Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


  GELENEKSEL OLARAK BU YIL 7.CINI YAPACAGIMIZ GÜNVAKTI KÖYÜ MEVLIT PROGRAMI 6 TEMMUZ CUMARTESI ,GÜNVAKTI MERKEZ KÖYDE YAPACAGIZ..
Her yil geleneksel olarak yaptigimiz mevlit programimizin amaci ,vefat eden tüm üye ve köylülerimizin akraba ve yakinlari için kur,an okutmak ve yilda bir defa tüm köylülerimizi ay    Devamı »

  Ilisi’de Denize Girmek Tehlikeli!
Bozkurt’un Yakaören(ilisi) köyündeki balikçi barinagina bagli ilisi plajinda denize girmenin tehlikeli oldugu bildirildi.    Devamı »

  Günvakti Köyü Içme Suyuna Kavusuyor
Bozkurt’un içme suyu sebekesi bulunmayan iki köyünden biri olan Günvakti Köyü’nün içme suyu sebekesi yapim ihalesi gerçeklestirildi.    Devamı »

  2 HAZIRAN PIKNIGIMIZ,HEM YAGMURLU,HEM GÜNESLI BIR HAVADA YAPILDI.
Geleneksel 15 ci piknigimizi tatli anilarla geride biraktik..sabah erken saatlerde baslayan yagmur maalesef katilimi yari yariya düsürdü..sabah saatlerin baslayan yagmur öglen saat    Devamı »

  KÜLTÜR ve TURIZM AMAÇLI BURSA GEZIMIZ,REHBERIMIZ SAYESINDE ÇOK GÜZEL GEÇTI..
Bu yil ülkemizin güzel illerinden bursa yi gezdik,gördük ,ögrendik ve tanidik..rehberimiz elvan hanim bizlere bursa yi çok güzel anlatti manevi ve tarihi güzelliklerini gördük,Ulud    Devamı »

  Bu gün 18 mayis cumartesi,bursa gezimize bu aksam saat 00-30 balat Soner turizm önünden haraket ediyoruz..
Geleneksel kültür ve turizm amaçli gezimizi bu yil 19 mayista bursaya düzenledik ve gezimize 18 mayis cumartesi gecesi 00-30 balat Soner turizm önünden haraket ederek basliyoruz.al    Devamı »

  VE NIHAYET SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Bu aksam (7 mayis 2013) kavakca ve hursu mahallemizinde katildigi umumi toplanti yapildi. Toplantiya köyümüzün muhtari, ihtiyar heyeti ve halkin büyük bölümü    Devamı »

  2013 Feshane Kastamonu Günleri 16 Mayis'ta baslayacak ve 4 gün sürecek.
Kastamonulular Dayanisma Dernegi (Kas-Der) tarafindan her yil düzenlenen geleneksel Feshane Kastamonu Günleri, 2013 yilinda 16-17-18-19 Mayis tarihlerinde gerçeklesecek.    Devamı »

  KÖYÜMÜZÜN SU MESELESI IÇIN BASKANIMIZ MUHTARIMIZ KASTAMONUDA
Köyümüzün su Meselesi için Kastamonu Valimiz Sayin Erdogan Bektasi Makaminda Ziyaret Ettik Ziyarette Su meselemizde bizlere büyük destek olan Il Genel Meclis üyemiz Sn.Mehmet Asla    Devamı »

  HURSU IMAM EVI VE SOSYAL TESISLERINDE SIVA ISI BITMEK ÜZERE..
hursu mahallemizde devam eden iamam evi ve sosyal tesis insaati son hizla devam etmektedir..basta müteahhidimiz satilmis güner olmak üzere üstün gayret sarfeden komisyon heyeti yap    Devamı »

  VEFAT
degerli dostumuz ve dernek üyemiz hayirsever is adami rüzgar ahmetin babasi vefat etmistir .kendisine ve yakinlarina bas sagli diler degerli babalarina da allah cc de rahmet dileri    Devamı »

  MHP GEBZE BELEDIYE BASKANI ADAYINI ARIYOR..
MHP gebzee teskilatinda yerel seçimler öncesi aday adaylari arasinda kiyasiya bir yaris hakim. Bu yarisi millihakimiyet gazeteside yaptigi anketle seçmenlerin nabzini tutuyor.....    Devamı »

  13.GELENEKSEL,ÇANAKKALE SEHITLERI ANMA PROGRAMI ve AHIRETE INTIKAL EDENLERIMIZ IÇIN MEVLIT PROGRAMIMIZ 17 MART PAZAR GÜNÜ GERÇEKLESTIRDIK.
Her yil düzenli olarak yaptigimiz mevlit ve kur,an programi bu sene 17 mart Pazar öglen namazini mütakip balat merkez camideyaptik.    Devamı »

  ÇIÇEKLERIN ÜZERINDE KAR NASIL OLUR
Bu gün 17 Mart Pazar ,sabah kalktigimizda disarisi beyaza bürünmüs.Lapa lapa kar yagiyor.Aklima erik çiçekleri geldi.Üzerine beyaz çarsaf örtülmüs pirinç tanelerini andiriyor.    Devamı »

  KAR YERINI YESILLIKLERE BIRAKTI
Karlarin gitmesiyle toprak yesillendi .Göçmen guguk kuslari diye bilinen kuslarla bizler arasinda yillarca rekabet vardir .Bu kuslar fadanlardan önce öterse bizi yenmis    Devamı »

  CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN
Çikarsa kalbinde yara, Yaradan dönüstürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düsürmez seni dara. Kaldir basini semaya, aç ellerini mevlaya.cuman mübarek olsun    Devamı »

  MART AYINA BAK KAZMA KÜREK YAK
Mart ayi geldi yaz geldi derken sal günü palam palam kar yagdi.Bu gün persembe köy içlerinde kar var.Bizler erik ve seftali çiçeklerini görünce yalanci bahara aldanmistik.    Devamı »

  MUSTAFA HOCAMIN BABASI VEFAT ETTI
Ilçemizin merkez camii imam hatibi Mustafa ASLAN hocanin,il genel meclis üyesi Mehmet ASLAN in babalari Mehmet amca bu gün (07. 03. 2013) vefat etmistir    Devamı »

  13.GELENEKSEL,ÇANAKKALE SEHITLERI ANMA PROGRAMI ve AHIRETE INTIKAL EDENLERIMIZ IÇIN MEVLIT PROGRAMIMIZ 17 MART PAZAR GÜNÜ YAPACAGIZ..
Her yil düzenli olarak yaptigimiz mevlit ve kur,an programi bu sene 17 mart Pazar öglen namazini mütakip balat merkez camide [Ferruh kethuda] kur,an ve mevlit ziyafetinin son dern    Devamı »

  CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN
Tüm Hemserilerimin Dostlarimin ve Tüm Müslüman Aleminin Cuma Gününü Tebrik Eder Saglikli ve bol kazançli günler dilerim    Devamı »

  CUMA GÜNÜNÜZÜ TEBRIK EDERIM
Tüm Hemserilerimin Dostlarimin Ve tüm islam aleminin cuma gününü kutlar tüm insanliga baris huzurve mutluluk getirmesini Cenab-i ALLAH'tan Niyaz Ederim.    Devamı »

  2013 YILI Kültür ve TURIZM AMAÇLI AILECE YURT IÇI GEZIMIZI NEREYE YAPALIM ANKETINE KATILINIZ,
Bu yil 7 cisini yapacagimiz kültür ve turizm amaçli gezimizi,19 mayista yapacagiz.daha önce 3 kez Çanakkale,Safranbolu,Kastamonu,Kapadokya ve son olarak 2012 de Edirne gezisi yapti    Devamı »

  Atatürk Abana Standinda
Istanbul Beylikdüzü Kongre ve Fuar Merkezinde baslayan EMITT Fuari renkli görüntülere sahne oluyor. Ulu Önder Atatürk`e benzerligiyle dikkat çeken ve Isminin Göksel oldugu ögr    Devamı »

  Nasrullah Camii restore edilecek
Mehmet Akif Ersoy`un Milli Mücadele Dönemi`nde verdigi vaazlarla Istiklal Savasi`nin sembolleri arasinda yer alan tarihi Nasrullah Camisi, Vakiflar Genel Müdürlügü tarafindan 2013    Devamı »

  BOZKURT,BELEDIYE BASKAN ADAYI SN Hasan KUZ BEYI ZIYARET..
Hursu mahallemizin imam evi ve sosyal tesis yaptirma komiyonumuz, Is adami ve BOZKURTLULAR DERNEGI önceki baskani sn Hasan KUZ beyi is yerinde ziyaret etti..Çok sicak karsilanan a    Devamı »

  BU GECE MEVLID KANDILI
23 Ocak Çarsamba’yi Persembe’ye baglayan gece tüm insanligi onurlandirmak üzere dünyamizi tesrif eden Sevgili Peygamberimizin (sas) mevlid-i seriflerinin 1442yildönümünü idrak ede.    Devamı »

  NIYAZI GÜNER ADAYLIGINI AÇIKLADI!!
MHP Gebze Ilçe Baskan Yardimcisi Niyazi Güner, 2014 yilinin Mart Ayi’nda yapilacak olan yerel seçimler için kollari sivadi. Ve Gebze Belediye Baskanligi için aday oldu.........    Devamı »

  IMAM EVI YAPTIRMA KOMISYONU IS ADAMI RÜZGAR AHMETI ÇALISMA OFISINDE ZIYARET ETTI..
Is adami Ahmet rüzgar bizleri kabülünde tüm fayans grubunun kendisi tarafindan karsilanacagini ve baska yardimlar içinde çalisma yapacagini söyledi kendisine tesekkür ediyor,is ha    Devamı »

  HURSU MAHALLEMIZIN,IMAM EVI YAPTIRMA VE ÇALISMA KOMISYONU ÇOK ÇALISIYOR..
Av.Abdurrahman TOPCU,komiyon baskanliginda,Tahir ARDIÇ, Adem KURT,ve Murat ÇUKUR dan olusan ekip,Istanbulu karis karis gezip hursu mah.imam evi için yardim çalismalarina son hizla    Devamı »

  BOZKURT DERNEKLER BIRLIGI BELEDIYE BASK.Engin CANBAZ IN BASKANLIGINDA TOPLANDI..
Bozkurtlular derneginde yapilan bilgilendirme toplantisinda bozkurtumuzun nüfus kaybi konusunda görecegi zararlar ve sikintilar konusuldu.çözüm olarak nüfusumuzun artmasi gerektigi    Devamı »

  GÖRENTAS KÖYÜNDEN VEFAT HABERI
Peliccede kedanin lütfinin oglu Ismail TURAN bu gün 4 ocak 2013 hakkin rahmetine kavusmustur.5 ocak 2013 günü köyde defnedilecektir.    Devamı »

  KAR KÖYÜMÜZÜ BEYAZA BÜRÜDÜ
KAR KÖYÜMÜZÜ BEYAZA BÜRÜDÜ Bu gün 14 aralik 2012 aksam baslayan karyagisi gecede devam etti ve kis kendini sogukla birlikte karla gösterdi. Dereceler 2 yi gösteriyordu.    Devamı »

  BOZKURT MÜFTÜMÜZ ABDURRAHMAN AYDIN,NA ZIYARET..
Bozkurt müftümüz sn Abdurrahman AYDIN beyi makaminda ziyaret ettik . Dernek baskani Ahmet GÜNER tarafindan yapilan bu ziyaretin amaci hursu mahallemizde yapimi devam eden imam evi    Devamı »

  DERNEK BASKANI Ahmet GÜNER ,IN AGLI ZIYARETI..
Kasim ayi sonun da KASTAMONU dan bozkurt a dönüste HAC vazifesinden yeni dönen degerli dostumuz agli belediye baskani sn Muharrem DINÇ beye ziyarette bulunan dernek baskani Ahmet g    Devamı »

  DERNEK ASURE IKRAMIMIZ YOGUN KALIMLA GERÇEKLESTI
Dernegimizde birkaç yildir süregelen asure ikrami bu yilda genis katilim ve coskuyla gerçeklestirildi.    Devamı »

  MERKEZ MAH ASURE YAPILDI
Merkez mah. bu gün asure yapildi.Asureye bozkurttan il genel meclis üyesi ,kaymakamliktan yetkililer,sen mah. Mehmet TURNACI kardesimiz ve komsu köy ve mah. misafirlerimiz vardi.    Devamı »

  » DERNEGIMIZDE YAPILACAK ASUREYE DAVET
Dernegimizde 2 ARALIK 2012Pazar günü Asure Ikrami Vardir Tüm Üyelerimiz hemserilerimiz ve Dostlarimiz Ailece davetlidir Yönetim Kurulu    Devamı »

  FINDIGA DESTEK HAZIRLIGI
Üç yildir yapilan destekleme çikacaktir çikmayacaktir derken 16 ekimde basladi.Yilbasina kadar destekleme evraklarinin verilmesi gerekiyor    Devamı »

  KAVAKCA MAH. HEMIN YAPILDI (ÇIGRILDI)
Hersene oldugu gibi bu senede kestane söleni diyebilecegimiz,hemin çigrildi diye halk arasinda bilinen kestane ziyafeti vardi.    Devamı »

  MANTARLAR YAGISLA BIRLIKTE KENDINI GÖSTERMEYE BASLADI
Yakin zamanda yagisin olmayisi dolayisiyla mantarlar görünmedi.Bir haftadir kurt kulagi azda olsa karabas kendini gösterdi    Devamı »

  CAMIMIZIN MINARESI DIKILDI
Yukari kavakca mah. devam eden camimizin minaresi 15 kasimda yerine kondu. is adami Ahmet RÜZGARIN yardimlariyla minare yapilmis halde getirildi.Ayni gün Tasköprüden gelen min    Devamı »

  HIZMETLERIMIZE KALDIGIMIZ YERDEN ,19 KASIM PAZARTESI AKSAMI YAPILACAK YÖN.KUR TOPLANTISI ILE YENIDEN BASLIYORUZ..
Haziran ayinda tatile çikan yönetim kurulumuz ,19 kasim pazartesi yapacagimiz yön kur toplantisi ile yeniden faaliyetlerimize basliyoruz..ilk toplantimizin gündem maddeleri 1-bur    Devamı »

  » Muhtarlara Nüfus Islemleri Egitimi
Bozkurt’taki köy ve mahalle muhtarlarina nüfus paylasim sistemi, adres kayit sistemi ve evlendirme islemi konularinda egitim verildi. Halk Egiti    Devamı »

  Hursu mahallemizde temel atma töreni dualarla yapildi
Günvakti köyü hursu mahallemizde büyük eksikligi hissedilen imam evi ve sosoyal tesis insatina baslandi.    Devamı »

  » Köylerde Findik Hasatlari ve Randiman Tespit Çalismalari Yapildi
Bozkurt Ilçe Gida Tarim ve Hayvancilik Müdürlügü tarafindan Günvakti ve Kocaçam köylerinde findik hasat kontrolleri ve kesin rekolte yani sira randiman tespit çalismalari yapildi.    Devamı »

  Kastamonulu er Kurtçu ve onbasi Salgam`in evlerinde yas var
Afyonkarahisar`daki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada sehit olan Kastamonulu er Ayhan Kurtçu`nun (21) ve onbasi Fatih Salgam`in evlerinde yas var.    Devamı »

  KARDES GÖRENTAS KÖYÜNDE YENI YAPILAN CAMII IBADETE AÇILDI
Bozkurt’un Görentas Köyü’ne hayirseverler tarafindan yaptirilan yeni camii’nin açilisi yapildi. Köy merkezinde yapilan törenle açilan camide vatandaslar ilk namazini da    Devamı »

  Niyazi Güner adim adim geliyor!!!!
Gebze’nin taninmis is adamlarindan olan ayni zamanda MHP Gebze Ilçe Baskan Yardimcisi görevini yürüten Niyazi Güner, siyasette adim adim ilerliyor.    Devamı »

  KÖYÜMÜZÜN DEGERLI HALKINA DUYURU!
Yilan hikâyesine dönen su meselemiz son noktaya gelmis bulunmaktadir. 560 000 ( bes yüz altmis bin ) maliyet çikarilan su sebekesi için köy katkisi olarak 150 000( yüz elli bin    Devamı »

   YAZ KURANKURSUNA KATILAN ÇOCUKLAR IFTARDA BULUSTU
Yaz kuran kursuna katilan çocuklar bu aksam (30 temmuz) köy konaginda iftarda bulustu.Iftarimiza çocuklarimizin iftar duasiyla basladik.Çocuklarimizin ailelerinin yaptigi ço    Devamı »

  PAZAR GÜNÜ DERNEKTE YAPACAGIMIZ IFTARA DAVET
29 Temmuz Pazar Aksami dernekte yapacagimiz iftar Programina Tüm Hemserilerimiz Ve Dostlarimiz Davetlidir Tüm dostlarimizi Dernekte Yapacagimiz iftara Bekliyoruz.    Devamı »

  KURAN VE KAYNASMA PROGRAMI YAPILDI
5.sini yaptigimiz kuran programi yapildi.Programa safranbolu müftüsü Ilyas YILMAZTÜRK hocamiz,Dr Ahmet MERANKI,isadami Ahmet RÜZGAR ve degerli hocalarimiz istirak ettiler.    Devamı »

  BU GECE BERAT KANDILINI IDRAK EDIYORUZ
4 Temmuz 2012 Çarsamba gecesini Persembe gecesine baglayan gece mübarek berat kandili tüm hemserilerimizin ve dostlarimizin berat kandilini tebrik ederiz.    Devamı »

  KERMESE DAVET..
13.Geleneksel Bozkurt Kermesi Binlerce Hayirseverin katkilariyla 04 Temmuz 2012 Saat 12:12 de Çarsamba günü açiliyor.Kermesimizde Gidadan Giyime Dayanikli tüketim Ürünlerinden Mob    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE KIRAZ BEREKETI YASANIYOR
Köyümüzde bu sene kiraz bereketi yasaniyor.Baharin gelmesiyle kirazlar çiçekte iken soguktan etkileniyor.Bu yil çesit çesit kiraz bolluguvar.    Devamı »

  HACI KEMAL VE KOMSULARI ASURE IKRAM ETTI
17 haziran günü haci kemal ve komsulari asure tatlisi ikram ettiler.Köy halkinin büyük ilgisi vardi.Istanbuldan gelen misafirlerin katildigi ikramda çay ikramida vardi.    Devamı »

  KÖYÜMÜZDEN BIR BÜYÜGÜMÜZÜDE KAYBETTIK
Köyümüz merkez mah.Mustafa AYDOGDU (CANGAROLU)hakkin rahmetine kavusmustur. Merhuma yüce Allahdan rahmet geride biraktigi kederli ailesine sabir niyaz ederiz.    Devamı »

  3 HAZIRAN BIRLIK DAYANISMA VE KAYNASMA PIKNIGIMIZ ÇOK GÜZEL GEÇTI..
3 haziran Pazar çavusbasi [neydi deve geçidi ] piknik alaninda 3 cüsünü ,toplamda 13 cü piknigimizi gerçeklestirmis olduk..ilk piknigimizi 2000 yilinda Belgrat ormaninda yaptik    Devamı »

  Soner ve Abana Bozkurt Otobüs Firmalari Birlesiyor
Soner ve Abana Bozkurt Otobüs Firmalari Birlesiyor. Yillardir Abana ve Bozkurt Yolcu tasimaciligi yapan iki firmanin birlesmek için biraraya geldiler.    Devamı »

  HAYIRSEVER IS ADAMI AHMET RÜZGAR,KAVAKÇA MAHALMIZDEKI YENI CAMII INSAATINA BÜYÜK YARDIM.
Ahmet rüzgari makaminda ziyaret ettik Hayirsever is adami Ahmet rüzgar kavakça mahallemizde yapimi devam eden yeni camii insaatinin betonunu üstlendi ve ilk ödemeyi 10 000 tl gib    Devamı »

  DERNEGIMIZDEN ÖNEMLI DUYURU..
Dernegimiz 2004 yilinda , dernegin tüm imkanlarindan faydalanmak için üye olup evlenen ve bir daha dernege ugramayan kisiler yüzünden yeni tedbirler almis bu kisilere özel statü    Devamı »

  2 HAZIRAN 2013 PIKNIGIMIZE DAVET..
2 Haziran 2013 Pazar Beykoz çavusbasinda [ neydi deve geçidi piknik alani ] n da 4. Kez piknik düzenledik .neden 4. Kez ayni yerde diye düsünülürse burasi hem Anadolu yakasina hem    Devamı »

  ÜYEMIZ Murat ÇUKUR ,DAN HISSE BAGISI..
Dernek yönetim kurulu üyemiz Murat ÇUKUR,u esenlerdeki is yerinde ziyaret ettik.yaptigimiz hos sohbetten sonra dernekteki 3 hisseden birisini dernegimize bagisladigini bir hissesin    Devamı »

  KAVAKÇA MAHALLEMIZDE YAPIMI DEVAM EDEN CAMII IÇIN YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENDI.
Saygideger dostlarimiz , hayirsever muhterem kardeslerimiz,yukari kavakça mahallemizde yapimi devam eden çamii için tüm dostlarinizla beraber sizleri bu kutsal mekana yardima ,hayi    Devamı »

  EDIRNE GEZIMIZ,ÇOK GÜZEL GEÇTI..
20 mayis 2012 Pazar günü EDIRNE ye yaptigimiz kültür ve turizm amaçli gezimiz,son derece güzel ,bir o kadar da bilgi dolu geçti .. Rehber esliginde EDIRNE yi tanima firsati buldu    Devamı »

  GÜNVAKTI MERKEZ KÖY MEZARLIGINA ,MUHTARIMIZ ÖNCÜLÜGÜNDE ARABA YOLU YAPILDI..
Uzun zamandir mezarliga yol problemi vardi.muhtarimiz ve imam hatibimiz,elimiz ayagimiz,sevgili Rasit hocamiz gayretleri ve köyümüzde ki köylülerimizin çalismalari ile mezarli yolu    Devamı »

  KÖYÜMÜZDEN GÜZEL HABERLER VAR..
GÜNVAKTI köyü kavakça mahallemizin yukarisinda ,yani yukari kavakça da üyemiz Necati gürsoy ve üyemiz irfan gürsoyun evlerinin arasinada kalan 4 samanlik yikilip yerine CAMII insaa    Devamı »

  VEFAT.
Dernek yönetim kurulu üyemiz,Fahri AYDIN,in annesi uzun süre tedavi gördügü hastanede vefat etmistir.kendisine Allah cc den tüm aile çevresine sevenlerine ve yakinlarina da bas sa    Devamı »

  GELENEKSEL,KÜLTÜR VE TÜRIZM AMAÇLI GEZIMIZ BU YIL 20 MAYIZ DA EDIRNE YE ..
Dernegimizin her yil yaptigi kültür ve turizm amaçli ailece yaptigi gezi 2012 yilinda yurdumuzun güzel yerlerinden bir yere EDIRNE ye yapiyoruz..daha önce 2 defa ÇANAKKALE,sonra KA    Devamı »

  VADI TV DEKI CANLI YAYIN PROGRAMI ÇOK GÜZEL GEÇTI..
5 Mayis cumartesi aksami saat 22.00 da baslayan program çok hizli akti ,muhtarimiz hüseyin görkaninda katildigi programda zamanin nasil geçtigini anlayamadik,bir çok söylemek iste    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE KARA ÇAYDANLIK TA ÇAY KEYFI.
Geçtigimiz günlerde köyümüzü ziyaret sirasinda muhtarimiz bizlere kara çaydanlikta çay ziyafeti verdi .RASIT hocamiz ve karaincir abimizin katilimlari ile güzel bir sohbet ortami o    Devamı »

  BOZKURT BELEDIYE BASKANIMIZA ZIYARET ..
Geçtigimiz günlerde muhtarimizla beraber BOZKURT belediye baskanimiz sn Engin CANBAZI makaminda ziyaret ettik.KAVAKÇA mahallemizin yukari kavakça dedigmiz yerde yeni camii insaati    Devamı »

  Kastamonu halki feshanede bulusuyor
10 -11 - 12 - 13 - Mayis tarihleri arasinda Istanbul Feshanede Kastamonu Günleri hemsehrilerimizi bekliyor    Devamı »

  Bozkurtta 23 nisan kutlamalari töreninde ,egitime verdigi destek dolayisi ile Niyazi GÜNER,e bir plaket daha verildi..
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 92. yili, Bozkurt’ta törenlerle kutlandi. Hükümet binasi önündeki Atatürk anitina çelenklerin konulmasi, Saygi Durusu ve Istiklal    Devamı »

  DERNEGIMIZ 5 MAYIS CUMARTESI VADI TELEVIZYONUNDA KASTAMONU YILDIZI PROGRAMINA CANLI YAYIN KONUGU OLUYOR ..
Uzun bir aradan sonra KASTAMONU TV de Kastamonu yildizi programi yapmak için çalisma yapan tv yapimcisi Fahrettin SIYAMOGLU ne yazik ki televizyonumuz kapaninca ,ayni programi KAST    Devamı »

  NIYAZI GÜNER’E TESEKKÜR PLAKETI-
Günvakti köyü dern. Bask yrd.hayirsever is adami Niyazi Güner’e Bozkurt ilçe Emniyet Amirligine yapmis oldugu yardimlar dolayi Bozkurt Kaymakami Hayrettin Çiçek Tarafindan 10 Nisa    Devamı »

  KASKON,DAN ÜYELERIMIZE ÜCRETSIZ GÖZ SAGLIGI HIZMETI..
Avrupa Göz Hastanesi ile yapilan protokol geregi, göz muayeneleriniz ve göz ameliyatlariniz, SGK ödemesi disinda, fark alinmaksizin yapilacaktir. Göz muayenesinden faydalanmak i    Devamı »

  KASKON,UN YAPTIGI 2.BÖLGE TOPLANTISINA KATILDIK..
KASKON,un yaptigi bölgesel toplantilardan biri olan 2.bölge toplantisi eyüp agli ilçesi kabaci ve Selmanli köyleri derneginde yapildi. Toplantinin amaci birlik ve beraberligi olus    Devamı »

  2b arailerinin raiç bedelleri belli oldu.
2b arailerinin raiç bedelleri belli oldu. genellikle beykoz yöresinde arsa veya evleri olanlari ilgilendiren bu 2b arazileri konusunda dost beykoz gazetesinden temin edilen bigile    Devamı »

  MHP Gebze’de Niyazi Güner sesleri
Ilçe kongrelerini bitiren MHP’de 2014’de yapilacak belediye seçimleri için Niyazi Güner’in ismi geçmeye basladi.    Devamı »

  DERNEGIMIZE HIZMET YARISINDA ÖNDE GIDENLER,SIZLERE MINNETTARIZ..
Dernek müdürü Mehmet KARAGÖZ,yardimcilari Mustafa GÜRSOY ve Mehmet GÖRKAN. Dernegimizde yapilan tüm hizmetlerde bu üçlü grubu sürekli olarak birlikte görmekteyiz,dügün,nisan,k    Devamı »

  ÇANAKKALE SEHITLERINE OKUTULAN KUR,ANA ÇOK KALABALIK KATILIM OLDU..
13 cüsünü yaptigimiz Çanakkale sehitleri ve geçmisimize okutulan mevlit ve kur,an a bu yil büyük katilim oldu.yaklasik 350 kisinin katildigi program çok güzel geçti..çatalzeytinli    Devamı »

  17 MART 2012 AGIR KIS SARTLARIYLA KARSI KARSIYAYIZ
Bu kis kar yagiyordu yagmiyordu derken bir aydir sürekli kar yagisi yasiyoruz. Suan köyümüzde 1 m'nin üzerinde kar var.    Devamı »

  ÇANAKKALE,KURTULUS SAVASI,TÜM SEHITLER VE AHIRETE INTIKAL EDENLERIMIZE 13. MEVLIT PROGRAMINA DAVET..
Geleneksel olarak düzenledigimiz,Çanakkale sehitlerine mevlit programi altinda yaptigimiz 13.mevlit programi bu yil 18 mart Pazar öglen namazini mütakip balat merkez camiinde okutu    Devamı »

   DELIKTASA HES 4,16 MW GÜCÜ ELEKTRIK SANTRALI YPILACAK
Basindan aldigimiz bilgilere göre HES diye adlandirilan 4,16 MW gücünde elektrik regületörü yapilacak.Bu konuda köyümüzede bir ilan asildi onu sizlere yansitmak istedim.    Devamı »

  komsumuz delik tas da cenaze defnedilmeyi bekliyor daha
komsumuz deliktas köyünden bozkurt morgunda üç günden beri beklemekte olan cenazeleri yogun kar nedeniyle ulasim saglanipta defnedilemeyi bekliyor, çalismalar yavas ilerlemekte    Devamı »

  » Engin Canbaz, Gençlere Enver Pasa ve Sarikamis Harekatini Anlatti
Bozkurt Belediye Baskani Engin Canbaz gençlere Enver Pasa ve Sarikamis harekâtini anlatti. Belediye Baskani Canbaz, ilçede 15 günde bir ilçedeki gençlerle tarih, kültür,    Devamı »

  Bozkurt`a dis hekimi göreve basladi
Bozkurt Ilçe Hastanesine geçici görevle gelen dis hekimi Nihat Tütüncü, göreve basladi. Iki aydir dis hekiminin bulunmadigi ilçeye gelen Tütüncü, 3 ay süreyle burada kalacagin    Devamı »

  VEFAT
pasabahçede uzun yillar ikamet eden alan tepe köyünden üyemiz mehmet yavuzun annesi ,emine yavuz,hakkin rahmetine kavusmustur.. cenazesi 4 mart pazar günü pasabahçe çukurçayir c    Devamı »

  YÖNETIM KURULUMUZ GÖREV BÖLÜMÜ IÇIN 28 SUBATTA TOPLANDI.
19 subat Pazar günü yapilan olagan genel kurulumudan sonra görev dagilimi için 28 subat Sali aksami toplandi ve 3 yil sürecek görev bölümü yapti.. Baskanliga yine Ahmet güner,bas    Devamı »

  KAVAKÇA MAHALLEMIZDEN BIR ÇINAR DAHA KAYBETTIK..
Yön.kurulu üyemiz,Ismail GÜRSOY ve üyemiz cemal GÜRSOY kardeslerin babalari Ismail GÜRSOY ,Tedavi gördügü Istanbul da hakkin rahmetine kavustu. Cenazesi 1 mart Persembe günü ikind    Devamı »

  VEFAT
YAKAÖREN DERNEK YÖNETIM KURULU ÜYESI SELAHATTIN GÜVEN'IN BABASI NECMI GÜVEN (KAPTAN) VEFAT ETMISTIR. CENAZESI YARIN ÖGLE NAMAZINA MÜTAAKIP CUMAYANI CAMII'NDEN DEFNEDILECEKTIR    Devamı »

  9 cu GENEL KURULUMUZ U KALABALIK BIR KATILIM ILE YAPTIK.
9 cu GENEL KURUL,her zamanki gibi yine çok kalabalik oldu.yönetim kurulumuzun teskilindeki en göze çarpan degisiklik ,bask yrd.kadir KARAMAN arkadasimiz islerinin yogunlugu sebebi    Devamı »

  KÖYÜMÜZÜN AVCILARI BU GÜNLERI ATTIGINI KAÇIRMIYOR
Köyümüzün avcilari bu hafta domuzlara aman vermiyor.Bu hafta kar yagisinin kuzeyden olusu av hayvanlarinin sahile akin etmesine sebeb oldu.    Devamı »

  19 SUBAT 2012 GENEL KURULUMUZDA GÖZLERIMIZ SENI ARAYACAK,BOZKURT IÇIN ÇOK DEGERLI BIR SAHSIYET RAHMETLI ELVAN ABIMIZ..
19 subat 2012 Pazar genel kurul öncesi ,2008 Genel kurulumuzda divan baskanligi yapan degerli abimiz rahmetli elvan seneri rahmet aniyoruz. Bozkurtlular olarak dernekciligi ondan    Devamı »

  KÖYÜMÜZÜN RENKLI SIMALARINDAN DERNEK ÜYEMIZ (KARAINCIR) LAKAPLI MUSTAFA GÖRKAN GEÇIRDIGI KALP AMELIYATTAN SONRA IYILESMEYE BASLADI
Dernek üyemiz (karaincir)lakapli mustafa Görkan Geçirdigi Baypas Ameliyatindan Sonra Hizla iyilesmeye basladi Artik tek Basina Yürüyüs Yapmaya basladi durumu her geçen gün    Devamı »

  KASTAMONUSPOR-GEBZESPOR MAÇINA GITTIK..
29 ocak Pazar saat 13-30 da Gebze de Gebze sporla yapilan maç öncesi,baskan Ahmet GÜNER ve bask yrd.Niyazi GÜNER ,KASTAMONUSPOR futbolcu ve yöneticilerini bayramoglundaki kaldiklar    Devamı »

  3 HAZIRAN 2012 PIKNIK YERIMIZ HAZIR..
1998 yilinda kurulan dernegimiz,13,cü piknigini yapmanin heyecanini yasiyor.14 yil önce büyük bir heyecanla kurulan dernegimiz ilk piknigini ,Belgrat ormaninda yapmisti.son piknigi    Devamı »

  KÖYÜMÜZÜN EN RENKLI KISILERINDEN OLAN,DERNEK ÜYEMIZ [KARA INCIR ]LAKAPLI Mustafa GÖRKAN KALP AMELIYATI OLDU..
Köyümüzün çok sevilen kisilerin olan Mustafa abimiz acibadem hastanesinde basarili bir kalp ameliyati oldu.su an saglik durumu çok iyi .mustafa abimize geçmis olsun dileklerimizi i    Devamı »

  MEKANIN CENNET OLSUN KOCA ÇINAR,,
KKTC’nin 1. Cumhurbaskani Rauf Denktas ömrünü adadigi halkinin gözyaslari, alkislari ve dualariyla ebedi istirahatgahina ugurlandi. “Toros” için binlerce kisinin katildigi bir kort    Devamı »

   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim