Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


  Kastamonuspor`u taraftarlar yönetecek
TFF 3. Lig takimlarindan Kastamonuspor`u taraftarlar yönetecek.    Devamı »

  Abana'da Emekli çiftin organik tarim basarisi
Abana ilçesinde yasayan emekli, Fahri-Emine Kalafat çifti, bahçelerinde yetistirdikleri organik sebzeleri pazarda satarak bütçelerine ek gelir sagliyor. Kalafat çifti, emekli ol    Devamı »

  Kastamonu TV Bu Gece Test Yayinda
Kastamonu TV bu gece 24:00`de yayina giriyor. Iste Frekans Bilgileri: KASTAMONU TV FREKANSI:UYDU: TÜRKSAT 3A 10970 V (VERTICAL) 30000 5/6    Devamı »

  Takdirlik evlat
Hem Kas hastasi babasina bakiyor, hem de her yil bir üst sinifa takdir belgesi ile geçiyor.15 yasindaki Kerem 10 yildir Kas hastaligi ile mücadele veren Babasi Özgür Bostanci'nin    Devamı »

  » MERKEZ MAH. CAMII ÇEVRE DÜZENLEMESI YAPILIYOR
Merkez mah. Camimizin çevre düzenlemesi yapiliyor.cemaat girisinin önüne 2 giris kapisiyla distan giris olacak.Ön taraf sadirvanin ön bölümü süslü yer parke ile dösenecek.Çevreye b    Devamı »

  ÖNEMLI DUYURU...GELENEKSEL,GÜNVAKTI KÖYÜ 4.cü MEVLIT PROGRAMI BU YIL 7 AGUSTOS CUMARTESI OLACAK..
2007 yilinda merkez köy camii ibadete açilisi ile baslayan GÜNVAKTI köyü mevlit programi bu yil 4. cüsünü yapacak olmanin heyecanini yasiyor.bu yil yapilacak mevlit, merkez köy, ka    Devamı »

  Isikara ilimizde
Halk arasinda ‘Deprem Dede’ olarak bilinen Türk Kizilayi Genel Baskan Basdanismani Prof. Dr. Ahmet Mete Isikara, Valilik Brifing Salonu’nda düzenlenecek olan ‘Deprem’ konulu basin    Devamı »

  Bozkurt'ta Tavsan saganak yagmurda mahsur kaldi
Bozkurt ilçesinde saganak nedeniyle mahsur kalan tavsan, dogaya birakildi. Bozkurt`un Mamatlar köyü Gölebe mevkisinde, saganak nedeniyle mahsur kalan tavsan, köylüler taraf    Devamı »

  SATILIK FABRIKA..(ABANA MOTOR FABRIKASI)
Abana ve Bozkurt halkinin ekmekteknesi olan ABANA MOTOR SANAYI FABRIKASI kiraci firmanin Halk Bankasi ile anlasamamasi yüzünden fabrika satiliga çikti.Bu gelisme yüzüne su anki k    Devamı »

  Derneklerimiz neden Taksim`de degildi?
BIR GÜNDE 11 VATAN EVLADINI KÖR TERÖRE KURBAN VERDIK. BASBAKAN, GENELKURMAY BASKANI, ILGILI, YETKILI HERKES BILDIK LAFLARI ETTILER. BIR DE TAKSIM`DE AZ SAYIDA VATANDAS, KAMU-SEN VE    Devamı »

  11 SEHITIMIZ IÇIN VAN DA ASKERI TÖREN DÜZENLENDI
Hakkari'nin Semdinli ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince gerçeklestirilen saldirida sehit olan 11 askerlerimiz için Vanda askeri tören düzenlendi    Devamı »

  BU GECE REGAIP KANDILI
17 Haziran 2010 Persembe gününü Cumaya baglayan gece, rahmet, bereket ve magfiret mevsimi olarak nitelendirilen üç aylara girdigimizi müjdeleyen Regaip kandilidir. Üç ayla    Devamı »

  BOZKURT`TA JANDARMA VE ÖGRENCILER PLAJ TEMIZLEDI
Bozkurt ilçesinde Ilçe Jandarma Komutanligi ve ilçenin köy okulu Yakaören Ilkögretim Okulu ortak toplum çalismasi yapti.    Devamı »

  SERGIYE DAVET
Sevgili hemsehrimiz, Adem Kayaoglu ve esi Emine Kayaoglu Filografi sanatiyla yapmis olduklari eserlerini 11 - 19 Haziran 2010 tarihleri arasinda; Üsküdar-Baglarbasinda Marmara Üni.    Devamı »

  ABANA PLAJINDA YAZ HAREKETI BASLADI
Abana’da yaz sezonu hareketliligi basladi. Hava sicakliklarinin hissedilir derecede artmasiyla birlikte ilçe sakinleri ile çevre ilçelerden gelen vatandaslar Abana plajinda kend    Devamı »

  MERKEZ MAH. CAMII ÇEVRE DÜZENLEMESI YAPILIYOR
Merkez mah. Camimizin çevre düzenlemesi yapiliyor.cemaat girisinin önüne 2 giris kapisiyla distan giris olacak.Ön taraf sadirvanin ön bölümü süslü yer parke ile dösenecek.Çevreye b    Devamı »

  MERKEZ CAMII IMAMI MUSTAFA ASLAN HOCAMIZ KÖYÜMÜZÜ ZIYARET ETTI
Mustafa hocamiz hafta tatilini köyümüzde geçirdi.Ikindi ve aksam namazlarindada bulunan hocamizdan ALLAH razi olsun.Insallah kaynasma günlerindeki kuran programlarindada köyümüzde    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE YAZ KENDINI GÖSTERDI
Köyümüzde kirazlar erikler kendini gösterdi.Fasülyeler çalilaniyor,bezelyeler yavas yavas bitiyor.Yogun bir çalisma devam ediyor    Devamı »

  PIKNIGIMIZ HEM YAGMURLU HEMDE ÇOK GÜZEL GEÇTI..
KARDES GÖRENTAS köyü ile gerçeklestirdigimiz. Piknik olmasina ragmen güzel geçti.. Ilk defa etkinlik olarak çok az fazla bir sey yapmadik..amacimiz sadece piknik havasinda geçmesi    Devamı »

  GÜNVAKTI ,KÜLTÜR MANTARI ÜRETIMI BASLADI..
Dern bask.yrd.is adami Niyazi GÜNER ve dern .yön kur ve gençlik kolu yön kur üyesi Yusuf GÜNER ,KÖYÜMÜZÜN adini yasatmak ve köyümüze olan sevgilerini ifade etmek için,ortak üretti    Devamı »

   ARI EVE OGUL ATTI
Bozkurt’ta ogul veren bir ari açik buldugu pencereden girerek evin içine ogul atti. Merkez mahallesi sinarcik Caddesi'ndeki Mehmet Fiçi'ya ait eve giren ari sürüsü ev sahi    Devamı »

  VEDAT ÇÜRGÜÇ'ÜN MUTLU GÜNÜ
Dernek Üyemiz Vedat Çürgüç 30 Mayis 2010 pazar günü saat 13.00'de Kasimpasa Dibek köyü dernegindeki nisan törenine tüm üyelerimiz ve dostlarimiz davetlidir.    Devamı »

   » ASKERLIK MUAYENESI ILE ILGILI AÇIKLAMA
Askerlik muayenesi ne zaman yapilacak diye soran gençlerimize Muhtarligimizdan duyuru: Askrlik muayenesi ne zaman ve Askere ne zaman gidecegini soran gençlerimiz .    Devamı »

  Aslan Payini Kastamonu Aldi
Kastamonu’nun aldigini açikladi. Hükümetleri döneminde 2005 yilinda çikartilan Tasinmaz Kültür Varliklarinin Onarimina Yardim Saglanmasi’na iliskin yönetmelik geregince özel sahisl    Devamı »

  KÖYÜMÜZDEN ZÜLBIYE KARADUMAN VEFAT ETMISTIR
Günvakti köyü kavakca mahallemizden Selattinin Mehmet ve mustafan'in Anneleri zülbiye karaduman vefat etmistir cenazesi 25,05,2010 sali öglen kavakca 'dan defnedilecektir ALLAH CC    Devamı »

  BOZKURT ILÇEMIZ GÜNDEN GÜNE GELISIYOR..
Bozkurt'umuzun çevresi günden güne degisiyor.Yerlesim biriminde tarihe gecebilecek bir yapit hiz kesmeden yapimina devam ediliyor.Özel bir kurus tarafindan yapilan binada her t    Devamı »

   GÜNVAKTI KÖYÜMÜZDEN YAKAÖREN’E BIR “TEKNO SINIF” DAHA YAPILDI
Bozkurt’un Yakaören Köyü Ilkögretim Okuluna, hayirsever isadami Niyazi Güner tarafindan Hatice ve Mustafa Güner adina ``Tekno Sinif`` yaptirildi. Sinifin açilisi nedeniyle okulda    Devamı »

  KÖYÜMÜZDEN YASAR GÜRSOY VEFAT ETMISTIR
Günvakti köyü kavakca mahallemizden Denek üyemiz mutafa güsoy' un Babasi Yasar GÜRSOY Vefat etmistir cenazesi kavakca mahallasenden kaldirilacaktir.Yasar abimize ALLAH CC Rahmet e    Devamı »

  ELVAN SENERI KAYBETTIK..
BOZKURTLULAR DERNEGI ONURSAL BASKANIMIZ SN Elvan SENER,hakkin rahmetine kavustu..kisa bir süre önce rahatsizlanan ve amansiz bir hastaliga yakalanan baskanimiz ,kisa bir süre hasta    Devamı »

   » » YAKAÖREN, “BU BENIM ESERIM” PROJESINDE TÜRKIYE IKINCISI OLDU
Bozkurt’un Yakaören köyü ilkögretim okulu “Bu Benim Eserim” proje yarismasinda Türkiye ikincisi oldu. Geçtigimiz hafta Samsunda yapilan bölge finalinden birincilikle çikan Yakaöre    Devamı »

  Ulusal “Tarim ve Insan” Fotograf Yarismasi Katalogunda Kastamonu’dan üç fotograf
Tarim ve Köyisleri Bakanligi Yayin Dairesi Baskanliginca düzenlenen “Tarim ve Insan” konulu I. Ulusal Fotograf Yarismasina Kastamonu’lu fotograf severlerde katildi.    Devamı »

  Abana`da deniz sezonu açildi
Abana`da deniz sezonunu bu yil erken açildi. Ilçede iki gündür etkisini gösteren bahar havasi, deniz sezonun erken açilmasini sagladi. Hava sicakliklarinin hissedilir derec    Devamı »

   VEFAT HABERI
Köyümüzün emektarlarindan Mehmet GÜVEN (lellük oglu) 11 mayis Sali günü hastalanarak acilen kastamonu devlet hastanesine kaldirildi.Gece yogun bakima alinan Kardesimiz bu gün (12    Devamı »

  DERNEGIMIZ, FESHANE,DE 3, CÜ KASTAMONU GÜNLERI, NE KATILDI…
3,cüsü yapilacak olan FESHANE DE KASTAMONU GÜNLERI etkinliklerine ,köy dernegi olarak katilip KASTAMONU,muza destek veriyoruz..köyümüzün ve dernegimizin tanitimini yapacagimiz sta    Devamı »

  Tüm Annelerin 'Anneler Günü' Kutlu Olsun
Tüm anneler anneler gününüz kutlu olsun dünyanin tüm annelerinin anneler gününü kutlar saglik mutluluk içinde nice anneler günü kutlamayi yüce ALLAH CC Beraber kutlamayi nasip etsi    Devamı »

  2010 KÜLTÜR ve TURIZM AMAÇLI GEZIMIZI IPTAL ETTIK..
Her yil geleneksel olarak ,ailece TÜRKIYE,mizin her hangi bir iline yaptigimiz geziyi iptal etmek zorunda kaldik..dünyayi saran ekonomik kriz maalesef bizleri de bir sekilde etkile    Devamı »

  Kastamonu Halkinin 2. Hava Kuvvetlerine kazandirdigi uçak
Kastamonu Halkinin 2. Hava Kuvvetlerine kazandirmis uçagin fotografi Vali Mustafa Kara’ya hediye edildi.    Devamı »

  Tüm Emekçilerin Bayramini Kutluyoruz
Istanbul Taksim Meydani, 1978’den sonra ilk kez isçilerle bulusuyor. Taksim’de 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü nedeniyle 6 isçi ve memur konfederasyonu tarafindan ortak hazirlana    Devamı »

  KATSO Istanbul`da "Kastamonu Günleri"ne çikartma yapacak
Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odasi, Feshane’de düzenlenecek “Kastamonu Günleri”ne “çikarma” yapma karari aldi. 13-16 Mayis tarihleri arasinda bu yil üçüncüsü düzenlenecek olan    Devamı »

  KASTAMONU`NUN SAHIL ILÇELERI IÇIN ARICILIK KONFERANSI
Kastamonu Ari Yetistiriciler Birligi ve Bozkurt Tarim Ilçe Müdürlügü`nce, ``Sahil Ilçeleri Aricilik Konferansi`` düzenlendigi bildirildi.    Devamı »

  Kastamonu`ya Dolmus Uçaklar Çalisacak
Tokat, Siirt, Zonguldak ve Kapadokya`ya Dolmus Uçak seferleri düzenleyecek olan Bora Jet, anlasmaya vardigi Kastamonu Havaalanina da açilmasiyla birlikte Dolmus Uçaklari indirecek.    Devamı »

  » YÖNETIM KURULU ÜYEMIZ FERHAT KARAGÖZ NISANLANIYOR
Dernek Baskan Vekili Salih Karagöz'ün Oglu Yönetim kurulu üyemiz Ferhat Karagöz'ün 25 Nisan Pazar günü 13.00-17.00 Arasi Nisani Vardir balattan Saat 12'de Otobüs Kalkacaktir Yö    Devamı »

  OKULUMUZDAN,BASARI HABERLERI,GELMEYE DEVAM EDIYOR..
Bozkurt’un Yakaören köyü ilkögretim okulu ögrencisi Salim Mesut Kaynar’in " Wireless Korna ile Trafik Kaynakli Gürültü Kirliligine Son" adli “Bu Benim Eserim” projesi Amasya, Ordu,    Devamı »

  23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
Yakaören ilkögretim okulunda yapilan kutlamalara bando esliginde çarsi içinden basladi.Okul bahçesinde okul müdürümüz Turan hocamizin günün anlam ve önemini anlatan konusmasini ya    Devamı »

  GÖYNÜK DAGI YAYLA SENLIGI ÇALISMALARI BASLADI..
Göynük dagi yayla senligi çalismalari yaklasik 10 dernegin katilimi ile basladi .. Üçün sü yapilan toplandi, dernegimizde gerçeklesti.toplantiya katilan dernek baskanlarina bazlam    Devamı »

  SIZ HIÇ ÇAYA YÜZMEYE GITTINIZ MI ?
Duyduk duymadik demeyin çaya özel bir kato ile araba yolu yapiyoruz.Allah nasip ederse bu yaz köprüden çayin ilik sularina atlayabilirsiniz.Su an üzümlük denilen mevkideyiz.Hava    Devamı »

  FINDIK ILAÇLARINDAN ZARAR GÜREN ARICILAR ÇAREYI 2 AY GÖÇ ETMEKTE BULDULAR
Köyümüzde aricilikla ugrasan kardeslerimiz ilaç zamani bir hayli zarar görmakteler.Bilinçsiz ilaçlama ve bitki örtüsünün azalmasi bazi aricilari bu sene arilarini samsuna götürm    Devamı »

  » YÖNETIM KURULU ÜYEMIZ FERHAT KARAGÖZ NISANLANIYOR
Dernek Baskan Vekili Salih Karagöz'ün Oglu Yönetim kurulu üyemiz Ferhat Karagöz'ün 25 Nisan Pazar günü 13.00-17.00 Arasi Nisani Vardir balattan Saat 12'de Otobüs Kalkacaktir Yö    Devamı »

  KÖYÜMÜZ YESERMEYE BASLADI
Baharin gelmesiyle fadanlar çikti.Er kirazlar ve erikler çiçeklerle dösendi. Kuslarin civiltilarinin içinde çiçekli otlar anlayacaginiz toprak yavas yavas kendini yok ederek    Devamı »

  BOZKURTTA KUTLU DOGUM HAFTASI KUTLANDI
Kapali spor salonunda yapilan kutlamaya halkin yogun ilgisi oldu.Program a istiklalmarsi ve kurani kerin okunmasiyla baslandi. Açilis konusmasini ilçe müftümüz Abdurrahman AYDIN    Devamı »

  GÜNVAKTI KÖYÜ MUHTARLIGIN DAN DUYURU!!!
GÜNVAKTILI HEMSEHRILERIME DUYURU Arazi parasi almayanlara bilgilendierme haberi konuyla ilgili haber ektedir..    Devamı »

  Kastamonu haziran sonunda yeni bir özel hastaneye kavusuyor
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Dr. Celal Civcioglu, tibbi cihazlarin kurulumuna mayis ayinda baslayacaklari yeni hastanelerinin haziran sonunda hizmete açi    Devamı »

  KASTAMONU VALISI MUSTAFA KARA, BOZKURT`TA INCELEMELERDE BULUNDU
Kastamonu Valisi Mustafa Kara Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.    Devamı »

  KASTAMONU’DA TRT RÜZGÂR
Kastamonu’da Istiklal yolunda çekimler yapan TRT Haber kanali, saat kulesi önünde Il Kültür Turizm Müdürü Ziver KAPLAN’la bir söylesi yapti    Devamı »

  » BOZKURT 24 NISAN CUMARTESI SAAT 15.00’TE MELTEM TV’DE
Meltem Tv ekranlarinda yayinlanan, yapimciligini ve sunuculugunu Rahmi Kurt’un yaptigi “Adim Adim Türkiye” programi Bozkurt’ta çekimler yapti. Ilçemizde bazi vatandaslarimizla    Devamı »

  KASTAMONU'DA KÜL ENDISESI
Samsun Valiligi, Izlanda`daki yanardag patlamasi sonucunda Avrupa kitasi üzerinde olusan kül bulutunun yer seviyesinde önemli bir etkisinin olmayacagini belirterek, vatandaslarin g    Devamı »

  YÖNETIM KURULU ÜYEMIZ AZIZ GÜRGEN DEDE OLDU
YÖNETIM KURULU ÜYEMIZ AZIZ GÜRGEN DEDE OLMANIN MUTLULUGUNU YASIYOR MINIK KIZIMIZA SAGLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ YASAM DILERKEN ILK TOPLANTIDA BAKLAVA TEPSILERINI BEKLIYORUZ    Devamı »

  SAYIN ÜYELERIMIZIN DIKKATINE
SAYIN ÜYELERIMIZ DAHA ÖNCE DUYURU YAPTIGIMIZ GIBI ÜYE KIMLIKLERININ YENILENMESI IÇIN 4 ER ADET KRAVATLI VESIKALIK FOTOGRAF ISTEMISTIK FAKAT RESIMLER HENÜZ TAMAMLANMADI    Devamı »

  Kardemir Karabük Süper Lige Çikti
Turkcell Süper Lig`e çikmayi garantileyen Kardemir Karabükspor, Karabük`ten gelen taraftarlarinca Baskent`te coskuyla karsilandi. Bank Asya 1. Lig`de dün Çaykur Rizezpor`u depla    Devamı »

  DENIZ YILDIZI-2010 TAKTIK TATBIKATI -IKI HÜCUMBOT, KASTAMONU`NUN INEBOLU LIMANI`NA DEMIRLEDI
Deniz Yildizi-2010 Taktik Tatbikati`na katilan 2 hücumbot, Kastamonu`nun Inebolu Limani`na demirledi. Alinan bilgiye göre, 6 Nisanda baslayan ve 18 Nisana kadar Marmara Denizi v    Devamı »

  KÖYÜMÜZDEN SALIM OGUZ VEFAT ETTI
Köyümüzden Öccanin Salim Oguz Vefat Etmistir 11 Nisan 2010 Pazar Ikindi namazinda Pasabahçe Çukurçayir Camiinden Kaldirilacaktir ALLAH'tan rahmet yakinlarina bassagligi dileriz.    Devamı »

  » KASTAMONULU SANATÇILAR UMUT VERDI
Kas-Der Sanatçilar Birligi Birlik Gecesi Büyük sehir belediyesi Topkapi 1453 kültür merkezinde gerçeklesti. Geceye günvakti köyü derneginden Baskan Ahmet GÜNER Baskanvekili Sal    Devamı »

  ABANA KAYMAKAMI DOGRAMACI GÖREVINE BASLADI
Abana ilçesine kaymakam vekili atamasi yapildi. Bozkurt Kaymakami Üzeyir Aziz Özeren`in vekaleten baktigi Abana Kaymakamligina, Konya Halkapinar Kaymakam Vekili Osman Dogra    Devamı »

  TASKÖPRÜ`DE ``KUYU KEBABI`` SEZONU AÇILIYOR
En kalitelisinin Kastamonu`nun Tasköprü ilçesinde yapildigi belirtilen ``kuyu kebabi``nin sezonu yarin açiliyor. Tasköprü`nün ünlü kebapçilarindan Atesoglullari Kebapçisi y    Devamı »

  KASTAMONU HAVAALANI YAKINDA AÇILIYOR
Kastamonu Valisi Mustafa Kara, Uzunyazi Havaalanini kasimda ulasima açmak için çalismalara basladiklarini belirterek, tüm önceliklerini bu ise verdiklerini söyledi. Uzunyazi Hav    Devamı »

  BOZKURT`TA BIR ARICI ÖLÜ BULUNDU
Bozkurt ilçesinde aricilik yapan bir kisi, kovanlarinin basinda ölü bulundu. Alinan bilgiye göre, emekli tapu memuru olan ve ilçede aricilik yapan Engin Ugur`dan (62), dün    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS ILE KARDESCE PIKNIK..
2010 Piknigimizi bu yil KARDES GÖRENTAS ile birlikte yapacagiz...6 haziran Pazar günü saat 07 ila 20 arasi ,Beykoz hekimbasi nda birlikte yapacagimiz piknik,her iki köy insanini b    Devamı »

  » YAKAÖREN ILKÖGRETIM OKULUNA “TEKNO SINIF”
Bozkurt’un Yakaören Köyü Ilkögretim Okuluna, hayirsever isadami Önder Sener tarafindan ``Tekno Sinif`` yaptirildi. Sinifin açilmasi nedeniyle köy okulunda tören düzenlendi.    Devamı »

  KASTAMONU'DA SILAHLI SALDIRI
Kastamonu`da bir kisi ugradigi silahli saldirida hayatini kaybetti. Olay sirasinda yoldan geçen bir kisi de bacagina isabet eden kursunla yaralandi. Alinan bilgiye göre, Ka    Devamı »

  ABANA`DA TOPLUM DESTEKLI POLIS UYGULAMASI BASLADI
Abana ilçesinde ``Toplum Destekli Polis`` uygulamasi basladi. Bu uygulama kapsaminda ilçede polis ekipleri,    Devamı »

  MEVLIT POROGRAMI YAPILDI
21 mart Pazar balat merkez camiinde ÇANAKKALE SEHITLERI ve geçmisimize,8 zinci defa mevlit okuttuk. öglen namazi sonrasi baslayayan Bu mevlitimiz sonrasi dernegimizde pilav ve ta    Devamı »

  DÜNYA,YA DERS GÜNÜ,,18 MART ..ÇANAKKALE..
Bugün 18 mart ÇANAKKALE zaferini kutluyoruz,VATAN için duyarli olan her ferdin,bu gün bir baska atiyor kalbi..tipki KASTAMONU,lularin gibi tipki bozkurtlularin gibi tipki günvakti    Devamı »

  KÖYÜMÜZDEN ESKI BIR ÇINAR DAHA KAYDI
Köyümüz halkindan Ahmet GÜRGEN (Hacinin AHMET) hakkin rahmetine kavusmustur.07 mart günü rahatsizlanarak Bozkurt Devlet Hastanesi sonra Kastamonu devlet hastanesine daha sonra    Devamı »

  ``SULTAN KAYIGI`` TÜRKMENISTAN YOLUNDA
Cide ilçesinde, aslina uygun olarak insa edilen ``Sultan Kayigi`` bir TIR`a yüklenerek Türkmenistan`a gönderildi. Kumluca Mevkisi`nde faaliyet gösteren Baldeniz Tersanesi`nde i    Devamı »

  KASTAMONUDA AMBULANS DEVRILDI
Kastamonu`da meydana gelen ambulans kazasinda 2 görevli yaralandi. Alinan bilgiye göre, Selahattin Güngör yönetimindeki Kastamonu 112 Acil servise ait 37 DR 355 plakali amb    Devamı »

  ABANADA OTOGAR IHALESI YAPILDI
Abana Belediyesi 8 Mart Pazartesi Günü Otogarin Ihalesini Yapti. Fahri Köse Otogardaki Tüm Yazihaneleri Kiraladi.    Devamı »

  Kastamonu'da 3 Kilo 440 Gram Esrar Ele Geçirildi
Kastamonu Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü Ekiplerinin Uyusturucu Saticilarina Yönelik Yaptiklari Operasyonda 7 Kisi Gözaltina Alindi. 3,5.    Devamı »

  » BOZKURT`TA ILK HAYVANCILIK TESISI KURULDU
Bozkurt’ta ``ilk`` kez hayvancilikla ilgili bir tesis kuruldu. Ulu köyünde iki dönüm arazi üzerine kurulan, kapali ve açik alani bulunan 500 koyun kapasiteli tesis,    Devamı »

  Baskent`te Kastamonu Günleri`ni TBMM Baskani Açti
TBMM Baskani Mehmet Ali Sahin, bu yil altincisi düzenlenen ``Baskentte Kastamonu Günleri`` etkinligine katildi.    Devamı »

  Reishi Mantari Sifa Dagitiyor.
Kastamonu-Bozkurt ilçesinde 2009 yilinda Cihan ve Süleyman Oguzkan kardeslerin 20.08.2009 tarihinde aldiklari gida üretim izniyle basladiklari üretim suan basta ilçemiz ve bütün    Devamı »

  BU GECE GÖKTEN ÇAMUR YAGDI
Iki üç gündür havalar kar yagmur derken bu gece( 9 mart) sabah kalktigimizda arabalarin üzerine kirmizi çamur yagdigini gördük.Iklim degisiminin sonucumudur yoksa yaslilarin dedigi    Devamı »

  8 Mart Dünya Kadinlar Günü
8 Mart Dünya Kadinlar Gününün, bütün kadinlarimiz için, daha müreffeh ve huzur dolu bir hayata vesile olmasini diliyorum.    Devamı »

  Kastamonulu Prof. Er Dil ve Tarih Cografya Dekani Oldu
Kastamonulu hemsehrimiz Prof. Dr. Rahmi Er, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Cografya Fakültesi`nin yeni dekani oldu. Er, 4 Mart`ta yeni görevine basladi.    Devamı »

  HEMSERILERIMIZIN GURUR GÜNÜ,
Hemserimiz Metin DADAYLI,nin yalova,da yyaptirdigi ,muharrem Dadayli isimli kuru yük gemisi ,6 mart cumartesi saat 15 de denizcilik müstesari sn hasan naiboglu ve çok sayida davetl    Devamı »

  » BOZKURTLULAR FEDERASYONUNU KURUYOR
6 YILDIR FALIYETLERINI SÜRDÜREN BOZKURT DERNEKLER BIRLIGI 2010 YILI 1. TOPLANTISINI YAPTI. 22 KÖY DERNEGININ KATILIMI ILE GERÇEKLESEN DERNEKLER BIRLIGI TOPLANTISINDA BOZKURT DERNE    Devamı »

  ASMANA YOLU BAKIMI YAPILIYOR
Asmana yolu Hursu girisi taslar kirilarak bakim yapildi.Köseler insaatin is makinasiyla yapilan çalismada yollara yeni plastik büz borular dösendi. Asmanaya bu sen    Devamı »

  AVCILAR KENDINI GÖSTERDI
Is adamimiz Niyazi GÜNER Yegeni Yusufla bir hafta sonu köyümüzde avlandilar.Köyümüzün havasini teneffüs edip dostlarla görüstüklerini belirttiler.Verimli bir av olmasada memnun ol    Devamı »

  » BOZKURT GALATASARAY KARSILASMASI NTVSPOR’DA
Aroma Erkekler Voleybol birinci ligindeki temsilcimiz Bozkurt Belediyespor, Tele Dünya Türkiye Kupasi yari final karsilasmasinda Galatasaray’i agirliyor. 4 Mart Persembe günü sa    Devamı »

  AÇIK TESEKKÜR..
21 SUBAT PAZAR GÜNÜ YAPILAN GENEL KURLULUMUZDA ,BIZLERI YALNIZ BIRAKMAYAN VE GENEL KURULUMUZA GELEREK BIZLERIN ICRAATLARINI DESTEKLEYEN,ISIMLERI GENEL KURUL HABERLERINDE OLAN VEDE    Devamı »

  BU GECE MEVLID KANDILI
Yüce Yaratici’nin Kuran-i Kerim’de “yüce bir ahlak üzere” oldugunu belirttigi ve tüm insanlara rahmet elçisi olarak gönderdigi, peygamberlik zincirinin son halkasi olan SevgiliPeyg    Devamı »

  » DERNEGIMIZIN 7.OLAGAN KONGRESI YAPILDI
Istanbul Fatih ilçesinde faaliyet gösteren ve 1998 yilinda kurulan Kastamonu Bozkurt Günvakti köyü dernegimizin 7 ci olagan kongresini Balat’taki dernek merkezinde 21 Ocak Pazar gü    Devamı »

  Çanakkale Türküsü`nü Kastamonu`ya kazandiran Sair Ihsan Ozanoglu Etkinliklerle Anildi
Çanakkale Türküsü`nün yazari, sair Ihsan Ozanoglu Kastamonu`da anildi. Rifat Ilgaz Kültür Merkezi`nde Il Kültür ve Turizm Müdürlügü tarafindan bu yil üçüncüsü düzenlenen ``    Devamı »

  Genç Gözüyle Kastamonu" Fotograf Yarismasi
Kastamonu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Kastamonu Milli Egitim Müdürlügü ve Kastamonu Valiligimizin destekleriyle "Genç Gözüyle Kastamonu" konulu Fotograf Yarismasi düzenliyor.    Devamı »

  Bozkurt`ta Kaza: 1 Ölü, 2 Yarali
Bozkurt ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda 1 kisi öldü, 2 kisi yaralandi.    Devamı »

  Yasli adam alevler arasinda can verdi
Bozkurt ilçesi Beldegirmeni köyünde ahsap evde çikan yanginda, yasli kisi yanarak öldü.    Devamı »

  ABANA KASIK HELVASI ILE YARISACAK
Kastamonu Il Milli Egitim Müdürlügü`nce Halk Egitim Merkezleri kursiyerleri arasinda organize edilen ``Proje Tabanli Beceri Yarismasi``nda Abana ilçesi kasik helvasi ile yarisacak.    Devamı »

  Kastamonu Stantlari Gözde
EMITT Fuarina Türkiye ve Turizm Bakanlarindan görkemli açilis… 60 Ülke, 100’ün üzerinde il ve belde EMITT’e katildi. EMITT Fuari, kriz ortaminda rakiplere de umut oldu    Devamı »

  BOZKURT ILÇESINDE AVCILAR , ATTIGINI VURUYOR..
Kastamonu Bozkurt ilçesindeki agcilarimiz çevre köy ve mahallelerde haftada belirli araliklarla domuz agina çikiyolar.Tarimla ugrasan üreticilerin düsmani olan bu yabani hayvan    Devamı »

  KÖYÜMÜZ BÜYÜKLERINDEN [ KORELI LAKAPLI] MEHMET KÜTÜK,HAKIN RAHMETINE KAVUSTU..
KÖYÜMÜZÜN büyüklerinden Koreli lakapli mehmet abimiz vefat etmistir ..köy kabristanligi çalismasinda ,kabristanlik için büyük bir yer bagislayan mehmet kütük abmize ALLAH CC den ra    Devamı »

  KASTAMONU`DA ÖGRENCILER ARASI OKUMA KAMPANYASI
Abana ilçesinde, ``Türkiye Okuyor`` projesi kapsaminda kitap okuma kampanyasi 8 Subat Pazartesi günü basliyor. Abana Milli Egitim Müdürlügü tarafindan organize edilen kitap okum    Devamı »

   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim