Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


  YASARLI köyünde kaza kursunu..
Bozkurt’un sevilen gençlerinden Fatih Özen Yasarli köyü bassökü mevkiinde av tüfegi kaza ile patlayinca hayatini kaybetti    Devamı »

  CATALZEYTIN,li hemserimiz Polis Memuru Sehit Oldu, 2 Agabeyi de Öldürüldü
Hakkâri`de bir otomobile düzenlenen silahli saldirida polis memuru Engin Açikgöz sehit oldu, iki agabeyi hayatini kaybetti.    Devamı »

  KASTAMONUSPOR BAFRA DEPLASMANINDAN 1PUANLA DÖNDÜ
1-1 Eriyoruz Kastamonuspor, Bafra Deplasmanindan da 1 puan çikardi. Galibyet Nezaman gelecek sabirla bekliyoruz    Devamı »

  Haci Arap Yaman Yari Finale Kaldi
Kastamonu`da düzenlenen 28. Dünya Artistik Bilardo Sampiyonasi`nda Türkiye`yi temsil eden, geçen yilin Dünya Sampiyonu Haci Arap Yaman, çeyrek final maçinda Hollandali Rob Scholtes    Devamı »

  BOZKURT BELEDIYESI VOLEYBOL TAKIMIMIZ GALIP
Polis Akademisi:1 -Bozkurt Belediyesi:3 (AA) - Voleybolda, Teledünya Türkiye Kupasi 1. etabinda Bozkurt Belediyesi, Polis Akademisi`ni 3-1 yendi. Salon: Atatürk Spor Kom    Devamı »

  KESTANE ÜRETICIYI ÜZDÜ.
Türkiye'de üretim bakimindan önemli bölgelerden biridir Kardeniz bölgesi.Son yillari özellikle Bati Karadeniz bölgesinde dal kanseri yüzüne üretici kestane üretiminin yerine çesit    Devamı »

  GÜNVAKTI GENÇ,LIK 2009 YILI IKINCI YARI START,INI VERIYOR…
GÜNVAKTI GENÇ,lik aralarindaki güçlü bagi ve arkadasligi dahada güçlendirmek için kendi aralarinda maç yapmak için kurduklari futbol takimi 4 ekim Pazar günü saat 17- 18 arasi bal    Devamı »

  Bakan Geldi, Vali Geldi, Halk Gelmedi
Dünya Bilardo Sampiyonasi Kastamonu`da Basladi. Spordan Sorumlu Devlet Bakani da Kastamonu`ya geldi. Eski Bakan Basesgioglu da Kastamonu`daydi. Ama tribünlerde Kastamonulu yoktu. H    Devamı »

  KASTAMONU SARIMSAGI ÜRETICISININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
Hasat öncesi selin de zarar vermesi sonucu sarimsak fiyatlarinin düsük fiyattan seyrettigi Tasköprü`de birkaç haftadir ilçede kurulan sarimsak pazarindaki fiyatlar üreticiyi mutlu    Devamı »

  KASTAMONU`YA NIÇIN BIR KEZ OLSUN GELMEK, GÖRMEK GEREKIR
Kastamonu; bozulmamisligin safligi, binlerce yillik kültürel birikiminin benzersiz görkemiyle birlikte sarmaliyor konuklarini.    Devamı »

  ABANADA YOL ÇALISMALARINA BASLANDI
Kastamonu`nun Abana ilçesinde ara verilen yol çalismalarina yeniden basladi. Agustos ayinin ikinci haftasinda Karayollari 15. Bölge Müdürlügü tarafindan baslatilan, parke yol    Devamı »

  DERNEK ÜYEMIZ Cevat YANAR, EVLENIYOR..
Dernek üyemiz Cevat YANAR 26 EYLÜL cumartesi günü ,nisanlisi Songül karahalil ile karagümrük oben dügün salonunda hayatlarini birlestiriyorlar.. Dügün törenlerine tüm es dost ve s    Devamı »

  TALIHSIZ KAZAYA HEP BERABER ÜZÜLDÜK..
Abana’da meydana gelen trafik kazasinda, Bozkurt’lu genç Batuhan hayatini kaybetti. Edinilen bilgiye göre, S.Y'nin (18) kullandigi 34 U 9930 plakali otomobil, Harmason mevkisin    Devamı »

  PAZARTESI ÇILEYE DÖNMESIN ALARMI
Istanbul Büyüksehir Belediyesinin yeni egitim ve ögretim döneminin baslamasi nedeniyle aldigi trafik önlemleri sürüyor. Asil çilenin pazartesi baslayacagindan yola çikan yetkili    Devamı »

  DEV MANTAR ILGI ÇEKTI
.Cengiz Kayacan(51) isimli köylü, ormana giderek, mantar toplamaya basladi. Kesik çürümüs bir kayin agacinin üstünde kendiliginden yetismis dev kara mantarini buldu. Tek basina de    Devamı »

  KSK Deplasmanda Kayip: 1-0
Kastamonuspor, Arsinspor deplasmanindan eli bos döndü. Kastamonuspor, sahadan 1-0 lik maglubiyetle ayrildi.    Devamı »

  Emeklilerimiz ATM cihazlarindan Maaslarini Çekemediler
Kastamonu`nun Bozkurt ve Abana ilçelerindeki ATM cihazlarinda para kalmadigi için emekliler, bayramda maaslarini çekemedi. (AA) - Kastamonu`nun Bozkurt ve Abana ilçelerindeki AT    Devamı »

  GÜNVAKTI,ve KARDES GÖRENTAS,KAVAKPINARDA BAYRAMLASTI..
Bayramin birinci günü Pendik kavakpinarda hemserilerimizin organize ettigi BIRLIK DÜGÜN SALONU,undaki bayramlasma çok samimi be tam bir KARDESLIK havasi içinde geçti..bayramlasmaya    Devamı »

  BOZKURT,UMUZA ÜNIVERSITE MÜJDESI...
BOZKURT,umuza’a yapilmasi düsünülen ve KASTAMONU Üniversitesi Senatosu tarafindan onaylanarak Yök’e sunulan tBOZKURT’ta Yüksekokul yapilmasi konusundaki karar (10 Eylül 2009 Persem    Devamı »

  BOZKURTLULAR dernegimizin burs yararina verdigi yemekte bulustuk..
Her yil BOZKURTLULAR dernegimizin öncülügünde ,ihtiyaç sahibi yüksek okul kazanmis ,BOZKURT nüfusuna kayitli ögrencilere burs verilmektedir..2009-2010 egitim ögretim yili için bu y    Devamı »

  MINIKLER OKULA BASLADI
2009-2010 egitim yilinin ilk zili bugün mini mini birler için çaldi. Ilkögretim 1. sinifa baslayacak minikler için 1 hafta erken baslayan okullarda ögrenciler, 18 eylüle kadar uy    Devamı »

  BU GECE KADIR GECESINI KUTLUYORUZ
Kuran'i Kerim'in indirilmeye baslandigi Hz. Muhammed'e elçilik görevinin verildigi gece olarak, her yil Ramazan ayinin 27'nci günü kutlanan Kadir Gecesi' bu gece kutlanacak.Bu gec    Devamı »

  Istanbul'da sel felaketi: 31 ölü
Marmara bölgesinde siddetli yagislarin yol açtigi selde hayatini kaybedenlerin sayisi 31’e yükseldi. Sel Istanbul’da 24, Trakya’da 7 kisinin ölümüne yol açarken, arama-kurtarma çal    Devamı »

  Kastamonu Sehidini Ugurladi
Siirt'in Eruh ilçesinde çikan çatismada sehit olan Er Burak Kapucuoglu (22), tekbirler esliginde son yolculuguna ugurlandi. Askeri helikopterle Ankara'dan Kastamonu'ya getirilen K    Devamı »

  GÖRENTAS KÖYÜNDEN bir gün ara ile 2 VEFAT HABERI
Görentas köyü keçici hasan (pelicce) mahallesinden Ilyas çankar ve alattin karakayanin kayin pederi Mehmet ÇELIK (ALAMAN) bir senedir çektigi hastaliktan sonra bu gün (6 eylül    Devamı »

   » VOLEYBOL TAKIMI 1. ETAP KAMP ÇALISMASINI TAMAMLADI VE TAM GAZ LIGE HAZIRLANIYOR…
Aroma Erkekler Voleybol 1. Lig’inde mücadele eden Bozkurt Belediyespor, 1. etap kamp çalismalarini tamamlayarak alti gün izne çikti. Bozkurt Belediyespor, 1-2-3 Ekim’de baslayaca    Devamı »

  KÖYLÜMÜZ,MILLET VEKILI,Ümit SAFAK,IN IFTAR YEMEGINDE BULUSTUK..
ISTANBUL 2.ci bölge MILLET VEKILI,miz,köylümüz BOZKURT,lumuz sn Ümit SAFAK ,4 agustos Cuma aksami ,Florya ATATÜRK KÖSKÜ,ünde BOZKURT,lu dernek baskanlarina ailece verdigi iftara de    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS,da YENI CAMII HIZLA DEVAM EDIYOR…
KARDES GÖRENTAS köyünde yapimi devam eden yeni CAMII insaati tahmin edilen zamandan daha hizli devam ediyor.hayirseverlerin hayir için yaristigi ve yapimininda müteahitligini bask.    Devamı »

  IFTAR YEMEGI MUHTESEM OLDU..
30 agustos Pazar günü yapilan iftar yemegimiz çok güzel geçti. Çok kalabalik bir ortamda geçen yemek ,hanimlarin katilimi ile daha güzel oldu,iftara renk katan hanimlar,her yil ya    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE ILK TOPLU IFTAR YAPILDI
Merkez mahallemizde ilk toplu iftar ziyafeti verildi. Ziyafete Hursu ve Kavakça mahallelerimizden yogun bir ilgi vardi. Erkekler eski camide kadinlar kuran kursunda iftarini açti    Devamı »

   » BOZKURT’A YENI SAVCI ATANDI
Bozkurt ilçe Cumhuriyet Savciligina Hasan Adali atandi. Isparta Egridir dogumlu olan Adali Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, Hasan Adali ilk görev yeri olan Bozkurt’a g    Devamı »

  GENEL TOPLANTI VE IFTAR,A DAVET..
Her yil RAMAZAN ayinda yaptigimiz genel toplanti ve sonrasi iftar yemegimiz ,bu yil 30 agustos Pazar günü saat 16-30 da DERNEKTE baslayacak genel toplantidan sonra aksam iftar yem    Devamı »

  » Köyümüzdeki Yetisen Karpuz Adana’dakini Geçti...
Köyümüzde Karaincir(Mustafa Görkan)'in tarlasinda yetistirdigi karpuzlar görünümüyle,tadiyla Adana karpuzlarini aratmiyor.Artik köyümüzde de yetismeye basladi    Devamı »

  VEFAT..
ILÇEMIZIN VE SONER TURIZM'IN DEGERLI SÖFÖRLERINDEN CEMALETTIN YORGANCI TEDAVI GÖRDÜGÜ ANKARA DA VEFAT ETMISTIR. CENAZESI 23/08/2009 PAZAR GÜNÜ ABANADA DEFNEDILECEKTIR. MERHUMA ALLA    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE YAZ KURAN KURSU TÖRENLE SONA ERDI
Bu sene 21 haziranda baslayan yaz kuran kursumuz bu gün 21 agustos Cuma namazindan sonra yapilan programla sona erdi. Cemaatin yogun ilgisi ile Program Hamza kardesimizin as    Devamı »

   VOLEYBOL TAKIMI TAM GAZ LIGE HAZIRLANIYOR
Aroma Erkekler Voleybol Ligi’nde ilimizi temsil eden Bozkurt Belediyespor, yeni sezon hazirliklarini Bozkurt ve Abana’da yaptigi antrenmanlarla sürdürüyor. Türkiye Arom    Devamı »

  MÜBAREK RAMAZAN-I SERIF, SESSIZ SEDASIZ GELDI, BIR RAMAZAN ÖYKÜSÜ
Bu ramazanin ilk teravih namazi için Nasrullah Camisine dogru yola çiktik. Acele ediyorduk çünkü vakit dardi. Cemaat çoktan camideki yerini almis kürsüde il Müftümüz Sn. Fuat AL    Devamı »

  » AVCILAR BILDIRCIN SEZONU’NU AÇTI
Bozkurt’taki avcilar, 15 Agustosta baslayan bildircin avi sezonunun ilk avlanmasini gerçeklestirdi. Devrekani Ovasi'na giderek avlanan avcilar, avladiklari bildircinlari Bo    Devamı »

  Köyümüzdeki Yetisen Karpuz Adana’dakini Geçti...
Köyümüzde Karaincir(Mustafa Görkan)'in tarlasinda yetistirdigi karpuzlar görünümüyle,tadiyla Adana karpuzlarini aratmiyor.Artik köyümüzde de yetismeye basladi    Devamı »

  GÜNVAKTI KÖYÜ MUHTARINDAN DUYURU.!
Bundan böyle askere gidecekler için muhtarliklara evrak gelmeyecektir.Askerlikle ve diger konularla ilgili bilgileri Inebolu Askerlik Subesinden 0366 811 40 54 nolu telefondan veya    Devamı »

  SEN UYURSAN HERKEZ ÖLÜR!
Yakinda vizyona girecek bu sinema filmin fragmanini görenin tüyleri tiken tiken oluyor.Basit bir faragman gibi görünsede anlatmak istedigi okadar çok sey varki.Bunu vatanin m    Devamı »

  GELENEKSEL 3.KURAN VE MEVLIT SÖLENI COSKULU GEÇTI
Her yil yapmaya basladigimiz 3. mevlit programi 9 Agustos Pazar Günü yapildi. Program 11:30’da Merkez Cami Imami Mustafa ASLAN, Yeni Cami Imami Ahmet AYDIN, Siraca Cami Imami    Devamı »

  VEFAT HABERI
HURSU MAH. Ahmet ,murat ve Burhan GÖÇMENIN anneleri( gücümenin ahmedin hanimi) bu gün (Çarsamba ) günü vefat etmistir.Kendisine ALLAHTAN rahmet geride kalan ailesine ve sevenlerin    Devamı »

  ILÇE MÜFTÜMÜZ BIZLERDEN AYRILIYOR
Bozkurt ilçe Müftüsü Ilyas Yilmaztürk Safranbolu’ya tayin oldu. 7 Kasim 2005’ten bu yana Bozkurt ilçe müftüsü olarak görev yapan Ilyas Yilmaztürk’e Safranbolu’ya ta    Devamı »

  BERAT KANDILI'NIZ MUBAREK OLSUN.
Aziz milletimizin ve yurt disinda yasayan vatandas ve soydaslarimizla birlikte bütün Islâm âleminin Berat Kandilini kutlar, bu gecede yapacagimiz ibadet, dua ve yakarislarin bizler    Devamı »

  AGUSTOS'UN ILK HAFTASI SENMAHALLE CAMIINDE BULUSALIM
Degerli hemserilerim her yil senmahalle dernegi ve muhtarliginca tertip edilen kur an hatmi ve mevlidi serif programina birer kur an hatmi ile birlikte 2 agustos pazar günü öyle na    Devamı »

  Yeni Kaymakam Üzeyir Aziz Özeren
Içisleri Bakanligi, Van Gürpinar Kaymakami Üzeyir Aziz Özeren’i Bozkurt ‘a Kaymakam olarak atadi.    Devamı »

   2 VEFAT HABERI
Ilisi esnafimizdan SONER TURIZM otobüsleri yezane temsilciligide yapan çok sevdigimiz Kazim YILDIZ (kibarin kazim) hakkin rahmetine kavusmustur.Kendisine Yüce mevladan rahmet keder    Devamı »

  BOZKURT TALABE YARDIM DERNEGI KERMES DÜZENLEDI.
KASTAMONU-BOZKURT Ezine çayi istikametinde olan biri kiz yurdu bir digeride erkek yurdu olmak üzere iki adet yurt barindiran kurum Bozkurt'umuz da ve cevre illerden gelen sevgili y    Devamı »

  GELENEKSEL3.MEVLIT PROGRAMIMIZA DAVET..
Geleneksel olarak her yil yapmaya basladigimiz,3. cü mevlit programi ,bu yil 9 agustos Pazar günü öglen namazi öncesi yapilacaktir..geleneksel hale gele mevlit,imiz genel amaci ,kö    Devamı »

  KUTLUCA KÖYÜ DERNEGI'NDEN MEVLIT PROGRAMINA DAVET.
KUTLUCA KÖYÜ DERNEGI'NIN ORGANIZATÖRLÜGÜNDE HER YIL GELENEKSEL OLARAK YAPILAN MEVLIT PROGRAMI 26 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ KUTLUCA KÖYÜ MERKEZ CAMII 'SINDE GERÇEKLESECEK. MEVLIT PROGR    Devamı »

  YAKAÖREN KÖYÜ MAHMUT MAHALLESI GELENEKSEL MEVLIT SÖLENI YAPILDI
Yakaören köyü Mahmut mahallesi geleneksel olarak 3 senedir yapilan mevlit ve etli pilav söleni yapildi.Yogun bir kalabalik vardi.Adeta bir araba pazarini andiran bir görüntü vardi.    Devamı »

  Küre`de yagislarin ardindan mantar bollugu
Küre ilçesi ve köylerinde geçtigimiz günlerde etkili olan yagisin ardindan mantar bollugu yasaniyor.    Devamı »

  Bugün Miraç Kandili: Kandiliniz Mübarek Olsun
Diyanet Isleri Baskani Ali Bardakoglu, bu gece kutlanacak Miraç Kandili ile ilgili bir mesaj yayimladi. Miracin mukaddes bir yolculugun ve manevi bir yükselisin ifadesi oldugunu be    Devamı »

  Çatalzeytin-Abana Yolu Kapandi
Cuma gecesi etkisini gösteren yagmur Çatalzeytin Abana yolunu Kugu Köyü sinirlarinda bulunan Kugu Deresinde gece saat 12:30 sularinda meydana gelen heyelan sonucu yol trafige kapan    Devamı »

  BOZKURT ILÇEMIZDE GELENEKSEL MEVLIT OKUTAN KÖYLERIMIZ
19 TEMMUZ pazar günü YAKAÖREN [ILISI ] de baslayan mevlit programlari.... 25 TEMMUZ cumartesi ,köseali alantepe [gölment ] te....1 AGUSTOS ..cumartesi kocaçam [izirma].... 2 AGUS    Devamı »

  YAKAÖREN,DE DENIZ SENLIGI YOK AMA ,YAKAÖREN GENÇ,LIGI BOS DURMUYOR..
YAKAOREN DERNEGI GENÇLIK KOLARININ DÜZENLEDIGI FUTBOL TURNUVASI 17-18-19 TEMMUZ TARIHLERINDE OYNANACAKTIR SIMDIDEN BÜTÜN TAKIMLARA BASARILAR DILERIZ... DENIZ SENLIKLERININ OLMAD    Devamı »

  TOPRAK MAHSÜLLERI OFISI FINDIK ALIMINI BIRAKTI!
TMO artik findik almayacak. Bakanlar Kurulu'nun ardindan kameralarin karsisinda geçen Tarim ve Köyisleri Bakani Mehdi Eker, beraberindeki dört bakan ile birlikte Türkiye'nin yeni    Devamı »

  NALBANT MESLEGI BIR ZAMANLAR MESHURDU
30 veya 40 sene öncelerine kadar aranan bir meslek koluydu.Bu günümüzde azda olsa devam ettirenler var.Ahmet sandikci gibi kardeslerimiz kendi isini görenlerden.Eskilerden kalma M    Devamı »

  » 37. BOZKURT KÜLTÜR VE YAKAÖREN DENIZ SENLIKLERI PROGRAMI
Bu yil 37. yapilacak olan Bozkurt Kültür ve Yakaören Deniz Senliklerinin Programi açiklandi. 16 Temmuz 2009 Persembe 21:00 Merkez Camiinde Mevlid-i Serif (Bozku    Devamı »

  SISLI BELEDIYE BASKANI MUSTAFA SARI GÜL KASTAMONU'YA GELIYOR.
TÜRKIYE'DE BELEDIYECILIK DIYINCE SAYILI ISIMLER ARASINDA PARMAKLA GÖSTERILEN SISLI BELEDIYE BASKANI Syn.MUSTAFA SARIGÜL CUMARTESI GÜNÜ YENI PARTISININ TANITIMINI YAPMAK VE H    Devamı »

  TÜRKMENISTAN,DAN SELAM VAR..
Yaklasik 7 ay önce TÜRKMENISTAN,a is için giden GENÇ,LIK kolu teskilatimizin çok önemli isimlerinden,GENÇ,lik kolu kurulmasinda büyük emegi olan Atilla GÜNER,site araciligi ile hem    Devamı »

  MHP GEBZE ILÇE BASKAN YARDIMCILIGI GÖREVINE DEVAM..
DERNEK bask.yrd.sn Niyazi GÜNER ,5 temmuz Pazar günü yapilan MHP GEBZE ilçe kongresinde ,yeniden görev aldi.. Iki liste halinde yapilan genel kurulu Niyazi GÜNER,inde aralarinda o    Devamı »

   » » BIR GÜNDE IKI ORMAN YANGINI
BOZKURT’ta bir günde iki orman yangini çikti. BOZKURT’un Yasarli köyü Anaca Mahallesi üstünde enerji hatti telinin kopmasi sonucu orman yangini cikti. Sabah Çikan    Devamı »

  MERKEZDE YAZ KURAN KURSUMUZ ÇOK NESELI GEÇIYOR
Bu yaz kuran kursumuz nese içinde geçiyor.Çocuklarimiza yaz kurslarinda kuran i kerim, ibadet,itikat ve siyer konularinda bilgiler verilmeye çalisiliyor.    Devamı »

  ILSIDEDE YAZ BIR HAYLI GÜZEL
Görmeyenlere desek karsinda deniz: yunuslar sandallarla yaris ediyor ve dalgalar aheste aheste çirpiniyor.Gün batimi günes kirmizi olmus bulutlarin arkasindan gözetliyor.Dik yamaç    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE YAZ MEVSIMI BASLADI
Köyümüzde kiraz az olmasina ramen dutlar bir hayli iyi gidiyor.Bu günlerde organikmi organik sade ilaçsiz dut bekmezi her evin önünde görmek mümkün. Bizde dutlara gübre veya ilaç    Devamı »

  GÖRKAN HALI VE OTO YIKAMA AÇILDI
GÖRKAN HALI VE OTO YIKAMA AÇILDI Dernek üyemiz Yasar GÖRKANIN oglu Muhammet kardesimiz Abana ilçesi harmusun semtinde motor fabrikasi karsisina oto yikama üzerine OTO VE HALI    Devamı »

  GÜNVAKTI GENÇ,LIK DOSTLUGU KUTLADI..
GÖRENTASLA yapilan dosluk maçinda süper futbol segileyen her iki takimin oyunculari centilmenlikte yaristilar ..dostlugun sevincini büyük bir çoskuyla dernekte eglence yaparak ku    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS KÖYÜNDE YENI CAMII INSAATINA BASLANDI…
7 haziranda temeli atilan CAMII insaati büyük bir hizla devam ediyor..eski ahsap camii ihtiyaca cevap veremedigi için yeni CAMII yapma karari alan köylü ve köylüye büyük destek ver    Devamı »

  Vali kara,nin saglik durumu
Rektör Gökçebay: Valimizin Saglik Durumu Iyi Rahatsizlanarak Ankara Hacettepe Tip Fakültesi`nde tedavi altina alinan Kastamonu Valisi Mustafa Kara`nin saglik durumu iyi...    Devamı »

  DERNEK ÜYEMIZ Hasan YILMAZ VEFAT ETTI..
Uzun zamandir hasta olan ,kavakça mahallemizden dernek üyemiz Hasan YILMAZ arkadasimiz ,tedavi gördügü Istanbul kayis daginda rehabilitasyon merkezinde hakkin rahmetine kavustu..26    Devamı »

  REGAIP KANDILI'NIZ MUBAREK OLSUN.
Dinî hayatimizda "Üç Aylar'' olarak bilinen feyizli ve bereketli maneviyat mevsimine bir defa daha girmek üzereyiz. 24 Haziran 2009 Çarsamba, günü Üç Aylarin ilki olan Recep Ayinin    Devamı »

  VEFAT HABERI...
Bozkurt ilçesi Göynük daginda kamyona tomruk yüklerken yükleyici (kapma) traktörün devrilmesi sonucu DERNEK ÜYEMIZ Mustafa ÇALIK arkadasimizin agabeyi Ulu Köyü Muhtari Fahri Çalik    Devamı »

  GÜNVAKTI GENÇ,LIK DOSTLUGU KUTLADI..
KARDES GÖRENTASLA yapilan dosluk maçinda süper futbol segileyen her iki takimin oyunculari centilmenlikte yaristilar ..dostlugun sevincini büyük bir çoskuyla dernekte eglence yap    Devamı »

  DOSTLUK MAÇI ,TAM BIR DOSTLUK IÇINDE GEÇTI..
KARDES GÖRENTAS köyü ile yapilan GENÇ,ler arasi futbol maçi ,maç skoru degil ,her iki takim oyuncularin aralarindaki dostluk havasi görülmeye degerdi.. maç sonrasi KARDES GÖRENT    Devamı »

  Kurtlar Vadisi`nin Kenan Yarbay`i Tasköprülü
Kastamonu Tasköprülü Tiyatro oyuncusu Orhan Aydin ile Tasköprü sokaklarindan yaptigimiz Roportaj....    Devamı »

  » BASKAN ENGIN CANBAZ, BOZKURTLULARI BILGILENDIRDI
Belediye Baskani Engin Canbaz halki bilgilendirme toplantisi düzenledi. Esnaflarin ve emeklilerin yogun oldugu toplantida konusan Engin Canbaz, Biz genellikle yilsonlarinda esna    Devamı »

  BU SENEKI PIKNIGIMIZE ,GENÇLERIMIZ DAMGASINI VURDU..
7 haziran Pazar günü ,Gebze düzmese piknik alaninda yaptigimiz piknikte GENÇ,lerimizin yapmis oldugu etkinlikler muhtesem görüntülere sahne oldu.. Açilis konusmasini yapan baskan    Devamı »

  Motorsan krize meydan okuyor
Abana`nin önemli istihdam alanlarindan biri olan Motor Fabrikasinda üretim krize ragmen devam ediyor.    Devamı »

  BOZKURT DERNEKLER BIRLIGI BASKANIMIZ,SN BOZKURT EKES BEY,.KAS-DER GENEL BASKANLIGINA ADAY.
7 haziranda yapilacak olan KAS-DER genel kurulu ,bizim bir yil önce piknik karari aldigimiz güne denk gelmesi bizim için büyük talihsizliktir..bu genel kurulda 15 delege ile GÜNV    Devamı »

  GÜNVAKTi,GENÇLIGIN ÖNDERLIGINDEKI 2009 YILI PIKNIGMIZ 7 HAZIRAN ,GEBZE MOLLAFENARI ,DE YAPILACAK..
Bu yil yapilacak piknik GÜNVAKTI GENÇ,linin organizesinde ,dolu dolu etkinlik,yarisma ,sürpriz hediyeler ve daha bir çok yeniligin olacagi süper bir piknik bizleri bekliyor..7 hazi    Devamı »

  IST.IL GENEL MECL.ÜYESI,IS ADAMI,HACI Mustafa ALKAN,a AÇIK TESEKKÜR….
Hemserimiz ,MALKAN ÜTÜ MAK.sahibi ve IST. IL GENEL MECLISI ÜYESI ,haci Mustafa ALKAN,a dostumuza HEMSERIMIZE ,kavakça mahallemizden uzun zamandir hasta olan üyemiz Hasan YILMAZ,i    Devamı »

  Yetti Artik
40 yillik özlem hüsranla sona erdi.    Devamı »

  Kalbimize Gömdük
Hakkari`nin Çukurca ilçesi kirsalinda PKK`li teröristlerin yola dösedigi mayinin patlamasi sonucu terhis olmasina 58 gün kala sehit olan Istihkam Er Adil Yildiz`in cenazesi, memlek    Devamı »

  Sehit er Adil Yildiz`in cenazesi helikopterle getirildi
Kastamonu`lu Sehit Asker, Askeri helikopter ile geldi.    Devamı »

  BELEDIYE BASKANIMIZ ENGIN CANBAZ’IN ANNESI VEFAT ETTI
Bozkurt Belediye Baskani Engin Canbaz’in Annesi Saniye Canbaz (81) vefat etti. Saniye Canbaz, Bugün ögle namazina müteakip merkez camiinde kilinacak cenaze namazinin ardindan a    Devamı »

  KSK-Yalovaspor ile karsilasiyor
2.Lig Play Off karsilasmalari belli olduTürkiye Futbol Federasyonu tarafindan Play Off karsilasmalarinin kura çekimi yapildi. TFF’nin Ankara Me rkez Binasinda çekilen kura söyle ol    Devamı »

  KÖYDEN HABER VAR
KÖYDEN HABER VAR Köyümüzden haberler gelince: Mantarlik bölgemizde orman kesimi devam ediyor.Bende burdan odun alirim deyen vatandaslar siteri 40 tl yi muhtara teslim ediyor.Find    Devamı »

  AGAÇLARDA FIRTINAYA DAYANAMADI
Kasimda meydana gelen firtinada köyümüzün asmana mevkii bölgesindeki çam agaçlari zarar gördü.Bizde fotograflarla sizlere yansitalim dedik.    Devamı »

  "Rakipler bizi ilgilendirmiyor"
Kastamonuspor`un Teknik Direktörü Avni Okumus, Pazar günü deplasmanda oynayacaklari Erzincanspor maçi öncesi yaptigi degerlendirmede, takim olarak tamamen play-off maçlarina konsan    Devamı »

  Vali KARA KSK ile Yemekte Bulustu
Vali Mustafa KARA, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutani Tuggeneral Ünal KARAOSMANOGLU, Belediye Baskani Turhan TOPÇUOGLU, KSK Baskani Ismail DÖNMEZ, 22.05.2009 aksami KSK Yönetimi    Devamı »

  19 MAYIS TÖRENI ILÇE STADYUMUNDA YAPILDI.
SABAH HÜKÜMET KONAGININ ÜNÜNDE YAPILAN TÖRENDEN SONRA BANDO ESLIGINDE SEHIR STADYUMUN DA TOPLU GÖSTERIM YAPILDI.HAVANIN GÜZEL OLUSU STADYUMUN DOLMASINA VESILE OLDU.ATATÜRK GEN    Devamı »

  19 MAYIS 1919!!! TAM 90 YIL OLDU
Türk ulusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çiktigi 19 Mayis 1919 tarihinde milli mücadele mesalesinin ateslenmesinin 90’inci yildönümünü bugün gururla kutluyoruz......    Devamı »

  GENÇ,LERIMIZIDEKI [ÇANAKKALE ASKI].
15-16 MAYIS ,ÇANAKKALE GEZIMIZI BU YIL GENÇLERIMIZIN ÖNDERLIGINDE GERÇEKLESTI.. GENÇ,lerimizin bu güzel organizasyonu ,bu güzel düsünceleri ,inanin yöremizde örnek gösterilecek    Devamı »

  DERNEK,YÖN,KUR,ÜYEMIZ,Salim ERKAN,in [bitirim] ABLASI VEFAT ETTI…
Dernegimizin çok degerli ve çaliskan yöneticisi ,sevgili dostumuz,kardesimiz sn Salim ERKAN in Degerli ablasi fidan hanim hakkin rahmetine kavusmustur..ALLAH CC den kendisine rahm    Devamı »

  FARKIMIZ TARZIMIZ GÜNVAKTILI OLMAMIZ...
Her firsatta biraraya gelen GÜNVAKTIGENÇLIGI adeta ilklere imza atmakla kendileriyle yarisiyorlar. Aralarindaki dostluk ve kardesligi devamli perçinlestiren GÜNVAKTIGENÇLIGI    Devamı »

  Bakanlik Noktayi Koydu
Çanakkale TAraç dogumlu olan ve geçtigimiz günlerde düzenlenen sempozyumda Çanakkale Türküsü’nün Kastamonu’ya ait olmadigini açiklayan Nail Tan’a cevap Kültür ve Turizm Bakanligini    Devamı »

  DERNEK YÖNETIMI ,FATIH BELEDIYE BASKANINA HAYIRLI OLSUN ZIYARETI YAPTI..
DERNEK yönetim kurulu FATIH belediye bask. Sn Mustafa DEMIR,e hayirli olsun ziyareti yapti..bu ziyaret, belediye baskani ile samimi bir hava içinde geçti .. KASTAMONU,lulari ve de    Devamı »

  Ormana Höbelek Mantari Akini
Bahar yagmurlarinin ardindan Kastamonu`nun Tasköprü ilçesinde vatandaslar yüksek kesimlerde bol miktarda yetisen afrodizyak etkili höbelek mantari toplama akin etti.    Devamı »

   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim