Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13


  MEVLID ve İFTARPROĞRAMI
Derneğimizin her yıl başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere bu vatan toprağı için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi anmak ve yad etmek için düzenlediği Kur'an-ı Kerim ve Mevlid    Devamı »

  Degerli Üyelerimiz Dernegimizin Olagan Genel Kurulu 18 Subat 2024 Pazar günü Saat:13.00 de Dernek Lokalinde yapilacaktir.
Degerli Üyelerimiz Dernegimizin Olagan Genel Kurulu 18 Subat 2024 Pazar günü Saat:13.00 de Dernek Lokalinde yapilacaktir. Bugüne kadar dernegimize vermis oldugunuz destekten dolayi    Devamı »

  DEĞERLİ ÜYELERİMİZ 18 ŞUBAT 2024 PAZAR GÜNÜ SAAT.13.00-16.00 ARASINDA DERNEK MERKEZİMİZDEKİ GENEL KURULUMUZA TÜM ÜYÜLERİMİZİ BEKLERİZ
DEĞERLİ ÜYELERİMİZ 18 ŞUBAT 2024 PAZAR GÜNÜ SAAT.13.00-16.00 ARASINDA DERNEK MERKEZİMİZDEKİ GENEL KURULUMUZA TÜM ÜYÜLERİMİZİ BEKLERİZ    Devamı »

  Imam evimiz allahin izniyle bitmek üzere hayirseverlerden Allah razi olsun yaptiklari ve bundan sonra yapacaklari yardimlar için emegi geçen herkesten Allah razi olsun
Imam evimiz allahin izniyle bitmek üzere hayirseverlerden Allah razi olsun yaptiklari ve bundan sonra yapacaklari yardimlar için emegi geçen herkesten Allah razi olsun    Devamı »

  DERNEGIMIZIN HER YIL DÜZENLEDIGI GELENEKSEL IFTAT PROGRAMI PAZAR GÜNÜ DERNEK LOKALINDE GERÇEKLESECEKTIR TÜM ÜYELERIMIZ DOSTLARIMIZ VE HEMSEHRILERIMIZ DAVETLIDIR
DERNEGIMIZIN HER YIL DÜZENLEDIGI GELENEKSEL IFTAT PROGRAMI PAZAR GÜNÜ DERNEK LOKALINDE GERÇEKLESECEKTIR TÜM ÜYELERIMIZ DOSTLARIMIZ VE HEMSEHRILERIMIZ DAVETLIDIR    Devamı »

  Çanakkale şehitlerimizi ahirete intikal etmişlerimiz ve Depremde Vefat Eden Kardeşlerimiz İçin Mevlit ve Kur an tilaveti programına ailenizzle birlikte herkes davetlidir
Çanakkale şehitlerimizi ahirete intikal etmişlerimiz ve Depremde Vefat Eden Kardeşlerimiz İçin Mevlit ve Kur an tilaveti programına ailenizzle birlikte herkes davetlidir    Devamı »

  Günvakti Köyü Merkez İmam Evi ve Lojmanı İnşaatı 30.05.2022 tarihinde temeli atılıp başlanmıştır
Günvakti Köyü Merkez İmam Evi ve Lojmanı İnşaatı 30.05.2022 tarihinde temeli atılıp başlanmıştır muhtarlığımızin Köylülerimizin ve Hayırseverlerimizin yardımıyla kısa sürede Kaba    Devamı »

  HER YIL DÜZENLEDIGIMIZ IFTAR PROGRAMI 24 NISAN PAZAR GÜNÜ DERNEK LOKALIMIZ DE GERÇEKLESECEKTIR TÜM KÖYLÜLERIMIZ, HEMSEHRILERIMIZ VE DOSTLARIMIZ AILELERI ILE BIRLIKTE DAVETLIDIR.
HER YIL DÜZENLEDIGIMIZ IFTAR PROGRAMI 24 NISAN PAZAR GÜNÜ DERNEK LOKALIMIZ DE GERÇEKLESECEKTIR TÜM KÖYLÜLERIMIZ, HEMSEHRILERIMIZ VE DOSTLARIMIZ AILELERI ILE BIRLIKTE DAVETLIDIR.    Devamı »

  MEVLİT PROGRAMIMIZA DAVET
Sayin uyemiz her yil geleneksel olarak duzenledigimiz Canakkale sehitlerimizi ve gecmislerimizi anmak icin okunacak mevlid programina tum uye ve dostlarimiz davetlidir 20 MART 2022    Devamı »

  Degerli üyelerimiz,
Degerli üyelerimiz, Üyemiz Cemal Çukurkol' un esi uzun bir süredir rahatsiz olup birkaç kez cerrahi operasyon yapilmistir. Tedavisi devam etmekte olup yeniden bir ameliyat olmasi    Devamı »

  Hayirlisiyla 10.Kongremizi gerçeklestirdik
Hayirlisiyla 10.Kongremizi gerçeklestirdik dünya çapinda etkili olan pandemi kosullari nedeni ile ertelenen kongremizi gerçeklestirdik; katilimcilara tesekkür ederiz.    Devamı »

  GENEL KURULA DAVET
Dernegimizin 2021 yili SUBAT ayi içerisinde yapilmasi gereken Olagan Genel Kurul toplantisinin pandemi kurallari ve yasal duzenlemeler geregi ileri bir tarihde yapilacaktir    Devamı »

  DÜGÜNLERIMIZE VE NIKAH MERASIMLERINE ÇIÇEK GÖNDERILMEMESI IÇIN YÖNETIM KURULU KARARIMIZ
Degerli uyelerimiz Covid-19 pandemisi toplumsal hayatimizi bir cok yonde etkilemektedir. Dugun ve. Nikah merasimlerinde solan icerisine cicek alinmamaktadir dernek yonetim kurulu    Devamı »

  Kaymakam Akbulak, 14 Gün Karantina Kararina Açiklik Getirdi
Kaymakam Akbulak, 14 Gün Karantina Kararına Açıklık Getirdi Bozkurt Kaymakamı Barbaros Akbulak, İl dışından Bozkurt'a geleceklere uygulanacak olan 14 gün karantina kararına açıklı    Devamı »

  GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ PIKNIK PROGRAMIMIZ BU SENE KORONA19 VIRÜSÜ NEDENIYLE 2021 YILINA ERTELENMISTIR
GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ PIKNIK PROGRAMIMIZ BU SENE KORONA19 VIRÜSÜ NEDENIYLE 2021 YILINA ERTELENMISTIR TÜM ÜYELERIMIZE VE DOSTLARIMIZA DUYRULUR    Devamı »

  BUSENE RAMAZAN BAYRAMIMIZI CORONA 19 SALGINI NEDENIYLE KÖYÜMÜZDEDE KUTLAYAMADIK TÜM HEMSEHRILERIMIZIN KÖYLÜLERIMIZIN VE ÜYELERIMIZIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIZ
BUSENE RAMAZAN BAYRAMIMIZI CORONA 19 SALGINI NEDENIYLE KÖYÜMÜZDEDE KUTLAYAMADIK TÜM HEMSEHRILERIMIZIN KÖYLÜLERIMIZIN VE ÜYELERIMIZIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIZ    Devamı »

  MEVLIDE DAVET
Sayin uyemiz her yil geleneksel olarak duzenledigimiz Canakkale sehitlerimizi ve gecmislerimizi anmak icin okunacak mevlid programina tum uye ve dostlarimiz davetlidir    Devamı »

  HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ ASURE GÜNÜ 22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 13:00 DE BALATTA DERNEK LOKALIMIZDE OLACAKTIR. HERKEZ DAVETLIDIR.
HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ ASURE GÜNÜ 22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 13:00 DE BALATTA DERNEK LOKALIMIZDE OLACAKTIR. HERKEZ DAVETLIDIR.    Devamı »

  GELENEKSEL IFTAR PROGRAMINA DAVET
HER YIL DÜZENLEDIGIMIZ IFTAR PROGRAMI 19 MAYIS PAZAR GÜNÜ DERNEK LOKALIMIZ DE GERÇEKLESECEKTIR TÜM KÖYLÜLERIMIZ, HEMSEHRILERIMIZ VE DOSTLARIMIZ AILELERI ILE BIRLIKTE DAVETLIDIR.    Devamı »

  MEVLIT PROGRAMIMIZI GERÇEKLESTIRDIK.
Her yil geleneksel olarak düzenledigimiz Çanakkale sehitlerini anma ve ahirete göç edenlerimiz için olan mevlidimiz 17 mart pazar ögle namazina mütakip gerçeklesti.    Devamı »

  BOZKURTLULAR DERNEGININ DÜZENLEDIGI ÖGRENCILERIMIZ IÇIN BURS KAHVALTISINA BASKANIMIZ VE YÖNETIM KURULU OLARAK KATILIM SAGLADIK
BOZKURTLULAR DERNEGININ DÜZENLEDIGI ÖGRENCILERIMIZ IÇIN BURS KAHVALTISINA BASKANIMIZ VE YÖNETIM KURULU OLARAK KATILIM SAGLADIK    Devamı »

  HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ ASURE GÜNÜ 30 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 12:00 DE BALATTA DERNEK LOKALIMIZDE OLACAKTIR. HERKEZ DAVETLIDIR.
HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ ASURE GÜNÜ 30 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 12:00 DE BALATTA DERNEK LOKALIMIZDE OLACAKTIR. HERKEZ DAVETLIDIR.    Devamı »

  22TEMMUZ PAZAR GÜNÜ GÜNVAKTI KÖYÜ MERKEZDE 12.SINI DÜZENLEYECEGIMIZ GELENEKSEL KAYNASMA VE KURAN PROGRAMINA TÜM DOSTLARIMIZ DAVETLIDIR
22TEMMUZ PAZAR GÜNÜ GÜNVAKTI KÖYÜ MERKEZDE 12.SINI DÜZENLEYECEGIMIZ GELENEKSEL KAYNASMA VE KURAN PROGRAMINA TÜM DOSTLARIMIZ DAVETLIDIR    Devamı »

  GELENEKSEL IFTAR PROGRAMIMIZ GENIS KATILIMLI OLARAK GERÇEKLESTI
GELENEKSEL IFTAR PROGRAMIMIZ GENIS KATILIMLI OLARAK GERÇEKLESTI UZAKTAN YAKINDAN BIRÇOK ÜYE VE DOSTLARIMIZIN KATILIMI ILE 400 KISIYE IFTAR VERILMISTIR    Devamı »

  GELENEKSEL IFTAR PROGRAMINA DAVET
HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN IFTAR PROGRAMIMIZ 3 HAZIRAN PAZAR GÜNÜ DERNEGIMIZDE DÜZENLENECEKTIR TÜM ÜYE VE DOSTLARIMIZ DAVETLIDIR.    Devamı »

  Geleneksel olarak her yil düzenlemis oldugumuz 18 mart çanakkale SEHITLER ve AHIRETE göçenler için MEVLIT programimizi GÜNVAKTI DERNEK OLARAK GERÇEKLERTIRDIK.
Geleneksel olarak her yil düzenlemis oldugumuz 18 mart çanakkale SEHITLER ve AHIRETE göçenler için MEVLIT programimizi GÜNVAKTI DERNEK OLARAK GERÇEKLERTIRDIK.    Devamı »

  GÜNVAKTI KÖYÜ DERNEK YÖNETIMI ailecek tanisma kahvaltisini gerçeklestirdik.
GÜNVAKTI KÖYÜ DERNEK YÖNETIMI olarak ailecek tanisma kaynasma kahvaltisini genis katilimla gerçeklestirdik.    Devamı »

  MEVLIT PROGRAMINA DAVET
DUYURU Dernegimizin her yil düzenlemis oldugu sehitlerimiz ve ahrete intikal eden ecdadimiz ve insanlarimiz için mevlit programi    Devamı »

  9. OLAGAN GENEL KURULUMUZ GENIS KATILIMLA GERÇEKLESTI;
KATILIMCILARA VE EMEGI GECEN HERKESE, GEÇMIS DÖNEMDE GÖREV YAPAN BASTA BASKANIMIZ SALIH KARAGÖZ VE YÖNETICI ARKADASLARA YAPMIS    Devamı »

  9. OLAGAN GENEL KURULUMUZA DAVET
25 SUBAT PAZAR GÜNÜ SAAT: 13:00 DE DERNEGIMIZDE YAPACAGIMIZ GENEL KURULUMUZA KÖYÜMÜZÜN TÜM INSANLARINI BEKLIYORUZ.    Devamı »

  11. geleneksel Istanbul Kastamonu günleri 22-26 kasim tarihleri arasinda yeni kapi sahili etkinlik alanindadir.
11. geleneksel Istanbul Kastamonu günleri 22-26 kasim tarihleri arasinda yeni kapi sahili etkinlik alanindadir.    Devamı »

  HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ ASURE GÜNÜ 22 EKIM PAZAR GÜNÜ SAAT 12:00 DE BALATTA DERNEK LOKALIMIZDE OLACAKTIR. HERKEZ DAVETLIDIR.
HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ ASURE GÜNÜ 22 EKIM PAZAR GÜNÜ SAAT 12:00 DE BALATTA DERNEK LOKALIMIZDE OLACAKTIR. HERKEZ DAVETLIDIR.    Devamı »

  Köyümüzün eski imamlarindan ve eski muhtarimiz Hüseyin Görkan Vefat etmistir 6 Eylül Çarsamba günü ögle namazina mütekip Gunvakti köyü merkezde defnedilecektir
Köyümüzün eski imamlarindan ve eski muhtarimiz Hüseyin Görkan Vefat etmistir 6 Eylül Çarsamba günü ögle namazina mütekip Gunvakti köyü merkezde defnedilecektir    Devamı »

  Kaymakamimiz Bayramda Köyümüzü sereflendirdi
Kaymakamimiz Bayramda Köyümüze gelerek bizleri onurlandirmistir.Kendilerine sükranlarimizi sunuyoruz    Devamı »

  Dernegimizin her yil geleneksel olarak düzenledigi dernek iftarimiz bu yilda 18 haziran pazar günü dernek merkezimizde gerçeklesecektir.
Dernegimizin her yil geleneksel olarak düzenledigi dernek iftarimiz bu yilda 18 haziran pazar günü dernek merkezimizde gerçeklesecektir.    Devamı »

  DERNEK KAHVALTI PROGRAMINI GERÇEKLESTIRDIK
BU YIL IKINCISINI GERÇEKLESTIRDIGIMIZ KAHVALTI PROGRAMIN DA ÜNIVERSITE DE OKUYAN ÖGRENCILERIMIZ VE MEZUN OLAN KARDESLERIMIZ ILE BIRLIKTE BIR ARADA GERÇEKLESTIRDIK.    Devamı »

  BIRLIK BERABERLIK DAYANISMA AMAÇLI,GÜNVAKTI KÖYÜ MEVLIT VE KURAN PROGRAMININ BU YIL 9 CISINI BÜYÜK BIR COSKUYLA GERÇEKLESTIRDIK.
BIRLIK BERABERLIK DAYANISMA AMAÇLI,GÜNVAKTI KÖYÜ MEVLIT VE KURAN PROGRAMININ BU YIL 9 CISINI BÜYÜK BIR COSKUYLA GERÇEKLESTIRDIK.    Devamı »

  EBEDI HAYATA INTIKAL EDEN MERHUM MUSTAFA GÖRKAN(Karaincir)IÇIN 8 TEMMUZ CUMA AKSAMI GÜNVAKI MERKEZ CAMIINDE AKSAM NAMAZINDAN SONRA KURAN OKUTULACAKTIR TÜM DOST VE AKRABALARIMIZ DAVETLIIR
Ebedi hayata intikal eden merhum MUSTAFA GÖRKAN (Karaincir)için 8 Temmuz Cuma akssam namazindan sonra Günvakti köyü Merkez camiinde Kuran Okutulacaktir tüm dost ve akrabalarimiz da    Devamı »

  DEGERLI HEMSEHRILERIMIZ HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ IFTAR PROGRAMI 26 HAZIRAN PAZAR GÜNÜ DERNEK LOKALIMIZ DE OLACAKTIR. SIZLERI VE YAKINLARINIZI BEKLIYORUZ.
DEGERLI HEMSEHRILERIMIZ HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ IFTAR PROGRAMI 26 HAZIRAN PAZAR GÜNÜ DERNEK LOKALIMIZ DE OLACAKTIR. SIZLERI VE YAKINLARINIZI BEKLIYORUZ.    Devamı »

  Her yil geleneksel olarak düzenledigimiz Çanakkale sehitleri ve vefat eden geçmislerimiz için mevlidimiz 20 mart pazar günü Balat Ferruh Kethuda camisinde ögle namazindan sonra okunacaktir.
Her yil geleneksel olarak düzenledigimiz Çanakkale sehitleri ve vefat eden geçmislerimiz için mevlidimiz 20 mart pazar günü Balat Ferruh Kethuda camisinde    Devamı »

  BUGÜN DERNEGIMIZDE KÖYÜMÜZÜN ÜNIVERSITELI GENÇLERI VE MEZUN OLAN GENÇLERIMIZLE BIRLIKTE YAPTIGIMIZ TANISMA KAHVALTISI ÇOK ANLAMLIYDI
BUGÜN DERNEGIMIZDE KÖYÜMÜZÜN ÜNIVERSITELI GENÇLERI VE MEZUN OLAN GENÇLERIMIZLE BIRLIKTE YAPTIGIMIZ TANISMA KAHVALTISI ÇOK ANLAMLIYDI    Devamı »

  BOZKURT DERNEKLER BIRLIGI TOPLANTISI DERNEK LOKALIMIZDE GERÇEKLESTI.
BOZKURT DERNEKLER BIRLIGI TOPLANTISI DERNEK LOKALIMIZDE GERÇEKLESTI. BELEDIYE BASKANIMIZI, BOZKURTLULAR DERNEK BASKANIMIZ MEHMET ALI PALAZ VE YÖNETIMINI VE DIGER DERNEK BASKANLARI    Devamı »

  HERYIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ ASURE GÜNÜ BU YILDA ÇOK GÜZEL GEÇTI
HERYIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ ASURE GÜNÜ BU YILDA ÇOK GÜZEL GEÇTI. KATILIM OLDUKÇA IYI OLDU. EMEGI GEÇEN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN.    Devamı »

  HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ ASURE GÜNÜ 30 EKIM PAZAR GÜNÜ SAAT 12:00 DE BALATTA DERNEK LOKALIMIZDE OLACAKTIR. HERKEZ DAVETLIDIR.
HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ ASURE GÜNÜ 30 EKIM PAZAR GÜNÜ SAAT 12:00 DE BALATTA DERNEK LOKALIMIZDE OLACAKTIR. HERKEZ DAVETLIDIR.    Devamı »

  YÖNETIM KURULU OLARAK YAZ TATILI ÖNCEDI SON TOPLANTIMIZI ANADOLU YAKASINDA GERÇEKLESTIRDIK.
YÖNETIM KURULU OLARAK YAZ TATILI ÖNCEDI SON TOPLANTIMIZI ANADOLU YAKASINDA GERÇEKLESTIRDIK. KATILIM REKOR DÜZEYDE OLDU.    Devamı »

  SEHITLERIMIZI VE GEÇMISLERIMIZI DUALAR ILE ANDIK
HER YIL GELENEKSEL OLARAK ÇANAKKALE SEHITLERIMIZ VE GEÇMISLERIMIZ IÇIN DÜZENLEDIGIMIZ MEVLÜT PROGRAMI BU YILDA ÇOK GÜZEL GEÇTI. EMEGI GEÇEN HERKEZE TESEKKÜR EDERIZ.    Devamı »

   ZÜBEYDE KARDESIMIZIN BASARI HIKAYESI
DERNEK YÖNETIM KURULU ÜYEMIZ AZIZ ÇÜRGÜÇ VE DERNEK ÜYEMIZ SADUMAN ÇÜRGÜÇ ÜN KIZLARI OLAN ZÜBEYDE ISTANBUL BÜYÜK SEHIR BELEDIYESI LISANSLI YÜZÜCÜSÜ OLMUSTUR.    Devamı »

  2015-2018 DÖNEMI YENI YÖNETIM HAYIRLI OLSUN
22 SUBAT PAZAR GÜNÜ YAPILAN OLAGAN KONGREDE YENI YÖNETIM SEÇILDI. YENI YÖNETIMIN BASARILI OLACAGINA INANIYORUZ VE HAYIRLARA VESILE OLMASINI CENABI ALLAHTAN DILIYORUZ.    Devamı »

  8. OLAGAN GENEL KURULUMUZA SIZLERIDE BEKLIYORUZ
22 SUBAT PAZAR GÜNÜ DERNEGIMIZDE YAPACAGIMIZ GENEL KURULUMUZA SILERIDE BEKLIYORUZ. BU ANLAMLI GÜNÜMÜZDE BIR ARADA OLMAK VE BIRLIKTELIGIMIZI GÖSTERMEK IÇIN KATILIMLARINIZI BEKLIYORU    Devamı »

  UYUSTURUCUYLA MÜCADELE KONFERANSI
DERNEGIMIZDE GERÇEKLESEN UYUSTURUCUYLA MÜCADELE KONFERANSI ÇOK GÜZEL GEÇTI. UMARIZ HERKEZ ÖNLEMINI ALIR. ÇÜNKÜ ÇOCUKLARIMIZ BIZIM GELECEGIMIZDIR.    Devamı »

  UYUSTURUCUDAN SAKIN KONFERANSI
UYUSTURUCUDAN KENDINI, ÇOCUKLARINI, ARKADASLARINI, KOMSULARINI SAKIN. UYUSTURUCU KULLANMA YASI 11 E DÜSTÜ. "BENIM ÇOCUGUM YAPMAZ" DEME ÖNLEMINI AL. BU ZEHIRDEN UZAK TUT!..    Devamı »

   ELEKTRIK SAATLERI OKUNDU
ELEKTRIK SAATLERI OKUNDU Elektrik faturalari 02 02 2015 son ödeme tarihidir.Kar yigintisi nedeniyle ev önlerine ulasilamayan kardeslerimizin saatleri    Devamı »

  DERNEKLER BIRLIGI TOPLANTISI
DERNEGIMIZ 5 OCAK PAZARTESI AKSAMI DERNEKLER BIRLIGINI AGIRLADI. ÇOK VERIMLI BIR TOPLANTI OLDU. ILÇEMIZE FAYDA SAGLAYACAK FIKIRLER TARTISILDI.    Devamı »

  YÖNETIM KURULUMUZ GÜZEL BIR KAHVALTIDA BIR ARAYA GELDI
YÖNETIM KURULUMUZ AILECEK GÜZEL BIR KAHVALTIDA BIR ARAYA GELDI. AYNI ZAMANDA YÖNETIM KURULUMUZ ÖNEMLI KONULARI KONUSMAK IÇIN UFAK BIR TOPLANTI YAPTI.    Devamı »

  DERNEGIMIZDE ASURE GÜNÜ
HERYIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDIGIMIZ ASURE GÜNÜ BU YILDA ÇOK BEREKETLI VE ANLAMLIYDI. BU SEVABA NAIL OLMAK IÇIN EMEK HARCAYAN HERKEZE TESEKKÜRLER.    Devamı »

  ÖGRENCILERIMIZ IÇIN YENIDEN BIR ARAYA GELDIK
GELENEKSEL OLARAK HER YIL DÜZENLENEN BURS KAHVALTISI BU YILDA ÇOK GÜZELDI. HERSEY ÖGRENCIMIZ IÇINDI. TÜM HAYIRSEVER BOZKURTLULAR BIR ARAYA GELDI.    Devamı »

  GÜNVAKTI GENÇLIK YENIDEN TOPLANDI
GÜNVAKTI GENÇLIK AV. ABDURRAHMAN TOPÇU ÖNDERLIGINDE BIR ARAYA GELDI VE ILK TOPLANTIDA KATILIM OLDUKAÇA FAZLAYDI.    Devamı »

  TATIL BITTI VE ILK TOPLANTIMIZ
UZUN BIR TATILDEN SONRA BASKANIMIZ AHMET GÜNER' IN ÖNDERLIGINDE YÖNETIM KURULUMUZ TAM KODRO YINE IS BASINDA, YOGUN BIR MARATON BIZLERI BEKLIYOR.    Devamı »

  DERNEKLER BIRLIGI TOPLANTISI
UZUN BIR ARADAN SONRA BOZKURT BELEDIYE BASKANIMIZ BOZKURT EKES' IN DE KALTILIMIYLA YAPTIGIMIZ DERNEKLER BIRLIGI TOPLANTIMIZ ÇOK VERIMLI GEÇTI    Devamı »

  BURSIYER ÖGRENCILERIMIZ ve DIGER ÖNEMLI KONULAR IÇIN 21 EKIM PAZARTESI SAAT 20,30 DA,YÖNETIM KURULUMUZ IS BASI YAPIYOR..
uzun bir yaz tatili sonrasi yönetim kurulumuz bursiyer ögrencilerimizin tespiti ve geçtigimiz yil mezun olan ögrencilerimizin durumlarini görüsmek ve giger meseleleri görüsmek üzer    Devamı »

  KÖYÜMÜZ ÇOK KISA BIR ZAMANDA, SUYA KAVUSUYOR..
2013 yilinda ihalesi yapilarak köyümüze 23 km uzaktan su getirme çalismasi ,müteahhitten kaynaklanan sorunlar yüzünden bir süre ara verilmisti.bayram öncesi tekrar hiz verilen su    Devamı »

  BOZKURT BELEDIYE BASKANIMIZLA SAMIMI BIR SOHBET..
BOZKURT tumuzun genç,çaliskan bir o kadar cana yakin belediye baskanimiz sn Bozkurt EKES beyle bozkurt meydaninda samimi bir sohbet yaptik.masamiza davet ettigimiz baskan ,bizi ki    Devamı »

  KÖYÜMÜZDE KURBAN BAYRAMINI COSKU IÇINDE KUTLADIK.
Birinci günü günvakti kavakca mahallemizde, ikinci günü hursu mahallemizde, üçüncü günü ise günvakti merkezde birlik ve beraberlik içinde bir kurban bayrami daha kutlamanin heyeca    Devamı »

  Genç MUHTAR imiz Salim KARAGÖZ,GÜNVAKTI MERKEZ KÖY MEZARLIGINI TEMIZLETTIRDI.
Genç muhtarimiz salim karagöz,köy mezarligini temizlettirdi.ayni zamanda hursu mahallemizden baslayarak ilisi ye kadar yol kenarlarini yol dan en az 3 metre olmak üzere kenarlari    Devamı »

  VEFAT..
GÜNVAKTI köyümüzün sevilen ve sayilan degerli büyüklerinden,dernek üyemiz satilmis ve Hamdi günerin babasi,dernek baskani Ahmet güner ve baskan yrd Niyazi günerin ve Ismail ,Musta    Devamı »

  Hayir Çarsisina Davet...
07.Agustos-14 Agustos Arasi Kastamonu ili Bozkurt Ilçesinde Bu yil 15.si Düzenlenen Talebelerin yararina yapilacak Kermes Etkinligi Saat 10:10 geçe Siz Degerli hemserilerimizin ve    Devamı »

  IFTAR PROGRAMI
Dernegimizin her yil geleneksel olarak düzenledigi iftar programi bu yil da dolu dolu ve bereketli geçti. Allah CC nice yillar bu birlik ve beraberligimizi daim etsin. (YÖN. KUR.)    Devamı »

  BIRLIK BERABERLIK DAYANISMA AMAÇLI,GÜNVAKTI KÖYÜ MEVLIT VE KURAN PROGRAMININ BU YIL 8 CISINI BÜYÜK BIR COSKUYLA GERÇEKLESTIRDIK..
Köy imam hatibimiz saygideger kardesimiz,hocamiz,köyümüzün her seyi sevgili dostumuz Rasit HOCA mizin önderliginde 8 ci sini düzenledigimiz programa büyük katilim vardi..bozkurtum    Devamı »

  Geleneksel Günvakti köyü mevlid programina davet
Geleneksel Günvakti köyü mevlid programi 09,Agustos pazar saat 11 de Günvakti köyünde yapilacaktir Tüm üye ve dostlarimiz davetlidir.    Devamı »

  HAVA MUHALEFETI DOLAYISI ILE PIKNIGIMIZZORUNLU OLARAK TEHIR EDILDI…
8 haziran pazar günü yapacagimiz piknigimiz havanin yagisli olmasi sebebi ile tarihi ve yeri sonradan bildirecegimiz yerde yapmak üzere iptal etmek zorunda kaldik. METOROLOJIDEN al    Devamı »

  08 mayis 2014 PIKNIGIMIZE DAVET..
15 cisini yapacagimiz piknigimize tüm üye ve dostlarimiz esleri ve arkadaslari ile beraber davetlidirler, Bu sene piknigimizi tuzla belediyesine ait formüla 1 bir in yapildigi AKF    Devamı »

  MIRAÇ KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN..
Isrâ' ve Miraç, mu'cizesi Kur'ân ve sahih olan Hadîs-i Serîfler'de sabittir. Mi'râc'tan kasit, Allâh'in Rasûlü'nün ulvi âlemdeki ilginç olan seyleri görmekle sereflendirilmesi ve d    Devamı »

  SAPANCA VE YEDIGÖLLER GEZIMIZI GERÇEKLESTIRDIK
Busene Sapanca göl kenarinda Açik büfe köy kahvaltisi gerçekten muhtesemdi daha sonra abantta iki minübüs aktarmayla yedi göllere zor ve zahmetli bir yolculuk gerçeklestirdik    Devamı »

  BU GECE REGAIB KANDILII
Regaib kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamina gelir. Bu gece Allah'in lütuflarinin bol bol verildigi bir gecedir ve üç aylarin ilk kandil gecesidir. Semanin kapilarinin sonuna    Devamı »

  GÜNVAKTI KÖYÜNDE KAHVALTILI TOPLANTI YAPILDI
Bozkurt’un Günvakti köyünde Muhtarlik ve Köy Dernegi tarafindan Kahvaltili toplanti yapildi. Günvakti köyü merkez camii altindaki toplanti salonunda yapilan kahvaltiya, Kaymak    Devamı »

  Bozkurt Ekes, Dualarla Görevine Basladi
Bozkurt’ta Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) belediye baskanligina seçilen Bozkurt Ekes, mazbatasini aldiktan sonra Belediye önünde düzenlenen törenle görevine basladi.    Devamı »

  ISIDE PALA ABIMIZ VEFAT ETTI..
Bozkurt’un Ilisi köyünün renkli simalarindan Pala lakabiyla taninan Mehmet Kirik vefat etti. Kirik’in cenazesi dün ilisi cumayani camiinde kilinan cenaze namazinin ardin    Devamı »

  14. GELENEKSEL ÇANAKKALE SEHITLERINI ANMA VE AHIRETE INTIKAL EDEN YAKINLARIMIZI ANMAK IÇIN OLAN MEVLIDIMIZI DÜZENLEDIK
14. GELENEKSEL ÇANAKKALE SEHITLERINI ANMA VE AHIRETE INTIKAL EDEN YAKINLARIMIZI ANMAK IÇIN OLAN MEVLIDIMIZI GENIS KATILIMLI OLARAK DÜZENLEDIK    Devamı »

  23 MART PAZAR ÇANAKKALE SEHITLERINI ANMA MEVLIDI NE DAVET
Her yil geleneksel olarak düzenledigimiz Çanakkale sehitlerini anma mevlidimizi 23 mart pazar ögle namazindan sonra Balat Ferruh Kethüda Camiinde gerçeklesecektir    Devamı »

  KÖYÜMÜZDEN HABERLER
Bu gün 1 Mart 2014 cumartesi.Deliktas tepelerinde karda olsa erikler , seftaliler çiçeklerini açti, findiklar kedi kulagi kadar yaprak gösterdi.Fadanlar büyüdü. Yaz ge    Devamı »

  KÖYÜMÜZÜN SON ÇINARLARINDAN SIZLERE SELAM VAR..
Köyümüzdeki büyüklerimizden siz istanbulda yasayan köylülerimize çagri var.her ne kadar istanbul da olasin bile köyünüze olan sevdanizi biliyoruz.bu sevda hiç bitmesin ,sizlerde so    Devamı »

  BOZKURTLULAR DERNEGINDE BAYRAK DEGISIMI
29.12.2013 tarihinde Istanbul Kagithane Belediyesi Meclis salonunda Bozkurtlular Kongre için bir araya geldi.    Devamı »

  DERNEK YÖNETIM KURULU ÜYEMIZ MUSTAFA ÇUKURKOL UN YENI YIL MESAJI
1383. yilini kutladigimiz Mekke’nin Fethinin, yeni fetihlere kapilar açmasi temennisi ile 2014 yilinizi tebrik eder    Devamı »

  HOS GELDIN BILAL HOCAMIZ,,
Hursu mahallemizin yeni imami ile ilk CUMA namazini birlikte kildik..uzun yiilar imam evi olmadigi için hocamizin olmadigi hursu mahallamiz ,nihayet imamina kavustu..aslen urfali o    Devamı »

  KÖYÜMÜZ BEYAZA BÜRÜNDÜ
Köyümüz beyaza büründü. Üsüyen eller, soguk, kar, zorlu yollar… Bunun yaninda sicacik yanan bir soba, sobanin üstündeki kestaneler, sicacik muhabettler, kartopu oynayan çocuklar,    Devamı »

  BIR ASURE PROGRAMINI DAHA NIHAYETE ERDIRDIK
DERNEGIMIZDE BU YILDA ASURE IKRAMIMIZI ESLER ,DOSTLAR VE BIZLERI BU GÜNÜMÜZDE UZAKTAN YAKINDAN GELEREK YANLIZ BIRAKMAYAN MISAFIRLERIMIZLE GERIDE BIRAKTIK.    Devamı »

  Muhtarlar Dernegi Baskani Kardes Görentas Köyü Muhtari Mehmet Turan
Muhtarlar Dernegi Baskani Kardes Görentas Köyü Muhtari Mehmet Turan oldu Görevi Ilisi Köyü Muhtari Mustafa Erkan dan Devraldi    Devamı »

  BOZKURTLULAR DERNEGININ DÜZENLEDIGI ÜNIVERSITE ÖGRENCILERI IÇIN BURS KAHVALTISINA KATILDIK
BOZKURTLULAR DERNEGININ DÜZENLEDIGI ÜNIVERSITE ÖGRENCILERI IÇIN BURS KAHVALTISINA 25 KISILIK GENIS BIR GURUPLA KATILDIK    Devamı »

  GELENEKSEL DERNEK ASURE PROGRAMINA DAVET 1 ARALIK PAZAR
Dernegimizin her yil geleneksel olarak düzenlemis oldugu asure programinda siz sevgili üyelerimizi ve dostlarimizi da aramizda görmekten kivanç duyacagiz.    Devamı »

  KURBAN BAYRAMINI KÖYÜMÜZDE KUTLARKEN ÖNEMLI MISAFIRLERI AGIRLADIK..
Kurban bayraminda bizleri ziyaret den prof.dok.hemserimiz sn Ahmet MARANKI ,hayir sever Is adami Ahmet RÜZGAR, MHP bozkurt belediye baskan adayi sn Bozkurt EKES.kardes görentas köy    Devamı »

  KÖYÜMÜZÜN SUISI NIHAYET
Su borularinin döseme isi hursu mahallemize ulasti.Su depolarinin yerlerinin üçü esilerek çalisma basladi.Kar gelmeden insallah biter.14 ekimde çalisma hakkinda kaymakamimizd    Devamı »

  VEFAT -Murat ÇUKUR [tatlici ] ve Mustafa ÇUKUR [tursucu ] nun sevgili anneleri vefat etmistir
DERNEK ÜYEMIZ Murat ÇUKUR [tatlici ] ve Mustafa ÇUKUR [tursucu ] nun sevgili anneleri vefat etmistir .ani vefati kendilerini ve biz dostlarini derin üzüntüye sevketmistir.bu    Devamı »

  2013-2014 EGITIM ÖGRETIM YILI BASLIYOR..TÜM ÖGRENCI KARDESLERIMIZE VE AILELERINE HAYIRLI OLSUN.
YAKINDA BASLAYACAK OLAN 2013-2014 EGITIM VE ÖGRETIM YILI BASLARKEN BIZLERIN TEK DERDI , YÜKSEK OKUL KAZANMIS VE IHTIYAÇ SAHIBI ÇOCUKLARIMIZA BURS IMKANI SAGLAMAKTIR.HER YIL OLDUGU    Devamı »

  30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...
30 Agustos Zafer Bayrami, bundan tam 91 yil önce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarinin büyük sikintilar ve yokluklar içerisinde, üstün savas plani ile tarihin yeniden yazil    Devamı »

  BOZKURT KAYMAKAMI SN HAYRETTIN ÇIÇEK I PLAKET ILE UGURLADIK..
BOZKURT KAYMAKAMi hayrettin çiçek beyi köyümüze su getirme konusunda yapmis oldugu çalismalar ve üstün gayretlerinden dolayi verdigi veda iftarinda bir tesekkür plaketi ile ugurla    Devamı »

  DERNEK IFTARINDA DOSTLAR VE ÜYELER BIR ARAYA GELDI
Dernegimizin her yil geleneksel olarak düzenledigi dernek iftarimiz bu yilda genis katilim la gerçeklestirildi.    Devamı »

  NECATI KARAÇAM VEFAT ETMISTIR!!!!
Dernek Üyemiz Necati KARAÇAM Vefat Etmistir.Cenazesi 24.07.2013 Çarsamba Günü Ögle namazina Müteakip Günvakti Köyü Merkez Camii'nden Kalkacaktir.    Devamı »

  Geçen hafta ilk kez uçak inen Kastamonu Havaalani`nin resmi açilisi bu Cuma günü Basbakan Tayyip Erdogan tarafindan yapilacak.
Kastamonu Havaalani, 100 milyon lira ek yatirimla bu duruma getirildi. Kastamonu-Istanbul arasinda tarifeli seferler basladi    Devamı »

  GELENEKSEL DERNEK IFTARINA DAVET
Her yil geleneksel olarak düzenledigimiz dernek iftarimizi bu ramazanda 20 temmuz cumartesi dernek binamizda gerçeklestirecegiz.    Devamı »

  VEFAT
Baskan yardimcilarimizdan Murat karakilçik arkadasimizin amcasi cemal karakilçik hakkin rahmetine kavusmustur.yakin akraba ve dostlarina bas sagligi diler ,cemal abimize ALLAH CC d    Devamı »

   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim