRLER,KARDESIM..
28 ARALIK Tarihi bir gün yasadi.KARDES GÖRENTAS li dostlarimizin DERNEGIMIZI ziyaretinde yasanan mutluluk ve güzellikler görülmeye degerdi.. Öncelikle gençlerin bir biriyle olan d    Devamı »

  Yine Israil yine Vahset!
Hiç süphesiz Katil Israil’in Gazze’de 300’e yakin Filistinliyi sehit etmesi Islâm cografyasini derinden sarsti. Basta ABD olmak üzere Bati ülkelerinin destekledigi gözü dönmüs t    Devamı »

  DERNEGIMIZDE ÖNEMLI MISAFIRLER..
26 ARALIK Cuma aksami dernegimizi ziyaret eden SAADET PARTISI IL BASK.sn Türker SALTABAS ve FATIH ILÇE BASK. BOZKURT ,lu HEMSERIMIZ sn Muzaffer SERENLI ,il ve ilçe yöneticileri,gör    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS ILE,DOSTLUK MAÇINA DAVET..
28 ARALIK Pazar saat 17 de balat hali sahada KARDES GÖRENTAS köyü ile ikin dostluk maçi yapacagiz.. Maç izlemeye bayanlarda gelecegi için ,tam bir dostluk havasinda geçecek. Ma    Devamı »

   » BASKAN ,Engin CANBAZ,BILGILENDIRME TOPLANTILARINI TAMAMLADI
Belediye Baskani Engin Canbaz her yil düzenli olarak yaptigi emekli, esnaf, gençler ve bayanlarla belediye çalismalari ile ilgili bilgilendirme ve degerlendirme toplantilarinin son    Devamı »

  KURUCU BASKAN,Salim GÜRGEN,den GENÇLERE BÜYÜK DESTEK..
1997 yili sonlarinda 1998 yili basinda kurdugumuz DERNEGIMIZ de,bizlere büyük destek veren ve kurucu BASKAN lik yapan sn Salim GÜRGEN kendisini ziyaret eden GÜNVAKTI GENÇLIK yönet    Devamı »

  BU UNUTULUR MU? (Unuttuk Maalesef…)
Birinci Dünya Savasi'nda Ingilizlere, 150 bin askerimiz esir düstü. Bu askerlerden bir kismi da Misir'in Iskenderiye sehri yakinlarinda bulunan Seydibesir Usare Kampi'n    Devamı »

  Kastamonu’ya iki maç ceza
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Kastamonuspor’a 2 maç seyircisiz oynama cezasi verdi.    Devamı »

  21 ARALIK PAZAR,KARDES GÖRENTAS DERNEGIMIZDE 7.ci OLAGAN GENEL KURUL [kongre] VAR..
Kardes GÖRENTAS köyümüzün 7 olagan genel kuruluna katilacagiz .daha önceki yöneticilerin dernegin bu gün ki hale gelmesinde büyük emekleri var .GÜNVAKTI köyü dernegi kurulmasi asa    Devamı »

  ERMENILER NE YAPTI?
www.ittihad.com.tr ERMENILER NE YAPTI? Birinci Dünya Harbi siralarinda Ermenilerin yaptiklari zulümler nedense hiç nazara verilmiyor. Nur müellifi Said Nursi Hazretleri ve Tale    Devamı »

  Soykirim yapmadik, vatan savunduk.. özür dilemiyoruz...
Kendilerini “aydin” olarak niteleyen ancak kesinlikle Türk bayraginin dalgalandigi bütün yurt topraklarinda yasayan hiçbir insanimizi temsil etmeyen sahislarin kampnyasini kiniyorz    Devamı »

  TESEKKÜR..
Dernegimize klima taktirilmasi sirasinda ve dernegimizde yapilan kina ve nisanlarda zamanini ve vaktini harcayan ve dernegimizin her türlü islerini seve seve yapan zamanini büyük b    Devamı »

  DILIMIZE SAHIP OLABILIYORMUYUZ?
Dilin ve bütün azalarin yaraticisi Allaha hamdolsun.Dil mevlamizin bize bahsettigi nimetlerin en güzellerinden biridir.ALLAH(cc) insanlarin konusabilmesi derdini anlatabilmesi,bas    Devamı »

  DERNEGIMIZE KLIMA TAKIYORUZ..
Kis aylari ile baslayan soguklar nedeni ile ,dernegimize klima taktirma karari aldik.. Yazin sicaklar için kisinda soguklar için klima taktirma karari alan dernegimiz,en iyi yolun    Devamı »

  GENÇLER KAHVALTIDA BULUSTU.
BAYRAM in 4.cü günü DERNEK te bir araya gelen gençler,birlikte kahvalti yapmanin mutlulugunu yasadilar.. Nese içinde geçen kahvalti dan sonra bu kahvaltilarin tekrar yapilmasi iç    Devamı »

   BAYRAMI ANLAYABILDIK MI?
Hamd Alemlerin Rabbine, salat ve selam kainatin efendisi Muhammed Mustafa (sav)e olsun. Günler önce insanlarin içinde bir sevinç vardi. Kimi sila- i rahim yapacak, kimi es-dostlar    Devamı »

  KAVAKÇA ve HURSU MAHALLEMIZDE SOGUKTA GEÇEN BAYRAM,MERKEZDE, KARLI GEÇTI
Bayramin 3. günü merkezde bayram gece yagan karla beyaz geçti.kalabalik bir bayram geçti.2008 merkezde kurban adinda resimlerimden izleyebilirsiniz.    Devamı »

  BU BAYRAM BIR BASKA GÜZEL GEÇTI..
KURBAN telasi ile bayramin ikinci gününe alinan KAVAKPINARDAKI BAYRAMLASMA çok güzel görüntülere sahne oldu.bu sene GENÇLERIMIZ in katilimi ile güzel geçen bayramimiz dahada güzel    Devamı »

  SIZ HIÇ HURSU MAHALLEMIZIN BAYRAMINDA BULUNDUNUZMU
Yillardir bayramin 2. günü bayram çikmaktadir.Bu günde hursuda bulunalim dedik.Yagmu karla karisik yagiyordu.Etli pilavlar ,ayran,kolalar ve pesine çaylar;velhasil bakimlara diy    Devamı »

   BIR GARIP KESTANE
Yine bir sonbahar,yine bir sabah ve yeni bir arefe günüydü bugün. Yarin bayram,kurban bayrami.Herkes es dost,komsu,akraba ziyareti yapacak. Ya esinin dostunun yanina gidemeyenler    Devamı »

  KURBAN BAYRAM NAMAZINDA COSKULU BAYRAMLASMA
Namaz sonrasi bayramlasma ve çay keyfiyle devam etti.Bu gün bayram kavakca mah. de idi 2008 kavakca kurban adi altinda sitemizden izleyebilirsiniz.Ev ziyaretleri azda olsa yagisli    Devamı »

  MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI TEBRIK EDER,TÜM ISLAM ALEMINE HAYIRLI OLMASINI DILERIZ…
GÜNVAKTI KÖYÜ DERNEGI VE MUHTARLIGI olarak,mübarek KURBAN BAYRAMINIZI en içden dilerimizle tebrik eder nese ,huzur,ve mutluluk içinde geçmesini dileriz..ALLAH CC bizleri,ve tüm Müs    Devamı »

  7 KASIM 2008 KURBAN BAYRAM AREFESI ETKINLIGI
Bu gün ögle namazi sonrasi ahirete intikal edenlerimize,özellikle camimizin yapiminda bulunup ahirete göçen kardeslerimizin ruhlari için kuran okundu.Cami çikisi yeniyil dernek ta    Devamı »

  TESRIK TEKBIRLERI VE KURBAN BAYRAMI
. Tekbir ALLAH i her seyden üstün ve büyük oldugunu söylemenin adi    Devamı »

  KURBAN BAYRAMININ 2. CI GÜNÜ KAVAKPINARDAYIZ
KURBAN ve RAMAZAN bayramlarinda ,kavakpinar BIRLIK DÜGÜN SALONU unda bayramlasmayi gelenek haline getiren hemseri ve dostlarimiz ,bu yil bayramlasmayi KURBAN bayraminin 2.ci günü    Devamı »

  GÜNVAKTI GENÇLIK YÖNETIM KURULU
GÜNVAKTI GENÇLIK Birlik ve beraberligi daha fazla saglayabilmek adina yönetim olusturmaya karar vermistir. Yönetim Kurulu    Devamı »

  VEFAT HABERI
Köyümüz halkindan Mehmet EGRI nin kizi Özcan DEMIRAY in ailesi Emine DEMIRAY hakkin rahmetine kavusmustur.Kardesimize ALLAH tan rahmet ailesine bassagligi diliyoruz.Merhumenin cen    Devamı »

  LIDERLIK YAKISIYOR...
Kastamonuspor'umuz Liderlige devam ediyor. Gümüshanespor'un Deplasmanda Bulancaksporla 0-0 Berabere Kalmasiyla Kastamonusporumuz Averajla Liderlige Devam Ediyor.Önümüzdeki maçimiz    Devamı »

  GÜNVAKTI GENÇLIK,TEN BIR ILK..
GÜNVAKTI GENÇLIK ten yeni bir atilim yaparak ,köyümüzün birlik ve beraberlik çalismalarina büyük katki sagladilar..bu haberin devami ve yeni haber resimleri ve yenilikleri 1 arali    Devamı »

  KSK`nin keyfi yerinde
Sürmenespor karsisinda alinan farkli galibiyet nedeniyle yüzlerinden gülücük eksik olmayan futbolcular antreman esnasinda yaptiklari esprilerle ortaligi kirdi geçirdi.Karsilasmada    Devamı »

  KURBAN BIZI HAKKA YAKLASTIRIR
Bizleri yoktan var eden Yüce Allah’in izniyle 08 Aralik Pazartesi günü dini bayramlarimizdan ikincisi olan Kurban Bayramini büyük bir manevi coskuyla idrak edecegiz. Kurban Bayra    Devamı »

  DERNEGIMIZ,2009 YILI IÇINDE YAPACAGI ETKINLIKLERI BELIRLEDI..
24 KASIM pazartesi aksami toplanan yönetim kurulumuz 2009 yilida yapacagi bütün etkinlikleri tespit edip karara bagladi.buna göre. 01-22 MART -2009-ÇANAKKALE SEHITLERINE [mevlit b    Devamı »

  SPORDA BU HAFTA,KABÜL HAFTAMIZ…
22-23 KASIM ,Futbol ve voleybol da bu hafta üzüldük.. Aldiklari basarili sonuçlarla bizleri sevindiren sporcularimiz,bu hafta sonu yapilan müsabakalarda adlilari sonuçlarla bu kez    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE YASANAN FIRTINADA KÜÇÜK ÇAPLI HASARLAR VAR..
22 kasim ,Cumartesi aksami köyümüzde firtina seklinde esen rüzgar ,çatilarda küçük çapli hasarlar meydana getirdi ..en büyük hasar ise MUHTARIMIZIN yeni insaatinin çatisinin uçm    Devamı »

  Türk Ögretmenine
Bazen ölüler yurdu korur,bazi da saglar; Göz nuru karismazsa sahadet kani aglar, Yoksullugun ufkunda erirken bile magrur, Sensin o hazin nûr,O derin Nûr,O büyük nûr, Hosnut    Devamı »

  YÖNETIM KULUMUZ 24 KASIM PAZARTESI OLAGAN ÜSTÜ TOPLANIYOR..
Yönetim kurulumuz ,2009 yili takviminde yayimlanmak üzere,2009 yilindaki tüm FAALIYET lerimizi belirlemek için 24 kasim pazartesi toplaniyor.. Bilindigi gibi bu toplantinin amaci    Devamı »

  » HASTANEDE GÖREV DEGISIMI
Bozkurt Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Aysever Aydil’in aile hekimligine geçmesi nedeni ile bosalan bashekimlik görevi Uzm Dr. Mehmet Gürcan’a verildi. Dr. Aysever Aydil, 1982 yil    Devamı »

  » BOZKURT VOLEYBOL TAKIMIMIZ, BU HAFTA ISTANBUL’DA
Aroma Erkekler Voleybol 1.lig’indeki temsilcimiz Bozkurt Belediyespor bu hafta Istanbul’da MEF Okullarina konuk oluyor. Karsilasma 22 Kasim 2008 Cumartesi günü saat 15.00’de Istan    Devamı »

  SANADA BU YAKISIR!!!
KASTAMONUSPORUMUZUN SONUNDA LAYIK OLDUGU YERE YÜKSELDI. 2-1 LIK BULNACAKSPOR GALIBIYETI SONRASI KSK AVERAJLA LIDERLIK KOLTUGUNA OTURDU.MAC SONUNDA LIDERLIK SEVINCI HERYERI SARDI!!!    Devamı »

  VOLEYBOLDA ,ILK GALIBIYETIMIZI ALDIK..
Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde Bozkurt Belediyespor deplasmanda karsilastigi Maliye Milli Piyango’yu 3-2 maglup ederek ligdeki ilk galibiyetini kazandi. Ankara Selim Sirri T    Devamı »

  GENÇLERIN ,KENDI ARALARINDAKI FUTBOL MAÇI,ÇOK GÜZEL GEÇTI..
16 Kasim Pazar aksami oynanan gençlerin dostluklari ve kardeslikleri pekistirme maksatli yapilan futbol maçini yöneticiler ve yönetici esleri ,bazi futbolcu esleri de izledi .Çok g    Devamı »

  Son kahramani halk ugurladi !!!
Vatan sana minnettar!!! Emekli albay Mustafa Sekip Birgöl için 1. Ordu'da görkemli bir tören düzenlendi. Camideki cenaze namazina binlerce kisi katilinca izdiham yasandi.. .......    Devamı »

  … HACI ADAYLARINI UGURLAMAYA BASLADIK..
Bu yil Ilçemizden gidecek haci adaylari, Merkez camiinde toplandi. Kur'ani kerim okundu, ilahi ve kasideler söylendi, Ilçe Müftüsü Ilyas Yilmaztürk kisa bir ugurlama konusmasi ve d    Devamı »

  NIHAYET KASTAMONU!!!
IKI HAFTADIR GALIBIYET YUZU GÖRMEYEN KASTAMONUSPOR BU HAFTA EVINDE FARKLI KAZANARAK TEKRAR IDDASINI SÜRDÜRDÜ.. ANCAK OYNADIGI FUTBOL TEKNIK HEYETI VE MACA GELENLERI TATMIN ETMEDI.    Devamı »

  VOLEYBOLDA GALIBIYETE HASRET KALDIK.
Aroma Erkekler Voleybol 1.liginde Bozkurt Belediyespor kendi evinde konuk ettigi Galatasaray’a 3-2 yenildi. Bozkurt spor salonunda oynan karsilasmanin birinci setinde iki teknik    Devamı »

  SIZ HIÇ KARA ÇAYDANLIKLA ÇAY KEYFI YAPTINIZ MI?
SIZ HIÇ KARA ÇAYDANLIKLA ÇAY KEYFI YAPTINIZ MI? Kara çaydanlikla çay denilince merkez mahallemizde oturan emekli Kemal EGRI aklimiza geliyor.Bugün 8 kasim cumartesi ögleden son    Devamı »

  GENÇLERIMIZ,BIRLIK IÇINDE,GÜZELLIKLERE IMZA ATIYORLAR
GÜNVAKTI GENÇLIGI adi altinda ,birlik ve beraberligimiz için yapilan ve gençleri bir araya getirmek için ne yapabiliriz düsüncesi yola çikan yönetim kurulu arkadaslarimizin çalisma    Devamı »

  CUMA,NIZ MÜBAREK OLSUN..
SEVGILI GÖNÜL DOSTLARI CUMALAR HAYIRLI, GELECEKLER FAYDALI, SAGLIGIMIZ SIHHATLI, DÜNYA VE AHIRETIMIZ SAADETLI VE DE ISTIKAMETIMIZ ALLAH'a OLSUN. BIRBIRIMIZI SEVELIM ve SA    Devamı »

  BAYRAKLARINIZ HAZIRMI?? 29 Ekim Cumhuriyet Bayraminiz kutlu olsun!!!
BAYRAKLARINIZ HAZIRMI?? Cumhuriyet Bayrami, 29 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nin Cumhuriyeti ilan etmesinin kutlandigi, Türkiye'nin resmî bayramlarindan biridir    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS DERNEGINDE,KESTANE KEBAP ZIYAFETI..
Geçtigimiz hafta KARDES GÖRENTAS derneginin ,Pasabahçe çukurçayirdaki dernek lokalinde,geleneksel olarak 11.ci kestane kebap ziyafeti verdiler. Amaci köylülerini ve beykozda yasay    Devamı »

   ARAÇ’I EVINDE YENDIK 2-0
ARAÇ’I EVINDE YENDIK 2-0 Kastamonu 1. Amatör küme karsilasmasinda lider Araçspor’a konuk olan Bozkurt Belediyespor futbol takimi karsilasmayi 2-0 kazandi. Araç sehir stadyumu    Devamı »

  Vefat
Kavakça Mahalesinden (badanin) Mustafa Yilmaz'in Esi Fatma Yilmaz Vefat Etmistir Pazartesi Öglen Namazina Mütakip Kavakçada Topraga Verilecektir.Allah Rahmet Eylesin.    Devamı »

  CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
Yolda karsilastigimizda ezan okunuyordu. -Gel seni camiye götüreyim, dedim. Bugün Cuma biliyorsun. -Sen de benim camiye gitmedigimi biliyorsun, dedi -Biliyorum ama, sebebini ger    Devamı »

  BOZKURT'TA AILE HEKIMLIGI UYGULAMASI BASLIYOR
Saglik Bakanligi Tarafindan "Saglikta Dönüsüm Projesi" çerçevesinde Aile Hekimligi uygulamasina Kastamonu’da dahil edildi. Bozkurt'ta 1 Kasimdan itibaren uygulamaya geçiyor. Bozku    Devamı »

  2009 TAKVIM ÇALISMASI BASLAMISTIR
DERNEGIMIZ her yil oldugu gibi bu yilda ,her türlü faatliyetlerimizin yazildigi TAKVIM çalismasi baslatmistir.. Bu yilki takvime reklam vermek isteyen sevgili hemserilerimiz ve do    Devamı »

  YANGIN VE VEFAT HABERI
YANGIN VE VEFAT HABERI GÜNVAKTI köyümüzün YUKARI KAVAKCA mah. bu gece 16.10 2008 yangin olayi yasandi. NAZNIYE ÇINAR in (80) oturdugu evde gece geç saatlerde yangin çikti.Yak    Devamı »

  <<14 EKIM SALI ,AGLI,DAYDIK<<
14 EKIM Sali günü ,AGLI BELEDIYE baskanligina adayligini koyan MAVI KARADENIZ TV DE Muharrem DINÇ le KASTAMONU YILDIZI programi yagimcisi ,sn Muharrem DINÇ beyi desteklemek ama    Devamı »

  BIR DAKIKALIGINA TÜRK OLUN!!!
TÜRK OLMAK, SEHITL    Devamı »

  <<19 EKIM PAZAR GÜNÜ,KARDES GÖRENTAS DERNEGINDE ,KESTANE KEBAP SÖLENI<<
Pasabahçe çukur çayirda dernek genel merkezinde her yil yapilan [cibe ] kestane kebap yemesi sevap adi altinda hemserileri bir araya getirmek maksadiyla yapilan etkinlik ,bu yil 19    Devamı »

  SIZ HIÇ HEMIN ÇIGIRDINIZMI
SIZ HIÇ HEMIN ÇIGIRDINIZMI 12 10 2008 PAZAR Köyümüzde yillardir yapilan geleneklerden biride hemin adi altinda insanlarin birbirleriyle kaynasmasidir.Diye bilirizki bir nevi kes    Devamı »

  << BOZKURT,TUMUZ FENERBAHÇEYE MAALESEF YENILMEKTEN KURTULAMADI
Aroma Erkekler Voleybol 1.liginde Bozkurt Belediyespor kendi evinde Fenerbahçe’ye 3-0 yenildi. Bozkurt Spor Salonunda oynanan karsilasmada Fenerbahçe, Bozkurt Belediyespor’a kars    Devamı »

  10 EKIM CUMA ,MAVI KARADENIZ TV DE,Muharrem DINÇ le KASTAMONU YILDIZI programina canli yayin konugu olduk..
10 EKIM CUMA ,MAVI KARADENIZ TV DE,Muharrem DINÇ le KASTAMONU YILDIZI programina canli yayin konugu olduk.. GÜNVAKTI köyü dernegi yöneticileri ve dernek üyeleri ,güzel program    Devamı »

  GÜNVAKTI GENÇLIK, GAZI STADINDA...
Milliyetçi duygularla dolu,kastamonu asigi olan günvakti gençligi 28 eylül pazar günü kastamonusporumuzun gümüshaneyle yaptigi maça 16 kisilik bir grupla katildi.    Devamı »

  VOLEYBOL MACINA DAVET
11 EKIM CUMARTESI GÜNÜ SAAT 16-00 DA KASTAMONU BOZKURT KAPALI SPOR SALONUN DA BOZKURT BELEDIYESI ERKEK VOLEYBOL TAKIMI ILE FENERBAHCE ERKEK VOLEYBOL TAKIMLARI ARASINDA KI OYANACAK    Devamı »

  10 EKIM CUMA AKSAMI ,MAVI KARADENIZ TV de 2,ci DEFA CANLI YAYINA ÇIKIYORUZ.
10 EKIM CUMA AKSAMI ,MAVI KARADENIZ TV de 2,ci DEFA CANLI YAYINA ÇIKIYORUZ. .Muharrem DINÇ le KASTAMONU YILDIZI programini yapan sn Muharrem bey ,GÜNVAKTI KÖYÜ müzün aktivitelerin    Devamı »

  TeRöre Lanet Ve SehitLerimize Veda.
Aktütün Sinir Karakolu'nda hain terör saldirisina kurban verdigimiz askerlerimiz memleketlerinde topraga verildi. Törenlerde gözyasi ve teröre öfke vardi.    Devamı »

   DERNEK YÖNETIMI VE ÜYELERI TOPLU IFTARLARA KATILDI
,Dernek yönetimi ve üyelerinden bazilari ramazanin son üç gününü halkimizla iç içe geçirerek,köylerde ramazan havasi    Devamı »

  SIZ HIÇ KÖY EKMEGI NASIL YAPILIR BILIRMISINIZ
Köyümüzde eski firinlarda yapilan köy ekmegigerçekten görülmege deger.Lezzetiyle bir baskadir köy ekmegi.Her ne kadar çarsidan ekmek gelsede biz yine köy ekmeginden vaz geçmeyiz    Devamı »

  KADIR GECENIZ MUBAREK OLSUN!!!
Ramazan-i serif ayi içinde bulunan en kiymetli gecedir. Kadir Gecesi, Muhammed aleyhisselamin ümmetine mahsus bir gecedir. Baska Peygamberlere böyle bir gece verilmemistir.........    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS KÖYÜNE YENI CAMII….
KARDES GÖRENTAS Köyü Dernegi olarak köy lokalimizde verilen geleneksel iftar yemegi progaminda köy halkiyla birlikte yapilan toplantida alinan karar Köyde ,yeni bir camii yapilm    Devamı »

  TÜM ÜYE VE DOSTLARIMIZIN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR.HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIZ..BU,RAMAZAN BAYRAMINI, KÖYÜMÜZDE GEÇIRIYORUZ.
BU,RAMAZAN BAYRAMINI, KÖYÜMÜZDE GEÇIRECEGIZ ,, Basta dernek bask Ahmet GÜNER olmak üzere bask.bask. yrd Niyazi GÜNER ve bir çok yönetici ve üyelerimiz bu MÜBAREK RAMAZAN bayramini    Devamı »

  ,,BURS YARARINA VERILEN YEMEKTE ,DERNEGIMIZE ÖDÜL VERILDI
BURS YARARINA VERILEN YEMEKTE ,DERNEGIMIZE ÖDÜL VERILDI… BOZKURTLULAR DERNEGI, ,üniversiteyi kazanmis,ama okuma imkani olmayan veya çok zor sartlarda okuyan ögrencilere yardim ama    Devamı »

  YANAN EVLER TAM HIZLA YAPILIYOR
YANAN EVLER TAM HIZ YAPILIYOR Geçen sene yanan enlerin yerine yenisi tam hiz yapiliyor.20 eylül itibariyle bugün birhasir beton atildi.    Devamı »

  ILÇEMIZ,BOZKURT,TA RAMAZAN ETKINLIKLERI YAPILIYOR...
Bozkurt Belediyesi tarafinda Ramazan ayi boyunca Cumartesi aksamlari düzenlenen ramazan etkinliklerinde bu hafta Karabük Belediyesi Mehteran bölügü konser verdi.    Devamı »

  DERNEGIMIZIN ,YENI YERINDE VERMIS OLDUGU IFTAR YEMEGI,MUHTESEM OLDU…
DERNEGIMIZIN ,YENI YERINDE VERMIS OLDUGU IFTAR YEMEGI,MUHTESEM OLDU… DERNEK yerimizi aldiktan sonra ilk geel toplantimizi yei yerimizde yaptik ve aksami iftar verdik.yapilan topla    Devamı »

  KAVAKCA MAH. IFTAR BIR BASKA
Kavakca mah. bu ramazan iftar bir baska oldu.Ögleden sonra yagmurla birlikte bir sis.Yinede iftar hareketliydi.Kimi soruyorsunuz sariismail abimizmi,hursuda kamilami......    Devamı »

  ARALARINDA BIZIM DERNEGINDE OLDUGU ,BOZKURT DERNEKLER BIRLIGI TOPLANDI…
ARALARINDA BIZIM DERNEGINDE OLDUGU ,BOZKURT DERNEKLER BIRLIGI TOPLANDI… 11 eylül Persembe aksami ,hem iftar hem toplanti yapildi. Iftar sonrasi yapilan toplantida,BOZKURTLULAR FE    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE TOPLU IFTARLAR BASLADI
Köyümüzde toplu iftarlar basladi.4 ,5 senedir adet halini alan toplu iftarlar basladi.12 09 2008 cuma aksami Mustafa GÖRKAN (KARAINCIR)VE EKIBI VERDI.    Devamı »

  » BOZKURT,SEYHOGLU KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA MAALESEF 5 EV KÜL OLDU...
Bozkurt Seyhoglu köyünde elektrik kontagindan çiktigi sanilan yanginda 5 ev kül oldu. Edinilen bilgiye göre, dün gece Haci köyü Mahallesi'ndeki bir evde elektrik kontagindan çika    Devamı »

  Kastamonu Üniversitesi MYO mezunlarinin büyük basarisi
Kastamonu Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksekokulu mezunlari Dikey Geçis Sinavi`nda (DGS) büyük basari göstererek çesitli üniversitelerin 4 yillik fakültelerine girmeye hak kazand    Devamı »

  INEBOLU TERSANESINDE ILK ICRAAT...
Hemsehrimiz Ilhan Karavelioglu'nun kurmus oldugu tersaneye bakim ve onarimi yapilmak üzere ilk gemi geldi. Havuzu alinan 110 Metre boyundaki Ro Ro gemisinin yeniden boyanacigi, p    Devamı »

  IFTARLI GENEL TOPLANTI….
IFTARLI GENEL TOPLANTI…. Her yil ramazanin birinci pazari yaptigimiz geleneksel GENEL TOPLANTI ,bu yil Hasan kardesimizin ani vefati dolayisi ile,RAMAZAN in ikinci haftasi yani 1    Devamı »

  IFTAR ZIYAFETI
08 09 2008 Pazartesi aksami,dernek bask yrd sn Kadir KARAMAN, ikitellideki is yerinde verdigi iftar yemegi süperdi desem ,o güveç karsisinda süper kelimesi hafif kalir.. Fahri kar    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE ,BU YIL FINDIK VE ARICILIKTA GEÇEN YILA ORANLA ARTIS VAR .AMA???.
KÖYÜMÜZDE ,BU YIL FINDIK VE ARICILIKTA GEÇEN YILA ORANLA ARTIS VAR .AMA???. KÖYÜMÜZDE bu yil findik ,geçen yila oranla birazdaha fazla olmasina ragmen,findik fiyatlarindaki düsük    Devamı »

  Kastamonulular ne dedi?
Kastamonu Postasi`nin Cumhurbaskani Abdullah Gül Erivan`da oynanacak Ermenistan-Türkiye Milli maçina gitmeli mi anketi sonuçlandi.    Devamı »

  VEFAT HABERI
Kardes GÖRENTAS köyü sakinlerinden çok sevdigimiz mehdi ismel lakabiyla anilan Ismail YILDIZ geçirdigi kalp krizi sonucu hakkin rahmetine kavusmustur.    Devamı »

  2007 DE KÖYÜMÜZDE YANAN EVLERIN HIZLA YENISI YAPILIYOR...
8 KASIM 2007 de köyümüzde ,Mehmet ve Mustafa AYDIN a ait yanan ev ,bu gün kaba insaati bitmek üzere . Son derece hizli çalisan ustalar en kisa zamanda evi bitirip ,bu magdur karde    Devamı »

  Efsanevi Türk Tanki. Yil: 1974
Belki duymussunuzdur, 1974 Kibris Baris Harekati zamaninda bir Türk tankinin Besparmak daglarinin zirvesine kadar tirmanip orada kaldigi bahsedilir.Resmini görmeyenlerimiz varmi???    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS,TA IFTAR..
KARDES GÖRENTAS köyü dern ,ramazanin ilk haftasinda GÖRENTAS ta iftar prgrami düzenledi.. 05 09 2008 Cuma aksami Pasabahçe dernek önünden saat 22-00 de Otobüsle haraket edecekler,    Devamı »

  » » BOZKURT’UN YENI KAYMAKAMI GÖREVE BASLADI
» » BOZKURT’UN YENI KAYMAKAMI GÖREVE BASLADI Daha önce Içisleri Bakanliginca vekâleten atamasi yapilan Uhut Emre Koyuncu Bozkurt’a gelerek göreve basladi.1980 yilinda Ankara’da do    Devamı »

  HOSGELDIN YA SEHRI RAMAZAN
"Ramazan ayi, insanlara yol gösterici, dogrunun ve dogruyu egriden ayirmanin açik delilleri olarak kendisinde Kur’an’in indirildigi aydir. Sizden her kim bu ayda bulunursa oruç tut    Devamı »

  HASAN KARAKILÇIK VEFAT ETMISTIR..
DERNEK ÜYEMIZ,GANDEZIN MEHMETIN OGLU HASAN KARAKILÇIK GEÇIRDIGI KAP KRIZI NEDENIYLE VEFAT ETMISTIR...    Devamı »

  30 agustos zafer bayraminiz kutlu olsun
YOKLUKLAR ÇILELER SIKINTLAR IÇINDE BUYOLDA ÖLÜMÜ GÖZE ALIP KORKUSUZCA SAVASAN BASTA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE BÜTÜN SEHIT VE GAZILERIMIZI RAHMETLE ANIYORUZ....    Devamı »

  “1970’lere kadar,üreten bir Kastamonu vardi”
Atatürk’ün Kastamonu’ya Gelisi Sapka ve Kiyafet Inkilabi’nin 83’üncü yildönümü etkinlikleri çerçevesinde Kent Tarih Müzesi’ndeki söylesi programina katilan Üster, kendine has üslub    Devamı »

  CUMA AKSAMI MAVI KARADENIZ TV CANLI YAYINA ÇIKTIK…
03 AGUSTOS KOCCUVAZ yayla senligi etkinliklerinin konu oldugu ve etkinlik komitesinin konuk oldugu canli yayina misafir olarak davet edildik. KOCCUVAZ YAYLA senliginde çekimler y    Devamı »

  GÜNVAKTI SPOR 2008-2009 SEZONUNU AÇIYOR...
GÜNVAKTI GENÇLIGININ BEKLEDIGI,ÖZLEDIGI FUTBOL MÜSABAKALARI 30 AGUSTOS CUMARTESI AKSAMI 21:00 22:00 SAATLERI ARASINDA YAPILACAK OLAN MAÇ ILE START ALIYOR...    Devamı »

   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim