Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


  KÖYÜMÜZDEN SON HABERLER
Havalarin sogumasiyla birlikte kar kendini gösterdi.Bu sene havalar gayet iyi gidiyordu.sahilde erik ve elmalar çiçek açmisti.Kisin ortasinda kar degilde yagmur yagiyord    Devamı »

  KAVAKCA MAH. IKI ÇINAR YIKILDI
Kavakca mah.Hatice YILMAZ (Badanin gelini) 13 ocak Cuma namazina mütakip ebedi aleme gönderdik. Rahatsizligi dolayisiyla kastamonuda hastaneye yatirilan Hatice ablamiz Per    Devamı »

  DILMEN KARDESIMIZI GÖZ YASLARIYLA UGURLADIK
Ispartada astsubay olarak görev yaparken trafik kazasi sonucu GATA da 8 gün yogun bakimda kalan ve burada hayatini kaybeden 24 yasinda merhum Hüseyin DILMEN kardesimizi ahirete yol    Devamı »

   Astsubay Hüseyin Dilmen Vefat Etti
Yakaören(ilisi) köyünden Hasan Dilmen'in Oglu Hüseyin Dilmen tedavi gördügü Ankara GATA Askeri hastanesinde vefat etti. Yilbasi gecesi Batuhan Uygun'un kullandigi 43 KA    Devamı »

  Vali: Egitimde isimizi iyi yapamiyoruz, begenmeyen çekip gitsin
Vali: Egitimde isimizi iyi yapamiyoruz, begenmeyen çekip gitsin Eline firsat geçtiginde hiç kimsenin gözünün yasina bakmayacagini söyleyen Vali, "Hiç kimseye acimiyorum, acimay    Devamı »

  » Belediye “Yasli Dostu Ilçe” Olma Yolunda Ilk Adimi Atti
Bozkurt Belediye Baskani Engin Canbaz, Dünya Yaslanma Konseyi Baskanligina basvuruda bulunularak “Yasli Dostu Ilçe” olmak istediklerini belirtti. 2005 Yilinda Basbakanlik özürlüle    Devamı »

  20 MAYIS,DA YAPACAGIMIZ EDIRNE GEZI YERLERINI DOLASTIM..
2012 yilinda yapacagimiz KÜLTÜR ve TURIZM amaçli gezimiz bu yil EDIRNE olarak karar almistik.ailece yapacagimiz bu gezi 20 mayis Pazar sabahi çikip aksama geri dönme seklinde prog    Devamı »

  SARI ISMAIL ABI AMELIYAT OLDU..
GEÇTIGIMIZ GÜNLERDE MIDESINDEN AMELIYAT OLAN DERNEK ÜYEMIZ SARI ISMAIL LAKAPLI ISMAIL YAMATMA ABIMIZ HALEN VAKIF GUREBA HASTANESINDE YATMAKTADIR .KENDISINE GEÇMIS OLSUN DILEKLERIMI    Devamı »

  ÜYEMIZ,Sadettin YILDIZ,a ACIL SIFALAR DILIYORUZ..
Üyemiz ve ayni zamanda KARDES GÖRENTAS köyümüzün kurucu dernek baskani su anda BOZKURTLULAR dernek bask.yardimciligi yürüten sevgili dostumuz Sadettin YILDIZ bu gün [20 aralik] kal    Devamı »

  25 ARALIK 2011 PAZAR,ASURE PROGRAMIMIZA DAVET..
2011 yili biterken dernegimizde ASURE ve bazlamaç [diger adi ,bazlama] ziyafeti düzenledik,amacimiz asure programi adi altinda istanbuldaki hemserilerimizi köylülerimizi bir araya    Devamı »

  2011 ASURE BU CUMA YAPILDI
Asure bu cuma yapildi.Muharrem ayinin geleneklerinden asure tatlisi cuma namazina mütakip ikram edildi.    Devamı »

  KAVAKÇA MAH.CAMIIMIZ YENIDEN RESTORE EDILIYOR..
KAVAKÇA mahallemizdeki camiimiz yeniden restore edilmesi ve sona yaklasilmasi sebebi ile sizleri bu hayirli ise yani sevap kazanmaya davet ediyoruz.iç dekarasyonu tamamlanan camimi    Devamı »

  SAYGIDEGER ÜYELERIMIZ..
Çikmak üzere olan 2011 yilinin son günlerinde,dernek faaliyetlerimize hiz vererek takvim ve bursiyer ögrencilerimize burs imkani saglamak için kollari sivadik..egitime verdigimiz ö    Devamı »

  2011 BITERKEN, DERNEK ÇALISMALARINA HIZ VERDIK..
2011 biterken dernek çalismalarini hizlandirdik,burs,takvim ve 2012 yilinda yapacagimiz etkinlikler 5, 12 2011 pazartesi yapacagimiz toplantida karar alacagiz ..not diger site habe    Devamı »

  Seyh Sa`ban-i Veli Sempozyumu
Tarih boyunca ve günümüzde genis kitlelerin sevgi ve saygisina mazhar olan Hz. Pîr Seyh Sa‘bân-i Velî, Haci Bayram Velî, Haci Bektas Velî ve Hz. Mevlâna ile beraber Anadolu`nun dör    Devamı »

  Mustafa Kaptanin Aci günü
Dernek Üyemiz Mustafa Güvenin oglu (KAPTAN)'In Torunu Fatih Vefat etmistir Cenazesi 16 Kasim 2011 Çarsamba ögle namazina Mütakip Atasalani muhanmediye Camiinden kalkacak habibler    Devamı »

  Bozkurt Ilçesinde Kurulacak Tekstil Fabrikasi Için Eleman Araniyor..
Kastamonu-Bozkurt ilçesinde kurulmasi öngörülen Tekstil (konfeksiyon) fabrikasi için belirli katilim saglanmasi halinde is veren ilçemizde fabrika kuracak.Is basvurusu yapmak istey    Devamı »

  KAYMAKAM BEYI ZIYARET ETTIK..
KAYMAKAM BEYI ZIYARET ETTIK.. köyümüzün su meselesi ve güncel meseleler için kaymakam Hayrettin ÇIÇEK beye nezaket ziyareti yaptik.muhtar hüseyin görkan bask. ahmet güner.bask vek    Devamı »

  KÖYÜMÜZÜN SU MESELESI IÇIN,VALIMIZ,KAYMAKAMIMIZ,VE DIGER YETKILILERLE GÖRÜSÜLDÜ..
kömüzün uzun zamandir devam eden su meselesi,yakinda sonlanacak ve insallah önümüzdeki yil suyumuza kavusacagiz.. sirasiyla,BOZKURT,ILÇE KAYMAKAMI SN Hayrettin ÇIÇEK,akparti il ba    Devamı »

  MHP GEBZE'YE ADAY VAR
Milliyetçi Hareket Partisi’nde yaklasan kongre öncesi Gebze Ilçe Baskanligi için adaylar çikmaya basladi.Üç dönemdir Gebze Ilçe yöneticisi olan Niyazi Güner gazeteye açiklama yapti    Devamı »

  RASIT HOCAMIZI HACCA UGURLADIK
Günvakti köyü Merkez Camii imam hatibi Rasit Görkan ve esini Cumartesi sabah Kastamonudan Dualarla Ugurladik Otagardaki program Gerçekten Görülmeye Degerdi    Devamı »

  Istanbul`da "Kastamonu Günleri" devam ediyor
Istanbul`da Pendik Belediyesi ve Kastamonu Valiligi`nin ortaklasa düzenledigi ``Kastamonu Günleri`` etkinligi devam ediyor.    Devamı »

  Havaalani Konusunda Hassasiyet ve Gayret Gösteriliyor
Kastamonu Valisi Erdogan Bektas havaalaninda incelemelerde bulundu. Vali Yardimcisi Sitki Zehin, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri T.Zafer Karahasan, Genel Sekreter Yard. Hakan    Devamı »

  Tarihin Derinliklerinde" her hafta Kastamonu TV`de
Tarihçi-yazar Nail Küçük ile Zafer Geyik’in birlikte hazirlayip sunduklari “Tarihin Derinliklerinde” programi her hafta Kastamonu’nun farkli bir mekânini tanitmaya devam ediyor.    Devamı »

  Bozkurt Dügün Salonuna Kavusuyor
Bozkurt Belediyesi Türk Tarih Meydani Yaninda Bulunan Alana Is Merkezi Yaptiriyor. Bu amaçla yapilan ihaleyi Fatih Ticaretin aldigi belirtildi.    Devamı »

  Altin Çilek, Beyaz Altin Sarimsaga rakip olacak
Sarimsagi dünyaca ünlü Kastamonu`nun Tasköprü ilçesinde çiftçiler tarafindan sarimsaga alternatif olarak Altin Çilek üretilmeye baslandi.Sarimsagin seneler itibariyle üreticisinin    Devamı »

  CENGIZ VE KEMAL EGRININ ACI GÜNÜ
Dernek üyelerimiz Cengiz ve Kemal EGRI nin babalari Hasan EGRI (Esrafin Hasan) 07 /09/2011 Çarsamba hakkin rahmetine kavusmustur. Merhuma ALLAH tan rahmet kederli    Devamı »

  KANDILINIZ KUTLU OLSUN..
''Bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarimiza isik saçmasini, vicdanlarimizi aydinlatmasini, hepimize nese ve huzur getirmesini temenni ediyorum. kandiliniz kutlu    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE UMUMI IFTAR PROGRAMLARI BU AKSAM SONA ERDI
Bu sene ramazan belki daha farkli geçiyor.Rabbim cümlemize nice ramazanlar nasip etsin. Bu ramazanda merkezde 3 , kavakca mah. 2 olmak üzere 5 toplu iftar yapildi.Bizde bu aks    Devamı »

  RAMAZAN BAYRAMI
Bayram bir sevinç ve nese günüdür. Yüce duygularin costugu, sevgi ve saygi, hislerinin mü'minler arasinda alabildigine canlandigi güzel günlerden biridir.    Devamı »

  ORUÇ TUTMANIN FAYDALARI
Ramazan ayi ile baslayan oruç ibadeti ve yasattigi manevi iklim birçok yönüyle insanin ruh sagligini olumlu yönde etkiliyor.    Devamı »

  ILISI ESNAFININ ACI GÜNÜ
Ilisi merkezin sevilen esnaflarindan çadas elektrik in sahibi Rasim YUKARIÇUKUR darsu köyünde geçirdigi kaza sonucu vefat etmistir.    Devamı »

  » Bozkurt`un en basarili ilkögretim okulu kapatildi
Okulun, Milli Egitim Bakanligi Ilkögretim Genel Müdürlügü`nün 31.03.2011 tarih ve 4190 sayili ``Tasima yapilmasina ragmen birlestirilmis sinif uygulamasi yapilacak okullar tasima    Devamı »

  15TEMMUZ ,GELENEKSEL GÜNVAKTI KÖYÜ MEVLIT PROGRAMI,NA DAVET..
Geleneksel olarak 6.cisini gerçeklestirecegimiz GÜNVAKTI KÖYÜ mevlit programi na 15 tenmuz Pazar günü mevlit programi ,na tüm hemserilerimiz ve dostlarimiz davetlidir..    Devamı »

  Okul Talebeleri Yardim Derneginden Kermese Davet
Kastamonu ili Bozkurt Ilçesi Merkez Mahallesinde bulunan kiz ve erkek talebelerin ikamet ettigi yurd içinde talebelerin rahat bi sekilde egitimlerini devam ettirebilmeleri için    Devamı »

  Kastamonu'ya Yildiz Yagacak
Ilçelerinin dogal ve kültürel güzelliklerini tanitmak isteyen belediye ve kaymakamliklarin ortaklasa organize edecekleri festivaller basliyor.    Devamı »

  DERNEK ÜYEMIZ CEMAL ÇUKURKOL KALP AMELIYATI OLDU..
Üyemiz cemal çukurkol ,taksim alman hastanesinde ameliyat oldu ,su an saglik durumu çok iyi ,birkaç gün sonra taburcu olmasi bekleniyor… Cemal kardesimizi ziyaret eden bask Ahmet    Devamı »

  IS ADAMI RÜZGAR AHMET,DERNEGIMIZE BAGISLADIGI HISSELERIN ÖDEMESINI YAPTI..
RÜZGAR AHMET lakabli is adami Ahmet RÜZGAR,dernegimizin baslatmis oldugu hisse bagisi kampanyamiza büyük destek vermis ve iki hisse alarak bagis yapmisti..isleri sebebi ile kendisi    Devamı »

  EMANETÇI HACI MAHMUT ARTIK KASTAMONU ÜRÜNLERINI INTERNETTE TANITIYOR
Köyümüz esnaflarindan emanetçi haci mahmut Karaman köy ürünlerini tanitmak amaci ile internet sitesi kurarak köyümüzün ürünlerini tanitmak açisindan çok faydali bir ise adim atmist    Devamı »

  DERNEK bask.yrd.ve MHP Gebze ilçe bask yrd.Niyazi GÜNER,Gebze gazetesine seçim degerlendirmesi yapti
Milliyetçi hareket partisi (MHP) Gebze ilçe baskan yardimcisii Niyazi güner seçimlerle alakali degerlendirmelerde bulundu... 16 Haziran 2011 Persembe    Devamı »

  DERNEGIMIZ TATLI GEÇEN BIR YORGUNLUKLA TATILE GIRDI
Dernek yöneticileri yil içinde yapilan yogun çalismalardan sonra bilik beraberlik içinde son kez toplanip köydeki mevlüt 'e kadar tatile girdi.    Devamı »

  FINDIK ILAÇLARINDAN BAL ARILARININ ZARAR GÖRMEMESI IÇIN MUHTARLARA BILGI VERILDI
Bozkurt Ilçe Tarim Müdürü Hülya Karaaslan köy muhtarlarini basta 2011 yili desteklemeleri olmak üzere tarimsal konularda bilgilendirdi.    Devamı »

  2011 PIKNIGIMIZ ÇOK GÜZEL GEÇTI..
5 mayis 2011 Pazar günü çavusbasi neydi deve geçidi mesire alaninda yaptigimiz piknigimiz ,geçtigimiz yillara göre daha çok ilgi gördü .yaklasik 500 kisinin katilimi ile gerçekle    Devamı »

  Haydi Kastamonu!Cemal SENOL'la Yeni Bir Yola Varmisiniz..?
Yilardan beri Istanbul'da ikamet eden ve o bölgenin kalkinmasini saglamak ve kendi geçimlerini karsilamak için memleketlerinden istemeyerekte olsa göç etmis kiymetli hemserilerimiz    Devamı »

  DAYANISMA VE KAYNASMA GECEMIZDE PLAKET ALANLAR..
14 Mayis cumartesi gecesi yapilan birlik. Beraberlik. Dayanisma ve kaynasma yemegimizde ,DERNEGIMIZE büyük bagista bulunan üyelerimize .tesekkür edilerek yaklasik 600 kisinin huzur    Devamı »

  GECEDE GENÇLERIMIZ GÖZ KAMASTIRDI
14 mayis cumartesi gecesi eyüp haliç tesislerinde yaptigimiz ,sosyal dayn.ve kaynasma gecemizde cençler giyim tarzlariylada bir adim öne çiktilar.    Devamı »

  MUHTESEM BIR GECE YASADIK..
14 mayis cumartesi gecesi eyüp haliç tesislerinde yaptigimiz ,sosyal dayn.ve kaynasma gecemiz çok güzel geçti..yaklasik 600 kisinin katildigi gecemizde ,ISTANBUL, daki KASTAMONU,lu    Devamı »

  AILE HEKIMIMIZ BILGILENDIRDI
AILE HEKIMIMIZ BILGILENDIRDI Aile hekimimiz Dr. Aysever AYDIL 13 mayis günü köy konaginda halki çesitli hastaliklarla ilgili bilgilendirdi. Yaz gelmesiyel birli    Devamı »

  Ayagini Tarim Aracina Kaptiran Çiftçi Yaralandi
Ilçemizin ulu köyünde ayagini tarim aracina kaptiran çiftçi, agir yaralandi. Çiftçi, ambulans helikopterle Ankara'ya gönderildi. Edinilen bilgiye göre, Bozkurt'a bagli Ulu köyü    Devamı »

  DERNEK ÜYEMIZ YAVUZ VATANI GÖREVINE BASLADI
Dernek üyemiz ilisinin gülü Yavuz ÇELIK vatani görevine bu gün (12 mayis 2011) günü Bozkurt jandarma karakolunda göreve basladi. Yarin yemin töreninin yapilacagini    Devamı »

  HISSE BAGISI 9 MAYIS YÖN.KUR TOPLANTISINDA,DA DEVAM ETTI..
9 mayis pazartesi gecesi yapilan toplantida hisse bagisi yapanlar. Mustafa KARAGÖZ [otobüscü] 2 –hisse 2800 tl Muhtarimiz Hüseyin GÖRKAN    Devamı »

  KAVAKCA MAHALLEMIZIN CAMISINDE TADILAT
Kavakca mahallemizin camisinde tadilat yapiliyor.Camimizin tabani ahsap dograma oldugundan kislari çok soguk oluyordu.Su an yandan girilerek alt bölümdeki hafriyat çi    Devamı »

  KAHVALTIDA BAGIS YAGMURU..
8 MAYIS ANNELER gününde dernegimizde vermis oldugumuz kahvaltida ,bayanlarimizin büyük destegi ile hisse bagisi yagmuru yasandi..40 hisseli dernegimiz hissedarlarindan 16 bagis gel    Devamı »

  DERNEK MÜLK ALIMINDA MADDI DESTEK VERENLERE ,DERNEK,TE KAHVALTI..
Dernegimizin mülkünü satin aldigimizda,maddi destek veren tüm hemserilerimize 8 mayis Pazar günü saat 10 da dernek salonumuzda kahvalti veriyoruz .kahvaltinin amaci ,mülk aliminda    Devamı »

  BAHAR GELDI YABAN DOMUZLARI GÜNDEMDE
Yaban domuzlari bahçelere zarar vermeya devam ediyor.Halkimizda kendi çabalariyla önlemini almaya çalisiyor.Tarlalarin etrafina tel çekerek veya avlayarak bir seyler üreti    Devamı »

  MERKEZ CAMIMIZ GÖRKAN HALI YIKAMA TARAFINDAN TEMIZLENDI
Merkez camimiz Görkan oto ve hali yikama tarafindan 2 günde itina ile temizlendi.Son teknoloji kullanilarak yapilan yikama ve kurulama isininin beldemizde yaygin olmadigi    Devamı »

  MILLET VEKILI ADAYI HEMSEHRIMIZ DERNEGIMIZI ZIYARET ETTI
AK parti Istanbul 2. bölge 14.sira milletvekili adayi Dr. Ahmet Haldun ERTÜRK dernegimizi ziyaret edip üyelerimizin sorunlarini dinledi .    Devamı »

  BOZKURT,LU 2 BÖLGE MILLET VEKILI ADAYI SN CEMAL SENOL KAHVALTI VERDI..
2 ci bölgeden MILLET VEKILI ADAYI ,olan cemal Senol 1 mayis Pazar günü eyüp haliç tesislerinde KASTAMONU ,lu hemserilerine kahvalti vererek büyük tanitim yapti..yaklasik 800 kisini    Devamı »

  SARI ISMAIL ABIMIZIN ACI GÜNÜ..
Sari Ismail lakabiyla taninan dernek üyemiz sari Ismail,in annesi vefat etti .cenazesi 29 nisan Cuma günü ilisi camiinde kilinan namazdan sonra iliside topraga verildi ..kendisine    Devamı »

  2011 FEHANEDE KASTAMONU GÜNLERI ÇOK COSKULU GEÇTI..
2011 yilinda yapilan FESHANEDE KASTAMONU GÜNLERI bu sene daha kalabalik ve daha çok ziyaretci akinina ugradi .siyaset ve devlet adamlari büyük ilgi gösterdi.bizlerde gezdik ve bira    Devamı »

  Aç ayi ari kovanlarini parçaladi
Bozkurt ilçesine bagli kardes Görentas Köyünde, aç bir ayi kovanlari parçalayarak içinde bulunan ballari yedi. Görentas Köyünde, Hüsnü Demirös`e ait etrafi tellerle çevrili bahç    Devamı »

  23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADIK
Ulusal egemenlik ve çocuk bayrami YAKAÖREN ILKÖGRETIM okulunda kutlandi.Merkezdeki Atatürk anitina bando esliginde çelenk konuldu. Saygi durusu ve istiklal marsiy    Devamı »

  BOZKURT’A 8 DEKAR KIVI DIKILIYOR
Ilçemizde findiktan sonra altarnatif olarak yetistirilen kivi üretimi canlandi ,Bozkurt’a bu yil 8 dekar alana kivi dikimi basladi.    Devamı »

  ILÇEMIZDE KUTLU DOGUM ETKINLIGI
Ilçemizde kutludogum haftasi dolayisiyla müftülügümüz kapali spor salonunda Hz. Peygamber ve merhamet konulu konferans düzenlendi. Konferansa Kaymakamimiz Hayrettin    Devamı »

  Feshane’de 4. Kastamonu Günleri
Kastamonu, tanitim yolunda her geçen gün hak ettigi yerlere gelmenin ugrasisi içinde. Bu iste ilimiz sinirlari disinda yasayan milyonlarla ifade edilen, sehrimizle bagini kesmeyen    Devamı »

   » BOZKURTLU ÜÇ MILLETVEKILI ADAYI
12 Haziran 2011 Milletvekilligi genel seçimlerine katilacak adaylarin belli olmasinin ardindan üç Bozkurtlu hemsehrimizin 24. dönem milletvekili adayi oldugu belirlendi.    Devamı »

  11 NISAN KÖYÜMÜZ KAR GÜNES VE BULUTLARLA GÖRÜNTÜLENDI
11 NISAN KÖYÜMÜZ KAR GÜNES VE BULUTLARLA GÖRÜNTÜLENDI Bir haftadir sis ve yagis görülen bölgemizde bu gün sabah kalktigimizda günesli bir hava ile bulustuk.Aksamki kar yagisi s    Devamı »

  ANAOKULU INSAATI BASLADI
Ilçe egitiminde bir ilk daha , Bozkurt’ta okul öncesi egitimde bina ihtiyacini karsilayacak olan Anaokulu insaatina baslandi.    Devamı »

  KÖYÜMÜZDEN BIR YASLIMIZI DAHA KAYBETTIK
Köyümüzün merkez mah. Mustafa AYDIN (necip) bu gün(6 nisan ) sabah hakkin rahmetine kavusmustur. Merhumun cenazesi yarin ögle namazina mütakip merkez mah camimizden kaldi    Devamı »

  KASTAMONU MILLET VEKILI ADAYI Ahmet RÜZGAR,I MAKAMINDA ZIYARET ETTIK..
KASTAMONU ,Inebolu ilçesinden olan is adami hemserimiz ,rüzgar Ahmet lakabli Ahmet RÜZGARI 1 nisan Cuma günü balat ta ki ofisinde ziyaret ettik. Bizleri çok sicak karsilayan rüzg    Devamı »

  FATIH BELEDIYE BASKANINDAN DERNEGIMIZE PILAKET..
30 03 2011 Çarsamba günü Fatih belediye baskani ,sivil toplum kuruluslariyla yaptigi istisare toplantisinda ,dernegimize hizmetlerinden ve sivil topluma yapilan hizmetlerden dolayi    Devamı »

  Kas-Der Feshane Günleri Için Kastamonu Ziyaretlerinde
Kas-Der genel merkezi tarafindan 21-24 Nisan tarihlerinde Feshane Uluslararasi Fuar Kongre ve Kültür Merkezin de 4 cüsü yapilacak olan Kastamonu günleri için Kastamonu 'da    Devamı »

  FATIH,TEKI KASTAMONU DERNEKLERI,DERNEGIMIZDE BULUSTU..
FATIH ilçesinde faaliyet gösteren KASTAMONU dernekleri 27 mart Pazar aksami dernegimizde bulustu.fatihteki derneklerimiz 1 KAS-DER FATIH SUBESI ..2 ABANA DERNEGI .3 YAKAÖREN DERNE    Devamı »

  ILÇEMIZ ANKARA' DA TANITILDI
16-20 Mart tarihleri arasinda Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yil 7.si düzenlenen “Baskent’te Kastamonu Günlerin”ne Bozkurt Belediyesi ve Esnaf Odasi beraber katildilar.    Devamı »

  YÖNETIM KURULU ÜYEMIZ AZIZ GÜRGEN DEDE OLDU
Yönetim Kurulu Üyemiz Aziz Gürgen Dede Üyemiz Ufuk Gürgende Baba Olmanin Mutlulugunu Yasiyor Yeni Dogan Bebegimize Uzun ömürlü Saglikli bir yasam Diler Vatanina Milletine Köyüne    Devamı »

  Bozkurt`a Japon Gelin
Bozkurt Ilçesi Avukatlarindan Hüseyin Ölçer`in oglu Erdem Ölçer, Japon Uyruklu Kaori Tanaka ile evlendi. Abana Haber / Ingiltere`de is hayatini sürdüren Erdem Ölçer, Lond    Devamı »

  MEVLIT PROGRAMINA BÜYÜK ILGI..
ÇANAKKALE SEHITLERI ve ahirete intikal edenlerimiz için okutulan mevlit programimiza büyük ilgi vardi..mvlite gelenler arasinda eski ABANA BELEDIYE BASK. Sn Sevket YAZGAN IST.MILL    Devamı »

  ÇANAKKALE,SEHITLERINE ve GEÇMISIMIZE,OKUTULACAK MEVLIT ,E DAVET.
Bu yil 10 cu sunu yapacagimiz mevlit programi 20 mart Pazar günü balat merkez camiinde okutulacak KUR,AN ve mevlit programina tüm üye,hemseri,komsu, ve dostlarimiz davetlidir..NOT.    Devamı »

  DERNEK ÜYEMIZ SADETTIN YILDIZ 'IN ACI KAYBI
DERNEK ÜYEMIZ SADETTIN YILDIZ 'IN ACI KAYBI SADETTIN KARDESIMIZIN KAYIN BIRADERI NIHAT YILDIZ VEFAT ETMISTIR CENAZESI BU GÜN 10 MART PERSENBE ÇUKURÇAYIR CAMIINDEN KALDIRILACAKTIR    Devamı »

  KÖYÜMÜZ BEMBEYAZ
Pazar gecesi 12 densonra yogun bir kar yagisi basladi. Gündüzde ara ara yagis devam ediyor. Mart ayi baktirir kazma kürek sapi yaktirir derler;beklide onu tast    Devamı »

  HACI ABDULLANIN SALIM HAKKIN RAHNETINE KAVUSTU
Salim kaptan,Cemal ve Abdullah kardeslerimizin babalari haciabdullanin salim diye bilinen Salim Dikmen bu gün 04/03/2011 (Cuma) sabah saat 8 civarinda aniden rahatsizlan    Devamı »

  IZZET HOCAM KARLI BIR GÜNDE YENI ALDIGI ARABASIYLA MERKEZ MAHALLEMIZI ZIYARET ETTI
2 Mart Çarsamba günü ögleden sonra kavakca mahallemizin degerli imami izzet hocam bizleri ziyaret etti.Yeni aldigi arabasiyla yaptigi ziyaret sonrasinda disari çiktigimizd    Devamı »

  BEKLENEN ELEKTRIK FATURALARINDAN HABER VAR
5 aydir yazilmayan elektrik faturalari nihayet 2 mart 2011 ( bu gün ) yazildi.en son 13/10/2010 tarihinde yazim yapilmisti.Bu gün çikan faturalarin ödeme tarihleri 03    Devamı »

  DERNEK BASKAN YARDIMCIMIZ KADIR KARAMANA PLAKET VE TESEKKÜR BELGESI
Bozkut devlet hastanesine yapmis olduklari yardimlarindan dolayi Günvakti köyü sosyal yardimlasma ve dayanisma dernegi baskan yardimcisi degerli isadamimiz Kadir KARAMAN    Devamı »

  GÖRKAN OTO HALI YIKAMA HIZMETTE SINIR TANIMIYOR
Bir yildan beri faaliyetini sürdüren GÖRKAN HALI YIKAMA kis aylarinda da halilari kurutma amaciyla teknolojiye adim uydurdu.Bir gün içerisinde halilar evden aliniyor,temizlenerek    Devamı »

  BOZKURTUN FIRINDA GÜVEÇ ISI BASLADI
Yillar önce Rahmetli Ömer Turan’in çalistirdigi ve daha sonra oglu Altinok Turan tarafindan çalistirilan Merkez Mahallesi Camii Sokak'taki tarihi güveç firini bir süredir Altinok    Devamı »

  YÖNETIM KURULUMUZ BU GÜN [21 SUBAT] ÖNEMLI KONULAR IÇIN TOPALNIYOR…
Bu gün yapacagimiz toplanti gündemi.. 01. 20 mart Pazar dernegimizde ÇANAKKALE SEHITLERI,ve ahrete intikal edenlerimize okutulacak KUR,AN ve mevlit programinda yapil    Devamı »

  » BOZKURT’UN YENI KAYMAKAMI HAYRETTIN ÇIÇEK
Dün Ankara Crowne Plaza Otel'de yapilan Kaymakam kuralari sonucunda Bozkurt Kaymakamligina Hayrettin Çiçek’in çektigi kura ile asaleten atandigi ögrenildi. Hayrettin Çiçek, 19    Devamı »

  BU GÜN 16 SUBAT KARLI BIR GÜN
Karadenizden gelen yagisla köyümüz karla kaplandi.Bu kar deniz sahilinden yagmaya basladi.Buralarda kar azda olsa zincirsiz ilisiden gelen araba yok.Sahilde kar yüksekle    Devamı »

  Bugün Mevlit Kandili
Yüce Rabbimizin bütün alemlere gönderdigi en son rahmet elçisi Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa'nin hicri takvimle Mevlit Kandili'ni idrak edecegiz. Öncelikle kandilin bütün in    Devamı »

  Kastamonu Televizyonu Normal Yayin Hayatina Basliyor
Uzun süredir test yayinina devam eden Kastamonu TV’nin Mart ayinda normal yayina geçmesi bekleniyor. Güngören Merter’deki televizyon binasinda hummali çalismalara devam ediliy    Devamı »

  AVCILAR IKI GÜNDÜR KENDINI GÖSTERDI
Dün bu gün avcilar avlanmaya basladilar.Domuz avi yapiliyor.Üzümlük mevkiinde Erdogan ,Mantarlik mevki altinda peliccede ismet birer domuz avladilar.Bu günGörentasin kuz dagi mevki    Devamı »

  BEYAZ ÖRTÜYE BÜRÜNDÜK YINE
Önce Asmana yi sarmaladi. Sonra donatti köyümüzü bu beyaz örtü. Çocuklar içleri kipir kipir bekledi sabahi, disardi atip kendilerini, belki de en cok onlar tadini çikardi kisin.    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS DERNEGINDE KAHVALTI..
30 ocak Pazar günü bizleri kahvaltiya davet eden KARDES GÖRENTAS dernegi yeni yönetimi ,bizlere muhtesem bir kahvalti ve muhtesem bir karsilama yaptilar..öncelikle bu güzel ve sic    Devamı »

  HURSULU SALIM AGA VEFAT ETTI
Üyelerimizden Cemal ve Mustafa Ardiç'inBabalari Hursulu Salim Aga Vefat Etmistir Yarin Öglen Namazina Mütakip Cuma Yaninda Topraga Verilecektir.    Devamı »

  ILÇEMIZ SANAYISINE NECDET BIÇAKCIDAN CAMI GÜNVAKTIDEN IMAM
21 03 2010 tarihinde temeli atilan yeni sanayideki HACI HASAN BIÇAKCI camisi 27 12 2010 da görkemli bir açilisla ibadete basladi. Açilisi yapilmadan önce sözlesmeli    Devamı »

  VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDI
VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLEDI Bozkurt Kaymakamligi tarafindan kurumlar arasi Voleybol turnuvasi düzenlendi. Iki grup halinde 12 kurum takimindan olusan turnuvayi    Devamı »

  YEMEKLI KAYNASMA GECESI TARIHI 14 MAYIS,A ERTELENDI..
Dermegimizin birlik beraberlik ve kaynasma gecesi 14 mayis cumartesi günü aksami yapilmasi için çalismalar devam ediyor. ertelenmesine sebep ise yakin tarihlerde tüm salonlarin dol    Devamı »

  Vali Bektas: Havaalani bu yil sonunda açilacak
Kastamonu Valisi Erdogan Bektas, Kastamonu Havaalanini bir aksilik olmamasi halinde bu yilin sonunda hava trafigine açacaklarini söyledi.    Devamı »

  ESKIMEYEN SANAT KAZMA ,BALTA VE KÜREKLERE SAPTAKMA ISI
Köyümüzde çok eskilerdendir devam eden bir sanat dalida sap takma isidir.Yakin zamana kadar köyümüzde bu isi rahmetli Mehmet KÜTÜK (korolu) yapiyordu.Onun ölümünden sonr    Devamı »

   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim